*Kirilov
Цената в другите големи фитнеси не беше висока.... 40-50 долара макс. Аз ходих в един комплекс, прикрепен към болница, в който имаше басейни, игрища, можеш да си оставиш детето, организират разни мероприятия, един вид community service базирано. Ако не искаш да плащаш пълната цена - предоставяш им копие от информацията от последните ти заплатени чекове и пишеш колко си готов да плащаш. Аз писах 30 долара. След 1 седмица получих отговор, че са готови да ми вземат 25. Америка си има и добрите страни :)
Мнението беше редактирано от Витан на 05.07.12 14:04.
казано от James Hinks на 05.07.12, 13:59:
Показател е.
Ако не изкарваш достатъчно, първо режеш ей тия неща - фитнеси, кина, концерти, театри, после режеш шоколади и сладоледи, после режеш дрехи, после храната...
Аз ако не изкарвам достатъчно, бачкам повече, а не пиша по цял ден по форумите :)
Иначе 50-100 лева е разтегливо понятие, но истината е там някъде ;)
казано от Витан на 05.07.12, 14:04:
След 1 седмица получих отговор, че са готови да ми вземат 25. Америка си има и добрите страни :)
Стига бе, аз тук плащам повече :D
казано от Redalex на 05.07.12, 14:06:
Аз ако не изкарвам достатъчно, бачкам повече, а не пиша по цял ден по форумите :)
Само дето повече бачкане не е равно на повече пари, а и сещаш се, че ако работиш много, няма да ти остане време да харчиш тия пари ;)
05.07.12
14:14
Като гледам по форумте пишат айляците, тези, на които това не им пречи на работата в момента и тези, които по форумите си правят реклама на дейността ;)
В България ако не знаеш, малко трудно става “бакчаш повече - взимаш повече”. Да не кажа, че съсвем не става.
Иначе 50-100 лева е разтегливо понятие, но истината е там някъде ;)
Може съсвем спокойно да варираш, не е нужно да се открива на ново винаги топлата вода ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 05.07.12 14:14.
Знам ...за съжаление.
Но с висене по форумите със сигурност няма да изкараш повече пари, докато с повече бачкане има поне някаква вероятност това да се случи.
И все си мислех, че искаме да променим някои неща. Това, обаче няма как да стане с “в България ако не знаеш е така...”.
05.07.12
14:29
казано от Redalex на 05.07.12, 14:19:
Знам ...за съжаление.
Но с висене по форумите със сигурност няма да изкараш повече пари, докато с повече бачкане има поне някаква вероятност това да се случи.
Нулева ;)
Ще ти остане бачкането.
казано от Redalex на 05.07.12, 14:19:
И все си мислех, че искаме да променим някои неща. Това, обаче няма как да стане с “в България ако не знаеш е така...”.
Променяй...Аз няма да тръгнa да работя на вятъра, за да променям нещо, което не подлежи на промяна.
“Рибата мирише от към главата”. Sapienti sat !
От КФ отиде работата на политика и икономика...ей за тва няма някой на игрите ;)
Мнението беше редактирано от James Hinks на 05.07.12 14:29.
казано от James Hinks на 05.07.12, 14:29:
От КФ отиде работата на политика и икономика...ей за тва няма някой на игрите ;)
Хаха, ако тая година нещата вървят по план, ще станеш българския Поликин и ще си купиш онова там, дето все забравям как се казва, ама прилича на голям джип :D
05.07.12
14:42
казано от Puppy на 05.07.12, 14:32:
казано от James Hinks на 05.07.12, 14:29:
Хаха, ако тая година нещата вървят по план, ще станеш българския Поликин и ще си купиш онова там, дето все забравям как се казва, ама прилича на голям джип :D
Оттатък Поликин ще стана...Та и като завалят едни доходи, чак приют за бездомни и социална кухя ще отворя ;)
То “онова нещо” не прилича на голям джип, то си е малък вседеход :D
казано от James Hinks на 05.07.12, 14:42:
...Та и като завалят едни доходи, чак приют за бездомни и социална кухя ще отворя ;)
кухня на палео режим ...нали? :)
Абе по-добре е да пиша по форума,и да бачкам по-малко,отколкото да се наложи така да бачкам,че да не мога да пиша по форума ;) и не само за мен е по-добре...
Мнението беше редактирано от Jikata на 05.07.12 14:47.
05.07.12
15:04
казано от Jikata на 05.07.12, 14:47:
Абе по-добре е да пиша по форума,и да бачкам по-малко,отколкото да се наложи така да бачкам,че да не мога да пиша по форума ;) и не само за мен е по-добре...
Ахаххахахаххахаххааа, не моооогааааааааааааааааа :D :D
Еее браво на момчетата ! Извънземни са , а дано да ги настигнем някой ден :)
Това го гледах 20 пъти...и то тук вдигат след семинари, други демонстрации...
Рич Фронинг е...уникален...става все по-стабилен, по-силен, по-бърз, по-концентриран...просто той си е човека и обича да го показва...тотален чук, наистина съм му голям фен. Всички искат да го победят и се сравняват с него, ама накрая все той е победителя...:)
А за Роб Орландо...пича го вдигат от масата, хапнал си чийз кейк и...ХОП : squat clean thruster на 305 либри...е така, защото не може да тласка с ножица:)))) Добре ли е:))))
Да се чудиш от тия клипове, да се амбицираш ли, да заебаваш всичко и да почваш ма-джонг ли...:)))
Обикалят си света, кефят се и правят пари...те т’ва е:)))
Пуснаха няколко филма от типа “един ден” с Рич.
