Too Little, Too Late

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

04.04.20
14:54

казано от James Hinks на 04.04.20, 11:54:

Ем мислех, че е близко до ума... :D Понеже съм си мързелив и все гледам да ми е леко.

Ами явно някои сме дори по-тъпи, отколкото изглеждаме. :D

04.04.20
20:23

04.04.2020 г.

Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3, 3 таблетки Orange Triad.
2. По обяд - 3 таблетки Orange Triad.
3. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.

Обобщение за деня:
Млади патладжанчета с доматен сос и моцарела:
Запържва се в зехтин прилично количество лук и чесън, добавят се настърганите домати, подправя се с черен пипер, риган, прясна мащерка, пресен босилек и сол на вкус. Вари се до сгъставяне.
Патладжаните се измиват и се нарязват на колелца, без да се белят. В намазана със зехтин тавична се редят вертикално резен патладжан, резен прясна моцарела. Поръсват се с настъргана суха моцарела, пармезан или грано падано (според вкуса) и се заливат с доматения сос. Пекат се на умерена фурна до готовност (патладжанът иска доста печене).

Свински пържоли на тиган:
Парче свински котлети с ребрата и сланината се натрива добре със смес от сухи подправки (черен и червен пипер, смлян кориандър, кимион, чубрица и др.) БЕЗ СОЛ и се оставя да почине. Пече се два часа на умерена фурна под фолио с малко бира и соев сос на дъното на тавичката, без да се реже.
След изпичане се оставя да почива час. После се реже на котлети и се запържва добре от двете страни в зехтин с малко розмарин (ако няма пресен, сух върши работа).

Домашна пица - соса за патладжаните, варен малко по-дълго до сгъстяване, намазан върху домашно тесто от 250 грама брашно, малко прясна мая, разтворена в 125 мл. вода с лъжичка захар, лъжичка сол и супена лъжица зехтин (зехтинът в тестото, не заедно с маята), втасало час-два и размесено добре с ръце до плоска форма (като любител на италианската кухня искерно ви моля не с точилка!), поръсено с настъргана моцарела, италиански салам Емилиани и кисели краставички на колелца, (като “носи” и на хубави маслини при наличие и желание), изпечено на силна фурна (нямам пещ, сори).

Ей това ми е днешната тренировка. Плюс изяждането на гореизброеното с няколко бири.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 04.04.20 20:26.

04.04.20
21:32

И понеже сега Швеция е на всички в устата, а всъщност повечето българи идея си нямат какво точно става тук, днес написах нещо по въпроса (държа да подчертая, че е само лично мнение).

04.04.20
22:30

А засега сме едва на третата корона, ако броим SARS и MERS. :D Наздраве за следващите четири!

05.04.20
16:02

05.04.2020 г.

Тренировка - контролно

Загрявка.

Работни серии:
  1. Обръщане от вис - 7 (дясна) + 4 (лява) х 48 кг

Горе-долу прилично. Може би ще мога и с двете.

2. Обръщане от земя - 4 (дясна) + 4 (лява) х 48 кг

Бива. С двете - малко съмнително.

3. Опити за изтласкване от рак позиция - 0 (дясна) + 0 (лява) + 0 (дясна) + 0 (лява) х 48 кг

Никакъв шанс да кача гюлето горе - изобщо не мога да хвана тласък. С лявата ръка още по-зле.

4. Опити за тръстър - 0 (дясна) + 0 (лява) х 48 кг

Същото като изтласкването.

5. Тяга на един крак - 3 (дясно) + 2 (ляво) х 48+48 кг

Някакво клатене назад-напред, ама ако го направя още 2-3 пъти, ще му хвана цаката.

6. Силово гребане от земя - 11 (дясно) + 11 (ляво) х 48 кг

Става, макар че се изправям повече, отколкото трябва. 

Разтягане за тренираните мускули и сухожилия.
Обобщение за тренировката:
Обобщих вече горе по упражнения.

Положително:
  - 48-ците не са ми особено тежки за някои упражнения.

Отрицателно:
  -  Сила във вертикалното бутане като на анорексичка в лош период. В добавка не мога и тласък да хвана добре. 

Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3, 3 таблетки Orange Triad.
3. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.

