Synephrine + Yohimbine, след цикъл с Clenbuterol

10.06.09
12:05

Здравейте!

Имам доста специфичен въпрос към някой, който е по-добре запознат с начинът на работа на рецепторите в тялото.

И така, купих си Yohimbine и Synephrine. Yohimbine-а действа като подтиска Alpha-2 рецепторите, Synephrine-а действа като стимулира Beta-3 рецепторите. Въпроса е, че се замислих за това, чак след като взех добавките. До преди 4-5 дни бях на 20 дневен цикъл с Clenbuterol, който стимулира предимно Beta-2 рецепторите и дозите, при които го приемах (12 микрограма на ден) със сигурност Beta-2 рецепторите ми са притъпени и ще трябва поне толкова време, колкото беше цикълът ми докато отново са чувствителни към въпросното вещество.

Можете ли да ми кажете каква (и дали) има зависимост между Beta-1, 2 и 3 рецепторите, защото не успях да намеря конкретна информация, а не виждам смисъл да започвам да приемам synephrine-а ако тялото ми няма да се повлияе.

Друг вариант е разбира се да пробвам да започна да приемам Yohimbine-а и след няколко дни да добавя Synephrine-а и да видя дали ще се почувствам по-енергичен от допълнително 2 приема по 30тина милиграма дневно, но това е прекалено релативно, за да го взимам за сериозна естимация на ефективността.


Благодаря предварително за отговорите.

Efoss

10.06.09
13:29

Здрасти първо, :) ами Йохимбинът и Синефрина са много добра комбинация за бърнър, но така както си започнал с кленбутерола няма смисъл да правиш някакви промени. А за комбинация бих ти предложил REFORM на SCITEC NUTRITION, много добър фат бърнър със йохимбин, тирозин, и разни там екстракти, които главно влияят на гореописаните от теб рецептори :) за мен това си остава фат бърнър #1 ;) надявам се да съм бил мъничко полезен :Р

10.06.09
14:42

Не питах каква комбинация да използвам, а дали има някой запознат със зависимостта между beta-1,2,3 рецепторите на клетките в тялото?

Кленбутеролът вече писах, че съм го спрял, защото съм си наситил beta-2 рецепторите, което може да се “познае” лесно по това, че телесната ми температура спадна на 36.7, колкото беше и преди да го приемам.

И така, за да питам отново още по-ясно, ако съм си пренаситил бета-2 рецепторите, това би ли оказало влияние на чувствителността на бета-3 рецепторите?

Ако няма кой да ми помогне с конкретния въпрос, ще се радвам да пропуснете темата, без съждения от сорта на това кой бърнър бихте препоръчали, каква диета е уместна в случая или друго - и тези неща си имат мястото, но то не е тук.

10.06.09
17:44

Мисля, че няма или поне е малка, но не съм чак толкова навътре. Може да видиш тази статия - http://jpet.aspetjournals.org/cgi/content/full/290/3/980 мисля, че ще ти помогне поне за бета 1 и 2 рецепторите ... от там може да извадиш извод. Впрочем знаеш ли английски, защото статията е на англ.

10.06.09
17:46

Хаха, нормално, да не мислиш, че всички знаят какво е това чудо рецептор, камо ли пък бета 2.

Бета двойките още на 14ия ден са се наситили.

Йохимбина и Синефрина можеш да ги пиеш спокойно в случая.

Принципно и с ефедра можеш да продължиш за 14 дни, НО клена и ефедрата са табу в този форум !!!

10.06.09
20:16

казано от emzo на 10.06.09, 17:46:

НО клена и ефедрата са табу в този форум !!!

Принципно, доста интересна дискусия може да стане на тази тема. :)

11.06.09
04:47

www.gohard.org , регвате се, писал съм тема за Кленбутерола там и има доста страници с коментари.

11.06.09
05:55

Друга ми е идеята. По скоро самата тема забранени неща и такива, които се забраняват, как се забраняват и защо и кой решава, че нещо трябва да се забрани. :)

казано от exstasy на 11.06.09, 05:55:

Друга ми е идеята. По скоро самата тема забранени неща и такива, които се забраняват, как се забраняват и защо и кой решава, че нещо трябва да се забрани. :)

Ефедра има свободно на пазара и е разрешена да се продава, забранена е от МОК, но то и кафето е в допинг списъка...

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1