Какво наказание заслужават убииците на 20 годишния студент ?

Прескочи до:

12.12.08
17:13

Говорих с прокурор от окръжна прокуратура. Принцпно подкрепи виждането ми, като внесе някой уточнения. Има доста неща за изясняване, лошото е, че свидетели няма...нито следи. Каза, че ще ме информира, ако има развитие.

16.12.08
08:53

Тва си е поредната сензация.Сега 2-3 месеца ще има проверки по дискотеки и т.н. и след това всичко си остава по старо му.Нал оня ден им видях проверките,само колкото да се завъртят да ги видим и тва е никой не гонят даже и да няма 18.Не знам за вас,ма аз при първа възможност изчезвам от Булгаристан.

16.12.08
22:44

казано от Emil_mlo на 10.12.08, 21:28:

Една приятелка живееща в САЩ а осъдиха на 2г. условно, защото на един рожден ден на 20 годишнат и дъщеря им купила каса бира... ако имаше и тук такива закони...

Доста приятели заминаха да живеят в Щатите и съм чувал далеч по-строги наказания. Наистина са строги законите им но има и някои глупави и несправедливи.Има и едно друго нещо. Предполагам вече всички могат да си отговорят на въпроса “Кооога ще стигнем Хамериканците” ...

17.12.08
09:59

Положението е такова, че в БГ дори няма наказания.. Абсурдна ситуация..

DiscoveryCold

17.12.08
13:21

Та... ето как разбира нашето правителство думичката “Демокрация”
1. 100% ЗАЕБА*АНЕ на държавните предприятия (слаб вътрешен продукт и приток на пари в държавата, оттам и слаба вътрешна икономика)
2. Неограничена свобода - Свободия (поради която се случват всякакви глупости, сред народа на милата ни родина)
3. Ненаказуемост, за да има синхрон със Свободията
4. Слаба оценка и заплащане на интелектуалния труд (причината, поради която всички наши високо-квалифицирани кадри бягат в чужбина)
5. Всевазможно глупавите методи за “интеграция” на ромите в обществото, в резултат на които, се наблюдава НАИСТИНА една тотална ДИСКРИМИНАЦИЯ на Българския етнос спрямо Ромите. (въпреки че все още сме доминиращия по численост такъв, скоро няма да е така!)
6. Неразумни инвестиции във глупави проекти, с чистата идея някой хора да се облагодетелстват от това.

В заключение, мога да цитирам една известна филмова реплика от поредицата “Страшен Филм”.
Kакво ни казва България? - “Run Bitch Ruuuuuuun…”

Мнението беше редактирано от DiscoveryCold на 17.12.08 13:22.

19.12.08
17:55

Бтв Репортерите:Цветя На Злото 13.12.08.
http://www.vbox7.com/play:f0e06817

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1