17.05.09
15:01
Здравейте,
имам стаж в залата около 2 години, в началото като почнах да тренирам бях пил около 1 месец креатин, 2-3 месеца по късно и Нитрикс за около 1 седмица но в последствие го спрях, реших да тренирам чисто.
Но бях в застой от известно време и реших да си купя Анимал Пак, изпих всички хапчета и от тогава се почна проблема, имам постоянна приятелка и не винаги мога да го вдигна или ако го вдигна преди да проникна в нея или като съм в нея губя ерекция, възможно ли е Анимала да е причината, други имат ли подобни оплаквания? или си внушавам яко и всичко е на психическа основа, има дни в който всичко е наред имам пълна ерекция, но има дни в който не е така и като чели самото желание за секс ми е намаляло, анимала съм го пил преди около 2-3 месеца....моля без заяжданици за правопис и други ебавки :(
мерси
Темата беше редактирана от Стефан Симеонов на 24.05.09 12:10.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
И на мен ми се е случвало - след като съм бил на работа и ми се спи (умора) или съм гладен,ми омеква достойнството.Според мен няма защо да се тревожиш
Мнението беше редактирано от Nikolay на 17.05.09 17:04.
17.05.09
17:20
Пак-а все пак са витамини, едва ли е от тях. Сам казваш, че ти и желание понякога нямаш. По-скоро там е проблема според мен... Или в момичето...
по-скоро проблема е в стрес, натоварване(физическо и психическо) и тнт. не вярвам от витамини да имаш такъв проблем
Не е от пака!Значи виж според настроението ли е?Дали преди/след тренировка и прецени.Ако мислиш,че нещо не е наред,ходи да провериш....
Всичко е на нервна почва и аз сам имал такав проблем...повече почивка и спокоиствие и всичко ще е OK !!!!!
Надали е от витамините. Аз пих в продължение на 1 година нон стоп (всеки ден, без прекъсване) силни витамини (опти мен, адам, ултра мега голд, CL OT…) и подобен страничен ефект не съм отчел, а стресът ми бе повече от много силен. Дори витамините дестват благотворно на нервна, полова система. Търси причината другаде.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 17.05.09 19:00.
някой спомена “момичето” понякога е факт ,ама просто писва,особено ако е ежедневие на едно и също място...
Мнението беше редактирано от Тони1 на 17.05.09 19:06.
Проблема със сигурност не е от витамините.Най-вероятно е свързан с преумора, физическа или психическа.Почивай повече и всичко ще е наред.
Първо иди в болницата и си поръчай да ти направят изледване за нивата на общия тестостерон,взема се кръв от вената.Като ти излязат резултатите се обади и тогава ще мислим кво ти има!
18.05.09
20:24
според мене,сменяш гаджето и проблема изчезва ;)
Най сетне някой на моето мнение mhihi
Мнението беше редактирано от Тони1 на 18.05.09 22:33.
Момичето пък сега виновно.. айде, айде....... неприятно е, но на всеки може да се случи...... вземи разчупи малко ежедневието, купи й някакво бельо, разходете се двамата в някой секс шоп, не чакай да се случи чудото... трябва разнообразие......
А що се отнася до добавките, имам негативно отношение към тях, винаги съм си мислила, че “напомпаните” мъже са по-сковани в леглото... (хм, не е от личен опит) :)
Мнението беше редактирано от maria на 19.05.09 06:05.
19.05.09
06:13
Да,бее...по-сковани.... Мария напомпаните,са по-тренирани,което значи ПО-издръжливи от мъжете които мятат бири по цял ден и не могат да си мръднат шкембето сами.
Айде да не отварям тема пък някои добавки за повишаване на тестостерона,както и азотни такива....каква твърдост могат да дадат на един по-специфичен мускул..... :)
Тогава, Звер, с друго момиче пробвал ли си?? Колкото за самият секс?? Или просто както казваш, нямаш желание?!
Аз да не се правя много много на..... защото и при мене нещата не са цвете. Като се амбицирам с храненето и тренировките, денем на работа, след работа приготвяне на храната за следващият ден, четене, къпане и винаги става 23-24 ч, късно, вече съм супер изморена, хич не ми е до секс и все не остава време за мъжът ми, който само ме наобикаля!! Кефя се на себе си, харесвам тялото си, обличам се хубаво, хората отстрани кой знае какво си мислят, а дефакто хич не ми е до секс...
