Olympia 2009

Прескочи до:

_ZOB_DOG_ те  и едни други работи тръгнаха от Димитровград и те никак не са хубави. С нетърпение, ще ви гледам пък било то и по интернет теб и брат ти на Олимпия. Тогава бихте разбрали за истинските, спонсори, предавания, списания и семинари и изобщо всичко което се сетим.

Мнението беше редактирано от Иван Шишманов на 01.09.09 18:22.

01.09.09
18:20

А, дано!

казано от DeadManWalking на 31.08.09, 23:30:

Чакайте сега малко. :) Откога модерния професионален бодибилдинг има нещо общо с щангите?При 50 000 долара годишно за стероиди ще си растеш и на лицеви опорки.Макар това последното да е преувеличение,много от кандидатите за мистър Олимпия си взимат отпуск 3 месеца след състезанието и не тренират хич. :) А за малкото сериозни финалисти яденето и правилния избор на химия е 10 пъти по-решаващ от вдигането на някакви си тежести.Отдавна не свързвам професионалния бодибилдинг с weightlifting.

Ами доста общо има с щангите пич.Това ,че не вдигат на подиума не променя нищо.Тези хора са вдигнали/вдигат повече тонове желязо околкото ти някога ще видиш през живота си,така че е малко тъпо да ги ръсиш тия.Всички спортисти си взимат отпуск и за всички храненето и химията е важна,ако ще и да не им личи толкова.

 

И после,малко са нещата по-педерастки от това да се намажеш с олио,изкуствен тен и да излезеш на сцена по прашки. :)


Тук вече зависи кой какво го вълнува и за какво си мисли :Д

Аз съм фен на силовите спортове,там,където местенето на тежести всъщност е необходимост.И то на големи тежести. :) Имало е случаи на кандидати за мистър Олимпия (тоест с ПРО титла...) да не могат да вдигнат 140 кг от лег и на 160 тяга да изгарят.Charlse Poliquin го пише в книгите си.Рони Колман,Дориан и т.н. са изключения,някои от тях имат минало на трибойци. .

Питай Charlse Poliquin кои са тия преди да дрънкаш глупостите тук ;)
Защото и аз четох в една книга как профисионален бодибилдър се възхищавал на един Олимпииски щангист претендент за златото (тоест с ПРО титла..) който взимал дози 2-3 пъти по-големи от неговите.

В никой случай професионалните спортове не протичат без употреба на медикаменти,но бодибилдингът е freak show,всяка поредна година летвата се вдига - я по вина на съдиите,които отдавна са зае*али пропорции,я по вина на развитието на науката в областта на човешката физиология и химия..

Летвата не се вдига много напоследък,напротив.Съдиите никога не са заебавали пропорциите.

 

Мен ми покажете състезание по трибой,олимпийски щанги,хвърляне на гюле,мятане на диск,многобой...там ще отида (при възможност),ама...бодибилдинг?!Мускулите са гей фетиш,момчета.  :-)

Състезания има много ;) Щом си такъв маняк може да идеш да вдигаш или да гледаш,вместо да пишеш тука ‘наобиколен’ от гей-фетишисти :Д

Що се отнася до Олимпията,когато имам възможност ще и да я гледам,ако около нея има и някой УФЦ ивент още по-добре.

01.09.09
19:16

Дайте ще си направим една Олимпия на село...
Ще се намажем с олио, ще викнем баби и дядовци да ни гледат.
В Горско ново село, Габровско има една хубава поляна.
Ако искате може там да се съберем.
TV правата ще купи местния Евроком или Видеосат и готово.
В 19 часа в местните новини ще ни пуснат.
Може от Горско ново село някои да стигнат и до Олимпия.

01.09.09
19:17

Някой знае ли точен час и дата на излъчване на olympiaта по някоя телевизия или сайт  ?

BusyMan

01.09.09
19:59

Ей това е живота...да се храниш на всеки час,като бебе.

То че има прашлаци по силовите спортове -има,но само в тежките и свръхтежките категории и това е въпрос на личен избор.Да имаш хубаво тяло не означава нищо,абсолютно нищо за мен.Да имаш атлетично тяло е съвсем различно.