Обобщение за деня:
Днес пак готвих (варианции на прясна паста със сос Карбонара със суха моцарела и грана падано). После ходихме до магазин да вземем разни маратонки за мен и щерката, че по всички личи, че и Швеция ще се предаде и ще обяви по-строги мерки в следващите дни. Умишлено отидохме рано с отварянето, за да няма хора.
Следобед ще се мързелува.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 05.04.20 16:05.

05.04.20
16:22

Струва ми се, че малко те е страх от тежестта. И на опита за тласкане приклекна твърде дълбоко.
Ясно е, че ти тежи, но според мен ако бутнеш малко по-рязко ще станат. :)

05.04.20
16:50

Можеш да я бутнеш, техника ти трябва малко. По-челно я позиционирай, помагат си и с гърди и дръжката в края дръж, та като се качи горе да не дебалансира допълнително. Едно клипче слагам, много ми харесва като техника.
https://youtu.be/dqb13L30PFQ

05.04.20
18:16

казано от StefanR на 05.04.20, 16:50:

Можеш да я бутнеш, техника ти трябва малко. По-челно я позиционирай, помагат си и с гърди и дръжката в края дръж, та като се качи горе да не дебалансира допълнително. Едно клипче слагам, много ми харесва като техника.
https://youtu.be/dqb13L30PFQ

То това си истинската техника на тласкане в гиревоя :)
Като гледам и 40 няма да са и проблем.
Много яко ги тласна !

05.04.20
19:32

Аз сега го правя като този. Преди обръщах все едно щанга

05.04.20
21:13

казано от CottageCheese на 05.04.20, 19:32:

Аз сега го правя като този. Преди обръщах все едно щанга

За обръщането, аз мисля, че ако се следи мишницата и лакътя да не се отдалечават от тялото всичко си идва на място. Щаденето от удара само си идва, просто няма как нещо да се обърка :-))))

06.04.20
14:13

06.04.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:
  1. Обръщане с две пудовки от земя (през 10 секунди) - 15х1х32+32 кг.
  2. Кофи на халки с доп. тежест (през 6-7 секунди) - 20х1х32 кг.

Допълнителни упражнения:
  3. Планк с повдигане на разноименни ръка и крак - 1:15 мин. 

Чисто време за интервалите - 08:01 мин.

Набързичко на обяд, че следобед ще слизам втори път да изкарам и 48-ците на разходка.

Положително:
  - Вдигам малко подходите на обръщанията, макар че с 15-те май малко се изхвърлих, при положение, че съм далеч от нужните технически умения.
  - На кофите усещам подобрение. Свалих малко времето, а и субективно е по-добре - позволявам си пълна амплитуда на всяко повторение и не се налага да се размотавам.

Отрицателно:
  - Не знам защо засичам времена на тези тренировки изобщо - постоянно нещо се променя, а целта сега не е да намалявам паузите, поне не все още. Може би постоянната ми нужда да ми е ясен всеки детайл и да контролирам всичко възможно, която толкова ми помага в работата, ми играе лоша шега в този случай.
  - Не съм доволен от обръщнията. Като се опитвам да държа лакътя до тялото, изобщо не мога да завърша добре движението, а горе пудовката ме удря по китката. Пробвах да не я държа в средата - пак нещо не мога да улуча мястото. Май ще ми отнеме доста повече време, отколкото си мислех. Новото име на дневника ще се позадържи.

Добавки:

Обобщение за деня:
Като за понеделик учудващо спокойно. Може би защото екипът ми започва да набира скорост и опит и вече успявам да поразхвърлям повече работа, вместо да се гърбя с всичко. Да видим дали няма да се окаже, че се радвам твърде рано. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.04.20 13:58.

06.04.20
14:21

казано от Boby_ на 06.04.20, 14:13:

Не съм доволен от обръщнията. Като се опитвам да държа лакътя до тялото, изобщо не мога да завърша добре движението, а горе пудовката ме удря по китката.

С две гюлета едновременно няма как да го направиш по същия начин, по който го правиш с едно. Много хора, който са свикнали да работят само с едно, после срещат големи трудности с две. Така че, не се притеснявай за работата с 32-ките, а мисли за следобедното занимание :D

Мнението беше редактирано от James Hinks на 06.04.20 14:22.

