Републиканско първенство по културизъм - ВАРНА

04.08.08
09:45

Днес получих информация, че е решено мястото за провеждане на Републиканското първенство по културизъм, да бъде морската столица - Варна! Имаше колебания отново да бъде в София, но интересите са наклонили към Варна!

Заповядайте да гледаме заедно най-силното и престижно състезание за Бългаия!

04.08.08
10:36

За кои дати са го планирали?

И къде точно.

Иначе датите са 27 и 28.09.

04.08.08
13:13

Датите са тези, да! В Двореца на Културата и спорта, това е залата, от която Канал 1 предаваше волейболните двубои. Вместимост - 5 000 души! Има слух, да е във Фестивалният Комплекс, но там наема е дебел и надали, но е резервния вариант! Така че, хващайте хавлиите и газ към морето! :)

04.08.08
13:58

Там ли си Питон?

04.08.08
14:05

Стискам палци на Венци и Орлин :) Успех :)

ЕДИТ:Питон,ти от кои ще бъдеш?-участници или зрители :)

Мнението беше редактирано от Финдо на 04.08.08 14:12.

04.08.08
14:13

Питон сложих тема и в gohard-а ! Като разбереш със сигурност мястото ми пиши да редактирам темата в гохарда

Със сигурност ще го посетя, разбира се като зрител :).

04.08.08
15:50

И аз съм зрител :) Информацията е достоверна! ;)

Чудесно. Там съм.

И аз вероятно ще съм там. Ще направя всичко възможно.

Малко е неудобно точно аз да питам и точно в тази тема, но някой чул ли е нещо за мемориалния турнир “Георги Николов - Мечката” който традиционно е седмица преди републиканското.

Ами да и тази година ще си го има :) На 20.09 в Бургас.
http://www.bbbff.org/kalendar.html

10.08.08
15:01

Между другото, се замислих за снимки за състезанието, някой с добра камера да има? Мога да се опитам да му предоставя хубави места на предни позиции!

10.08.08
20:19

аз ще посетя сто процента щом е във Варна  :)

12.08.08
10:27

Аз мога да снимам ще взема и един приятел с доста добра камера.

От личен опит знам, че често не е толкова важна техниката както зад камерното оборудване :).

казано от Иван Шишманов на 12.08.08, 13:37:

От личен опит знам, че често не е толкова важна техниката както зад камерното оборудване :).

:) :) :)
True, true !!!
Помниме едно време бачо ви Иван как разчистваше конкурентните фотографи около подиума  :cheese:

казано от D3BEP на 12.08.08, 20:09:

казано от Иван Шишманов на 12.08.08, 13:37:

:) :) :)
True, true !!!
Помниме едно време бачо ви Иван как разчистваше конкурентните фотографи около подиума  :cheese:

Дам ако говорим за същия Иван, тогава с обикновен цифров апарат той снима доста нормални снимки за разлика от медиите с по 20-30 години стаж и камери за хиляди левове който неможеха да снимат нищо друго освен дебелия му четирибуквеник и смотания му гръб :).И за друг случай си спомням на едно републиканско в гр. Добрич ама да не разказвам сега :).

Хм, това ли беше случаят, за който казваха, че си отместил вражески фотограф и си го позиционирал така, че камерата му по добре да фаща  :-)

13.08.08
10:19

Всичко завсиси от блендата и техниката на снимане! “професори” има и сред топ фотографите, нормално е за един комплексиран свят!

Rock_acdc

20.09.08
16:30

Ам и аз мисля да го посетя, но не съм от Варна. Някой има ли си на престава билетите дали ще се купуват предварително и на каква цена са и двата дена ли ще се проведе . Мерси предварително

21.09.08
10:41

Вярно ли е ,че входа ще е 10 лева ?  :P

23.09.08
19:57

Вече ясни ли са мястото и часа на провеждане? :)

emergency_bg

25.09.08
12:50

По последни данни мъжете почват от 15:00 на 28-09 /неделя/, а входът ще е 8 лв. За жените предния ден входът е 5 лв.

27.09.08
09:53

За билетите цена не знам но вярните часове са в горния пост.Събота жени и мъже класически културизъм.Неделя мъже и ветерани

29.09.08
11:26

Няколко снимчици от мен :coolsmile: Не,че се вижда нещо,камо ли да се разбере за какво иде реч,ама все пак ;)
Като цяло не беше  много зле,ама адски дъъълго се проточи и беше досадно и отегчително...Няма да казвам какво не ми хареса,че ще ме обвинят пак,че съм прИтенСиозна (което е така де) и в черногледство.Все си мисля обаче,че след като състезателите са си скъсали г**а да тренират и да се подготвят ,за да поднесат едно шоу на публиката,по същият начин трябва да се подготвят и федерацията и организаторите.Сега всички трунири изглеждат като скалъпени набързо и едва ли не ние,публиката трябва да сме благодарни,че има и толкова..Да,ама не!

Мнението беше редактирано от tigra на 29.09.08 11:29.

29.09.08
13:03

най-накрая някой да качи снимки за неприсъствалите
Благодаря!

29.09.08
13:06

Смешна работа беше това републиканско. Богомил беше най - добре (до 90 кг) ама съдийте нещо... пак оакаха работата... Скапана държава сме и това е.

29.09.08
14:14

Моят кратък коментар е поместен в блог-а ми: http://www.belchohristov.com/1302.html

Подкрепям Тигра напълно! ;)

01.10.08
15:47

В това момче Тихомир има много бъдеще, добро представяне, генетиката му е изключителна за бодибилдер.

Vilislav

23.10.08
19:27

бахти умрелите садии корумпирани бого трябваше да е 1-ви много по добре беше трениран бахму бг работа

29.10.08
21:56

Това състезание така или иначе отдавна е загубило смисъл, в България са смешни нещата, само момчетата които го правят с ентусиазъм докарват публиката в залите и после да купува списания и т.н.

30.10.08
08:29

Някой много гадно излъга че Митко Димитров ще се пуска и му се вързах :(

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1