CREATESTON PROFESSIONAL сичко в едно

Прескочи до:
Vilislav

19.10.08
11:11

Някои да е ползвал CREATESTON PROFESSIONAL нож продукт в продукта се садаржа пичти всичко продкти в една кутия :)
Ако някои го е ползвал да пише :)
Ето и продукта :
Описание и предназначение на продукта:

Createston НОВ-ОЩЕ ПО-ЕФИКАСЕН – С ПОВЕЧЕ ЕРГОГЕНИЦИ Вече е тук! Повторно подобреният и оптимизиран CREATESTON! Createston е Hi-Tech All-in-one формула, която съдържа всички познати в момента ефикасни хранителни и градивни субстрати, необходими за максимално увеличаване на силата и мускулната маса при натрупване на възможно най-малко количество телесна мазнина. Това стана възможно благодарение на сравнително малкото количество въглехидрати и увеличената доза D-пинитол, който гарантира в максимална степен инсулогенно-анаболния транспорт на градивните субстрати към мускулните клетки. По този начин Createston се явява идеално средство за намаляване на телесна мазнина при едновременно максимално натрупване на мускулна маса. Ароматните растителни екстракти са взети от bitter melon, спанак, канела, зелен чай и заедно с чистите вкусови съставки съдържат и голям брой функционални субстрати, които подсилват цялостния синергичeн ефект на Createston. Какво може да очаквате от Createston? Ако преди това не сте взимали Creatine или сте направили продължителна Creatine-пауза и Вашите запаси от Creatine са изчерпани, ще качите за 4-8 седмици между 4 и 6 кг чиста мускулна маса, ще увеличите мускулната си производителност с около 30-40 % и ще стопите 1-2 кг телесна мазнина. Не трябва да използвате Createston за бързо зареждане с големи количества Creatine, както преди се правеше през първата седмица от приема, за да може Вашата производителност да не нараства прекалено бързо, а равномерно в продължение на няколко седмици, и да могат ставите, лигаментите и сухожилията да привикнат към по-голямото натоварване. Ако вече сте взимали Creatine, т.е. запасите Ви от Creatine вече са пълни, не бива да очаквате същия растеж на производителността като този описан по-горе след втората, третата и следващите дози, а по-скоро може ще постигнете постоянно средно увеличаване на мускулната маса с 3 до 5 кг годишно в продължение на няколко години

sasch

19.10.08
11:22

Peak? До сега не съм ползвал тяхен лош продукт.Бих се доверил ;)

Георги Николаев

19.10.08
16:21

И според мен са добри и ми е интересно дали рекламите на този продукт все пак не са преувеличени.

19.10.08
17:44

казано от sasch на 19.10.08, 11:22:

Ще ни разкажеш ли по-подробно кои техни продукти си пробвал и какъв е бил ефекта? Също така бих се радвал да споделиш кои американски марки хранителни добавки си ползвал и как ти се струва PEAK на фона на тях. Иначе бих се усъмнил че поста ти е малко голословен и е по-скоро реклама отколкото обективно мнение.

Георги Николаев

19.10.08
18:51

Защо си настоен неготивно към Пийк? Като изключим това което казваш, ти недоволен ли си останал от тях?

19.10.08
18:56

Никъде не съм показал да съм негативно настроен - просто когато се споделя информация че даден продукт е добър/лош е хубаво да се споеделя опита с други фирми и да се дава инфо какво е ползвано и как е подействало още повече пък за неизвестни фирми за които няма много отзиви. Иначе всеки може да дава оценки - това е лошо онова добро...

Ето самият ти казваш че според теб са добри, но в същото време ти е интересно дали рекламите не са преувеличени - това ме кара да мисля, че не си пробвал продуктите или съдиш за тях само по опаковките или може би говориш наизуст? Моля споделете... Не бих казал че компанията е много известна и не е популярна на потребителите - нека затова да се дават обективно оценки... на всички ще е интересно да се сподели истински опит, а не просто празни думи. Примерно някой да каже ето пих NO-Xplode - след това пих аналогичен продукт на пиик и той се оказа по-добър от експлоудал а е на по-ниска цена...

Мнението беше редактирано от kao на 19.10.08 18:59.