06.04.20
14:50

Изтекоха ми очите,като гледам 48-ците ..... мамка му,завиждам Благородно :)

Ако гледаш клипове в нета,дано успяваш да ги отсяваш,защото е пълно с “дървари” !
То и тука много знаем,но един не пусна клип да ти покаже нещо :)

При  обръщането я качваш излишно нагоре към рамото и лакътя е настрани,и напред.
Пудовката трябва да легне върху предмишницата,а тя,максимално близо до тялото.
Дръжката да е до брадата.

При изтласкването - приклякваш 5-7 см. и рязко нагоре.

За тръстър ти е раничко още:)

Мнението беше редактирано от Гюлето на 06.04.20 14:52.

06.04.20
14:53

Мак почти всички са качвали нещо с плудовка.
Аз мисля да снимам днес обръщане и да видим как е отстрани

Мнението беше редактирано от CottageCheese на 06.04.20 15:15.

06.04.20
19:42

казано от Гюлето на 06.04.20, 14:50:

Изтекоха ми очите,като гледам 48-ците ..... мамка му,завиждам Благородно :)

Ако това те успокоява по някакъв начин, не са толкова качествени, колкото изглеждат. :) На едната дръжка има петънце ръжда, а златистото покритие се надраска от количката още от първото изкарване (за сравнение на 32-ките няма и петънце след две седмици търкаляне). Сега вече подлагам парцал, ама си личи.

Ако гледаш клипове в нета,дано успяваш да ги отсяваш,защото е пълно с “дървари” !
То и тука много знаем,но един не пусна клип да ти покаже нещо :)

Тотално съм се объркал вече. :) Имам си обаче сигурен помощник за техниката. Освен това, дето вика Весо Нинджата, повторението му е майката.
А и поначало не съм от най-координираните - в училище все бях вратар. И то не от най-добрите. :)
От друга страна съм упорит - нещата ще станат, ако ще да ми трябват още пет години. Вече си прекратих договора с фитнес клуба - връщане няма.

При  обръщането я качваш излишно нагоре към рамото и лакътя е настрани,и напред.
Пудовката трябва да легне върху предмишницата,а тя,максимално близо до тялото.
Дръжката да е до брадата.

При изтласкването - приклякваш 5-7 см. и рязко нагоре.

Благодаря за съветите! Чета си ги и даже тези, които ми се виждат смислени (като твоите) си ги вадя в едно списъче да си ги анализирам по-късно с клипове на това, което съвсем не е за пред хората и няма да видите в този дневник. :)

За тръстър ти е раничко още:)

И не само за тръстър. :) Ама всяко нещо с времето си.

07.04.20
14:19

07.04.2020 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  1. Тръстъри с пудовка (с оставяне и обръщане от вис, през 10 секунди) - 12х1х32+32 кг.
  2. Набирания на въже с доп. тежест (през 6-7 секунди) - 20х1х16 кг.

Допълнителни упражнения:
  3. Описване на цифрите от 0 до 9 с прави крака във въздуха от лег - два пъти.

Чисто време за интервалите - 09:40 мин.

Времето пак се сдуха - дъжд и остър, студен вятър. Ама април ще е така - тук е горе-долу като март в България.

Положително:
  - Гледам да тръгна по-рязко от клека и май започвам да хващам малко подем, като не ми се налага да добутвам на рамене, поне не на всяко повторение.
- Мъничко по-добро време на набиранията. И там се подмотвам още и май съм над десетте секунди, ама поне има накъде да работя.
Отрицателно:
  - На тръстърите имаше две повторения, на които се разконцентрирах, нещо загубих баланс и не дозаключих добре, затова се “наградих” с още две до 12, а не защото ми беше леко (както е по инструкции).
- 5 минути за 12 тръстъра не е точно интервал... Първо се подготвям да взема пудовките от земята, после се подготвям да ги залюлея и обърна, после се подготвям да клекна от рак позиция, после долу се подготвям да тръгна рязко, после като заключа, се подготвям да сваля пудовките обратно до рак позиция, после от там се подготвям да ги пусна внимателно на земята. Толкова подготовка, колкото аз вкарвам за един пиклив тръстър, не е била нужна и на астронавтите преди полета на Аполо 11. Ама поне са по-добре като тласък. Ще им хвана цаката.
- Чувствах се много уморен и слаб след двата дни заиграване с 48-ците.

