дебели бедра

26.09.08
13:07

Така на 18 години съм , ( 177 , 76 кг) бях редовен в залата до преди година , докато не излезе проблем с очите ми , който не позволява вече да стъпвам в зала .. та за тази една година .. успях да направя нечовешки бедра , което за мен е необяснимо .. умолявам ви да ме посъветвате за някакви тренировки .. за диетата аз ще говоря с добър лекар .. от вас искам само помощ за упражненията ,който разбирасе няма да подпомогнат да ми нараснат, ами  да отслабнат бедрата колкото повече толкова по добре ... а и ако може да ме посъветвате за тичането с кво продължение с какво темпо .. еднакво или променливо .. спринтове ? или нормално ..

Темата беше редактирана от deadpeople на 26.09.08 13:09.

26.09.08
14:35

Нечовешки 60-сантови бедра ли ?

26.09.08
16:15

това иронично ли беше или ? сега ги измерих 61 огромни са за мойта слаба структора повярвай ми .. и не го казвам щото съм тъпа госпожица няква .. ами защото и другите го забелязват .. та спести тея коментари ,ако можеш дай съвет .. всеки може да иронизира !

26.09.08
16:42

Дааам...познах.

Ти за какво тренираш крака?60 сантиметра е минимумът.Дори по-малко.Я не се излагай,големи били.  :roll:

Съвет немога да ти дам,защото няма начин да свалиш краката.Те от това по-малки немогат да станат,най-малкото растеш...а сиктир. :) С краченцата от 6-ти клас неможе цял живот да седиш,свиквай.

ПС:Ми вдигни си слабата структура?

Мнението беше редактирано от BusyMan на 26.09.08 16:44.

26.09.08
17:01

“бях редовен в залата до преди година , докато не излезе проблем с очите ми , който не позволява вече да стъпвам в зала .. ” прочети ми цялата тема :)

26.09.08
17:08

“бях редовен в залата до преди година , докато не излезе проблем с очите ми , който не позволява вече да стъпвам в зала .. ” прочети ми цялата тема :) а и на 16 години надали имаш този опит ,че да ми казваш ,че раста ... твойте колко са 80 ли .. ако е така на моя ръст надали ти стават някви панталони .. аз хода с безумно широки и пак ги изпъвам долу са ми като пола ...... я стига

tisho

26.09.08
18:03

Можеше просто да се редактираш горния пост.
Иначе 60 бедро не е голямо. Ти нещо си се вманиачил. И кое му е лошото на широките дънки? Незнам какъв ти е проблема с очите, за да не тренираш, но той нямам ли да ти пречи да изпълняваш някакви други упражнения за краката с цел сваляне. Ако може кажи още някои мерки ръст, ръка, гърди, за да се види дали наистина са големи за тялото ти. Аз мисля че краката трудно ще ти изглеждат големи спрямо тялото. Но обратното е много по-възможно и често срещано. И е много грозно. Ако искаш тичай, клякай без тежест и мини на НВД, но трудно ще ги свалиш.

26.09.08
18:15

Тъкмо щях да ти казвам,че си луд,когато се сетих нещо.Ти къде си мериш бедрото ?

26.09.08
19:56

към средата между капачката и горната част ... значи понеже , за тва че съм се вманиачил не съм .. даже до скоро не го забелязвах , но постоянно отнасям разни ебавки .. и действително разбрах ,че има що.. са не ме убеждавайте кое е малко и кое е много аз искам съвет моля ви дайте ми ... трябва да се молим ли вече ???  като тичам с кво темпо и променливо ли .. сега евентуално и плуване ще почна на едно място ако се наредат работите .. та за очите проблема е сериозен и чукайте на дърво .. няма да ви занимавам .. Та ти ми пишеш да разбереш дали е голямо аз ти казвам ,че е ,ти дай съвет :)

горния пост му дадох редактирай , но незнам що пак излезе.. а и против широките дрехи нямам нищо , аз така ходя , но преди ми стояха смъкнато , а сега такива работи ми стоят като на дебелак :D

Мнението беше редактирано от deadpeople на 26.09.08 20:06.

26.09.08
20:14

Ако съм разбрал правилно краката са ти пораснали през времето когато не си тренирал тъй ли? Ако е така то това са мазнини, явно не си подбирал храната  :) Решението в случая мисля че ти е ясно...

Ако са мускули по-трудно се сваля, но лично аз за година свалих 3-4 санта от бедрата като ги тренирах само с клекове с нисък брой повторения и развих много сила. Резултатът ме удовлетворява засега. Като сантиметри и моите бедра са колкото твоите снимка.
Ако си слаб в горната част на тялото може би там е проблема и трябва да поработиш за да изграждаш, а не да разграждаш  ;-)

26.09.08
20:28

ето това твойто си го представи .. но са само мазнини да .. един дето ме разбра мерси :D .. но не искам тези мойте да ги правя мускули .. понеже нямам възможност . да нарастна и горе (пак да кажа заради очите , понеже никой не чете ) за това ми трябва да отслабнат , и да стана сърезмерен , за да мога да си продължа така .. понеже нямам възможността повече да променям тялото си .. “болеста” не ми го позволява

26.09.08
20:43

Щом са мазнини в по-голямата си част то спазваш си диетата и включваш кардио. Ако си избрал тичане може и крос, може и интервално. Но за последното ме съмнява да издържиш, освен ако нямаш стаж в аеробните тренировки.