19.10.08
19:14

Съгласен съм с Калоян.Мн хора от този форум имат богат опит с добавките и трябва да го споделят по начина който ти казваш.Даже ако се направи такава тема ще е страхотно,защото всеки ще може да се ориентира за секунди и няма да губи толкоз време в търсена на топлата вода.Напълно съм наясно ,че всеки е с различен организъм,но все пак едно такова сравние може да те ориенира много .

Георги Николаев

20.10.08
06:49

Е стига де - не говоря наизуст. Имах предвид дали рекламите на Креатестон са добри. Иначе съм опитвал тяхни продукти, смятам че правят това което трябва да правят.

20.10.08
08:13

Добре де сериозно те питам разкажи подробно какво си пробвал и как си го усетил на фона на конкурентни продукти на други фирми. Така се ражда истината. Иначе ти и пудра захар да вземеш пак ще усетиш разлика в тренировките и ефект, но дали тази разлика е сравнима с някой съвременен продукт на голяма фирма за добавки от САЩ.

Пък рекламите не мисля че са особено показателни - компании като NOW Foods имат изключително нисък бюджет за реклама и въпреки това са лидери в бранша - просто имат доста “honest advertising” и не обещават 999% резултат за по малко от 2 седмици, но не знам някой да е казал лошо нещо за продукт на NOW. Има други които дават милиони и въпреки това не струват. Дали един продукт работи може да каже някой който го е опитал и е пробвал и други подобни неща... иначе реклами много... примерно на Muscletech са най-лъскавите и аз съм ги гледал, но това няма нищо общо с ефекта от продукта. Не се лъжете по лъскави реклами, а гледайте кое работи и кое не... ама не от списанията а от собствен опит.

Георги Николаев

20.10.08
14:50

Ще дам пример само с Трибулуса, макар че съм опитвал и други. Пил съм Трибулес на Оптимум, Нутрим и Пийк, в този ред. Първия път имах големи очаквания за продукта, пиех го правилно и във високи дози, но не усещах кой знае какви облаги, без да съм очаквал чудеса. Макар че беше Оптимум! Ако имаше нещо като плацебо ефект, тук трябваше да е! След това на Нутрим, макар че са толкова оплювани, определено имаше ефект - сила, енергия, либидо. Същото мога да кажа и за Пийк - сила, енергия, либидо. Не искам да кажа, че Нутрим са по-добри от Оптимум. Но ето това което искаше - при сходен прием, продукта на Пийк ми подейства по-добре от този на реномирана американска фирма.
Сега пак ли е реклама?
Нямам никакви, ама НИКАКВИ интереси да рекламирам.

20.10.08
16:54

Абе човек къде съм написал че постовете ти са реклама? Ти четеш ли какво пиша? Просто е тъпо да влезе някой и да напише - “Всички продукти на фирма Х са номер едно... няма други такива”. Ето сега виждам каква ти е базата за сравнение... и ми е ясно. Сега примерно ако добавиш и дозировките и начина по който си приемал въпросните продукти с трибулус вече ще се получи нещо като опростено ревю на продуктите което ще е полезно на много хора... не ме разбирайте грешно обаче трябва малко да има стил на писане и изказване... не просто тва и тва е номер едно и от него станах мноу як...

Поздравления за горния пост.

FZ

21.10.08
08:51

казано от Калоян Георгиев на 20.10.08, 16:54:

Абе човек къде съм написал че постовете ти са реклама? Ти четеш ли какво пиша? Просто е тъпо да влезе някой и да напише - “Всички продукти на фирма Х са номер едно... няма други такива”. Ето сега виждам каква ти е базата за сравнение... и ми е ясно. Сега примерно ако добавиш и дозировките и начина по който си приемал въпросните продукти с трибулус вече ще се получи нещо като опростено ревю на продуктите което ще е полезно на много хора... не ме разбирайте грешно обаче трябва малко да има стил на писане и изказване... не просто тва и тва е номер едно и от него станах мноу як...

Поздравления за горния пост.

Аз викам  и  да каже тоя трибулус  на ON самостоятелно ли го е пил без никакви други добавки или в комбинация с други суплементи и ако го  е пил в комбинация с дуги суплементи да каже кои са ?

Георги Николаев

21.10.08
09:58

Може пък просто да е бил дефектен тоя Оптимум, знам ли. И от трите продукта, който изреждам съм пил дози от около 2000мг, с минимални разлики. Не съм ги комбинирал с друго. Какво усетих - споделил съм. Както казвам, ако си внушавах, имам най-голяма причина да го правя именно за Оптимум - първи път ми е, бях слушал много добри отзиви, фирмата е новер едно и т.н. ама след това не бях доволен. Това е.

Rock_acdc

21.10.08
20:21

Аз съм пил all in one формулата на пеак. Доволен бях. Взима се след тренировка. Има два двариянта професионалната и има още една която е същата , но е с по ниско съдържание на веществата. Дава много сила и напомпва добре в доза има 50 грама протеин. Чувствах се много плътен , все едно си на креатин, но монохидрат, не се нацепваш както при азотния буустер, но мисля ,че е по добър вариянт ако се взима само един продукт и целта е покачване на тегло. След като го взема , това беше единствения продукт от които се чувствах наситен, в смисъл не изпитвах глад известно време и след като мине около 1 час се чувства зверски глад. Това е моя опит с продукта

21.10.08
21:17

Креатина не те прави много твърд, нито пък съм чул или видял някой да се нацепва от азотен буустер. Още повече пък с прием след тренировка... с две думи некомпетентно изказване.

FZ

22.10.08
08:49

казано от Георги Николаев на 21.10.08, 09:58:

Може пък просто да е бил дефектен тоя Оптимум, знам ли. И от трите продукта, който изреждам съм пил дози от около 2000мг, с минимални разлики. Не съм ги комбинирал с друго. Какво усетих - споделил съм. Както казвам, ако си внушавах, имам най-голяма причина да го правя именно за Оптимум - първи път ми е, бях слушал много добри отзиви, фирмата е новер едно и т.н. ама след това не бях доволен. Това е.

Момче ти на колко години си ?И трибулуса на Нутрим и Peak пак ли го пи самостоятелно ?

Мнението беше редактирано от FZKTWGS на 22.10.08 09:01.

17.11.08
15:01

казано от Калоян Георгиев на 19.10.08, 17:44:

казано от sasch на 19.10.08, 11:22:

Ще ни разкажеш ли по-подробно кои техни продукти си пробвал и какъв е бил ефекта? Също така бих се радвал да споделиш кои американски марки хранителни добавки си ползвал и как ти се струва PEAK на фона на тях. Иначе бих се усъмнил че поста ти е малко голословен и е по-скоро реклама отколкото обективно мнение.

Здравейте г-н Георгиев,
много ме радва факта, че сте такъв защитник на “Американизма” и съответно се чуствам силно мотивиран да съпоставя “вашите - High Quality American Products” с “нашите - просто PEAK”. Като за начало ще започна с един “обикновен” протеин на “Peak Nutrition”, който се казва “Whey Fusion”. Ще направя съпоставка с някои (ако мога да ги нарека подобни) продукти от Западното полукълбо. Фирмите, които ще използвам за база на сравнението са Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour), Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour), Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) и BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour). Извинявам се, че не споменавам марката Now Foods във въпросното “изследване”, но не мисля, че е на нивото на гореизброените фирми.

Първият показател, по който ще сравнявам е броят на съответните компоненти от протеиновата бленда: Peak Nutrition (Whey Fusion Vanilla flavour) - 6 компонента; Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour) - 4 компонента; Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour) - 2 компонента; Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) - 4 компонента; BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour) - 6 компонента.

Процент протеин на 100 гр. продукт: Peak Nutrition (Whey Fusion Vanilla flavour) - 83.9; Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour) - 82.8; Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour) - 5.4; Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) - 74.1; BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour) - 50;

Процент въглехирати на 100 гр. продукт: Peak Nutrition (Whey Fusion Vanilla flavour) - 2.95; Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour) - 10.3; Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour) - 5.4; Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) - 10.3; BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour) - 34.1;

Процент мазнини на 100 гр. продукт: Peak Nutrition (Whey Fusion Vanilla flavour) - 1.45; Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour) - 3.4; Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour) - 4.5; Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) - 6.9; BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour) - 13.6;

Процент на аминокиселината Leucine на 100 гр. продукт: Peak Nutrition (Whey Fusion Vanilla flavour) - 18.3; Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour) - 10.5; Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour) - 9.9; Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) - няма данни (незнайно защо); BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour) - няма данни (незнайно защо);