Не знам дали реално това му е един ден,не знам какво взима,но натоварванията са
жестоки. Питам се дали той няма да е новият атлет на епохата както беше Арнолд
Приятно гледане
29.08.12
21:30
Да,в момента е най-добрия.....но съм сигурен,че до 2 год. няма да е! Просто ще прегори,тази форма не може да се поддържа много време.
Според мен освен всичките позволени медикаменти и химия за възстановяване,използва и ПАВ от типа стимуланти на таблетки или прах.....
Лесна работа вика Фронинг...
Пон-кляка
Вт-бута
Ср-дърпа
Чет-бута
Пет-кляка
Обръщане тежко, два пъти на седмица
Изхвърляне тежко, два пъти на седмица.
Другото...whatever it comes…
Ето ти рецептата:))))
Попаднах на един интересен материал :
http://crossfitseattle.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/04/Skill-Levels-poster.pdf
Всеки може да го прегледа и сам за себе си да прецени от 1 до 4.
Тука говорим за достигане на ниво за трениращи в една зала и не става въпрос за атлетите с договори.
Мнението беше редактирано от ISB на 02.09.12 16:22.
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=510520755639442&set=a.387284284629757.94688.373322599359259&type=1&theater;
Ето ви кросфит комплекс през погледа на водеща фитнес марка :D
казано от Маргарита Манева на 21.11.12, 14:15:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=510520755639442&set=a.387284284629757.94688.373322599359259&type=1&theater;
Бицепсово сгъване с фиксирана тежест ;)
http://www.tabatatimes.com/how-fast-is-crossfit-growing-the-chart-tells-the-story/
Някой се чудеше защо няма руснаци на игрите. На картата няма нито едно кръгче в Русия.
Мнението беше редактирано от Kirilov на 28.11.12 23:32.
29.11.12
17:32
казано от Маргарита Манева на 21.11.12, 14:15:
Винаги съм казвал, че най голямото богатство в една фирма е човешкия ресурс. та може да имаш известна водеща марка фитнес, но когато човешкия ресурс е никакъв .....резултата е на лице.
Малко ме озадачи това клипче ... 6 ч и 34 мин. са общо 394 мин. 3000/394 = 7.614 Което идва по 7-8 бърпита на минута в продължение на 6 часа и 34 мин. Това за мен е най-логичния разчет, въпреки че може и по 16 бърпита за минута после до края на втората да се почива, но пак са си много. Тоя ми изглеждаше доста свеж за след 3000 бърпита.
казано от Kirilov на 12.12.12, 16:02:
...
Малко ме озадачи това клипче ... 6 ч и 34 мин. са общо 394 мин. 3000/394 = 7.614 Което идва по 7-8 бърпита на минута в продължение на 6 часа и 34 мин. Това за мен е най-логичния разчет, въпреки че може и по 16 бърпита за минута после до края на втората да се почива, но пак са си много. Тоя ми изглеждаше доста свеж за след 3000 бърпита.
7 бърпита за минута е нормално темпо за такъв огромен обем и безумна продължителност. Даже е твърде добро темпо. Момчето явно е от издържлива порода.
Мнението беше редактирано от Vic на 12.12.12 16:14.
Точно това ми беше мисълта, че е добро темпо. Вик , ти имаш ли представа горе-долу колко бърпита си направил на Бърпи милята ?
Мнението беше редактирано от Kirilov на 12.12.12 20:04.
казано от Kirilov на 12.12.12, 20:03:
Точно това ми беше мисълта, че е добро темпо. Вик , ти имаш ли представа горе-долу колко бърпита си направил на Бърпи милята ?
800-850… не повече. В началото имах намерение да ги броя, но много бързо се отказах :D
Абе тоя не е направил 3000 бърпита за 6 часа бе!!!
Изглежда все едно е скочил стотина пъти на въже, а с тази стриктна лицева - не го вярвам :D
И аз не вярвам, много свеж изглежда, единствено охлузването по корема и черното по китките говори за голям брой бърпита, ама то това може и от 100 да стане, на тея плочки. И ако ще правя 3000 бърпита със сигурност няма да си избера тая настилка.
Мнението беше редактирано от Kirilov на 13.12.12 13:35.
Мико Сало мисля че го беше направил доста по-бързо. Също каза, че е едно от най-безмислените неща, който е правил през живота си и е срещу всички цели, които си е поставил.
Демек...това го има някъде из тренировките на тюлените, ама надали ги правят:))))
Не виждам причина да не му вярвам.
За такава бройка и продължителност, той отдавна е влязал в по-особен режим и е логично да не изглежда както ако е правил 100 повт за време (съдя и по себе си, когато правих Бърпи Милята със Славко и Валери). Плюс това той е доста малък, в смисъл не повече от 60 кг, а това е огромно преимущество при гимнастически движения с голям обем.
Няма по-гаден начин да отпразнуваш рожденния ден на един от най-близките ти хора:))))) Бърпи милята де:)))
Абе тея отделни игри ли имат, това нали не са регионални ?
Мнението беше редактирано от Kirilov на 10.02.13 20:39.
Тука става въпрос за много сила, ама и е доста позабързал... хареса ми, като за Добро Утро.
@Кирилов
Правят си хората шампионат, имат си афилиирани зали, събират се, състезават се.
Същото правят и в Гърция, Сърбия...:)
@Блажке
Няма щангети, няма колани...голема сила, голямо нещо...
Ами силен е на куче, Слави, кво да ти кажа...
Смисъл, един път си бях говорила с Иво от Ловеч, че не може повече от 4 години ( дори и тва е много) да “поддържа” тая топ форма.
Интересно ще е да се види какво се случва по-нататък във филма.
Макар че 2х200 000 долара, лично аз не бих се напъвала за 3-а година да ставам първа на игрите... ако от това зависи здравето ми, ппримерно :D
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече