20.01.05
23:51
Как ви се струва като качество Креатина на Weiderр ако го е пил някой моля го да сподели впечатленията си от този продукт.... 8)
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 14:54.
22.01.05
20:51
За мене креатина на Уидър е един от най-добрите на пазара.Няма да сгрешиш , ако го използваш
успех :)
по-здрави :)
Аз си взех за 2- месеца но интересното е друго от коя тренировка почвате да чувствате ефекта му......
От Уейдър твърдят, че от 4-5 ден започва да се усеща, дори без зареждаща фаза.
За кой от двата креатина говорите?!Аз взимам микронизирания с амино2700 8-и ден и е доволно.Осеща се скок в силата,а и даже на телесното тегло.Взимам го зареждаща 4 дена по 10,3 дена по 8.Подържащата смятам да си е 2грама.
това се е даста добре ката се има в предвид че се почва с нормална доза......Интересува ме на яве при хора който са го пили тяхното мнение.....кога почват да го чувстват
Аз започнах да усещам ефекта му точно след 4-5 дена , но в първите 10 дена правих зареждане с по 20 гр. на ден
това се е даста добре ката се има в предвид че се почва с нормална доза......Интересува ме на яве при хора който са го пили тяхното мнение.....кога почват да го чувстват
Ползвал съм Weider Pure Creatine. На 4-5 ден започнах да усещам повишаване на силата. Правих зареждащ цикъл с по 2х5гр на ден.
Понеже скоро смятам да си купя креатин, и то като гледам отзивите сигурно ще е на Weider, искам да ви питам по колко литра вода на ден трябва да се пие?
23.01.05
22:15
аз го пия... и кво да кажа? СУПЕР Е!!!! качих всички тежести на всички упражнения.. даже китките ми не смогват... та като се сещам ще взема да постна тема за тия китки...
Аз пиех по ~4-5л дневно, щото се бях притеснил, че креатина дърпа вода от където му дойде (примерно черния дроб и други органи), като на ден пикаех сигурно по 20 пъти. Пиенето на повече вода разбира се натоварва сърцето и бъбреците доста гадно... :?
[quote author=“Slade”]
Аз пиех по ~4-5л дневно, щото се бях притеснил, че креатина дърпа вода от където му дойде (примерно черния дроб и други органи), като на ден пикаех сигурно по 20 пъти. Пиенето на повече вода разбира се натоварва сърцето и бъбреците доста гадно... :?
4-5 л не са ли малко, 3-4 л е нормално и се опитвам да го спазвам без да ползвам креатин, чел съм че както при зареждането, така и при поддържащата фаза, водата трябва да е доста повече.
Натоварването на сърцето и бъбреците, не съм сигурен, но според мен може да се получи при примерно 15-20 литра на ден.
Няма нищо такова,всички лекари ми казват да пия повече вода(щото имам проблеми с бъбреците)!
[quote author=“Pars”]
4-5 л не са ли малко, 3-4 л е нормално и се опитвам да го спазвам без да ползвам креатин, чел съм че както при зареждането, така и при поддържащата фаза, водата трябва да е доста повече.
Натоварването на сърцето и бъбреците, не съм сигурен, но според мен може да се получи при примерно 15-20 литра на ден.
4-5л не са никак малко поне за мен. Когато ям солено може и да изпия повече, но определено 4-5л през зимата ме озорват бая...
Andrew: може в твоя случай поемането на повече течности и диуретици да помага (при камъни/пясък в бъбреците например), но прекалено многото течности натоварват сърцето и бъбреците и не мога да разбера как ще им се отразят положително... При вземане на креатин 5л/ден ми се виждат оптимално количество, все пак това си е към 330мл на час и според мен е достатъчно.
Не знам, скоро попрочетох за креатина, тъй като имам планове да го пробвам скоро. В повечето източници пишеше, че при прием на креатин, водата трябва да е от порядъка на 1,5-2 галона, ако не се лъжа един галон е към 4 литра. Ако искаш мога да ти дам връзки към местата където съм го чел, мисля че няма да ми отнеме много време.
Да, американския галон го дават тука в един речник 3,78л (английския пише, че е 4,54л). Според мен 1,5 галона е поносимо (5,67л), въпреки че на мен ще ми е множко, а вече 2 галона ми се струват прекалено много, поне за мен.
Аз повече от 4-5литра на ден просто не мога (по-скоро нямам желание и да се опитвам)
27.01.05
16:09
абе като ви слушам така и почвате да ме убеждавате....я кажете колко пари е тоя креатин? :?:
Ако си го вземеш от магазина в студенски град излиза 100гр.-12лв
обаче пича има оферта ако се вземе 500гр ти го дава на 50 кинта което си е 10лв по малко... :lol:
27.01.05
18:47
а къде е тоя магазин в Студентски? няма ли откъде да си взема
такъв креатин в центъра?
[quote author=“wow”]а къде е тоя магазин в Студентски? няма ли откъде да си взема
такъв креатин в центъра?
Виж това е сайта на магазина: http://www.weider.hit.bg/
там пише каде се намира а да го има креатина някаде в центъра не съм чувал може и да има аз не знам... 8)
27.01.05
22:45
мерси Ex3eme, :) намери ли магазина за декстроза?
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече