Size ON (Gaspari) или Cellmass (BSN) ?

Прескочи до:
IF

05.05.09
15:31

Мисля, че е достатъчно ясно какво питам.. също така смятам и за ненужно да казвам че търся стабилно качване на маса. : ) И все пак кой продукт е по-добър и защо?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

05.05.09
15:33

и двата са супер.от които и да вземеш няма как да збъркаш-но си купи поне2 опаковки.

05.05.09
15:34

1+ за Гаспари :) Ползвал съм и двата продукта.

Мнението беше редактирано от Владимир на 05.05.09 15:34.

IF

05.05.09
15:40

Gaspari - на прах или таблетки е по-удачният избор? :)

dakata kaburov

05.05.09
15:55

както си запитал достатъчно ясно смятам ся да ти отговоря достатъчно ясно
както почти винаги напоследък казвам
гугъл ти е приятел.
пи6е6 сайз он vs селмас
и о нее познай какво излиза : цифрата теми със сравнение на 2та продукта човек.
отваряш ги, почваш да четеш и стигаш до  извода, че на едни хора сайза им се отразява по добре, на други села им се отразява по добре.
ами сега ???!
ами сега тестваш и 2та продукта и си отговаряш на въпроса сам.
п.с. почни с села че е по евтин

IF

05.05.09
15:58

Изчетох 10-ки писания за сел-а и сайз-а, просто искам да видя какво мислят и останалите.. Какво лошо има в това?

05.05.09
16:08

Аз ползвам Сайз Он от 16 дни точно . За сега впечатленията ми са добри , мускулите ми са малко по-обемни и твърди , но не ме възстановява особено добре . Има време до края на кутията . Аз съм за сайза .

Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 05.05.09 16:16.

05.05.09
17:12

Аз бих ти препоръчал Cellmass. Все пак продукта е 3 години подред креатинова матрица на годината.
А и доста хора се оплакаха, че Size On-a задържа вода заради т’ва че съдържа креатин монохидрат.
И все пак няма смисъл да взимаш толкова скъпа креатинова матрица, която съдържа монохидрат и ще задържаш вода,
която после ще изпикаваш. С две ръце за Cellmass-a. Успех..

IF

05.05.09
17:58

Благодаря за отзивите момчета.. :) “NoXtr3m3” - Живот и здраве като го свършиш пиши колко горе долу килца си качил и как е на външен вид.. Аз за сега съм се спрял на Cellmass-a (комбиниран с No Explode), по-простата причина че един фр се преобрази с тези 2 кутий.. Аз изпих No explode 1 (малка) и останах доста доволен, но ми трябва повече обем и кила.. : )))

05.05.09
18:03

Колега, и аз сега мисля да се запася с един голям No Xplode и един голям Cellmass,
че са на яка промоция в момента..

05.05.09
18:09

Аз пък мисля да прибавя към сайза  NO Xplode и да си купя и още една кутия Size On и после ще ви пиша резултатите ;)

05.05.09
19:49

казано от Finish First на 05.05.09, 17:12:

А и доста хора се оплакаха, че Size On-a задържа вода заради т’ва че съдържа креатин монохидрат.
И все пак няма смисъл да взимаш толкова скъпа креатинова матрица, която съдържа монохидрат и ще задържаш вода,
която после ще изпикаваш.

Аз пък не съм съгласен, че Size On задържа вода. Някои може и да подпухват, но всичко си е до организъм.
След като го пих нито съм го изпикал, нито съм спаднал.
Която и матрица да избере, мисля няма да сбърка.

DE

05.05.09
20:38

Пил съм ги и двата. Селмаса възстановява значително по-бързо, докато Сайза дава повече сила. И с двете не задържах вода.
Няма да сбъркаш което и да избереш.

Мнението беше редактирано от death на 05.05.09 20:38.