Защо да си крия хомосексуалните предпочитания като лъскам бастуна на мистър Олимпия (а да не подхващам мисис Олимпия :) ) ,като мога да дам много по-малко пари и да си купя гей порно ?


Да ,много е трудно да си професионален бодибилдър,но трудното е да имаш търпението и отдадеността (+ гените) към спорта,както казаха преди мен доста хора имат тази отдаденост.Но дори да имаш организма,които да поддържа количеството мускулна маса,това не е достатъчно - трябва ти и форма.Не може да се родиш с къс бицепс или широки гръдни,никой не иска дълъг трицепс,ако му пука как изглежда ръката му...ей тези неща ме карат да умаловажавам бодибилдинга.

Нямам нищо против мускулната маса,дори да си останеш слабак,но при положение ,че много хора имат доста от нея и пак изглеждат малки,чисто и просто заради формата си...това умаловажава целта.

О,ще видя тонове желязо и аз,пъмпед фрийк. :) И в бодибилдингът няма толкова щанги,има машини.дна от главните причини за травмите в бодибилдинга е опасността от изхабяване на ставите,а тя идва от еднородността на движенията за дълъг период от време.Бодибилдър може да седи на една и съща програма с години и да си расте (на химия ,де),може да прави кардио с часове и да не гори мускул...не мислиш ли,че тези неща малко улесняват работата им,а ?!


Иии естествено за да си един от най-силните пак се иска ген,пак се иска хранене,пак се иска химия...нямам проблем с тези неща,имам проблем с безсмисленото трупане на мускулна маса,а дори това всъщност не ми влиза в работата и нямам нищо против,ако му е кеф на човека да си изгражда тялото като скулптор... НО ДА ДАВАМ ПАРИ ДА ГИ ГЛЕДАМ ?!?!?!

Мнението беше редактирано от BusyMan на 01.09.09 20:05.

01.09.09
20:13

Противоречиш си.
Омаловажаваш труда на културистите, защото съществувало генетично неравенство.
Надали има спорт, в който такова неравенство не съществува. Аз поне, не се сещам за такъв.

Дали става въпрос за бягане, щанги, културизъм, колективни спортове и т.н. - всеки един спортист е ограничен от генетичения си потенциал.
Естествено, подготовката е решаваща, защото има много хора с потенциал, които въобще не се занимават със спорт или са т.к. посредствени спортисти.

И наистина, провокацията ти е малко неуместна. Във Бмв-форум, не върви да се разпишеш, че БМВ са педерастки коли, щото Порше са по-спортни. ;)

BusyMan

01.09.09
20:50

Съгласен съм,сори. :)

Това казвах,имам проблем със спорта,не с победителите. ;)

Не омаловажавам труда,а целта!

Мнението беше редактирано от BusyMan на 01.09.09 20:52.

02.09.09
12:40

казано от _ZOB_DOG_ на 01.09.09, 17:53:

TrainHard правилно си решил да не пишеш в темата.
Хора, какво разсъждавате толкова не мога да разбера. Вместо да си напрягате жалките мозъчета приемете мнението на хората тук, които наистина имат представа как стоят нещата и мнението им е 100 пъти по-стойностно и важно отколкото вашето. Докато вие разсъждавате, аз и брат ми сме доста навътре със подготовката за състезания, добри приятели със най-големите състезатели в БГ, провеждането на състезания, намирането на спонсор, рекламната дейност, списания, предавания, семинари и изобщо всичко което се сетите, че е свързано с този спорт, все пак не забравяйте, че културизма в България е тръгнал от Димитровград - нашия роден град ;)
То заради такива като вас хората със знания и компетенции спряха да пишат тук и в гохард, дори и ние.