Добавки:

Обобщение за деня:
Работната седмица тук ще е кратка, което е добре. За съжаление дори при това положение има твърде много време до петък, а нещо хич не ми се работи.

Мнението беше редактирано от Boby_ на 07.04.20 14:28.

08.04.20
10:05

Рипетоу да вземе да потренира, че на всеки следващ клип изглежда все по-запуснат. :)

08.04.20
11:35

казано от Boby_ на 08.04.20, 10:05:

Рипетоу да вземе да потренира, че на всеки следващ клип изглежда все по-запуснат. :)

Абе още си го бива, макар че е дебел, циничен чичка :Д - дърпа си 225 тяга, кляка 3х150, бута 75-80 раменна, 125 лежанка.

08.04.20
11:39

Абе знаем, че му фен :D

08.04.20
14:20

08.04.2020 г.

Тренировка В

Загрявка.

Работни серии:
  1. Изхвърляне от вис с две пудовки (през 10 секунди) - 12х1х32+32 кг.
  2. Лицеви опори с ластик (през 6-7 секунди) - 20х1 със сив Pro Resistance Band Extra Heavy.

Допълнителни упражнения:
  3. Коремни преси с прибиране на колене към гърдите - 37.

Чисто време за интервалите - 05:56 мин.

Пак се снимах контролно на изхвърлянето. Като че ли има още малко подобрение:

Положително:
  - На практика само на първото повторение ме помръднаха пудовките. Мисля, че ще им хвана цаката, макар още доста път да има.
  - Още една идея по-добре на лицевите.

Отрицателно:
- Нещо тия безформени нестабилни маратонки и меката торфена поляна не са най-добрата комбинация. Ще трябва май някакви гуменки да измисля.
- Днес опитах в началото да започвам движението с длани навън и в задната част на дръжките, вместо навътре и и в предната - така ми препоръчаха. При обръщане се получава прилична ротацията, но нещо не мога да го направя при изхвърляне. Обърна ли дланите навън, ми се обърква тотално движението. Засега май няма изобщо да го уча така, а ще си остана на по-разпространения вариант с длани навътре.

Добавки:

Обобщение за деня:
Днес Стефан Льовен (шведският министър-председател) се похвали, че ще се гласува закон, според който правителството да има право да въвежда мерки за справяне с епидемията, без да чака решение на парламента... Това се случва на 8-ми април, когато Австрия и Дания обмислят облекчаване на мерките. Законът ще влезе за обсъждане и гласуване в парламента след Великден, който тук е тази неделя. Значи ще може да се приложи чак в края на следващата седмица. След това ще им трябва още седмица сигурно, за да се решат наистина да направят нещо, доколкото съм наясно с порядките тук и скоростта, с която се взимат решения. А мъртвите към вчерашна дата са 591 за 10-милонна Швеция, като вчера подминаха 100 за ден и нещата излизат извън контрол. Мерки, взети след две седмици, ще започнат да дават първите си резултати след още 2-3, така че виждам пик даже не в средата, а в края на май за Швеция. Отиваме с бързи стъпки към италиано-испанския сценарий и то по време, когато много други европейски страни вече отиват към контролирано излизане от най-строгата фаза на карантината. :(

08.04.20
14:53

Да, напредваш видимо. Сега остава да го направиш и с двете 48-ци...:D

08.04.20
15:03

казано от James Hinks на 08.04.20, 14:53:

Да, напредваш видимо. Сега остава да го направиш и с двете 48-ци...:D

И до там ще стигна.... А може и да не стигна. :)

08.04.20
15:05

Единствената причина, поради която може да не стигнеш, е да се откажеш сам.

08.04.20
18:56

казано от James Hinks на 08.04.20, 15:05:

Мога да се сетя за поне десет други причини, сред които да умра от COVID-19 в следващите месеци е сред по-вероятните. :)
Но да, принципно си прав. :)

08.04.20
19:00

казано от Boby_ на 08.04.20, 18:56:

Мога да се сетя за поне десет други причини, сред които да умра от COVID-19 в следващите месеци е сред по-вероятните. :)

Не търси на решението проблем.

08.04.20
19:20

казано от Muddy Waters на 08.04.20, 19:00:

казано от Boby_ на 08.04.20, 18:56:

Не търси на решението проблем.

Този подход винаги е работел перфектно за мен. Представям си всички възможни сценарии, най-вече негативните, разделям ги на оправдания (нещо, върху което имам контрол) и причини (нещо, върху което нямам), забравям за причините и започвам сам да си отнемам оправданията едно по едно. Прави чудеса в дългосрочен план.
А най-интересното е, че е прекрасен начин да постигнеш положителни неща с отрицателно мислене. :D Може да е полезно на много мрънкала като мен. :)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 08.04.20 19:22.

08.04.20
19:34

Баси, колко сложно)))...аз само се псувам ,къф съм смотляк и напъвам))).Върши работа при мен.

08.04.20
19:44

казано от nervak на 08.04.20, 19:34:

Баси, колко сложно)))...аз само се псувам ,къф съм смотляк и напъвам))).Върши работа при мен.

Е, то това е същото, ама с повече думи. :)

09.04.20
15:03

09.04.2020 г.

Тренировка А

Загрявка.

Работни серии:
  1. Обръщане с две пудовки от земя (през 10 секунди) - 16х1х32+32 кг.
  2. Кофи на халки с доп. тежест (през 6-7 секунди) - 20х1х32 кг.

Допълнителни упражнения:
  3. Планк с повдигане на разноименни ръка и крак - 1:16 мин. 

Чисто време за интервалите - 06:05 мин.

Не знам какво направих днес, но разказах играта на таймера, поне на фона на предния път.

Положително:
  - Обръщанията тежат по-малко.
Отрицателно:
  - Нещо усещам, че зациклям с обръщанията. Стават по-леки, но техниката не се подобрява. На тръстърите и изхвърлянето всяка следваща тренировка усещам как движенията стават по-меки и плавни, тук си посрещам с рамо и предмишница по най-хамалския начин.

Добавки:

Обобщение за деня:
От 2-3 дни ме тормози някаква ушна инфекция. Днес изобщо не чувам с лявото ухо, с дясното също май вървя натам. Имах изключително конфузна телеконференция, по време на която основният ми принос се заключаваше в извинения и молба да повторят. След това отмених всичко друго за деня и си отворих бира. А в момента и на лекар не смея да отида. Извадих някакъв Otipax от запасите и ще видим какво ще стане.
Това си има и хубавата страна, де. В момента не ми се налага да се правя на ударен, когато някой ми говори, а аз не искам да отговоря. :)

09.04.20
16:13

казано от Boby_ на 09.04.20, 15:03:

Нещо усещам, че зациклям с обръщанията. Стават по-леки, но техниката не се подобрява. На тръстърите и изхвърлянето всяка следваща тренировка усещам как движенията стават по-меки и плавни, тук си посрещам с рамо и предмишница по най-хамалския начин.

Точно защото стават такива, стават така :D Силен старт и като са леки гюлетата хвърчат и отиват високо горе.

10.04.20
09:39

Опитай да не заключваш колената, дръж ги отпуснати, а при заучаване даже леко сгънати умишлено. Няма какво да ти обере пропадането така заключени като са.
P.S. За обръщането имам предвид.

Мнението беше редактирано от StefanR на 10.04.20 10:18.

10.04.20
14:35

10.04.2020 г.

Тренировка Б

Загрявка.

Работни серии:
  1. Тръстъри с пудовка (с оставяне и обръщане от вис, през 10 секунди) - 12х1х32+32 кг.
  2. Набирания на въже с доп. тежест (през 6-7 секунди) - 20х1х16 кг.

Допълнителни упражнения:
  3. Описване на цифрите от 0 до 9 с прави крака във въздуха от лег - два пъти.

Чисто време за интервалите - 07:53 мин.

Клип на тръстърите:

Напредвам полека.

Положително:
  - Отнякъде намерих да сваля  почти две минути от времето за интервала - голяма част от тръстърите но също малко и от набиранията.

Отрицателно:
  - За пръв път на интервал с пудовки се докарвам до храчки и задух. Днес направо на астматичен пристъп го докарах. От интервалите с двойки на тяга не си го бях причинявал. Не ми харесва това. 
  - Има доста работа още по тръстърите. Предния път имам спомен, че по-добре хващах тласъка нагоре.

Добавки:

Обобщение за деня:
Почивен ден, ама имам малко работа... То май вече всички станаха такива. :)

11.04.20
14:42

11.04.2020 г.

Тренировка В

Загрявка.

Работни серии:
  1. Изхвърляне от вис с две пудовки (през 10 секунди) - 13х1х32+32 кг.
  2. Лицеви опори с ластик (през 6-7 секунди) - 20х1 със сив Pro Resistance Band Extra Heavy.

Допълнителни упражнения:
  3. Коремни преси с прибиране на колене към гърдите - 40.

Чисто време за интервалите - 05:52 мин.

Днес навън е доста приятно - слънчево, хладно, но не духа. Изкарах гюлетата навън и половин час само се въртях около тях - ей сега почвам, ей сега, само още малко. :) Това и в залата го правя преди интервал, ама днес надминах всякакви граници.

Положително:
  - Вдигам с още едно бройката на изхвърлянията. До 20 има още доста време, но ще стигна и дотам.
  - Свалям малко времето, а лицевите олекват. Може и да е, щото като е по-топло времето, ластикът е по-мек, ама може пък и да заяквам. :)

Отрицателно:
- Беше ми едно такова отпаднало, ама в крайна сметка не се отрази кой знае колко на тренировката.
- Днес не се снимах, но май техниката на изхвърлянето не е мръднала от предния път, а може и по-зле да беше.

Добавки:

Обобщение за деня:
Нещо пак съм започнал да пия почти всеки ден. Днес умишлено се удържам да не отида до System Bolaget за зареждане с бира. Ей сега ще затворят и после ще е отворен чак във вторник, така че да не се изкушавам през това време.
Половин свят сега гледа Слуцк - Витебск, да е жив и здрав батюшка Лукашенко. Другата половина или не се интересува от футбол, или все още не е толкова отчаяна, че да гледа селски мачове. :)

12.04.20
20:12

12.04.2020 г.

Добавки:
2. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.

Обобщение за деня:
Днес почивка от тренировки, а и не само - общо взето едно бързо готвене и цял ден мързел.
Следобед - бърза разходка до близкия парк/резерват със заобикаляне отдалеч на всеки срещнат.
Апетитът ми в последно време е нараснал много - може би заради новите тренировки, а може и по друга причина, но килата тръгват нагоре и май ще трябва да се ограничавам по-стриктно.

Честит ви международен ден на авиацията и космонавтиката! :)

13.04.20
09:42

казано от Boby_ на 11.04.20, 14:42:

Другата половина или не се интересува от футбол

Футбол? Какво е това? :D

Мнението беше редактирано от James Hinks на 13.04.20 09:42.

13.04.20
10:59

казано от James Hinks на 13.04.20, 09:42:

казано от Boby_ на 11.04.20, 14:42:

Другата половина или не се интересува от футбол

Футбол? Какво е това? :D

И аз вече се затруднявам да си спомня. :)

Bart Simpson

13.04.20
11:01

БВП на Беларус е 80% от телевизионни права на “първенството”.

13.04.20
14:36

13.04.2020 г.

Тренировка Г

Загрявка.

Работни серии:
  1. Обръщане от земя + обръщане от вис (през 10 секунди) - 7х1х48 кг. (на ръка)
  2. Флор-преса с пудовка (през 10 секунди) - 3х1х48 кг. (на ръка)

Допълнителни упражнения:
3. Планк с повдигане на разноименни ръка и крак - 1:21 мин.

48-ците не просто ми тежаха, те ме смачкаха като гнида.

Ето да се посмеете:

Положително:
  - Нищо.

Отрицателно:
- То се вижда и без да пиша.

Добавки:
2. Преди лягане (план)  - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.

Обобщение за деня:
Днес пак студено, ветровито и прехвърча сняг. Следобед май ще си отворя една бутилка от запасите с българско вино.

13.04.20
14:47

Пак да кажа за обръщането, отключи колената, даже леко ги присвий, чувствително ще се подобри “приземяването”.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1