22.06.08
15:52
Вчера гледам едни кутии с горе-посочения и в мен нахлуха противоречиви мисли :lol:
След като се постарах да ги игнорирам погледнах цената на суроватъчния (1 кило мисля беше някъде) и цената беше 52лв..
Няма да изказвам първичното което ми дойде,само ще изразя впечатлението си от това колко смело е да си продаваш никому известните си пършоляци на цените на утвърдените вносни марки :lol:
Pure Nutrition Diet Pasta
Pure Nutrition Digest Matrix
Растителни храносмилателни ензими
Pure Nutrition Digestive Enzymes
Храносмилателини ензими
Pure Nutrition Detoxifier
Delicious N' Nutritious Био хляб с ленено семе
Delicious N' Nutritious Натурален Омега Хляб С Моркови - 300 Г
Още предложения от BB-Shop
23.06.08
05:45
Да, от известно време се говореше, че ще лансира собствена продуктова линия. Но той не е единствен, има още някои хора от средите, които имат подобни планове, ако не са вече и факт.
казано от emzo на 23.06.08, 05:30:
Нищо не разбрах. Пуснал е добавки с марка “Крика” ли ?
Даже се осмелява да ги препоръчва... :)
:bug: :gulp: :bug: :gulp: :bug: :gulp:
Мъка,мъка... :lol: тези хора ,май верно се взимат насериозно....:lol: :lol: :lol:
Абе бих ви снимал и какво свое “чучело” в реален размер е сложил пред магазина си, ама всяка седмица по снимка - ще кажат хората, че го stalk-вам :)
ПъСъ. С7АЛК3Р, нищо лично! ;)
Мнението беше редактирано от vlade на 23.06.08 08:53.
ХАХАХАХАХАХА- аз вчера за първи път бях във фитнес залата му в овча купел и ги видях.За малконе припаднах като видях че 1 кг суроватка е 52 лв. на опаковката пише че в доза 30 гр. има 25 гр. протеин, което “малко” ме съмнява.Та там имаше някаква възрастна жена(баба) на гишето и ми разправя- “нашия Митьо пуснал нови продукти.Има богаташи, бизнесмени, които купуват по ЦЯЛА кутия”-без малко да умра от смях.После пък я попитах дали мога да погледна кутията да прочета съставките.... питам я колко е една доза, а тя ми вика- “вътре има лъжица” и аз си мисля някаква мерителна (тва е кутията дето продават на доза - 1.50лв.),отварям и гледам някаква метална.Направо щях да примадна.После отивам до шкафчетата, до тях наредени чували със празни кутии за пълнене на протеините.Помислих си дали не ги пакетират в тоалетните.Абе мизерия пълна.Може някой ден да пробвам една доза да видя дали ще умра. :)
казано от Димитър Михайлов на 23.06.08, 05:45:
Да, от известно време се говореше, че ще лансира собствена продуктова линия. Но той не е единствен, има още някои хора от средите, които имат подобни планове, ако не са вече и факт.
Скоро какво да очакваме...Лежанката ли? :Д
Кирчо нали вкарва Дженезиса....
Мнението беше редактирано от Финдо на 23.06.08 15:46.
23.06.08
13:13
Aз не знам Киро Скалата как не е пуснал още.. :D
23.06.08
17:09
Едно е вносител, друго е да си имаш своя фирма(производител) с твоето име.
10.12.08
12:53
Здравейте, приятели! Виждам,че ви вълнува моята линия продукти и се чудите,защо цената на някой продукти била голяма, дали ги правя в толетната и така нататък......? Все пак имам право на отговор,нали така? Цената на качествен протеин по принцип е висока, но аз отдавна я намалих на 48лв за кг.,дори вече в моите магазини и зала има коледно намаление от 15% на продуктите ми. Сурватъчният ми протеин е 80% за разлика от повече протеини от други фирми и е на световно известната американска фирма за протеини”Протиент”.......А за кутиите,които сте видяли в залата, те бяха запечатани и във фабриката която ми ги правят-”Пимента”, нямаше свободно място, но след два дни там ги преместих в склада им. А за снимката пред магазина,не виждам нищо лошо да я сложа,нали това е реклама и все пак колко състезания съм спечелил имам пълното право. Вижте всеки може да слага каквото си иска ,нали сме свободна страна или греша? Питах те ме дали Киро-скалата има дял в моите добавки,не няма. Всичко хубаво!
А, крика посещавал форумчето...
Мнението беше редактирано от ozo на 14.12.08 13:13.
Сурватъчният ми протеин е 80%
Това не го вярвам.
Би ли постнал копие на сертификата на ПРОТЕИНОВИЯ КОНЦЕНТРАТ, който после ти овкусяват и пада до “80%”?
Интересно ми е какъв е източника на протеин.
Благодаря!
казано от mitaka101 на 11.12.08, 08:13:
Това не го вярвам.
Би ли постнал копие на сертификата на ПРОТЕИНОВИЯ КОНЦЕНТРАТ, който после ти овкусяват и пада до “80%”?
Благодаря!
Е сега вече му блокира процесора :)
Според мен иска да ни суровака по празниците с тоя протеин.
казано от butthead на 11.12.08, 11:27:
казано от mitaka101 на 11.12.08, 08:13:
Това не го вярвам.
Благодаря!Е сега вече му блокира процесора :)
Според мен иска да ни суровака по празниците с тоя протеин.
:) :) :) :lol: Това е когато те сурвакат със суроватъчен протеин :P
Мнението беше редактирано от Emil_mlo на 11.12.08 12:34.
не виждам смисъл от повече коментари... едва ли здравомислещ човек би си купил от тези добавки
ако може да докаже думите си , защо да не си купя.естествено до тогава , че няма да стане , но пък е ако се замислите национална черта ни е да не вярваме в новите неща.тоест по-склонни сме да си вържем гащите като дадем по-вече пари дори и това не винаги да е гарант.не ги защитавам добавките , защото не ги знам ,но пък ми писна да чета негативните мнения.та г-н Ходжев (дано така беше фамилията) ако можете да докажете по някакъв начин твърденията си ще спечелите доста привърженици.аз лично посещавам един негов (на Крика) фитнес и съм мн. доволен.виждал съм го веднъж-двапъти да настройва някой уред..........да се грижи за залата.
p.s.знам, че съществуват главните букви от много време , но шифта ми създава проблеми.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече