NOW или Weider

Темата е заключена.

05.04.08
19:23

Коя от тези марки предпочитате?

Темата беше редактирана от emzo на 07.04.08 18:38.

05.04.08
19:29

Предпочитам Now Foods!

05.04.08
19:55

Не може да става дума за сравняване, едната фирма(Weider) лежи на името си преди години и се мъчи да пробие в Европа, другата(Now Foods) подпалва индустрията в буквалния смисъл.За справка американския сайт на NOW & bb.com, при такъв асортимент коментарите са излишни.

И преди някой да ме обвини в пристрастност - добавки от БГ не си купувам, така че .... просто липсва такава.

06.04.08
17:38

Какъв е смисъла на темата понеже аз не виждам такъв... Поне кажи някакви критерии за сравнение. Иначе аз не мога да определя на коя правописа й ми е по-симпатичен :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.04.08 17:39.

06.04.08
19:57

казано от vatchev на 05.04.08, 19:29:

Предпочитам Now Foods!

emzo Уидър се пройзвеждат предимно в европа (германия,испания)  ;-) колкото до пробива “опитвали” са се преди 70-тина години сега вече оспяват,знаеш каква глобална компание се крие под това име,дрехи добавки,че дори и фитнес уреди :)
http://www.ifbbpro.com/ - :)

Мнението беше редактирано от Тео на 06.04.08 20:03.

06.04.08
20:29

Смисъла на темата е към коя марка да се ориентирам в бъдеще. В момента съм си поръчал по един продукт и на двете фирми - BCAA на NOW и Ацетил Л-карнитин на Weider.

07.04.08
06:47

аз препоръчвам уидър и като цена и като качество,но все пак съм леко пристрастен :)

07.04.08
08:10

Wedier е класа и дори няма основание да бъде сравнявана! И аз съм пристрастен, защото с Тео сме колеги към фирмата!

Но, кой подпалва индустрията, не е водещ елемент, в търсене на качеството на една марка! Предпочитам не е същото като “убедил съм се в ефектновността й”.

От Ацетил-л-карнитинът на Weider няма да усетиш величието на 60 годишна фирма приятелю! НЯМА! Удари 5-6 продукта наведнъж и тогава пускай анкета, подлежаща на съмнения от моя страна в нейната обективност!

Emzo, лично ти кои конкретни продукти на марка WEIDER си ползвай, малко оф топик?

07.04.08
09:04

Няколко, за които съм преценил, че има смисъл да се пробват.От някои останах доволен, от други не.

07.04.08
11:37

кое не ти хареса ?...

07.04.08
11:49

Как напълзяхте emzo. Мисля, че резултатите от анкетата са повече от ясни. Двамата, Тео и Питона започвате да приличате на един друг член на форума относно рекламата, кето по-скоро е досадно и май не е в интерес на марката Weider.

Мнението беше редактирано от Z@ki на 07.04.08 11:50.

NOW Foods България

07.04.08
12:50

казано от Питона на 07.04.08, 08:10:

Wedier е класа и дори няма основание да бъде сравнявана! И аз съм пристрастен, защото с Тео сме колеги към фирмата!

Но, кой подпалва индустрията, не е водещ елемент, в търсене на качеството на една марка! Предпочитам не е същото като “убедил съм се в ефектновността й”.

От Ацетил-л-карнитинът на Weider няма да усетиш величието на 60 годишна фирма приятелю! НЯМА! Удари 5-6 продукта наведнъж и тогава пускай анкета, подлежаща на съмнения от моя страна в нейната обективност!

Emzo, лично ти кои конкретни продукти на марка WEIDER си ползвай, малко оф топик?

Питон честно казано мислех, че не е удачно някой от пристрастните лица към марките да се включва в темата, но след като го направихте нека да споделя и аз моето мнение. Ако говорим в световен мащаб въобще не може да се сравняват 2те фирми. NOW Foods e компания с десетки пъти по-големи обороти от Weider. А пък да се коментира качеството на NOW Foods е леко смешно - в щатите NOW Foods е символ на качеството. WEIDER е компания която единствено в момента ползва едно популярно име, но като позиции на пазара има доста какво да се желае. Най-малкото фирмата тепърва се бори за пазара в европа докато NOW от доста време е доказан лидер. Всеки един който поне малко е запознат с пазара на добавки в САЩ е наясно за какво говоря. Сравняват се компании от много различен ранг.

