05.05.08
19:17
Решил съм да си купя боксов чувал и ще съм благодарен за малко съвети :) Значи готов съм да отделя 100-тина лева 130 макс примерно. Може ли да ми препоръчате какъв точно чувал да си взема и откъде (за София). Значи незнам какви размери трябва да е и колко да тежи ? Неискам нито да е прекалено лек и при всеки удар да трябва да го спирам ,нито да е прекалено тежък че като го удям само ръката да ме боли и изобщо да не помръдва. Аз тежа 70 килца 1.81 на 18 години ако има някакво значение.Занимавам се от 7 месеца с фитнес. Също така каква трябва да е височината на чувала и с какво да е запълнен ? Благодаря предварително за съветите
Темата беше редактирана от NavigatoR на 05.05.08 19:25.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
http://www.sportnistoki.net/detailview.php?ID=657 звънни и ги питай за какво става дума. Не че ти ги препоръчвам, а само се сетих и ти ги пускам като вариант.
имам травма от чувал, която още не съм излекувал (след 3год). Сериозна травма, бокса по принцип не е шега. Още повече като нз какво правиш (както беше в моя случай). Преди 1 год ми подариха един чувал към 50кг (правен). Не е сложна изработка, може и това да ти е опция ръчна изработка ще ти пратя на ЛС, за да не става реклама. Вкъщи лежанката ми е правена- не мърда, 140кг са качвани. В една зала, преди няколко години, една лежанка се разчупи на 2две под 110кг. Добре че момчето тъкмо ставаше та се измъкна. Че ще дадеш пари в нещо, не означава, че ще е хубаво.
казано от jalokin на 05.05.08, 19:32:
имам травма от чувал, която още не съм излекувал (след 3год). Сериозна травма, бокса по принцип не е шега. Още повече като нз какво правиш (както беше в моя случай). Преди 1 год ми подариха един чувал към 50кг (правен). Не е сложна изработка, може и това да ти е опция ръчна изработка ще ти пратя на ЛС, за да не става реклама. Вкъщи лежанката ми е правена- не мърда, 140кг са качвани. В една зала, преди няколко години, една лежанка се разчупи на 2две под 110кг. Добре че момчето тъкмо ставаше та се измъкна. Че ще дадеш пари в нещо, не означава, че ще е хубаво.
Хм... това прозвуча зле.Не бях помислил над въпроса с контузиите.
Моя е то Метро - 80лв 90см/30см изкуствена кожа . До сега издържа стойчески сичко , нямам забележки . Само си купи ръкавици или бинтове че ръцете ти стават само кръв без да разбереш като те хване лудия .
То и докато спиш можеш да си докараш контузии...
Ей тия чували вече загубих бройката на хората, на които съм ги препоръчвал
http://shopping-tekami.hit.bg/
Моят е такъв(големият), по-висок е отколкото го дават - може би около 1.60, наистина си тежи към 60 кила и е твърдичък, тоест не става да блъскаш с голи ръце, иначе за каляване на пищяла е идиален.
А ако смяташ да си блъскаш по чувал без въобще да си тренирал бокс само ще влошиш нещата, ще свикнеш хамалската и много неправилно.
17.04.13
19:21
Здравейте, имам нужда от подобен съвет: Трябва ми боксов чувал за удари с ръце и ритници като за начинаещ. Все пак да не е твърде лек, понеже съм близо 80 кг. Ще го монтирам в подземен гараж на жилищен блок, така ми е необходима и готова скоба, която да го държи и аз само дазакрепя на тавана. Моля, пуснете ми линкове с онлайн магазини и примерни чували, които ще ми свърша работа. Може и на лично съобщение, ако е против правилата на форума. Нямам време и да си правя сам и да пълня чувал.
18.04.13
10:51
Те ти :
http://tekami-bg.hit.bg/cat02.html
най-евтините и едни от най-здравите неща.
18.04.13
11:08
мерси :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече