Анкета за Статия

10.04.08
14:44

Имам идея, но незнам дали няма да ме домързи да отговоря на съкралния за 60-70 % от потребителите тук въпрос “Зашо гърдите ми не вървят, не растът и т.н.”!
Всъщност това би станало наи - вече, защото ми е писнало да гледам разни псевдо състезатели, че дори и добри състезатели, разни измислени експерти и т.н. да дават съвети, като наи - честите са “Прави повече серии,повече повторения”,”Преуморяваш ги”,”Преизтощаваи ги” и т.н. глупости продиктувани от това, че някои махленски състезател е имал късмета да изгради сравнително добри петрокалиси!
Всъщност не, че  ги маскаря но ББ-теам форума и ГоХард са 2те места ( като изключим местната зала), където можете да научите наи - много неверни и объркани неща (граничещи с тоталната простотия и безмислица) за начина на трениране и храненето (нищо лиЧно момчета ама тука пишат всякакви самозванци)!

Та моята  идея е да ви пренеса с тази потенциялна статия върху реалните проблеми, които спират ръстежа на гърдите ви - ТЕ повечето пъти, не се коренят в това да тренирате повеЧе гърдите си и т.н., а са в съвсем различни мускулни групи!

Темата беше редактирана от rambo666 на 10.04.08 14:46.

Ще бъде интересно да се прочете, особено ако целта ти е да обединиш в един материал този проблем с всичките му специфики.

11.04.08
06:14

Идеята е добра. Винаги е полезно да прочетеш нещо ново и да го изпробваш. Ако помогне - още по-добре. По-здрави!

11.04.08
08:23

Пиши, но какво те кара да мислиш, че няма да си поредния “глас в пустиня”?
Проблема на “правото на глас” е, че всеки има това право. И колкото е по-тъп, толкова е по-настоятелен в спазването на това си право. Този проблем го има по всички форуми - и много хора се отказват да пишат точно заради него.
Като напишеш статията (убеден съм в това) поне 10 души ще ти се “изцвъкат” след нея с безсмислени и заблуждаващи коментари.
И в голяма степен ще омаловажат труда ти. Напиши я въпреки това - колкото повече смислени неща има във форума - толкова по-добре.
Просто се чудя как да се степенуват по някакъв начин мненията и да се ограничи “спама” в коментарите. Добре, че не трябва аз да решавам този казус!

Рамбо, ти статията си я напиши. Няма лошо.
Всяка статия повече си е статия повече.

Обаче аз пък обратно на колегите ще кажа друго.
Имаш 10 поста във форума и си ми се набил в очите.
С две неща:
1. Реагираш даже обидно към мненията на другите.
2. Всъщност не блестиш с кой знае какви познания, това, което си писал в темите често просто ми намирисва на стари списания.

Възможно ли е да разясниш, кой си всъщност ти и на какво почива твоят капацитет във физиологията и травматологията?
Нищо лично, но след заявленията ти от типа “пишете простотии” “ебати капацитетите и т.н.” “научил си си домашното” и подобни и блестящият им завършек тук: “Гохард и бб-тийм са мястото за пълна простотия” моля те, бъди така добър да запознаеш любезният читател с какъв капацитет по - точно превъзхождаш масата тук и с какви материали ще вдигнеш нивото на форума.
Моля!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 11.04.08 08:46.

11.04.08
09:49

Само като си спомня тона и прозренията в темата “Гърдите изостават” и ми се отщява  :coolsmirk:

