Относно Axis HT

20.09.08
12:06

Здравейте, взех си Axis HT на BSN. Въпросът ми е трябва ли да го взимам постоянно или само в дни с тренировка? Не е споменато на опаковката.

Валентин Иванов

20.09.08
13:00

казано от triple_s на 20.09.08, 12:06:

Здравейте, взех си Axis HT на BSN. Въпросът ми е трябва ли да го взимам постоянно или само в дни с тренировка? Не е споменато на опаковката.

Взимаш го всеки ден по 3 пъти с много храна. Ефекта ще дойде след 2ра седмица.

20.09.08
13:14

Мерси! Преди малко го взех със солидна порция пилешко ;)

Валентин Иванов

20.09.08
13:20

Не забравяй и карбото ;) - като качваш е дори по-важно да имаш достатъчно карбо и мазнини за да пести тялото ти белтък.
Успех

20.09.08
13:48

Дам, освен протеините си хапвам от всичко. Ектоморф съм и с мазнините нямам проблеми :)

DE

20.09.08
17:18

Вальо, какво стана с теб и теста на Аксиса ?
На мен лично ми е много интересно как върви.. би ли споделил колко време си с него, какво чувстваш, правил ли си междинни изследвания за тестостерона?

Валентин Иванов

20.09.08
17:29

казано от death на 20.09.08, 17:18:

Вальо, какво стана с теб и теста на Аксиса ?
На мен лично ми е много интересно как върви.. би ли споделил колко време си с него, какво чувстваш, правил ли си междинни изследвания за тестостерона?

Здрасти,
Сега трябва да мина да си взема резултатите. Доста работа ни се отвори и нямах време последните седици. Убеден съм че ще има разлика, защото усещам “симптомите”,особено в ставите, но се колебая дали да ги публикувам , защото имам хронично по-ниски нива на теста и не съм убеден дали ще е достатъчно обективен резултата. Може би ще направим и още един тест с друг доброволец.

NE

20.09.08
19:06

Ето го  и доброволеца :P

12.10.08
20:32

Приключих Axis-а и мога да кажа, че съм доволен :) . Експлозивно увеличаване на силата още с първите приеми, увеличава мускулната плътност както и масата и сега съм с 3 кг. по-тежък, демек 99 кг. (висок съм 191 см.). Винаги качвам чисто, аз сланинка незнам какво е, тотален ектоморф съм :) . Голям плюс е, че не задържа вода в мускулите както креатина примерно. Аз лично не харесвам такава задръжка, мускулите не изглеждат толкова плътни, а воднисти, докато с аксиз-а се постига и обем и плътност, кондицията също е върховна. Преди да го почна правех 2-3 повторения с 90 кг. от лег, сега 5-6 повт. с 95 кг. Ще направя една почивка там колкото е препоръчително и после пак мисля да го взимам :)

Мнението беше редактирано от triple_s на 12.10.08 20:34.

13.10.08
18:20

Аз пък не усетих кой знае какво от Аксиса,виж Експлуода се усеща на втората тренировка :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1