Минутки за реклама...и кво очаквате? Да ви се кланим до земята? В тоя спорт ако не си най-големия си нищо. И като говориш за най-големите състезатели в БГ (дори самият израз звучи смешно) - колко от тях си изкарват парите от бодибилдинга? Замисли се. Повечето им е някво хоби, което в мизерните български условия минава за професионално ниво...И ние би следвало да им/ви се възхищаваме на болната амбиция да са/сте първенците на село? Тъпото е, че не осъзнавате колко давате (като средства, усилия и най-важното ЗДРАВЕТО си) и същевременно не получавате нищо. За мен това е малоумна история. Уважавам хората, които жертват същите тези неща, но знаят ЗАЩО го правят, а не просто, за да се бият в гърдите и правят на много важни по форуми, изтъквайки, че видиш ли тяхното мнение било 100 пъти по-стойностно и важно отколкото цитирам ‘вашето’. Добре, велики състезателю, идол на всички ни.
И да, deadmanwalking го е казал много точно: “Не омаловажавам труда,а целта!”

Мнението беше редактирано от ozo на 02.09.09 12:48.

02.09.09
14:48

Уникална форма на Кай Грийн -> http://www.youtube.com/watch?v=8BOue6C6i-Y .
Kолкото и да не ми се иска, май той ще е новия Mr. O.

ЕЛ ДЖИ ПИ

02.09.09
15:39

Бих казал Dexter Jackson VS Victor Martinez

_ZOB_DOG_

02.09.09
15:46

ozo Много си прост честно !!! Като имам предвид най-големите нямам предвид като кг-ми, а като постижения. Визирам Добри Делев, който е Мр.Титан в Лондон и тази година стана 5-ти на първенството в щатите. Аз лично и брат ми сме го свързали със спонсорите, комуникирали сме с тях (тъй като той не знаеше английски в началото), ние сме се свързали с фотографите и сме му изкарали визата ! Всички негови клипчета и сайтове ние сме му ги снимали и правили. Той си изкарва парите от културизма, така че не си прав за това си твърдение. Много добре (повече от вас) знам за какво става въпрос в България, затова му помогнахме и сега не му е просто хоби както се изрази. Ние сме осъсзнали, че в България няма много голям смисъл от този спорт, затова и ние самите сме преустановили състезателната си дейност, защото наблягам на други неща - висше образование и работа. Може да не печеля пари като състезател, ама нали се сещаш по колко изкарвам като треньор и личен инструктор, не случайно имаме участие във фитнес предаване - гледай го, може пък и да научиш нещо ново, но ако си такъв упорит инат едва ли. Аз не мога да разбера какво спорите и си напрягате мозъчетата - като не знайте питайте и ще ви кажат, не спорете !

П.П. “Минутки за реклама...и кво очаквате? “
Хах- не се фукам, а се гордея със себе си, нещо което ти едва ли някога ще постигнеш.

Мнението беше редактирано от _ZOB_DOG_ на 02.09.09 15:52.

02.09.09
15:54

казано от _ZOB_DOG_ на 02.09.09, 15:46:

Като имам предвид най-големите нямам предвид като кг-ми, а като постижения.

Аз също...
И като цяло казваш същите неща, но от първо лице, така че няма да спамя повече темата.
ПП. Изобщо не ме познаваш, за да твърдиш, че съм ‘много прост’, но аз ще се въздържа от ‘минутките за реклама’...

Мнението беше редактирано от ozo на 02.09.09 15:55.

_ZOB_DOG_

02.09.09
15:58

Съдя по постовете ти и това как нападаш хората без да са отправили обиди лично към теб. Ти започна пръв да се заяждаш и сега като невинен “аз повече няма да спамя” ами добре, престанете да спамите и може и някой да каже нещо интересно за Олимпията.

На някой май му идват много хапчетата и инжекциите.

Finish First формата му наистина е добра, но дали ще е първи зависи и от конкуренцията. Със сигурност, се радвам, че това състезание отново възвърна атрактивноста си и неочаквания си край.

DE

02.09.09
16:30

хахаха, Зоб_дог, уважение към тебе и брат ти, но слез на нашата планета.

Колман ще участва ли? Аз подкрепям Фил Хийт, миналата година беше за 2 място, Wolf за трето и чак тогава Кътлър. Тази година тройката я виждам Джаксън, Хийт, Мартинез.
Моята скромна прогноза :)

02.09.09
17:49

казано от Finish First на 02.09.09, 14:48:

Уникална форма на Кай Грийн -> http://www.youtube.com/watch?v=8BOue6C6i-Y .
Kолкото и да не ми се иска, май той ще е новия Mr. O.