11.04.08
10:22

ДА чета стари порно списания и приказвам простотии!
Имам въпрос към тебе елементарен, като идеш в залата, колко от хората докат правят вдигане от лег и други упражнения за гърди обръщат внимание на правилното позициониране преди да започнат да изпълняват серията.
Повечето “културисти” просто си лягат на лежанката и си правят, и квото доиде!
Обаче на една част от хората ромбоидните и трапецовидните мускули са им по - слаби или пък имат много бързи мускулни влакна в раменете,и малко в гърдите и след един куп тренировки, идват да хленчат във форума “А ма що ми изостават гърдите?”...
Еми ще Ви изостават още много, ако просто влизате в залата и правите там някви движения,без да сте наястно за начина по които мускулите функционират и как различните промени в положението на тялото оказват влияние върху мускулите!
В 90 % от случеите просто “културиста” трябва да си изтегли разменете назаде, да свие лопатките (това дръжи раменете назад), да изпъчи гърдите (така автоматично лопатките отиват до извстна степен назад), и да пази това положение през цялото време докато дига от лег!Естествено не си дига до горе (в една тема мисля, мисля че точно ти направи един плосък коментар отностно амплитудата)...Ще ти отговоря ясно не се вдига догоре защото когато горе заключваш 90 % от проблем имащите хора заключват с раменете и трицепсите си,а не с гърдите!И така раменете излизат напред,а лопатките се разперват извън пеиката!
Не се сваля и абсолютно до долу - не щото еи така ти харесва - ами защото напрежението се прехвърля в раменната става вместо в гърдите - поне при мене става точно това!
Целта на тренировката е да държиш махимално много мускула, които работиш под напрежение (няма да коментирам статичната контракция и т.н. техники).
Да има хора, които използват цялата амплитуда на движение и именно те просто лягат на лежанката и си правят преси, но това са хора, които поради някаква случаиност са имали късмет да нацелят правилната позиция в която трябва да е тялото още в началото, а и зависи от много други фактори!
В стандартния случеи обяснението по горе може да реши проблема на 90 % от потребителите.
Имах намерение статията да е много по обширна!
А незнам що се правите на убидени като повечето потребители имат някаква много белга и оща престава за правилно трениране и хранене, също така всяка 2ра тема ви е “Защо имам проблем с гърдите”...

А като желаете повече уважением, ами заслужете си го - Аз  в този форум нищо смислено, което да мога да използвам в тренировките си не съм прочел - тъжно но факт!
Да не говорим за абсурдните глупости като някои бе написал, че Еван Сентропани се състезава на Олимпия, пък тои зе ПРО Картата си преди няколко месеца!

казано от D3BEP на 11.04.08, 08:46:

Рамбо, ти статията си я напиши. Няма лошо.
Всяка статия повече си е статия повече.

Обаче аз пък обратно на колегите ще кажа друго.
Имаш 10 поста във форума и си ми се набил в очите.
С две неща:
1. Реагираш даже обидно към мненията на другите.
2. Всъщност не блестиш с кой знае какви познания, това, което си писал в темите често просто ми намирисва на стари списания.

Възможно ли е да разясниш, кой си всъщност ти и на какво почива твоят капацитет във физиологията и травматологията?
Нищо лично, но след заявленията ти от типа “пишете простотии” “ебати капацитетите и т.н.” “научил си си домашното” и подобни и блестящият им завършек тук: “Гохард и бб-тийм са мястото за пълна простотия” моля те, бъди така добър да запознаеш любезният читател с какъв капацитет по - точно превъзхождаш масата тук и с какви материали ще вдигнеш нивото на форума.
Моля!

11.04.08
10:35

rambo666
Извинявай, не те познавам, не знам доколко са ти компетенциите, но имам една забележка към теб.
Решил си да напишеш статия - ок, ама започваш с лошо.

Напиши статията, пусни я...ако е добра, сигурен съм че няма да се наложи да се молиш за да бъде публикувана.

Та моята идея е да ви пренеса с тази потенциялна статия върху реалните проблеми, които спират ръстежа на гърдите ви - ТЕ повечето пъти, не се коренят в това да тренирате повеЧе гърдите си и т.н., а са в съвсем различни мускулни групи!

Направи го де, защо губиш излишно време в квалификации на цял един(два) форум и потребителите в него?
Надали си такава звезда, че да очакваш аплодисменти, още преди проявата си. И това е написано и без грам лошо чувство.

По-здрави.

11.04.08
10:52

Някои маи недоразбраха!
Оффтопик но:
ББ-теам като издание е много добро!
Но според мене форума бърка доста работата, то затова и бяха отделени двата форума, защото се дават краино некомпетентни и некадърни съвети, а никои не носи отговорност!
Ще дам още един пример, много потребители търсят съвети за сплита и програмата си, а те нямат идея как да изолират мускулните си групи и как да ги натоварят правилно!От там вече идва проблематиката - защото ако аз изолирам перфектно даден мускул мога да го натоваря (дори претоваря) с 7-8 сет-а, а на един начинаещ ще му трябват 12-13-14 за да може мускула да се вработи и много практика за да започне да го изолира добре!Това от самосебеси обесмисля всички съвети и мнения, които потребителите дават, както в голям степен и самия въпрос!

Мнението беше редактирано от rambo666 на 11.04.08 10:53.