Процент BCAAs на 100 гр. продукт: Peak Nutrition (Whey Fusion Vanilla flavour) - 28.4; Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour) - 23; Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour) - 21.4; Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) - няма данни (незнайно защо); BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour) - няма данни (незнайно защо);

Процент EAAs на 100 гр. продукт: Peak Nutrition (Whey Fusion Vanilla flavour) - 47.2, Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour) - 46.1; Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour) - 42.8; Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) - няма данни (незнайно защо); BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour) - няма данни (незнайно защо);

Процент Глутамин и Глутаминова киселина на 100 гр. продукт: Peak Nutrition (Whey Fusion Vanilla flavour) - 22; Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour) - 17; Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour) - 23.5; Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) - няма данни (незнайно защо); BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour) - няма данни (незнайно защо);

Съдържание на Enzyme Lactase: Peak Nutrition (Whey Fusion Vanilla flavour) - ДА; Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour) - ДА; Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour) - НЕ; Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) - НЕ; BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour) - няма данни (незнайно защо);

Съдържание на Бромелин и Папаин: Peak Nutrition (Whey Fusion Vanilla flavour) - ДА; Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour) - НЕ; Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour) - НЕ; Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) - НЕ; BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour) - ДА;

Съдържание на Бета Екдистерон: Peak Nutrition (Whey Fusion Vanilla flavour) - ДА; Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour) - НЕ; Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour) - НЕ; Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) - НЕ; BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour) - НЕ;

P.S. Сравнение на трибулуса ще направя в някой от следващите дни. Тогава ще отговоря и на някои от другите ви постове, че сега времето ме притиска!

Поздрави

Мнението беше редактирано от Ж. Тодоров на 17.11.08 15:18.

17.11.08
16:53

Ако ще си ги мерим по този начин... мисля че статистиката ще е показателна.

SYNTRAX ESSENCE (Vanilla Essence)
- 4 компонента
- Процент протеин на 100 гр. продукт - 88.46%
- Процент въглехирати на 100 гр. продукт: 0%
- Процент мазнини на 100 гр. продукт: 0%
- Уникален Вкус
- Отлична разтворимост.
- Всички източници на протеин са изолати.

Относно NOW Foods може да разгледате американските форуми - те са достатъчно красноречиви - дори ще постна един линк от времето когато в нашата фирма се чудехме дали компанията си заслужава и решихме да се допитаме до най-популярният саит за фитнес и спортни добавки - www.bodybuilding.com

http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=662779&highlight=kaloiancho

Ето и едно независимо сравнение на протеини: http://www.bodybuilding.com/fun/tietge9.htm

Ето и една класация която може би не дава точна представа кой къде се намира но все пак случайни лица там няма: http://bodybuilding.com/store/top50.htm

Мнението беше редактирано от kao на 17.11.08 17:01.

17.11.08
17:31

И то какво излезна - че протеина на Peak е по-добър от протеина на BSN, Optimum, Now и повечето американски топ марки :lol:  :lol:  :lol: .
Ще извинявате, но още “много хляб трябва да изядете” за да си сравнявате продуктите с гореспоменатите марки.

17.11.08
17:40

казано от Ж. Тодоров на 17.11.08, 15:01:

Ще направя съпоставка с някои (ако мога да ги нарека подобни) продукти от Западното полукълбо. Фирмите, които ще използвам за база на сравнението са Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour), Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour), Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) и BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour). Извинявам се, че не споменавам марката Now Foods във въпросното “изследване”, но не мисля, че е на нивото на гореизброените фирми.

Да, в известна степен си прав - NOW не са на нивото на на гореизброените марки, те просто са на по-високо ниво от някой от споменатите от теб марки. Как може въобще да сравняваш примерно суроватката на Оптимум с тази на Now, то ти пряко не ги сравняваш, защото нали Now са на друго ниво... Айде направи сравнение, ако можеш между суроватките на ON и NOW (но първо разгледай продуктите и не се ограничавай само до концентрата, а вмъкни в изследването си и изолата на NOW, какъвто чист изолат ОН нямат; айде и линк да не се затормозяваш да ровиш: nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=115&Itemid=36) - 28гр доза, 25гр белтък!
Сравни продуктова гама на PEAK с тази на NOW… Дай PEAK-ов еквивалент на неовкусения изолат на NOW и на 100% ще мина на продуктите на PEAK (тук май отсега си загубил с 26гр в 30грамова доза ;)). И нека това, че PEAK-a е овкусен да не е плюс, защото като сложа вътре дозата ВСАА, ако ще с вкус на Nectar да е ще стане л..няно положението.
Последно те улеснявам - дай на която и да е от изброените от теб марки изолат с по-добри показатели.
Лесно е да плюеш по другия, трудно обаче е да утвърдиш едно име на пазара.

17.11.08
17:52

@Rock_acdc - kakto някой каза крайно некомпетентно мнение !

17.11.08
20:45

Извинявам се, че не споменавам марката Now Foods във въпросното “изследване”, но не мисля, че е на нивото на гореизброените фирми.

Поздрави

Не не се извинявай много правилно го каза - Няма как да наредиш НАУ до фирма като ПЕАК. НАУ е от ранга на ГНС,СОЛГАР - поддържащи огромен спектър от добавки и пускащи всеки месец нови и нови продукти, винаги търсещи развитие в своя бранш. ПЕАК не казвам че са лоши, но просто няма как да стигнат до това ниво, индустрията в САЩ е с години напред.

Мнението беше редактирано от tonu на 17.11.08 20:48.

17.11.08
20:57

Никога не бих заменил Нау , с която и да било друга фирма.Просто като погледнете богатия инвентар от най-различни,многобройни продукти би трябвало да прозрете,че компанията се е заела доста сериозно с дейността си.Не и липсват нито традиции в бранша,нито челни позиции в многобройни класации,нито продукти,неповторими по ефекта си.Сред компаниите от своя клас Пеак е добро решение,но никой не може да ме убеди,че те са по-напред от американските си конкуренти,които са най-добри не само в рекламата,а във вкусовите качества,разтворимостта,но доста биха казали,че това е повърхностно,а е важно съдържанието.И в този аспект Нау са доказали качеството си с ежегодното си развитие и прогрес,с челни позиции в различни проучвания и анкети.
По-здрави ;)

Мнението беше редактирано от jotabg на 17.11.08 20:58.

17.11.08
21:03

казано от Aquiles на 17.11.08, 17:31:

И то какво излезна - че протеина на Peak е по-добър от протеина на BSN, Optimum, Now и повечето американски топ марки :lol:  :lol:  :lol: .
Ще извинявате, но още “много хляб трябва да изядете” за да си сравнявате продуктите с гореспоменатите марки.

Вие ме извинете, но “вече съм вечерял”! Цифрите сами си говорят! Мисля, че бях достатъчно изчерпателен и всеки прочел няколко статии относно хранене, суплементиране и т.н., може сам да си направи калкулациите.

Поздрави

Мнението беше редактирано от Ж. Тодоров на 17.11.08 21:05.

17.11.08
22:24

казано от Стоянчо на 17.11.08, 17:40:

Ще направя съпоставка с някои (ако мога да ги нарека подобни) продукти от Западното полукълбо. Фирмите, които ще използвам за база на сравнението са Optimum Nutrition (Whey Protein Gold Standard - Vanilla-Ice-Cream flavour), Weider (Premium Whey Protein - Strawberry-Vanilla flavour), Scitec Nutrition (Anabolic Whey Protein - Vanilla flavour) и BSN (Syntha-6 - Vanilla-Ice-Cream flavour). Извинявам се, че не споменавам марката Now Foods във въпросното “изследване”, но не мисля, че е на нивото на гореизброените фирми.

Да, в известна степен си прав - NOW не са на нивото на на гореизброените марки, те просто са на по-високо ниво от някой от споменатите от теб марки. Как може въобще да сравняваш примерно суроватката на Оптимум с тази на Now, то ти пряко не ги сравняваш, защото нали Now са на друго ниво... Айде направи сравнение, ако можеш между суроватките на ON и NOW (но първо разгледай продуктите и не се ограничавай само до концентрата, а вмъкни в изследването си и изолата на NOW, какъвто чист изолат ОН нямат; айде и линк да не се затормозяваш да ровиш: nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=115&Itemid=36) - 28гр доза, 25гр белтък!
Сравни продуктова гама на PEAK с тази на NOW… Дай PEAK-ов еквивалент на неовкусения изолат на NOW и на 100% ще мина на продуктите на PEAK (тук май отсега си загубил с 26гр в 30грамова доза ;)). И нека това, че PEAK-a е овкусен да не е плюс, защото като сложа вътре дозата ВСАА, ако ще с вкус на Nectar да е ще стане л..няно положението.
Последно те улеснявам - дай на която и да е от изброените от теб марки изолат с по-добри показатели.
Лесно е да плюеш по другия, трудно обаче е да утвърдиш едно име на пазара.

Е, Стоянчо май от утре си на Peak :) и съм прав и още как! Относно името на пазара, не е нужно аз да го утвърждавам... има си специалисти учили по 10-15 години за тази цел. Можеш да се допиташ до лекарите на най-добрите ни национални и футболни отбори, кои продукти използват и какво са постигнали, от както ги използват!!! - Бих ти дал имена и телефони, но мисля, че вече ще прекрачим прага на благоразумието. Можеш и сам да се ориентираш.

Относно протеина, вече го пейстнах веднъж, но за теб винаги :)

Whey-Protein-Isolat NA6 със своите биоактивни пептиди и тяхната екстремна усвояемост (за 15 минути аминокиселините са в кръвта) е по-скоро сравним с аминокиселинен хидролизат (без значение прах, таблетка или течни аминокиселини), отколкото със суроватъчен протеин. Whey-Protein-Isolat NA6 е с 96% протеиново съдържание и биологична стойност 157-159, както и с 50% незаменими аминокиселини. Като допълнение продуктът съдържа и самостоятелна форма на L-Leucine и бета екдистерон (подобрява азотния баланс), и е с по-дълго анаболно действие от всеки друг протеин на пазара.

Хранителни стойности за 100 g за Порция (30 g)
Енергийна стойност/калоричност 368 Kcal / 1.564 KJ 110 Kcal / 469 KJ
Протеин 91,0 g / (96 g i.Tr.) 27,3 g
Въглехидрати 0,4 g 0,1 g
Мазнини 0,3 g < 0,3 g

Витамини за 100 g за Порция (30 g) RDA*
Ниацин (Витамин B3) 90 mg 27 mg 150 %
Витамин B6 10 mg 3 mg 150 %
Витамин B12 5 �g 1,5 �g 150 %
* %-Разпределеиние на дневните нужди, според EU-директивите.

Специални Съдържащи се вещества за 100 g за Порция (30 g)
Спаначен екстракт (съдържащ �-екдистерон) 283 mg 85 mg
Папая екстакт (Съдържащ папая) 83 mg 25 mg
Ананас екстакт (Съдържащ бромелаин) 83 mg 25 mg
Черен пипер екстакт (95% Пиперин) 17 mg 5 mg

Аминокиселинен профил за 100 g Protein
Аланин 4,2 g
Аргинин 2,1 g
Аспартанова киселина 9,8 g
Цистин / Цистеин 2,6 g
Глутаминова киселина + Глутамин 14,6 g
Глицин 1,4 g
Хистидин 1,9 g
Изолеуцин * 4,8 g
Леуцин * 23,5 g
Лизин * 9,7 g
Метионин * 2,0 g
Пенилаланин * 3,1 g
Пролин 3,8 g
Серин 2,4 g
Треонин * 3,9 g
Триптофан * 2,3 g
Тирозин 3,2 g
Валин * 4,5 g
* Есенциални аминокиселини

Дори е овкусен и съдържа доста полезни екстракти.
Между другото, може утре да заповядаш в офиса на Вардар, да ти подаря лично първата кутия (тъй като вече си на “Пийк”)! Ако не ти хареса, можеш да изпишеш целия форум, а аз думичка няма да обеля!

P.S. Weider имат 96 % протеин!

18.11.08
06:46

казано от Калоян Георгиев на 17.11.08, 16:53:

Ето и една класация която може би не дава точна представа кой къде се намира но все пак случайни лица там няма: http://bodybuilding.com/store/top50.htm

не знам, ама като видя Анимал Пак на 3то място,тая класация хич не ми се връзва с моите представи кой каде е

СБ

18.11.08
07:17

казано от karlo на 18.11.08, 06:46:

казано от Калоян Георгиев на 17.11.08, 16:53:

не знам, ама като видя Анимал Пак на 3то място,тая класация хич не ми се връзва с моите представи кой каде е

Тази класация е Sponsored и това трябва да е известно на всеки! Със сигурност не може да се приеме, че онагледява реалната картина на пазара... По мое мнение, форума на бодибилдинг реално показва къде пада акцента като топ продукти и съпоставяйки инфото в линка с това което чета всеки ден, разминаванията са драматични - това лесно може да бъде проверено... просто констатирам!

18.11.08
08:34

18.11.08
09:51

казано от fitman на 18.11.08, 08:34:

казано от Ж. Тодоров на 17.11.08, 22:24:

казано от Стоянчо на 17.11.08, 17:40:

Пфф,ако кажа,че не съм впечатлен ще излъжа.От кога ще е на пазара този протеин,тъй като в фирмения ви сайт го няма.
Съжалявам за офтопика ;)

http://www.peak.bg/Proteini/Whey-Isolate-Professional.html

Rock_acdc

20.11.08
06:13

Да чуем вашето мнение като моето е некомпетентно. Предлагам двамата господа да споделят тяхния опит с продукта. До колкото знам във всички азотни бустери има активно вещество C6H14N4O2(с долни индекси) , т.е. алфа глутарат молекулата му е по примнцип с моларна маса 174.2 g mol−1, но тези които се използват в бустерите имат по малка моларна маса тъй като са разклонени форма на съответната амино киселина. Разбира се освен основното вещество има други помощни , които подобряват усвояването. Кофеина и таурина вътре даават добър тонус. Но основното действие  на молекулите на arginine в тези продукти е да увеличават кръвообращението и да концентрират кръвта в съответен мускул при по интензивната му контракция.Така фирмите продават продуктите си след като някой хора остават с заблудата, че за 2 тренировки са изменили телесната си структура. Повечето хора за това купуват азотния бустер , пренебрегват това, че всъщност той е за да осигури по висок азотен баланс и да увеличи протеиновия синтез.  Съответно след като мускула се изпълни с кръв при тренировка става по твърд неизменно с това и ако тялото  е изчистено от мазнини и кръвоносните съдове (вените)изпъкват повече). Кретестона съдържа креатин монохидрат и основното му действие е различно от това на бустерите, понеже всички знаем ,как действа монохидрата. Но това си е само моето мнение не знам до колко е компетентно, може би трябва да пренебрегна факта , че се занимавам с органична и биохимия от близо 5 години. :) но ще се радвам да чууя  и реални доводи от компетентните хора тук, оказа се , че моите усилия в областа на биохимията са били напразни...

ПП: А и като използвах думата “нацепва”, имах в предвид мускулно напомпване, не в буквалния смисъл , че ще се нацепи кожата.

Мнението беше редактирано от Rock_acdc на 20.11.08 12:01.

20.11.08
09:03

казано от Rock_acdc на 20.11.08, 06:13:

Да чуем вашето мнение като моето е некомпетентно. Предлагам двамата господа да споделят тяхния опит с продукта. До колкото знам във всички азотни бустери има активно вещество C6H14N4O2(с долни индекси) , т.е. алфа глутарат молекулата му е по примнцип с моларна маса 174.2 g mol−1, но тези които се използват в бустерите имат по малка моларна маса тъй като са разклонени форма на съответната амино киселина. Разбира се освен основното вещество има други помощни , които подобряват усвояването. Кофеина и таурина вътре даават добър тонус. Но основното действие  на молекулите на arginine в тези продукти е да увеличават кръвообращението и да концентрират кръвта в съответен мускул при по интензивната му контракция.Така фирмите продават продуктите си след като някой хора остават с заблудата, че за 2 тренировки са изменили телесната си структура. Повечето хора за това купуват азотния бустер , пренебрегват това, че всъщност той е за да осигури по висок азотен баланс и да увеличи протеиновия синтез.  Съответно след като мускула се изпълни с кръв при тренировка става по твърд неизменно с това и ако тялото  е изчистено от мазнини и кръвоносните съдове (вените)изпъкват повече). Кретестона съдържа креатин монохидрат и основното му действие е различно от това на бустерите, понеже всички знаем ,как действа монохидрата. Но това си е само моето мнение не знам до колко е компетентно, може би трябва да пренебрегна факта , че се занимавам с органична и биохимия от близо 5 години. :) но ще се радвам да чууя  и реални доводи от компетентните хора тук, оказа се , че моите усилия в областа на биохимията са били напразни...

Само да допълня без да коментирам изказаното от теб, че некомпетентни мнения са от рода на Стоянчо, Aquiles и още много други, които са, като коне с капаци и си говорят на изуст основно...

20.11.08
10:05

казано от Aquiles на 17.11.08, 17:31:

Да! Ако не ти се вярва... има си АНАЛИЗИ...

Мнението беше редактирано от S.Aleksandrov на 20.11.08 10:06.

Rock_acdc

20.11.08
11:23

Има много хора които говорят на изуст във форума и забелязах, че някой дори ме упрекнаха горе. Това си е тяхно право, но като цяло те не излагат своето мнение, а казват чие мнение не е компетентно без реално да имат някакви доводи за това. Някой не могат да разграничат най простите закони на физиката, билогията и химията тук. Защото този спорт преди всичко е свързан с науката и  най-вече в последно време тази част от науката която изучава генетиката.Нека да не пренебрегваме тези неща и преди всичко да подхождаме разумно към даден въпрос.

22.05.11
22:50

Извинявам се, че ще възродя пак толкова стара тема, но обмислям да си взема Креатестон Масив, та да питам някой оттука пробвал ли го е, да даде мнение?

Бай да уей, само по отношение на спора, ще кажа нещо, което според мен е +че за Пийк и то е фактът, че в Америка контролът към хранителните добавки е супер занижен, редовно излизат т.нар. дизайнерски суплементи, които биват забранявани впоследствие, докато в Европа със всичките му регламенти, директиви, изисквания за безопасност на храните и прочие, контролът е изключително сериозен. Не че някой ще тръгне да слага нещо точно в протеините, но въпросът е принципен...

Мнението беше редактирано от Cabron на 22.05.11 22:50.

23.05.11
17:19

Peak Createston Massiv-много ми го хвалят този продукт и аз не съм го пробвал още.
Максимален мускулен растеж приемайки само един продукт
17000mg чисти TST-аминокиселини
50g бързо резорбиращ се протеин на порция
Над 11g BAAs на порция
Оптимална доза креатин + транспортна матрица
Инсулогенни модулатори
Тестостеронни модулатори
Над 50 ергогенни субстрата добре звучи ама трябва да се пробва

В крайна сметка, има ли някой, който е взимал Createston PROFESSIONAL и какви са резултатите?

Добре сега за последно Пеак като марка добри ли са ( и по-точно за техния PEAK Anabolic Protein Fusion ) кажете мнение за него добър ли е за Покачване на чиста ММ

Мнението беше редактирано от Божидар Божидаров на 11.07.14 17:23.

Така, издумках една кофа от PROFESSIONAL-а и резултата е меко казано БРУТАЛЕН.. По едно време направо имах чувтсвтото, че има някакъв зоб в това магическо прахче. Сега ще пробвам някой от отделните компоненти и ще видя дали дава същия резултат, тъй като си е скъпичък препарат.

23.07.14
23:08

казано от Стефан Шатов на 23.07.14, 22:31:

Така, издумках една кофа от PROFESSIONAL-а и резултата е меко казано БРУТАЛЕН.. По едно време направо имах чувтсвтото, че има някакъв зоб в това магическо прахче. Сега ще пробвам някой от отделните компоненти и ще видя дали дава същия резултат, тъй като си е скъпичък препарат.

Кажи все пак какъв беше ефекта.Как се хранеше за колко време го изпи пил ли си с него други добавки ?! И .тн ?

Искам да попитам креатостоне може ли да се комбинира с гейнер и азотен бустер благодаря предварително😁

Аз съм го използвал много пъти и наистина ефекта е брутален, все едно съм на зоб наистина, с него зоб не ми трябва. Интересува ме само дали няма зоб като добавка случайно, също искам да попитам някой, ако е запознат, дали натоварва черния дроб. Защото като го пия и след това урината ми мирише на разпадаща се пластмаса, ако някой е подушвал как мирише стара пластмаса на слънце, нещо подобно?

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1