Ето за това говорим, именно това ми харесва (независимо как се постига)! :) Брутални гърди и ръце!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 02.09.09 17:51.

02.09.09
18:06

Че е брутално, брутално е, но ...прекалено неестествено ми изглежда.
Малко е като ..анимационен герой.

Страхотни усилия, но този резултат, сам по себе си впечатляващ, не ми допада.
Затова и не бих отишъл на Олимпия 2009.

02.09.09
18:26

казано от Стоянчо на 02.09.09, 17:49:

казано от Finish First на 02.09.09, 14:48:

Уникална форма на Кай Грийн -> http://www.youtube.com/watch?v=8BOue6C6i-Y .
Kолкото и да не ми се иска, май той ще е новия Mr. O.

Ето за това говорим, именно това ми харесва (независимо как се постига)! :) Брутални гърди и ръце!

Ами, не знам защо не си споменал и гърба. Гърбът му е уникален,
този качва толкова бързо маса, колкото аз мога да пикая сигурно :lol:
Aко беше и още 5-6 сантиметра по - висок още по - добре щеше да е..

02.09.09
18:27

казано от С7АЛК3Р на 01.09.09, 20:13:

Противоречиш си.
Омаловажаваш труда на културистите, защото съществувало генетично неравенство.
Надали има спорт, в който такова неравенство не съществува. Аз поне, не се сещам за такъв.

Дали става въпрос за бягане, щанги, културизъм, колективни спортове и т.н. - всеки един спортист е ограничен от генетичения си потенциал.
Естествено, подготовката е решаваща, защото има много хора с потенциал, които въобще не се занимават със спорт или са т.к. посредствени спортисти.

“Във всеки от нас спи гения. И със всеки изминат ден заспива все по-дълбоко!”

02.09.09
18:33

Като не ви харесва целта,не я следвайте!Тренирайте лека атлетика и проблема се решава...
Това са хора,които са готови за всичко,за повече мускулна маса,вижда се,че едва се движи,разширени и подути коремни области,но пък иначе няма как да бъде спечелено може би най-престижното състезание в професионално ниво.Разбира се,има и други показатели...

02.09.09
19:10

казано от DeadManWalking на 31.08.09, 23:30:

Чакайте сега малко. :) Откога модерния професионален бодибилдинг има нещо общо с щангите?При 50 000 долара годишно за стероиди ще си растеш и на лицеви опорки.Макар това последното да е преувеличение,много от кандидатите за мистър Олимпия си взимат отпуск 3 месеца след състезанието и не тренират хич. :) А за малкото сериозни финалисти яденето и правилния избор на химия е 10 пъти по-решаващ от вдигането на някакви си тежести.Отдавна не свързвам професионалния бодибилдинг с weightlifting.

И после,малко са нещата по-педерастки от това да се намажеш с олио,изкуствен тен и да излезеш на сцена по прашки. :)

Аз съм фен на силовите спортове,там,където местенето на тежести всъщност е необходимост.И то на големи тежести. :) Имало е случаи на кандидати за мистър Олимпия (тоест с ПРО титла...) да не могат да вдигнат 140 кг от лег и на 160 тяга да изгарят.Charlse Poliquin го пише в книгите си.Рони Колман,Дориан и т.н. са изключения,някои от тях имат минало на трибойци.

В никой случай професионалните спортове не протичат без употреба на медикаменти,но бодибилдингът е freak show,всяка поредна година летвата се вдига - я по вина на съдиите,които отдавна са зае*али пропорции,я по вина на развитието на науката в областта на човешката физиология и химия.

Мен ми покажете състезание по трибой,олимпийски щанги,хвърляне на гюле,мятане на диск,многобой...там ще отида (при възможност),ама...бодибилдинг?!Мускулите са гей фетиш,момчета.  :-)

Можеше и по-добре да се каже т.е. малко пресилено се е изказал DeadMan, но като цяло заставам твърдо зад тези думи. Бих развил и аз един по-дълъг въпрос по темата, но просто ще повторя написаното от цитата.

