05.04.08
19:23
Коя от тези марки предпочитате?
Темата беше редактирана от emzo на 07.04.08 18:38.
Не може да става дума за сравняване, едната фирма(Weider) лежи на името си преди години и се мъчи да пробие в Европа, другата(Now Foods) подпалва индустрията в буквалния смисъл.За справка американския сайт на NOW & bb.com, при такъв асортимент коментарите са излишни.
И преди някой да ме обвини в пристрастност - добавки от БГ не си купувам, така че .... просто липсва такава.
Какъв е смисъла на темата понеже аз не виждам такъв... Поне кажи някакви критерии за сравнение. Иначе аз не мога да определя на коя правописа й ми е по-симпатичен :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.04.08 17:39.
казано от vatchev на 05.04.08, 19:29:
Предпочитам Now Foods!
emzo Уидър се пройзвеждат предимно в европа (германия,испания) ;-) колкото до пробива “опитвали” са се преди 70-тина години сега вече оспяват,знаеш каква глобална компание се крие под това име,дрехи добавки,че дори и фитнес уреди :)
http://www.ifbbpro.com/ - :)
Мнението беше редактирано от Тео на 06.04.08 20:03.
Смисъла на темата е към коя марка да се ориентирам в бъдеще. В момента съм си поръчал по един продукт и на двете фирми - BCAA на NOW и Ацетил Л-карнитин на Weider.
аз препоръчвам уидър и като цена и като качество,но все пак съм леко пристрастен :)
Wedier е класа и дори няма основание да бъде сравнявана! И аз съм пристрастен, защото с Тео сме колеги към фирмата!
Но, кой подпалва индустрията, не е водещ елемент, в търсене на качеството на една марка! Предпочитам не е същото като “убедил съм се в ефектновността й”.
От Ацетил-л-карнитинът на Weider няма да усетиш величието на 60 годишна фирма приятелю! НЯМА! Удари 5-6 продукта наведнъж и тогава пускай анкета, подлежаща на съмнения от моя страна в нейната обективност!
Emzo, лично ти кои конкретни продукти на марка WEIDER си ползвай, малко оф топик?
Няколко, за които съм преценил, че има смисъл да се пробват.От някои останах доволен, от други не.
Как напълзяхте emzo. Мисля, че резултатите от анкетата са повече от ясни. Двамата, Тео и Питона започвате да приличате на един друг член на форума относно рекламата, кето по-скоро е досадно и май не е в интерес на марката Weider.
Мнението беше редактирано от Z@ki на 07.04.08 11:50.
07.04.08
12:50
казано от Питона на 07.04.08, 08:10:
Wedier е класа и дори няма основание да бъде сравнявана! И аз съм пристрастен, защото с Тео сме колеги към фирмата!
Но, кой подпалва индустрията, не е водещ елемент, в търсене на качеството на една марка! Предпочитам не е същото като “убедил съм се в ефектновността й”.
От Ацетил-л-карнитинът на Weider няма да усетиш величието на 60 годишна фирма приятелю! НЯМА! Удари 5-6 продукта наведнъж и тогава пускай анкета, подлежаща на съмнения от моя страна в нейната обективност!
Emzo, лично ти кои конкретни продукти на марка WEIDER си ползвай, малко оф топик?
Питон честно казано мислех, че не е удачно някой от пристрастните лица към марките да се включва в темата, но след като го направихте нека да споделя и аз моето мнение. Ако говорим в световен мащаб въобще не може да се сравняват 2те фирми. NOW Foods e компания с десетки пъти по-големи обороти от Weider. А пък да се коментира качеството на NOW Foods е леко смешно - в щатите NOW Foods е символ на качеството. WEIDER е компания която единствено в момента ползва едно популярно име, но като позиции на пазара има доста какво да се желае. Най-малкото фирмата тепърва се бори за пазара в европа докато NOW от доста време е доказан лидер. Всеки един който поне малко е запознат с пазара на добавки в САЩ е наясно за какво говоря. Сравняват се компании от много различен ранг.
Държа да подчертая, че не искам темата да става NOW срещу WEIDER и кой над кого е. Нека оставим потребителите да говорят и те да изкажат своите предпочитания и да гледаме анкетата. Ясно е че никой от заинтересованите лица няма да отстъпи и да наведе глава. Нека запазим едни колегиални отношения и да не спорим кой е по по най.
07.04.08
13:08
Хехе, защо тука няма и представител на Nutrim и той да се включи и да каже колко е безпристрастен(въпреки че има голям аватар или подпис и само с това всеки негов пост е раклама), колегиален(просто културно плюе или “изтъква” колко по-добра е неговата марка от тая на колегите), не иска да се намесва в дадена тема, защото не му е работа и не иска да агитира и пропагандира никого и нищо(но въпреки това постоянно го прави). Та, ако и Nutrim беше тука голяма, хубава и колегиална дискусия щеше да стане(в случай че някой не се сещате, ебавам се за Nutrim, защото са боклуци повечето неща дето продават, но ще приказват същите работи като вас).
А за самата тема - Now имат доста по-голяма разнообразие на стоки и като че ли повече им се кефя, а и много голям плюс за мене беше че като съм им ходил до магазина и съм говорил с тях винаги са били много точно пичовете(и да, това има огромно значение за избора на добавки също наред с качеството и другите работи).
Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 07.04.08 13:10.
http://www.maxefect.com/bb/dextor-jackson-podpisa-s-weider.html :)
Иначе незнам защо да не пиша,при положение,че добавки съм изпил повече от половината форум тук,давам мнение по-скоро като човек с опит,отколкото състезател на уидър,найстина нямате идея за какви количества и какво разнообразие от фирми е минало през мен :) Това,че съм пристрастен си го казах,но то е очевадно защо ;) ... Дай боже да стана като колегата Декстър ... хихиих
07.04.08
15:10
Тео това, че Декстър е подписал с Уейдър когато е станал мамут нищо не означава.Качеството и рекламата на една фирма са самите и клиенти, а не животното което хранят от няколко седмици.Аз за фирма Now чух едва когато навлязоха на БГ пазара, това е фирма която се рекламира, чрез продуктите си, не чрез състезателите си или рекламите си по състезания и списания.И не няма да станеш като колегата Декстър от добавките на Уидър, а от едни други добавки некоментирани по тия земи.Съжалявам, че за мен не е голяма гордост това че фирмата подпомага световно известни състезатели, те и Биогейм и Нутрим си имат състезатели и то републикански и балкански шампиони ама .....нали се сещаш. Аз лично си купувам неща на NOW много добро обслужване добра доставка нормални цени голям набор от продукти и не на последно място.За да усетя действието на един техен продукт никой от фирмата не ми препоръчва да си купя още 5-6 техни продукти, както явно се случва в другата фирма.
07.04.08
17:09
Според мен темата е абсолютно излишна и безсмислена... По тая логика дайте да направим и няколко теми от сорта на Optimum vs. Universal или SciFit vs. ProLab или BSN vs. Muscletech и т.н. и т.н.
Не е редно да се сравняват фирми с фирми, а продукти с продукти! Един производител е водещ в едно, друг в друго. И изобщо, мисля че всеки е достатъчно интелигентен сам да си прецени кое е най-доброто за него.
казано от Владимир8507 на 07.04.08, 17:09:
Според мен темата е абсолютно излишна и безсмислена... По тая логика дайте да направим и няколко теми от сорта на Optimum vs. Universal или SciFit vs. ProLab или BSN vs. Muscletech и т.н. и т.н.
Не е редно да се сравняват фирми с фирми, а продукти с продукти! Един производител е водещ в едно, друг в друго. И изобщо, мисля че всеки е достатъчно интелигентен сам да си прецени кое е най-доброто за него.
Ето това тряше да се чуе отдавна ;) Няма топ фирма има топ продукти :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече