казано от Калина Петкова на 24.07.08, 19:01:
казано от Ива Павлина на 24.07.08, 06:34:
Почти толкова тежка е, даже повече - питай която и да е жена! Натоварването е огромно и си е подвиг отвсякъде:)
Подкрепям, в една дамска чанта мож намери всичко :-) Мойта си е една прилична тежест, която се увеличава със всеки изминал ден :-/ Кат прибавим и отделна чанта за лаптопа, нафраскан с 1 куп неща, става ... :shut:
Наскоро гледахме за н-ти път “Боговете сигурно са полудели 2”. Та в него има една сцена, където една мадама запраска двама загубеняци с автомати по главите с дамската си чанта,...която се оказа пълна с камъни (а защо е друга история), съсипа ги от бой, взе им оръжията и въобще им показа кой е бос-а. Та като прочетох за дамската чанта и се сетих за филма и не се стърпях да питам за камъните :)
А приятелката ми има наглостта да ме кара да и мъкна чантата, като и натежи така че съм запознат с тежестта на красотата. Идея си нямам какво слага вътре, но имам чувството че са поне две-три павета.
От големите.
Още не ме е била с нея и затова Бос-а съм аз!
:)
A, след разказа за бойната кака с камъните в чантата, взех че се сетих за една съфорумка :lol:
А за жената, имам точната рецепта:
прихващаш и чантата, завърташ я на 360 градуса, както и е на врата и я оставяш да си я носи.
Кавалерството, макар и добра черта, напоследък не е на мода, а просто инструмент за тормоз от страна на ‘нежния пол’.
НежносTта, ранимостTа и слабостTа са все думи с по 2-тЪ-та, които се използват за прикритие за нечие нежелание, да мисли с главата си. :lol:
T e свещенна буква, защото бележи началото на Тъ - ркалянето. :lol:
казано от mitaka101 на 24.07.08, 22:04:
казано от Калина Петкова на 24.07.08, 19:01:
казано от Ива Павлина на 24.07.08, 06:34:
Почти толкова тежка е, даже повече - питай която и да е жена! Натоварването е огромно и си е подвиг отвсякъде:)
Подкрепям, в една дамска чанта мож намери всичко :-) Мойта си е една прилична тежест, която се увеличава със всеки изминал ден :-/ Кат прибавим и отделна чанта за лаптопа, нафраскан с 1 куп неща, става ... :shut:
Наскоро гледахме за н-ти път “Боговете сигурно са полудели 2”. Та в него има една сцена, където една мадама запраска двама загубеняци с автомати по главите с дамската си чанта,...която се оказа пълна с камъни (а защо е друга история), съсипа ги от бой, взе им оръжията и въобще им показа кой е бос-а. Та като прочетох за дамската чанта и се сетих за филма и не се стърпях да питам за камъните :)
А приятелката ми има наглостта да ме кара да и мъкна чантата, като и натежи така че съм запознат с тежестта на красотата. Идея си нямам какво слага вътре, но имам чувството че са поне две-три павета.
От големите.
Още не ме е била с нея и затова Бос-а съм аз!
:)
Всичко има, даже онова, което не мож се сети - и то е вътре :) Аз се сетих за сцената във филма “Хубава жена”- Джулия Робътс хлопна един по главата, който искаше да й вземе таксито...И аз веднъж щях хлопна много елегантно един на софийската автогара, щот искаше да се пререди :cheese:
Много се озорих когато 2ма човека качвахме 80 килограмов стъклопакет до 9тия етаж, по стълбите. Мисля да не го повтарям никога повече :-)
казано от kuKy на 25.07.08, 06:24:
Много се озорих когато 2ма човека качвахме 80 килограмов стъклопакет до 9тия етаж, по стълбите. Мисля да не го повтарям никога повече :-)
аа брато, тука хората по 200 кг джамове носят ти с 80 се запуваш %-P
ше се справиш бе!
днес мъкнах палет СМ 11 те са по 25 не е толкова много! :)
казано от Chushko на 25.07.08, 17:30:
Утре сутрин ми предстои калибриране на дозатор - пренос на 1тон еталони (50 парчета х 20кг).Сега излизам малко да кача power-a с някое алкохолно питие :smirk:
Хм..
