Въпрос!

11.09.09
19:17

Имам малко въпроси за желаещи да ми отговарят , не съм успял да намеря отговор на вапросите от търсачката , не да не съм търсил.

От прочетеното разбрах , че течните аминокиселини се усвояват най-бързо от организма в сравнение с другите. И че протеинът се разгражда до аминикиселини. Та въпроса ми е кое е по-добре за след тренировка - аминокиселини или протеин? От прочетеното останах с впечатление , че са аминокиселините , но немога да разбера ако е така , защо тогава цената на аминокиселините е с пъти по малка от тази на протеина?

Благодаря на отзовалите се да отговорят!

Цената на аминокиселините е в пъти по-малка, защото са малки и разфасовките.
След тренировка за да набавиш 30 гр протеин, ще ти трябват 20 броя таблетки х 1600 мг.Тогава една кутия ще ти свърши за около 12 дена. Все още ли ти изглежда изгодно?
След тренировка е добре според мен и аминокиселини и протеин.Примерно 10 таблетки аминокиселини веднага след тренировка и половин час по-късно доза протеин 30 гр.

11.09.09
19:38

Благодаря , това е отговора който търсех ;)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1