Като допълнение - в това да направиш пълен и дълбок клек с тежест 5-6 пъти по-висока от телесното ти тегло е къде-къде по-грациозно от това да да тежиш 140 килограма с 3% подкожни мазнини и “после,малко са нещата по-педерастки от това да се намажеш с олио,изкуствен тен и да излезеш на сцена по прашки”

Мнението беше редактирано от ~ DN на 02.09.09 19:14.

02.09.09
19:34

100% подкрепям дедмен!

Не омаловажавам труда,а целта!

Мнението беше редактирано от HeartCore на 02.09.09 20:01.

MA

02.09.09
19:52

Еми ходете пишете в pw-team.org това все още е БодиБилдинг. Грация е да си дебелак така ли ?

Мнението беше редактирано от Muhammad Ali на 02.09.09 19:53.

02.09.09
19:53

В т-нейшън пишеме, но това не означава нищо.
п.п. Грация е да играеш със природата си, а не срещу нея.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 02.09.09 19:57.

MA

02.09.09
20:12

Такам.. По темата: Аз няма да ходя и е лошо ,че малко Българи ще ходят. Според мен топ 5 ще са: Phil Heath,Dexter Jackson,Kay Greene,Victor Martinez,Jay Cutler. Просто всички са добри и немога да дам прогноза кой ще е пръв. Все пак предполагам ,че битката ще е между Декстър,Виктор и Джей.

02.09.09
20:24

казано от DeadManWalking на 31.08.09, 23:30:

Чакайте сега малко. :) Откога модерния професионален бодибилдинг има нещо общо с щангите?При 50 000 долара годишно за стероиди ще си растеш и на лицеви опорки.Макар това последното да е преувеличение,много от кандидатите за мистър Олимпия си взимат отпуск 3 месеца след състезанието и не тренират хич. :) А за малкото сериозни финалисти яденето и правилния избор на химия е 10 пъти по-решаващ от вдигането на някакви си тежести.Отдавна не свързвам професионалния бодибилдинг с weightlifting.

Виждам, че и ти си закърмен с “информацията”, която се шири по тези форуми. В бодибилдинга, не само в професионалния, но най-вече в него weightlifting-а е първото и основно нещо. Храненето и химията може да са важни, може и да са по-важни, но на първо място е тренировката и винаги е било така. Ако с лицеви опори и химия се ставаше як, всички чикиджии щяха да с ръце над 50см.

казано от DeadManWalking на 31.08.09, 23:30:

..Аз съм фен на силовите спортове,там,където местенето на тежести всъщност е необходимост.И то на големи тежести. :) Имало е случаи на кандидати за мистър Олимпия (тоест с ПРО титла...) да не могат да вдигнат 140 кг от лег и на 160 тяга да изгарят.Charlse Poliquin го пише в книгите си.Рони Колман,Дориан и т.н. са изключения,някои от тях имат минало на трибойци...

Би ли посочил конкретният пример, защото и аз съм “чувал” много неща. От писаниците ти съдя, че въпреки предпочитанията ти дори не си и силен, в противен случай трябваше да знеш, че тежестите, които си посочил са нищожни дори и за културисти аматьори. И противно на писаниците във форума всички професионални културисти са силни, изключенията са сравнително слабите, а не обратно.

казано от DeadManWalking на 31.08.09, 23:30:

..В никой случай професионалните спортове не протичат без употреба на медикаменти,но бодибилдингът е freak show,всяка поредна година летвата се вдига - я по вина на съдиите,които отдавна са зае*али пропорции,я по вина на развитието на науката в областта на човешката физиология и химия...

Пак противно на схващането в този форум, силачите не се зобят по-малко от културистите, напротив. И то предимно със силно андрогени стероиди ;) .

Гледам, че почти във всеки пост пишеш за някакви гейове . . .  не знам дали някой се е опитвал да те изнасили или имаш някакви комплекси, но тук определено не е мястото за избиването им или опити за обиди.