Да се освиткаш, преди тежка физическа работа, не е много добре за power-a. Tи си знаеш...ще разказваш после. :)
26.07.08
11:18
Аз бях мъкнал пеш до щести етаж един хладилник, който беше толкова голям, че не се побра в асансьора.
Сам няма как да си го мъкнал няма как да го обхванеш сам иначе ако е на същите килограми нещо което е лесно за носене и аз бих могъл с 1-2 почивки.
26.07.08
11:28
Е бяхме двамата с комшията който е собственика на споменатата вещ.
26.07.08
18:00
За мъкнене - естествено че гардероб (от истинско дърво) който не се сабира нит в асансиора а и по стапалата трябваше да се мята през парапета и.... да не ви е работа :D
За алкохол - 2 шишета водка флирт и маалко текила (от тогава ми е и рекорда за повръщане който не си спомням с точност :) )
Дърпане на 800 кг дини в боксове с палетна количка, Вдигане на 20 кг кашони на 5 метра над земята със стълба и разни такива. От скоро започнах да успявам да плувам 25 метра в басейн под водата( под водата имам предвид не да си потопя главата под водата, а да сляза на дъното на басейна.) и разни такива.
27.07.08
09:50
Сега разбрах колко много хора се занимават с дограми, не само където живея :lol:
Мнението беше редактирано от introducer на 27.07.08 09:50.
Носене на джакузита коита са над 400кг разбира се с няколко човека(2-3).Имам и друг 60кашона по 30кг пренасяне до 2рия етаж,а пък в училище ми се качваха на рамената трима съученика и вървях :D
като бях на 16 се наложи да разтоваря 8-тонен прицеп,пълен с щайги с плодове през кантар и после в склад=16 тона плод.Сега като се замисля май няма да мога да го направя а съм с 30 кг мускулна маса отгоре :)
14.08.08
14:28
Мъкнене на мраморна колона на ръце, която тежи поне 500кг. Четирима души сме я носили с помощта на въжета като египетски роби :lol: .Другото е качване на една лежанка, колко да е тежала, не повече от 50кг, но не мина по стълбите и трябваше с въжета до третия етаж-трима души. Пак до третия етаж съм качвал машина за бедрено разгъване със сто кила вградени тежести, уж четирима души, но реално двама си я качихме по стълбите и те едни тесни, тесни, двама души като минават, трябва да се дърпаш до стената да се разминете, а пък нагоре с тая машина...
Носене на 8 кг раница от чайка където уча до владиславово където живея. С един приятел решихме да се приберем пеша за кеф, беше петък и нямахме за къде да бързаме. Това са към 12 км
Носил съм 95-6 кг човек на гърба си :-)
а да добавя на село ходене до една местност в група с 4-5 кг раница 25 км по пресечен терен...
Мнението беше редактирано от Vasko на 14.08.08 20:08.
14.08.08
20:24
Хвърлих 70 кила хладилник през прозореца.
Обърнах трабант.
Изкачих и слезнах в двете посоки 70 етажа за 19 минути 30 секунди.
Поех 4000 калории на едно ядене.
Снимах се 100 пъти за един ден.
Изтрепах няколкостотин човека на много метъл концерти докато се добера до първия ред
И много други тъпотии, смятам че темата е весела...! :)
Мнението беше редактирано от Георги Николаев на 14.08.08 20:26.
Е тука съм шампион :-) Какво ли не съм пренасял,но рекорда ми е няколко кашона с плочки,теракол и мн.др до 5 етаж без асансьор разбира се.Преброих качванията точно 23 пъти ,надолу не ги броих.Беше 32 градусова жега и сам.Като се премерих след това 4 кила надолу.Страхотна идея за аеробика :lol:
Трабант и аз обърнах..в 8ми клас :D
а тва с плочките абсолютно същото ама до 6тия етаж :P
ЕДИТ:съжалявам ако съм гаден
Мнението беше редактирано от Никола на 15.08.08 20:20.
16.08.08
13:10
На 3 годинки разнасях акумuлатора на колата из коридора (тогава до колкто си спомням, акумулаторите бяха по-тежки от сегашните.
