Силистра

Здравейте!
Любопитно ми е колко момчета от трениращите в гр. Силистра посещават форума....
Мисля, че можем да обменим мнения.. още повече, че при малкото зали в родния ни град е възможно и често да се срещаме, а да не се знаем!
Надявам се с тази тема да не нарушавам правила. Но все си мисля, че такава практика е добра. Момчета от един и същ град да обменят информация, може да се разменят и skype регистрации... тов асамо би било от полза за спорта - за изграждането и приобщаването на повече спортуващи.
А и е начин да си помагаме!

Не очаквах, че от гр. Силистра няма момчета и момичета, които да влизат тук!
Това е разочароващо.... и явно е добре да се направи нужното, за да се коригира!

neymorniq

17.03.08
20:12

пич силистра е мойто село един вид :д таи че лятото може да се запознаем (:

казано от neymorniq на 17.03.08, 20:12:

Пич.... хм!
Та, “пич”... не ми е приятно да се изказваш така за града. Село... Добре е малко да познаваш историята на този вековен град. И после го наричай село.
Но няма да влизам в спорове с теб. Самочувствието на един българин започва от уважението на майката, рода, родния край и земята.
Явно ти не познаваш това чувство... или може би не знаеш за какво говоря!

BusyMan

17.03.08
21:28

казано от Велин Иванов на 17.03.08, 21:03:

казано от neymorniq на 17.03.08, 20:12:

Пич.... хм!
Та, “пич”... не ми е приятно да се изказваш така за града. Село... Добре е малко да познаваш историята на този вековен град. И после го наричай село.
Но няма да влизам в спорове с теб. Самочувствието на един българин започва от уважението на майката, рода, родния край и земята.
Явно ти не познаваш това чувство... или може би не знаеш за какво говоря!

В негова защита ще кажа ,че момчето най-вероятно има предвид “село” като лятна дестинация за пребиваване около 2-3 месеца,а не като нарицателно за нисък стандарт на живот или малко население. :)

казано от DeadManWalking на 17.03.08, 21:28:

В негова защита ще кажа ,че момчето най-вероятно има предвид “село” като лятна дестинация за пребиваване около 2-3 месеца,а не като нарицателно за нисък стандарт на живот или малко население. :)

Предположих... :)
Писанията му ме подразниха малко. Но може би бях малко рязък. И ако това е имал предвид - приеми моите извинения!

04.06.08
15:09

Здравей,
Аз съм от Силистра и мисля че имам нужда от твоята помощ.

В коя зала тренираш в момента и какви са цените на месечните карти в момента в Силистра... Преди тренирах в К§М, но не сам се прибирала от година в България, а от две години не съм тренирала в Силистра.

Първоначално забелязах си ориентирал темата към момчетата от Силистра, така че автоматично се отписах... но иначе радвам се че има съграждани в форума... хаха , нещо, което бе рядкост когато аз почнах да влизам тук :)

04.06.08
16:47

Ааа има от пичове от Силистра ;) Тренирам в дома на учителя ;)

neymorniq

05.06.08
15:34

селото е до силистра. тъй че и аз бях сгрешил

Хе... имало все пак момчета (и момичета), които са от Сс и посещават форума. И аз тренирам в дома на учителя. Предпоалгам, че с много от вас се срещаме там.... :)

VE

12.06.08
09:03

има ли друга зала освен...Дома на учителя? :)  май всички тренирате в една и съща зала

12.06.08
19:26

Само за протокола, аз доколкото съм информиран са точно 3. ;)

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 12.06.08 19:26.

15.06.08
16:14

Що не се запознавате в фитнеса ами тук....

казано от cheFo`` на 15.06.08, 16:14:

Що не се запознавате в фитнеса ами тук....

Добър въпрос. Според мен, защото, може би, там се познаваме. Тук всеки е със псевдоним и се търсим под тях. Мисля, че това е добре. Там се обменя информация, защо да не става и тук? Не си ли съгласен?

Дали няма някой, който да се е включил към форума на сайта и да е от Силистра.

18.02.11
14:48

казано от Велин Иванов на 26.03.09, 21:26:

Дали няма някой, който да се е включил към форума на сайта и да е от Силистра.

и на мене ми е село ама нз каде има фитнес зала

Модерация: Мнение без връзка с темата!

Модерация: Писането на български език в този форум е задължително!

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 07.07.14 21:01.

А да има такива които карат колело или тичат към памука

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1