Въпрос за изварата

09.03.09
16:32

Не е ли много вечер 30мин преди лягане да приемам 200г извара шейкната в 400мл вода?
И съм раздвоен да приемам ли извара преди лягане... Уж бавен протейн дъра бъра... Доста хора други ми говорят, че не е хубаво да се приема храна толкова преди лягане?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

09.03.09
17:18

Ми тогава пий казеинов протеин.

Пожарникарчето

09.03.09
18:48

Няма по добра храна от изварата за преди лягане...и 200гр. изобщо не е много.

09.03.09
21:05

казано от Пожарникарчето на 09.03.09, 18:48:

Няма по добра храна от изварата за преди лягане...и 200гр. изобщо не е много.

Аххх въобще не ми понася с вода и сол :(
1-ствено г/д я ям пържена с яйце :(

09.03.09
21:12

Аз си я ям чиста или с кис. мляко.

11.03.09
14:06

Оффф нз... Какви ли неща трябва да пробвам, че да изям 200г извара :(

12.03.09
10:53

Абе защо не ви харесва изварата, мен ми е много вкусна, ако я овкусиш с малко STEP-че и леко вода да сложиш за да се разтвори, става като пловодо изкушение :)

12.03.09
12:37

И аз много я харесвам - но не със Степче, ами със соленичко.

12.03.09
22:22

казано от Vessi на 12.03.09, 10:53:

Абе защо не ви харесва изварата, мен ми е много вкусна, ако я овкусиш с малко STEP-че и леко вода да сложиш за да се разтвори, става като пловодо изкушение :)

И как... Примерно на 200г извара слагаш 1 степче и вода колко? Оф трябва да измисля начин да ям тая извара!

13.03.09
07:21

извара с маслини.....ммммммм супер е  %-P , но все пак от извара до извара има разлика, някой ще даде ли мнение за качествена извара, в смисъл по отношение на състав....производител и т.н.

13.03.09
15:53

Най-лесно се приема под формата на айрянче. Ако е в “суха” форма - с малко кетчуп (особено много слюнкоотделям като си я хапвам с Хайнц) и парче шунка.

14.03.09
15:04

Също така може да се смеси с някакви подправки(като червен и черен пипер и лук или чесън) и да се разбърка хубаво и да се ползва като пастет за мазане върху филия черен хляб. или ако се смеси с обезмаслено изцедено кисело мляко и се нареже краставица- може да си правиш сам снежанка.

01.11.17
22:45

Здравейте,темата е доста стара,но реших да не правя нова тема и да питам тука.
Та интересува ме дали ако има 4гр захар и 0,6г сол в изварата и ако я консумирам доста често..  включително и вечер  може ли да ми навреди по някакъв начин.. при период на качване..
Изварата е Олимпус , преди я консумирах ,но нямаше захар и сол ,а  сега са я сменили кофичката,а друга извара , в магазина за съжаление няма ;( .. ;д и затова питам дали ако ям тази извара ще ми навреди по някакъв начин , когато искам да качвам чисто .

01.11.17
23:57

Гледай си макронутриентите. Ако ти попада в дневния прием на въглехидратите, не е проблем.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1