Kreatina Weider

Темата е заключена.

20.01.05
23:51

Как ви се струва като качество Креатина на Weiderр ако го е пил някой моля го да сподели впечатленията си от този продукт.... 8)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 14:54.

MI

22.01.05
20:51

За мене креатина на Уидър е един от най-добрите на пазара.Няма да сгрешиш , ако го използваш
успех :)
по-здрави :)

23.01.05
13:01

Горещо ти препоръчвам креатина на weider :!:

23.01.05
15:37

Аз си взех за 2- месеца но интересното е друго от коя тренировка почвате да чувствате ефекта му......

23.01.05
16:05

От Уейдър твърдят, че от 4-5 ден започва да се усеща, дори без зареждаща фаза.

23.01.05
16:25

За кой от двата креатина говорите?!Аз взимам микронизирания с амино2700 8-и ден и е доволно.Осеща се скок в силата,а и даже на телесното тегло.Взимам го зареждаща 4 дена по 10,3 дена по 8.Подържащата смятам да си е 2грама.

23.01.05
16:26

[quote author=“perlsite”]От Уейдър твърдят, че от 4-5 ден започва да се усеща, дори без зареждаща фаза.

това се е даста добре ката се има в предвид че се почва с нормална доза......Интересува ме на яве при хора който са го пили тяхното мнение.....кога почват да го чувстват

23.01.05
18:29

Аз започнах да усещам ефекта му точно след 4-5 дена , но в първите 10 дена правих зареждане с по 20 гр. на ден

23.01.05
19:02

[quote author=“Ex3eme”][quote author=“perlsite”]От Уейдър твърдят, че от 4-5 ден започва да се усеща, дори без зареждаща фаза.

това се е даста добре ката се има в предвид че се почва с нормална доза......Интересува ме на яве при хора който са го пили тяхното мнение.....кога почват да го чувстват

Ползвал съм Weider Pure Creatine. На 4-5 ден започнах да усещам повишаване на силата. Правих зареждащ цикъл с по 2х5гр на ден.

23.01.05
19:17

Понеже скоро смятам да си купя креатин, и то като гледам отзивите сигурно ще е на Weider, искам да ви питам по колко литра вода на ден трябва да се пие?

BO

23.01.05
22:15

аз го пия... и кво да кажа? СУПЕР Е!!!! качих всички тежести на всички упражнения.. даже китките ми не смогват... та като се сещам ще взема да постна тема за тия китки...

25.01.05
01:32

[quote author=“Pars”]Понеже скоро смятам да си купя креатин, и то като гледам отзивите сигурно ще е на Weider, искам да ви питам по колко литра вода на ден трябва да се пие?

Аз пиех по ~4-5л дневно, щото се бях притеснил, че креатина дърпа вода от където му дойде (примерно черния дроб и други органи), като на ден пикаех сигурно по 20 пъти. Пиенето на повече вода разбира се натоварва сърцето и бъбреците доста гадно... :?

25.01.05
09:38

[quote author=“Slade”]
Аз пиех по ~4-5л дневно, щото се бях притеснил, че креатина дърпа вода от където му дойде (примерно черния дроб и други органи), като на ден пикаех сигурно по 20 пъти. Пиенето на повече вода разбира се натоварва сърцето и бъбреците доста гадно... :?

4-5 л не са ли малко, 3-4 л е нормално и се опитвам да го спазвам без да ползвам креатин, чел съм че както при зареждането, така и при поддържащата фаза, водата трябва да е доста повече.
Натоварването на сърцето и бъбреците, не съм сигурен, но според мен може да се получи при примерно 15-20 литра на ден.

25.01.05
16:36

Няма нищо такова,всички лекари ми казват да пия повече вода(щото имам проблеми с бъбреците)!

25.01.05
23:26

[quote author=“Pars”]
4-5 л не са ли малко, 3-4 л е нормално и се опитвам да го спазвам без да ползвам креатин, чел съм че както при зареждането, така и при поддържащата фаза, водата трябва да е доста повече.
Натоварването на сърцето и бъбреците, не съм сигурен, но според мен може да се получи при примерно 15-20 литра на ден.

4-5л не са никак малко поне за мен. Когато ям солено може и да изпия повече, но определено 4-5л през зимата ме озорват бая...

Andrew: може в твоя случай поемането на повече течности и диуретици да помага (при камъни/пясък в бъбреците например), но прекалено многото течности натоварват сърцето и бъбреците и не мога да разбера как ще им се отразят положително... При вземане на креатин 5л/ден ми се виждат оптимално количество, все пак това си е към 330мл на час и според мен е достатъчно.

26.01.05
21:10

Не знам, скоро попрочетох за креатина, тъй като имам планове да го пробвам скоро. В повечето източници пишеше, че при прием на креатин, водата трябва да е от порядъка на 1,5-2 галона, ако не се лъжа един галон е към 4 литра. Ако искаш мога да ти дам връзки към местата където съм го чел, мисля че няма да ми отнеме много време.

26.01.05
23:25

Да, американския галон го дават тука в един речник 3,78л (английския пише, че е 4,54л). Според мен 1,5 галона е поносимо (5,67л), въпреки че на мен ще ми е множко, а вече 2 галона ми се струват прекалено много, поне за мен.

27.01.05
02:09

Аз повече от 4-5литра на ден просто не мога (по-скоро нямам желание и да се опитвам)

WO

27.01.05
16:09

абе като ви слушам така и почвате да ме убеждавате....я кажете колко пари е тоя креатин? :?:

27.01.05
16:31

[quote author=“wow”]абе като ви слушам така и почвате да ме убеждавате....я кажете колко пари е тоя креатин? :?:

Ако си го вземеш от магазина в студенски град  излиза 100гр.-12лв
обаче пича има оферта ако се вземе 500гр ти го дава на 50 кинта което си е 10лв по малко... :lol:

WO

27.01.05
18:47

а къде е тоя магазин в Студентски? няма ли откъде да си взема
такъв креатин в центъра?

27.01.05
22:40

[quote author=“wow”]а къде е тоя магазин в Студентски? няма ли откъде да си взема
такъв креатин в центъра?

Виж това е  сайта на магазина: http://www.weider.hit.bg/
там пише каде се намира а да го има креатина някаде в центъра не съм чувал може и да има аз не знам... 8)

WO

27.01.05
22:45

мерси Ex3eme,  :) намери ли магазина за декстроза?

27.01.05
22:47

[quote author=“wow”]мерси Ex3eme,  :) намери ли магазина за декстроза?

Ами аз ти отговорих в темата за  декстрозата намерих и съм много доволен от покупката си....

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1