Държа да подчертая, че не искам темата да става NOW срещу WEIDER и кой над кого е. Нека оставим потребителите да говорят и те да изкажат своите предпочитания и да гледаме анкетата. Ясно е че никой от заинтересованите лица няма да отстъпи и да наведе глава. Нека запазим едни колегиални отношения и да не спорим кой е по по най.

07.04.08
13:08

Хехе, защо тука няма и представител на Nutrim и той да се включи и да каже колко е безпристрастен(въпреки че има голям аватар или подпис и само с това всеки негов пост е раклама), колегиален(просто културно плюе или “изтъква” колко по-добра е неговата марка от тая на колегите), не иска да се намесва в дадена тема, защото не му е работа и не иска да агитира и пропагандира никого и нищо(но въпреки това постоянно го прави). Та, ако и Nutrim беше тука голяма, хубава и колегиална дискусия щеше да стане(в случай че някой не се сещате, ебавам се за Nutrim, защото са боклуци повечето неща дето продават, но ще приказват същите работи като вас).

А за самата тема - Now имат доста по-голяма разнообразие на стоки и като че ли повече им се кефя, а и много голям плюс за мене беше че като съм им ходил до магазина и съм говорил с тях винаги са били много точно пичовете(и да, това има огромно значение за избора на добавки също наред с качеството и другите работи).

Мнението беше редактирано от Cherniq_Konan на 07.04.08 13:10.

07.04.08
14:15

http://www.maxefect.com/bb/dextor-jackson-podpisa-s-weider.html :)
Иначе незнам защо да не пиша,при положение,че добавки съм изпил повече от половината форум тук,давам мнение по-скоро като човек с опит,отколкото състезател на уидър,найстина нямате идея за какви количества и какво разнообразие от фирми е минало през мен :) Това,че съм пристрастен си го казах,но то е очевадно защо ;) ... Дай боже да стана като колегата Декстър ... хихиих

Тео това, че Декстър е подписал с Уейдър когато е станал мамут нищо не означава.Качеството и рекламата на една фирма са самите и клиенти, а не животното което хранят от няколко седмици.Аз за фирма Now чух едва когато навлязоха на БГ пазара, това е фирма която се рекламира, чрез продуктите си, не чрез състезателите си или рекламите си по състезания и списания.И не няма да станеш като колегата Декстър от добавките на Уидър, а от едни други добавки некоментирани по тия земи.Съжалявам, че за мен не е голяма гордост това че фирмата подпомага световно известни състезатели, те и Биогейм и Нутрим си имат състезатели и то републикански и балкански шампиони ама .....нали се сещаш. Аз лично си купувам неща на NOW много добро обслужване добра доставка нормални цени голям набор от продукти и не на последно място.За да усетя действието на един техен продукт никой от фирмата не ми препоръчва да си купя още 5-6 техни продукти, както явно се случва в другата фирма.

Според мен темата е абсолютно излишна и безсмислена... По тая логика дайте да направим и няколко теми от сорта на Optimum vs. Universal или SciFit vs. ProLab или BSN vs. Muscletech и т.н. и т.н.

Не е редно да се сравняват фирми с фирми, а продукти с продукти! Един производител е водещ в едно, друг в друго. И изобщо, мисля че всеки е достатъчно интелигентен сам да си прецени кое е най-доброто за него.

07.04.08
17:12

казано от Владимир8507 на 07.04.08, 17:09:

Според мен темата е абсолютно излишна и безсмислена... По тая логика дайте да направим и няколко теми от сорта на Optimum vs. Universal или SciFit vs. ProLab или BSN vs. Muscletech и т.н. и т.н.

Не е редно да се сравняват фирми с фирми, а продукти с продукти! Един производител е водещ в едно, друг в друго. И изобщо, мисля че всеки е достатъчно интелигентен сам да си прецени кое е най-доброто за него.

Ето това тряше да се чуе отдавна ;) Няма топ фирма има топ продукти :)

07.04.08
18:38

С последните 2 изказвания съм съгласен на 101%.
LOCK.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1