В девети клас пукнах на баща ми едно ребро при мечешка прегръдка, за да докажа колко съм силен (пуберска работа).
Преди 3 години качвахме с още две момчета пералня до 5-тия етаж, по тясно стълбище, като само аз дигах отдолу, а те двамата подпираха отгоре. Тогава още не тренирах.
Чувалите с цимент, теракол и баките с латекс изобщо няма да ги споменавам, защото в последния месец това е ежедневие :D
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 16.08.08 13:11.
Зимата като наваля яко не се виждаха колите на паркинга. Няма да ви обаждам щу сняг съм изринал - като снегорин. Няма да ви обаждам и в кво састояние беше кръста ми на другия ден, че и на следващите 2-3 ! Пренасял сам доста тежки неща, обаче тва да изринеш толко сняг не е работа. Най-силовото ми изпълнение извън фитнес залата, че и в нея.
И един интересен рекорд, за който рекордиора му съжалява в момента. Тааа става дума за следното: 2ма приятели се хващат на бас, че единия не може да направи 5 обиколки на един двор на училище на бегом. Ще си кажете какво толкова - доста бягане, но нищо особено. Условието обаче беше да е бос и да е 3 часа следобяд (как се напича тва игрище.......). Тоя моя човек ги избяга, спечели 50те кинта, но сега би дал 100 да не го болят толкова ходилата. Буквално са изгорели :D . Дивак.
Точно посредата на лятото си взех ново легло..съответно и матрак,латексов..от най-хубавите и съответно най-тежките ,,животни’‘.Тия от фирмата ми го доставиха до вратата и ми казаха да се оправям...ако искат да ми помогнат по 20 лева на човек.По природа съм малко стиснат и им отказах веднага.Незнам колко тежи това чудо,някой ако знае точни килограми да сподели,но не съм го вдигал,просто едвам го влачих по стълбите като огромен правоъгълен боклук.Дотътрих го до 3тия етаж и един приятел ме размина по стълбите и по помогна да го качим до 5тия :)
Хм, те мойте по-силови постижения са били в служебна обстановка.
Първата ми работа след като завърших беше в Нестле (преди има-няма 8 години). Не се облизвайте - адски уморителен труд беше ;) И то баш в шоколадовия цех.. Имало е смени, в които съм смъквала по 2-3кг. без да правя нещо различно от това да работя.
Та, най-силово са били следните смени: правене на шоколад. Събира се в края на машината по 200 бройки в касетка (100гр. шоколад) + целофана. Абе излиза около 20тина (и отгоре) кила на касетка. След като се събере се пренася. И туй в продължене на 8часа. Самото пренасяне на касеткиет се водеше, че тря’а се прави от мъже де. Не се учудвам, че като започвах, жените в Личен състав като ме гледаха какво съм малко и младо, се опитваха да ме разубедят.
Но като за първа работа - ставаше ;)
Мнението беше редактирано от Грахче на 10.09.08 07:02.
10.09.08
17:01
хаха, отидох на дискотека с 1 момиче, по някое време през нощта отидохме в нас със друго момиче, върнах се в дискотеката, запознах се със 3-та отново се върнах в нас иии... повече не отидох на дискотека за тази вечер :)
Мнението беше редактирано от death на 10.09.08 17:02.
Ако си ги носил на ръце от вас до дискотеката и т.н., надявам се че не са били много яки каки? :lol:
Мнението беше редактирано от 6th на 10.09.08 17:18.
казано от С7АЛК3Р на 10.09.08, 06:39:
Тия са били оферта - по 20 на човек за един матрак... нагли типове. :lol:
Такива са правилата, и ние по толкова им взимаме на доставки :cheese:
10.09.08
18:28
Наскоро стана бой в който главната цел на 5 момчета от ромски произход бях аз :)
Не че се хваля ама те бяха по-възрастни от мен а ги срупах от бой :P
Това ми е рекорда за млатене от 06.09.2008 :)
Сега ме издирват около 40 да ме бият заради тия.. надявам се да не съм сам навън като ме срешнат :P
Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 10.09.08 18:30.