11.04.08
11:00

казано от rambo666 на 11.04.08, 10:52:

...а никои не носи отговорност

Ако те срещна на улицата и ти кажа да клякаш за да развиеш гърдите си, каква отговорност мислиш, че ще ми потърсиш? гражданскоправна или може би наказателна? Тук се дават мнения и препоръки кои от опит, кои от прочетено от някой източник. Напиши материала си и остави посетителите да преценят доколко си им полезен. След като го напишеш ти каква отговорност ще носиш? :)

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.04.08 11:08.

11.04.08
11:09

Последно само - разделянето стана именно щото отговорността след като никои не я носи, пада върху изданието!
Ако някои ми каже да клякам за гърди на улицата - ще му кажа, че е дезориентиран идеот, по добре да се запише на спортни танци или балет,и да не ме занимава с глупости!
А, колкото до статията - мисля, че статиите имат рецензенти или поне не се пускат така лесно като мненията във форума!

казано от Стоянчо на 11.04.08, 11:00:

казано от rambo666 на 11.04.08, 10:52:

...а никои не носи отговорност

Ако те срещна на улицата и ти кажа да клякаш за да развиеш гърдите си, каква отговорност мислиш, че ще ми потърсиш? гражданскоправна или може би наказателна? Тук се дават мнения и препоръки кои от опит, кои от прочетено от някой източник. Напиши материала си и остави посетрителите да преценят доколко си им полезен. След като го напишеш ти каква отговорност ще носиш? :)

11.04.08
12:13

rambo666 след надутите ти и превзети приказки за превъзходство и далеч по богати познания от останалите във форума мога да те попитам само едно нещо в случая ...

” How Much Ya Bench? “

11.04.08
12:34

Alkorin,
нямаш ли deja vu?  :smirk:

Рамбо напиши статията бе човек. Дали тя ще влезе в изданието зависи само от редакцията. Напиши я, изпрати я на Димитър Михайлов и това е. Какво се дразниш толкова? Колкото повече информация има - толкова по - добре. А някои хора ще си имат проблеми винаги и с твоята статия и без нея. Въпроса е тия на които ще помогне тя да са максимално много. Успех ти желая и не се ядосвай! Където има събиране на повече хора(като във форума ни) има събиране и на повече интереси. Един си мисли, че знае повече от теб, друг си мисли, че нямаш представа за какво става дума и т.н. Пиши пък то ще се види. Изобщо не трябваше да пускаш тая тема.

rambo666,
Много приказки изприказва. Отговор не даде. Аз нямах желанието, нито нуждата да предизвиквам вълна на отговор срещу теб, макар че фактът че си с 10 мнения и вече я има сред потребителите говори достатъчно.

Поставих ти един единствен въпрос:
Кой си ти, какви са компетенциите ти и защо реши, че си по - голям капацитет от нас?

Ако пак не отговориш, ще заключа или изтрия темата.
Георги е абсолютно прав.
Аз лично съм написал десетки материали за изданието още когато прохождаше.
Никога не съм пускал такава тема за моите материали... По - скоро читателите са пускали, след публикацията.
Такава предварителна “реклама” би ми била излишна. И си е излишна.

Та, ако ти не отговориш на въпроса ми, нека статията отговори. Ще я видим, ще преценим що за капацитет си. Даже, струва ми се, лесно ще преценим и какво си чел.

Поздрави!

ПП. Едно ще ти кажа приятелю.
И Христомир Христов, и Ивайло Христов, и Милена Тевилова, и Момчил Милев, и оня от списание МиФ - как се казваше, и още ред други шампиони и бизнесмени от бранша са били в този форум.
Такова отношение и то още от входа виждам за първи път. Не знам дали си по голям от тях или просто има други проблеми...
Бъди здрав!

Мнението беше редактирано от Стефан Симеонов на 11.04.08 13:28.

13.04.08
17:16

Хайде бе пич,напиши я тая статия накрая!Не мога да си обясня защо спориш с всеки който е писал нещо по темета,а и за какво е тази тема,след като цяла статия готвиш.Давай ,напиши я да я прочетем ;-)

13.04.08
18:50

rambo666, много мъдрост виждам аз в твоите слова.Чакам с нетърпение статията ;) ;)

13.04.08
20:42

Само като прочетох, че не се спускала щангата до долу, и се отказах да те чета по-нататък. И дори случайно да напишеш супер верни неща в статията (ако изобщо я напишеш), няма да ги приема сериозно, заради държанието ти.

Мнението беше редактирано от Петко К на 13.04.08 21:17.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1