09.03.09
16:32
Не е ли много вечер 30мин преди лягане да приемам 200г извара шейкната в 400мл вода?
И съм раздвоен да приемам ли извара преди лягане... Уж бавен протейн дъра бъра... Доста хора други ми говорят, че не е хубаво да се приема храна толкова преди лягане?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим09.03.09
18:48
Няма по добра храна от изварата за преди лягане...и 200гр. изобщо не е много.
казано от Пожарникарчето на 09.03.09, 18:48:
Няма по добра храна от изварата за преди лягане...и 200гр. изобщо не е много.
Аххх въобще не ми понася с вода и сол :(
1-ствено г/д я ям пържена с яйце :(
Абе защо не ви харесва изварата, мен ми е много вкусна, ако я овкусиш с малко STEP-че и леко вода да сложиш за да се разтвори, става като пловодо изкушение :)
казано от Vessi на 12.03.09, 10:53:
Абе защо не ви харесва изварата, мен ми е много вкусна, ако я овкусиш с малко STEP-че и леко вода да сложиш за да се разтвори, става като пловодо изкушение :)
И как... Примерно на 200г извара слагаш 1 степче и вода колко? Оф трябва да измисля начин да ям тая извара!
извара с маслини.....ммммммм супер е %-P , но все пак от извара до извара има разлика, някой ще даде ли мнение за качествена извара, в смисъл по отношение на състав....производител и т.н.
Най-лесно се приема под формата на айрянче. Ако е в “суха” форма - с малко кетчуп (особено много слюнкоотделям като си я хапвам с Хайнц) и парче шунка.
Също така може да се смеси с някакви подправки(като червен и черен пипер и лук или чесън) и да се разбърка хубаво и да се ползва като пастет за мазане върху филия черен хляб. или ако се смеси с обезмаслено изцедено кисело мляко и се нареже краставица- може да си правиш сам снежанка.
Здравейте,темата е доста стара,но реших да не правя нова тема и да питам тука.
Та интересува ме дали ако има 4гр захар и 0,6г сол в изварата и ако я консумирам доста често.. включително и вечер може ли да ми навреди по някакъв начин.. при период на качване..
Изварата е Олимпус , преди я консумирах ,но нямаше захар и сол ,а сега са я сменили кофичката,а друга извара , в магазина за съжаление няма ;( .. ;д и затова питам дали ако ям тази извара ще ми навреди по някакъв начин , когато искам да качвам чисто .
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече