Според вас културистите могат ли?

10.12.08
20:13

Могат ли професионалните културисти да бягат бързо или не могат, примерно от един 60 килограмов младеж който поцял ден кисне пред компа и си мисли, че ако има голф стик и удари някой културист ще може да му избяга. Чувал съм за Колман че може да бяга доста бързо, не става за състезател, но е бил бърз!

Едит: Темата е сериозна.

Темата беше редактирана от qCeka на 10.12.08 20:19.

10.12.08
20:24

В общия случай могат да бягат достатъчно бързо.

10.12.08
20:32

Що? Да не си сгафил нещо ? хахаха

10.12.08
20:43

Кевин Леврони бягаше доста бързо, даже се състезава на 100 метра с един американски спринтьор и разликата не беше много голяма, нот от порядъка на половин секунда.

10.12.08
20:47

казано от Петко К на 10.12.08, 20:24:

В общия случай могат да бягат достатъчно бързо.

Ахах, не човек. На едно приятелче му показах клип с един културист който имаше угромните гърди и той почна да ръси един куп глупости и му викам, че ако тоя с гърдите го удари един път една седмица не няма да могат да му съберат главата и той ми вика, ми аз имам голф стик, пък и мога да бягам и бързо. Аз му викам че срещу професионален културист в състезателен период малко трудно ще му избяга, той започна да ми говори за това как бил много лек и не знам си какви глупости още. Та реших да попитам тук, та да видим кой е бил прав :)

10.12.08
20:56

Ако дойдат костенурките нинджи... всички ще трябва да бягате и то много бързо, като се замисля приятелят ти има шанс само срещу железния човек, че на него често му се троши реактивния двигател.

поздрави

Мнението беше редактирано от Emil_mlo на 10.12.08 20:57.

11.12.08
14:39

Само се пазете от Чък Норис.

11.12.08
16:33

Кевин Леврони се перчеше ,че може да бяга бързо като спринтьор и се пробва с Дуейн Чембърс (англичанин) ,ама си беше малко излагация. Излагация защото финишира на 100м с доста метри зад Дуейн. Но всъщност постижението на Кевин не е лошо (към 11.5-12 сек),може би дори някой с 40-50кг по-лек от него (като мен) няма да може да бяга толкова бързо.
Идеята му била ,че от вмъкването на тия спринтове в тренировъчния сплит е станал бърз като спринтьорите на 100 и 200м. Нали късите спринтове са повече анаеробни упражнения,спомагат за саркоплазмената хипертрофия и тн. Както и да е-той е бърз,но до нормалните хора или до другите културисти. До лекатлетите е смешен.

12.12.08
07:19

казано от Mayhem на 11.12.08, 14:39:

Само се пазете от Чък Норис.

Опичайте си акъла докато е време, както казват малките “нема ви се верва” :) :lol:

поздрави

12.12.08
08:00

introducer..пак по нашите въпроси...:))))  Ами наистина дуейн смачка Кевин Леврони, то тва си беше ясно, но електронно му показа мисля, че към 6,70, а Кевин не беще толкова много зад него, то на тая скорост си е доста де- но едни резултат т 8сек. на 60метра за човек 115-120кг...все пак...:)
Доста културисти използват спринтовете, кои за сила, кой за изчистване, други силово-скоростни упражнения също не са им чужди-подскоци, кенгуро и т.н.-да не говорим за нападите в движение, които Рони направи в култ и са АБСОЛЮТНО задължителни за тези, които искат да имат оформени и силни бедра...
еххх дълга е тая тема  introducer..:)))

19.12.08
17:45

тренировъчния ми партнер с когото тренирах няколко години ми е разправял за силов трибоец които правел баскетболни забивки, не виждам какъв е проблема културиста да хване “престъпника” и да го транжира.
от друга страна пък знам случай в които културисти охрана са гонили един приятел,а той от време на време спирал да ги цели с камъни, и други подобни случаи знам, мога да обърна внимание на единия.
  имам един познат които още като малък много се “назоба” и ходи да бие хората по улиците, нещеш ли веднъж попаднал на друг човек които също познавам, занимавал се с бокс, но проблемен с хероина. Хванал нашия “здравко” другия и го метнал в една витрина, той седял там, излязъл и го разпилял от бой. И двамата ги познавам и този случай все още ми е супер забавен, трябва да ги хвана един ден да ми го разправят всеки от своята гледна точка. Просто единия изчакал другия да помаха и да се измори и после го ступал лошо.

Мнението беше редактирано от ognem на 19.12.08 17:47.

19.12.08
23:50

Славко ако данните които си дал са верни Дуейн няма шанс срещу мен :lol: :lol:

20.12.08
07:21

:)))))))) данчо, в БГ такъв близък резултат не е имало скоро, май Гунев бяга 2007 или 2006 6,75, ама дотам, че много му личеше зобенето:)))...аз лично съм стигал до 6,89, ама златните години с много “добавки”...:))...доста сериозен и силов спорт е спринта брат...без майтап!!!- няма как да съпоставиш билдера със спринтиора, просто начина на образуване на мускулна маса и качестовто й са оит съвсем различно естество...тук Introducer сигурно ще ми удари едно рамо по темата...:)

20.12.08
14:05

Според мен бягането ще им е трудно, защото са твърде огромни което си е пречка. Гледам атлети по спринтовете, те всичките са много леки. Както при колите, по-леката е и по-бърза.
Но културистите са се специализирали и в друга област, всеки си е добър в това в което се занимава. Нито културист ще спечели К1 или Олимпийските игри, нито боец ще вземе Мистър Олимпия.

Кажи на твоя приятел, че пък в отговор на стика може да му извадят пистолет и колкото и да бяга - куршума ще го стигне. :D

20.12.08
18:18

Откога K1 е олимпийски спорт?

20.12.08
20:40

казано от Mayhem на 20.12.08, 18:18:

Откога K1 е олимпийски спорт?

Къде съм го написал това? Ясно пише “К1 ИЛИ Олимпийските игри”. К1 е федерация, никъде не твърдя обратното. :)

21.12.08
12:54

Правилно, моя грешка - нещо недоглеждам.

22.12.08
20:16

казано от slavko на 20.12.08, 07:21:

:)))))))) данчо, в БГ такъв близък резултат не е имало скоро, май Гунев бяга 2007 или 2006 6,75, ама дотам, че много му личеше зобенето:)))...аз лично съм стигал до 6,89, ама златните години с много “добавки”...:))...доста сериозен и силов спорт е спринта брат...без майтап!!!- няма как да съпоставиш билдера със спринтиора, просто начина на образуване на мускулна маса и качестовто й са оит съвсем различно естество...тук Introducer сигурно ще ми удари едно рамо по темата...:)

Не ми се вярва! Когато отидох на стадиона и разбрах че резулата ми е на 2 десети мисля от спечелилия златен медал на някакво състезание предния ден състезател(при положение че е в зала и с шпайкове а аз ги бягах на згурия с гадни маратонки). Ще се заинтересовам колко горе долу достигат състезателите в момента но е смешен резултат от 6.89 за профи състезател. Постоянно ми досажда една госпожа да тренирам и ще я питам като ми се обади ;-)

22.12.08
20:34

казано от slavko на 12.12.08, 08:00:

Рони направи в култ и са АБСОЛЮТНО задължителни за тези, които искат да имат оформени и силни бедра...
еххх дълга е тая тема  introducer..:)))

Стоил Стоилов май единствен е тренирал така, за Бг стандарти говоря!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1