26.09.08
21:45

казано от deadpeople на 26.09.08, 20:28:

.. понеже нямам възможността повече да променям тялото си .. “

Тялото може да се променя винаги, и се променя постоянно с годините. Дори без щанги. Че ти още не си завършил растежа си, тепърва ще ти се променя.
С какво точно тренировките ти вредят на очите? Какво значи това “не мога да тренирам”, какво точно не можеш да правиш? Консултирай се с други лекари, виж какви са ограниченията в натоварванията, проучи нещата по-подробно.

Мнението беше редактирано от Петко К на 26.09.08 21:47.

27.09.08
09:26

Диета...продължително натоварване на краката...и краката ти не са големи!!!

TS

27.09.08
10:10

Интересна тема. Отлагаш женски тип мазнини в областта на бедрата и таза? Така ли да разбираме? Може проблемът да е по-задълбочен, тъй като 61 см са си доста каквото и да си говорим за 76 кг. Някакви други оплаквания да имаш? Некъв хормонален дисбаланс?
Точковата редукция на мазнини е малко вероятна. Затова ти препоръчвам да прибегнеш към кардио 4-5 седмично, може и интервално, но трябва да си изготвиш и добър хранителен режим(така де - тва е най-важното). Сутрин 20-30 мин след ставане ходиш да бягаш на гладно - най-добрият вариант. Но не очаквай чудеса, тъй като трудно ще свалиш подобен тип мазнини, ако се дължат на женски хормони, а най-вероятно е така.

DiscoveryCold

27.09.08
10:57

Аз съм още бая мазен бедро долна част 61см горна 67 (казвам горна долна защото по нагоре не съм свалил натрупаните сланинки :) ) и наистина и мойте бедра са големи за тялото ми даже трудно си намирам гащи по магазините :D та започвай айробика като мене верно другите в залата може да ти се смеят като се разкрачваш както казват “като патка” ама нямаш избор :)

27.09.08
12:15

бягането може да натрупа маса на краката ти и да не си доволен ,ако не спазваш диета просто си фтълпяваш на 177 61 см бедра са си добре като искаш да станеш като манекенче праскай една диета и тва е ,а относно гащите които неможете да си намерите еми носете анцузи супер по удобно е и

DiscoveryCold

27.09.08
16:40

Ivan. да ти кажа батка бая тъпо е да влезеш в магазин за дънки или спортни панталони харесваш си туй унуй и опа крачула влиза до коляно :)
Аз съ, 1.87 95 кг краката вече ги споменах..

27.09.08
16:48

Абее, в кви магазини ходиш ти?
Почти идентични мерки в краката с 5кг надолу и 4-5см по-нисък съм и не съм имал подобен проблем.
Виж, наскоро си търсих ризи и го закъсах...ама т’ва е друга тема.

DiscoveryCold

27.09.08
19:38

Ми незнам човек явно тенденцията е да се правят малки неща...влизаш в магазина на левис (уж има за всеки) мериш уж големи дънки опаа... аз затова съм се навил ако преуспея в живота да пусна верига магазини гигант :)
Колкото до ризите тука ми е болна тема понеже от тия яките ризки с големи щампи ръката ми влиза до лакътя... и ка да е отидох в марков магазин и си взех обикновенна риза за 62 лева... като излязох се почуствах много по лек ако ме разбираш :P

Но тъй като няма какво вече да се напише по темата и го ударихме на офтопик предлагам да я мятате в архива :)

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 27.09.08 19:39.

28.09.08
09:04

вие чували ли сте ,че има различни размери ? Неможе цял живот да влизаш в размер “S” има и “XL , 2 пъти XL” и т.н. няма начин да не ти станат ? какво искаш да ми кажеш ,че култористите с каде каде по големи крака почти 2 пъти колкото вашите не носят дрехи ли ко ?

28.09.08
09:18

казано от DiscoveryCold на 27.09.08, 16:40:

Ivan. да ти кажа батка бая тъпо е да влезеш в магазин за дънки или спортни панталони харесваш си туй унуй и опа крачула влиза до коляно :)
Аз съ, 1.87 95 кг краката вече ги споменах..

Проблема е в дизайнерите бре, но като се сета, като ходих с братовчед ми, дето е 190см и има бедро по моя окомер над 80 ( и той тренира) е вече с него е сложно ( не му намерихме дънки ) :P

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1