...станала съм малко като конче с капаци..... :lol: .... но ще променя това!! ;-)
Мнението беше редактирано от maria на 19.05.09 07:08.
И според мен проблемът е на нервна/психична основа, преумора, недобро възстановяване, недобро хранене ако щеш. Тренировките би трябвало да те изстрелят в космоса, ноооооо когато си прекалено амбициран в залата, не си почиваш и не се възстановяваш, ето ти проблем ;-)
А пък такива добавки има... наистина си в космоса, бетер виагра са! И аз съм пила, малеееее :lol:
Хаха , интересно какво си пила :) Колкото до проблема на автора : Разнообразие му се казва ! Когато свикнеш да ореш на една нива , желанието секва , ако ще да си на луди добавки , тая си е .
Да,хаха.Колкото и да не се харесва на дамската половина от форума,това е факт.
Ех, какво да не харесва на дамската част? Тоооо, ясно че само боб не се яде, ама пък ако човекът си харесва момичето... защо трябва да се търси проблема в другия човек? Жена или мъж, има ли значение? И аз съм имала големи проблеми с ‘ерекцията’ ама не защото на мъжа ми му е крив!!! :coolcheese: Аз съм си била крива/претренирала/дестабилна/луда/депресирана/гладна... и прочие... АЗ, не той. То е много лесно да обвиняваш другия, нали? по-трудно е да оправиш себе си, но ние хората трудно се сещаме че нещо с нас не е в ред. Все другите са ни виновни.
”Аз съм си била крива/претренирала/дестабилна/луда/депресирана/гладна... и прочие... АЗ, не той.”
Браво, Уини, точно това имах впредвид и аз. :)
Мнението беше редактирано от maria на 19.05.09 08:47.
хахах за всичко си има добавки,а =)) темата тръгна във съвсем друга насока,със сигурност умерено напомпаните мъже няма как да са зле в леглото заради “добавките” това беше най голямата глупост...@звер аз ти казах бате смени малко обстановката и цялата атмосфера .Надали ,ще тръгнете по секс шопове и прочие аз поне не бих стъпил с приятелката ми там...
Мнението беше редактирано от Тони1 на 19.05.09 12:38.
19.05.09
12:48
казано от Aleksandar Marinov на 19.05.09, 06:13:
Айде да не отварям тема пък някои добавки за повишаване на тестостерона,както и азотни такива....каква твърдост могат да дадат на един по-специфичен мускул..... :)
Пенисът не е мускул само да вметна. А иначе като рано или късно свърши цикъла в повечето случаи ефекта се губи ;)
казано от Мария Никифорова на 19.05.09, 06:47:
Тогава, Звер, с друго момиче пробвал ли си?? Колкото за самият секс?? Или просто както казваш, нямаш желание?!
Аз да не се правя много много на..... защото и при мене нещата не са цвете. Като се амбицирам с храненето и тренировките, денем на работа, след работа приготвяне на храната за следващият ден, четене, къпане и винаги става 23-24 ч, късно, вече съм супер изморена, хич не ми е до секс и все не остава време за мъжът ми, който само ме наобикаля!! Кефя се на себе си, харесвам тялото си, обличам се хубаво, хората отстрани кой знае какво си мислят, а дефакто хич не ми е до секс...
...станала съм малко като конче с капаци..... :lol: .... но ще променя това!! ;-)
промени го - да не ти намери заместничка ;)
:lol: :lol: Да бе, много ясно. Ама и приятелката на Дзвера трябва да се промени, че току виж и той й намерил заместничка и си решил проблемите с ерекцията....... :)
Мнението беше редактирано от maria на 20.05.09 11:25.
казано от Мария Никифорова на 19.05.09, 08:46:
”Аз съм си била крива/претренирала/дестабилна/луда/депресирана/гладна... и прочие... АЗ, не той.”
Браво, Уини, точно това имах впредвид и аз. :)
Че какво по-добро средство от секса за намаляване ефекта на горните? И кога по-подходящо време за него???