казано от Thrashmetal на 02.09.09, 19:10:

..Като допълнение - в това да направиш пълен и дълбок клек с тежест 5-6 пъти по-висока от телесното ти тегло е къде-къде по-грациозно от това да да тежиш 140 килограма с 3% подкожни мазнини и “после,малко са нещата по-педерастки от това да се намажеш с олио,изкуствен тен и да излезеш на сцена по прашки”

Трибойският клек е всичко останало, но не и пълен и дълбок, особено с 5-6 пъти по собственото тегло. Грацията може да я напишеш директно в темата с бисерите :) .
Ако някой от вас се намаже с олио и излезе по прашки определено ще изглежда педерастки, но ако Арнолд или Рони изглеждат така, то и аз бих изкал да изглеждам по такъв, определен “педерастки” начин.

казано от DeadManWalking на 01.09.09, 20:50:

..Не омаловажавам труда,а целта!

Ако си увеличиш доста повече мирогледа ще осъзнаеш, че целта на трибойците е не по-малко безсмислена. Каква е тя? Да се вдигнат някакви тежести от определен човек! Какъв е смисълът, да се премести нещо тежко! Хората преди хиляди години са открили интелигентни начини за това. Ако всеки разчиташе на собствената си сила, още щеше да сме в каменната ера. Ще оставим на страна колко падат постиженията без трика, фланелки, бинтове и т.н.!

казано от DeadManWalking на 01.09.09, 19:59:

...имам проблем с безсмисленото трупане на мускулна маса..

Освен това аз също не виждам особен смисъл от гоненето на топка от някаква групичка хора, тичането като кон, прескачането на разни неща и т.н.

казано от DeadManWalking на 01.09.09, 19:59:

..О,ще видя тонове желязо и аз,пъмпед фрийк. :) И в бодибилдингът няма толкова щанги,има машини.дна от главните причини за травмите в бодибилдинга е опасността от изхабяване на ставите,а тя идва от еднородността на движенията за дълъг период от време.Бодибилдър може да седи на една и съща програма с години и да си расте (на химия ,де),може да прави кардио с часове и да не гори мускул...не мислиш ли,че тези неща малко улесняват работата им,а ?!..

В бодибилдингът има достатачъно щанги, много повече от колкото си представаш. Ти с кой спорт сравняваш културизма като еднородност на движенията, с трибоя ли . . . ! Я се разтърси из интернет да видиш каква голяма част от силачите си късат мускулите като кашкавал, има и достатъчно клипчета.

Мнението беше редактирано от Чукундур на 02.09.09 20:26.

BusyMan

02.09.09
22:01

Много присърце и насериозно взехте поста ми,преувеличих под действието на някакви пубертетски емоции. :)

Това,което каза Чукундур е така и не го оспорвам,никога не съм разсъждавал иначе.Но факт е,че не искам да ходя на бодибилдинг състезания и не ми харесва спорта.

Нямам и нищо против хомосексуализма (особено между жени).Имам против да се показвам гол и да чупя стойки.Наречете го срам. :)

За всички засегнати от лекомислието ми (говоря сериозно) - съжалявам.

_ZOB_DOG_

02.09.09
22:14

казано от death на 02.09.09, 16:30:

хахаха, Зоб_дог, уважение към тебе и брат ти, но слез на нашата планета.

Колман ще участва ли? Аз подкрепям Фил Хийт, миналата година беше за 2 място, Wolf за трето и чак тогава Кътлър. Тази година тройката я виждам Джаксън, Хийт, Мартинез.
Моята скромна прогноза :)

Аз ви казвам как стоят нещата от опит, а вие пак се заяждате, що - повече ли опит имаш от мене в тази област ?! За къв к*р ми е да ви лъжа. А за класирането ти - личи си че нищо не разбираш. Топ 6 според мен са:
1.Джей
2.Виктор
3.Декстър
4.Хийт
5.Кай
6.Денис
Защо слагам Джей на 1-во място ли ? Ами защото няма по-добър:
Декстър е малък, миналата година го би само заради релефа, но тази няма да е пак така. Хийт е яко крив - сплескани гърди и уникално гадни крака (в долната част бедрата са му малки). Виктор едва ли ще е оправил краката (откъм релеф) а и като форма на мускулатурата отстъпва на Джей. Денис и той няма качество, а Кай е малък с лоша структура. Това е мое мнение разбира се.

MA

03.09.09
06:05

Зоб Дог - Гледал ли си новия филм на Джей , много е надъхан за тази олимпия след като загуби миналата година.Последните дни от подготовката му ен бяха добри , потеше се на сцената.И има лош ген за корема. Кай победи на Арнолд Класик ,но на мен лично не ми харесва. А интересно ми е Маркус Рул , защо никога не е бил поне втори като е огромен + това е може би най-широк в раменете. Само той можеше да се мери с Рони Колман на най-мускулестата поза.

Мнението беше редактирано от Muhammad Ali на 03.09.09 06:05.

03.09.09
07:07

А на мен пък Джей ми изглежда като дърводелец. Все едно тялото му с брадва е оформяно.
И как го виждаш Кай с тая форма да е 5-ти?
Някой пита дали Рони ще участва - Да, ще участва за кеф.

MA

03.09.09
09:10

Рони Колман няма да участва. Може да е там ,но няма да участва като съзтезател. Той и миналата година е бил там.

03.09.09
11:56

Бях чел някъде, че Рони щял да участва и даже щял да бъде “бетър ден евър”, на което Джей също нещо бе реагирал. По-добър от всякога надали, но при всички положения ще направи добро шоу и ще внесе колорит в програмата :)

ЕЛ ДЖИ ПИ

03.09.09
11:59

http://www.mrolympia.com/2009/mrolympia.html

Не си правете догатки. Това е списъкът на тези, които ще участват!

Мнението беше редактирано от ЕЛ ДЖИ ПИ на 03.09.09 11:59.

03.09.09
12:17

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 03.09.09, 11:59:

http://www.mrolympia.com/2009/mrolympia.html

Не си правете догатки. Това е списъкът на тези, които ще участват!

Мисля че има такова правило ако си бил mrolympia можеш да участваш когато поискаш така че списъка може да се допълни с едно име!(Това ми се мотае в главата не съм 100% сигурен)

MA

03.09.09
13:28

А аз мисля ,че след като остават 22 дни щеше да е казал ,че ще участва.

_ZOB_DOG_

03.09.09
15:14

казано от WESTA на 03.09.09, 12:17:

казано от ЕЛ ДЖИ ПИ ЕООД на 03.09.09, 11:59:

http://www.mrolympia.com/2009/mrolympia.html

Не си правете догатки. Това е списъкът на тези, които ще участват!

Мисля че има такова правило ако си бил mrolympia можеш да участваш когато поискаш така че списъка може да се допълни с едно име!(Това ми се мотае в главата не съм 100% сигурен)

Да, така е, а между другото Рони може да участва на ветерани.

24.09.09
18:07

Много е вероятно Джей да излезе по-нахъсан.
Още по-вероятно е и най-накрая един заслужил културист да вдигне статуетката- Виктор Мартинез.
Кай ще се пребори за 3то място, понеже хората обичат някакви новости дето радват окото и съдиите ще му пуснат фандък за шоуто. Декстър 2003та беше приятната изненада и закова 3тото място.
Денис Волф ще е отново the big man и е със сигурност в петицата.

За Мелвин, Густаво, Денис Джеймс и Бранч Уорън ми е много трудно да кажа понеже те са редовните бъркащи сметките м/у 2ро и 6то място. И Даръм Чарлз е от тия, но явно е прекратил с кариерата.

Лични симпатии имам и към Джоел Стъбс, ако ви говори нещо.. Имаше го в едно Мускули & Фитнес - там разказваха, че е пилот, че е 1.90м и внушава с гърба си.  Слагам го задължително в първите 10 !

1. Виктор/ Джей
2. Декстър (не защото не ми е любимец- напротив, той си е моралния победител- симетрия, релеф, пропорция, маса, но и качество !)
3. Кай Грийн
4~8 Мелвин Антъни, Бранч Уорън, Густаво Бадел, Денис Джеймс
Джоел Стъбс

DE

24.09.09
18:57

Изпускаш Хийт, в топ 5 ще е.

25.09.09
16:17

На Хийт му давам макс 5то място

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1