11.09.08
19:20
казано от С7АЛК3Р на 10.09.08, 17:18:
Ако си ги носил на ръце от вас до дискотеката и т.н., надявам се че не са били много яки каки? :lol:
явно аз не разбрах :)
Аз разбрах за всякакви рекорди, не само силови..
иначеее.. 600 метра съм взимал за минута и девет секунди, никога не съм тренирал лека атлетика.
ходих от Княжево до Дружба с чанта 15 килограма :) в крайна сметка спечелих баса за каса бира :)
12.09.08
15:59
Пренасяне на 60 000 тухли всяка по 3-4-5 кг за няколко дена в 35 градусови жеги! Предмишницата и кръста.... много зле...
Бутане на Опел Корса с 3 човека по 90 кг в нея... заради бас.
Разтоварване на 15 тонен тир, заедно с още 2 човека за 2 часа...на обед и на слънце.
Надбягване със два кашона болтове тежаще около 50 кг в ръцете, правихме си състезание.
Танцуване (пиянско) със два дървени стола в ръцете над главата във една кръчма...рамената ми бяга изнасилени.
Изяждане на 25 кебапчета, 5 татарски киФтета, 3 порции картофи, палачинки и 2 салати и 2 хляба от 3 човека.. след 5 часа глад.
Ефекта след няколко часа беше уникален... имаше лотария кой ще ходи пръв в кенефа.
Мнението беше редактирано от Йосиф В. Сталин на 12.09.08 16:19.
Разтоварване на бус с 120 пакета терикот всяко по 25кг.
Каране на колело Плевен - София.
5 килограма домати на едно ядене.
3 дини по 5 кг на едно ядене.
Каране на кола без книжка, леко пийнал на 60км през нощта... :P ( без книжка = не бях изкарал шофъорските курсове )
Мнението беше редактирано от Madboy на 21.09.08 12:56.
казано от Madboy на 21.09.08, 12:53:
Каране на кола без книжка, леко пийнал на 60км през нощта... :P ( без книжка = не бях изкарал шофъорските курсове )
Тва не е хубаво. Аз за да видя кво е да караш леко пийнал и същевременно да няма рискове докато карах шофиорските курсове го изпробвах. Инструктора не ме осети. Поне вече знам какво е :) Не е гот, огромно усилие да се съсредоточи човек и да не прави грешки за да не го усетят :P
Никога не бих го повторил, съветвам ви и вас - могат да станат големи фалове. Напийте се като свине ако искате, но не карайте :)
Мнението беше редактирано от ozo на 21.09.08 15:43.
50 километра с колело,секи божи ден в продължение на 2 години ходене до даскало пеш-4 километра,пренасяне на диван до осмия,пренасяне на 5 кубика дърва в малка касетка която побираше максимум 8 трупчета,рязане с трион-едно от най-гадните работи на земята после не си чустваш бицепси трицепси рамена нищооо.към 30-40 минутен спаринг с 1 приятел.Пренасяне на 2 маси от рецепцията на хотела до 1 етаж като преди тфа се качих по погрешка до петия щото некаф немец ме викна.... и така нататък
25.09.08
07:03
Колело? Последнита 6 месеца - 1000 км.
Рекорди?
Най-пресният ми е качване на 730 литров аквариум от 12 мм стъкло, дълъг 213 см., с Г-образна форма и тежащ към 130 килограма по тясно стълбище до 5-тия етаж. Мамата ми се #$@!@! Няма да разказвам в детайли преживяването, ще кажа само, че имаше място точно за двама човека да го подхванат, не можеше да вземе завоя на площадките и се налагаше на всяка да го изправяме на тясната му страна, подпрян на дебели стиропори. Няма такава лудница! Съжалих, че съм си го поръчал! :-)
Ми,в момента работя на две места,като на едната работа смяната ми е 24 часова и я работя от по4ти година и не6то.Вьпреки това не сьм пропускал да посетя залата или лостовете до нас от 4-ри месеца.
аз и приятел 50 листа картон всеки по 15 кг.
Аз съм долу той е на 2-рия етаж, следователно аз му ги вдигам а той ги поема, е еба ми се фара на рамената, след 20-тия лист щях да припадна.
Ъъъ, тука не се сещам за нищо.. освен за мача България - Италия, че се прибирахме пеша до Люлин.