ЕЛ ДЖИ ПИ

13.05.09
20:32

казано от Finish First на 05.05.09, 17:12:

Аз бих ти препоръчал Cellmass. Все пак продукта е 3 години подред креатинова матрица на годината.
която после ще изпикаваш. С две ръце за Cellmass-a. Успех..

SizeOn НЕ задържа вода! Монохидрата е незначително количество! Както написах в една друга тема основните 2 креатина в SizeOn са creatine gluconate и creatine alpha-ketoglutaratete. Първата е креатинови молекули съединени с глюкоза за по-добро усвояване,а втората форма е креатин свързан с молекилите на глутамина.

Прахообразна форма VS капсули!
Прахообразната формула съдържа outlast това е патентованата въглехидратна формула на Gaspari, която наистина отличава SizeOn от абсолютно всички други матрица, а и не само по това. Таблетките са направени, за да има избор потребителя - те са за тези, на които в диетите няма въглехидрати! Тоест ако има въглехидрати в диетата ти - ползвай пудрата, ако няма капсулите!

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 13.05.09 20:56.

14.05.09
08:17

В голяма грешка сте, тея дето твърдите че Сайз он задържа вода ;)
Много добър продукт,мене ме изкара от жесток застой, а на други които им го препоръчах и си взеха ,ме говорят до ден днешен.
Жалко че нямам снимки на един малък агент 16 годишен ,преди и след една кутия Сайз ,направо мутира ,който иска да ми вярва.

14.05.09
08:19

казано от karlo на 14.05.09, 08:17:

аха.потвърждавам.те видели невидели,че има монохидрат и стигнаха до извода.а колко е и за какво е никой не го еня

14.05.09
08:24

мога да потвърдя думите на karlo . И аз мутирах за 25 дена със Сайз Он . :D Имам още малко и после ще си зема пак . Направих много добро тяло с негова помощ ;)

22.05.09
21:56

Бре, ще ме накарате и мене да си взема един сайз он...

23.05.09
05:32

пил съм сайз-он на таблети и не бях доволен. по-доволен съм от гриин-маг на контролед лабс.

23.05.09
06:51

казано от tra^la^la на 14.05.09, 08:19:

казано от karlo на 14.05.09, 08:17:

аха.потвърждавам.те видели невидели,че има монохидрат и стигнаха до извода.а колко е и за какво е никой не го еня

Мне, стигнахме до тоя извод, от проба.

казано от NoXtr3m3 на 14.05.09, 08:24:

мога да потвърдя думите на karlo . И аз мутирах за 25 дена със Сайз Он . :D Имам още малко и после ще си зема пак . Направих много добро тяло с негова помощ ;)

Би ли казал как мутира? Колко см и кг качи за 25 дена?

23.05.09
07:19

Могат да го кажат всички които не ме бяха виждали отдавна , казват че много съм наедрял а и разликата в ръцете е мн голяма от преди .. Разликата е в огледалото.

казано от NoXtr3m3 на 23.05.09, 07:19:

Могат да го кажат всички които не ме бяха виждали отдавна , казват че много съм наедрял а и разликата в ръцете е мн голяма от преди .. Разликата е в огледалото.

И при мен беше същото. Всички ме питат какво правя, че много съм бил наедрял. Едва ли не намекват, че пия нещо дето не трябва ... :) Обаче... беше в резултат на това, че за пръв път спазвам добър хранителен режим.... Имай малко по-реална представа за това, което можеш да очакваш и съответно получиш от която и да е хранителна добавка. Не се мутира от креатинова матрица...

П.П. Аз току що свърших 2 кутии Сайз Он, да не каже някой че не знам от опит за какво говоря...

23.05.09
13:53

Да бе ясно .. Разбирам ви за кво ми говорите . Мен ме кефи хората да ме заглеждат и да ми викат че имам големи раце и добро тяло !! Не ми пука за некфи форумни глупости и мутации !!
Аи стига сте ми давали некфи напътствия и такиа неща ! Знам какво правя и явно го правя добре ..

Мнението беше редактирано от NoXtr3m3 на 23.05.09 13:55.

казано от NoXtr3m3 на 23.05.09, 13:53:

Да бе ясно .. Разбирам ви за кво ми говорите . Мен ме кефи хората да ме заглеждат и да ми викат че имам големи раце и добро тяло !! Не ми пука за некфи форумни глупости и мутации !!
Аи стига сте ми давали некфи напътствия и такиа неща ! Знам какво правя и явно го правя добре ..

Т’ва че некФите там “напътствия и такиа неща” не ти изнасят не означава, че хората дето ти ги дават не са прави. Ама разбира се ти знаеш какво правиш. Знаеш друг път ама карай. Повече съвети няма да прочетеш, споко.

П.П. Мислех, че поне на Оранье (май така беше от холандски :)) мнението ще ти направи впечатление, ама явно и той разбира по-малко от теб... Оправяй се. Успех.

23.05.09
14:24

Дае разбирам го човека че е опитен в тея неща нали , ама тея неща ги разправяйте на 10 годишните момченца .. ;)

dakata kaburov

23.05.09
19:43

ей бот дай снимка да те видим бе дееба. дай да видим само една матрица кво е направила толква  с тебе...

26.05.09
22:31

И 2те съм ги ползвал и съм много доволен. Даже от  SizeOn сякаш повече, но на вкус Cell Mass e по - добре. А и то си е до човек не опиташ ли няма как да разбереш, кое ти действа най - добре, така че давай смело и Успех

27.05.09
10:44

аз си взех голямата разфасовка Селмас и съм много доволен. За 100 лева при това бяха от новите с AVPT . Size On не го усещам много.

MY

29.05.09
11:37

Малко офтопикс, но бих желал да сравним Size ON с Storm на Universal. Приключвам една кутия сторм в комбинация с шоктерапи, и мисля следващия цикъл да го сменя. Имам около 2 см увеличаване на ръката за 30-35 дни откакто го пия, но не съм сигурен дали е от сторма или просто от интензивните тренировки и храната. Иначе теглото ми е същото, дори леко смъкнах.

Мисля, че 2 см си е завидно постижение за 35 дена.Браво

IF

29.05.09
12:42

“NoXtr3m3” - Качи снимки!!

“dakata kaburov” - Ей “Бот” както ти каза, така като те гледам на снимката не си в позиция много да се отваряш!! ( Най-вероятно е “стара” нали и просто ти харесва как си излезнал, сега си ебаси машината?! )

dakata kaburov

29.05.09
21:58

кой бе ти че те забравих?
п.с. да ебаси машината съм сега...

IF

30.05.09
13:24

Не ти трябва да знаеш.. повярвай! ;]

12.09.09
20:24

Имам едно питане относно size on и съответно cellmass - появява ли се при тях ефект като при азотните бустери и по-точно повишаване на кръвообращението и уголемяване на вените? това е нещо което предпочитам да избегна и затова питам. мерси.

12.09.09
20:59

Не се безпокой...

13.09.09
15:29

Друг въпрос. Тъй като сега пия креатин, предполагам, че трябва да направя един месец пауза и след това да почна сус Сайз-он-а. Тост, на същия принцип ли да карам - 2 пиеш, един почиваш?

13.09.09
21:21

А аз да попитам с какво е най-подходящо да се комбинира една подобна креатинова матрица с цел по-голямо покачване на масата - някой добър протейн , азотен буустер.. ?

комбинирай с Високо-въглехидратна диета за да качиш маса, само от креатина няма да качиш току така :)

13.09.09
21:42

Да , точно такава ми е и идеята , но се чудих с кое е най-подходящи да го комбинирам за тази цел.

ЕЛ ДЖИ ПИ

14.09.09
07:03

SizeOn, азотен буустър, тест буустър, X-Factor, протеин и подходяща храна.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1