Много съм зле ..

Темата е заключена.

16.12.08
19:07

На 1 декември започнах цикъла за качване на ММ. Преди да започна цикъла бях 64 кг след възтановителна седмица, защото преди това ме хвана една настинка и започнах да губя маса и сила, но това мисля, че не е от значение. Та започнах цилъла и до днес съм качил близо 4 килограма т.е. сега съм към 68. Плаши ме факта, че преди да започна фитнес бях 83 кг и започнах да свалям и имам “малко” увиснала кожа и немога да извадя пресата нито пък съм много релефен. Страх ме е отново да не натрупам мазнини та после да започнат пак мъките. Не, че няма пак да има мъки в периода на чистене, но да не натрупам много подкожни мазнини.

Ако нещо не съм изняснил моля пишете и веднага ще ви отговоря. Благодаря предварително, по-здрави ;)

Темата беше редактирана от Velik Haznatarliev на 16.12.08 20:06.

16.12.08
19:23

качи снимки  ???

16.12.08
19:30

...............

Мнението беше редактирано от Velik Haznatarliev на 14.03.10 11:24.

16.12.08
20:03

Колко бързо си ги свалил тези килограми???

16.12.08
20:08

казано от freezer на 16.12.08, 20:03:

Колко бързо си ги свалил тези килограми???

Приблизително 4-5 месеца. Първия месец и половина бях на много яко НВД. Кардио, карнитин и т.н. Абе доста потене му ударих.

btw Мисля за периода за чистене (лятото) да ползвам Animal Cuts. Какво ще кажете за тази добавка?

Мнението беше редактирано от Velik Haznatarliev на 16.12.08 20:10.

17.12.08
19:05

Това не е ли странно... Защо си така, като това е даже прекалено дълъг срок за отслабване (или може би не)?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1