@Звер, веднъж-два пъти се е случило от стрес и всичко друго споменато дотук. Което е нормално. От там нататък, проблемът вероятно е само в главата ти (горната). Опитай се да не мислиш за това и наистина разнообразете малко... Виж к’во хубаво време...много подходящо за ‘секс разходки’, например, или можеш да подариш на мацката си някой аксесоар, който на теб ти действа стимулиращо...Или пък да си разиграете някоя фантазия...ролева игра и т.н.
Едва ли е от добавките...
Мнението беше редактирано от Limka на 20.05.09 14:01.
Ако в стаята му влязат три голи мацки,самолета моментално ще излети.Сигурен съм ;-P
мисля че темата се разводни без участието на автора и при това.момче казах ти какви изледвания да си направиш,ако там всичко е добре,проблема както казват е в компютъра.Трябва да предстанеш да мислиш дали ще стане или няма да стане и всичко ще си дойде на мястото от само себе си.
20.05.09
16:06
Амииии според мен всичко е на психическа основа!Всичко е в съзнанието.Аз например съм на обратното дередже ;) В интерес на истината може и мацката да е проблема.
Мария Никифорова- не е добре положението при теб- зарадвай мъжа си!:)Кво е тва нещо...срамота!;)
Ай стига мацката е била проблема! На вас ви омръзва еднообразието (да сте с едно и също момиче) , какво ви кара да мислите, че на нас не ни омръзва също??? Наистина ли мислите, че на нас ни е кеф да правим секс на едно и също място, с един и същ човек, по едно и също време, и да знаем кое как точно ще се случи? Ами - не, не ни е кеф! Затова трябва разнообразие, изненада, импровизация! За да не ни омръзва и на вас, и на нас!
Мнението беше редактирано от Limka на 21.05.09 08:08.
21.05.09
07:36
Ех в този форум, щом за ерекция взе да се говори работата е сериозна :). Нищо няма да кажа по темата, деФствен съм.
Хехехеххх .... темата е яка, много се смях на някои постове :)
Колкото до проблема ..... сигурен съм че на доста хора се е случвало, вкл. и на мен преди време. В момента пък на приятелката ми не и до секс. Само че лошо е когато тези периоди постоянно с разминават и редуват ..... демек няма сеееееееекс :))))))))))
Успех на всички!!!
21.05.09
11:20
Бате мое нещо да си се здухал или гаджето ти да те е комплексирало по някъв начин, или системно да прекаляваш с алкохола и наркотиците... нз, нз.
21.05.09
11:51
като го правите мн често ест че приятелката ти ще спре да се възбужда.най-добре си е момичето да е по-недостъпно и гледай само при една прегръдка как ще му стане :lol: дори 2 години да ходите.знам го от личен опит :lol:
21.05.09
12:43
казано от Иван Шишманов на 21.05.09, 07:36:
Нищо няма да кажа по темата, деФствен съм.
споко пич! и без да го споделяш, целият форум пак е убеден в това :D
21.05.09
12:51
казано от Sparxter на 21.05.09, 12:43:
казано от Иван Шишманов на 21.05.09, 07:36:
Нищо няма да кажа по темата, деФствен съм.
споко пич! и без да го споделяш, целият форум пак е убеден в това :D
Ако ти си представителна извадка за ЦЕЛИЯ форум, горкия форум. И темата мисля, че не е за този форум. Освен ако не става въпрос за травма или контузия, получена в следствие на спортуване, в което се съмнявам.
Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 21.05.09 12:55.
21.05.09
13:08
казано от Тони1 на 21.05.09, 13:03:
хапете се за глупости,темата плаче за катанец вече ...
И аз това казвам трети пост вече :).
Ради: Хахаха, лично аз по-забавна тема не бях чел скоро време :D
Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 21.05.09 13:16.
казано от newgirl90 на 21.05.09, 11:51:
като го правите мн често ест че приятелката ти ще спре да се възбужда.
Ами не, не е естествено :)
21.05.09
13:50
Малки са милите, не разбират..
казано от Sparxter на 21.05.09, 13:50:
Малки са милите, не разбират..
Затова пък нямаме подобни проблеми - дори напротив, чудим се как да ни падне.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 21.05.09 13:56.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече