Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимказано от Brown Bomber на 15.06.21, 11:48:
Съсед на тъста ми, с който ходеха на риболов с лодка, пенсионер на 70 год, но здрав и много активен човек, една седмица след вакиснирането се разболя тежко и почина. Не знам дали подобни случаи влизат в официалната статистика за ваксинираните, но едва ли.
По принцип има задължение на лекаря да ги докладва, независимо дали самият той намира причинно-следствена връзка. В последствие се анализира всеки един случай поотделно и има много строги правила за това.
Дали влизат в статистиката не знам, знам със сигурност, че се използват за анализ на рисковете и за промяна на кратката характеристика, листовката и ако трябва, дори цялата регистрация на продукта.
Ами то и баща ми е много здрав, но беше получил тромбоза и пие разреждащи препарати и не се ваксинира, понеже доктора се сети и му каза “без ваксина за теб” .. та може и да са малко случаите като процент, но гаранция няма.
15.06.21
12:48
Майка ми също прави тромбози и пие лекарства за разреждане на кръвта, но се ваксинира.
П.П. Странното е, че докторът и препоръча в деня преди и след ваксинация да не приема лекарството за разреждане на кръвта.
Мнението беше редактирано от Brown Bomber на 15.06.21 12:54.
казано от Boby_ на 15.06.21, 00:15:
Какви са му източниците за това твърдение за натрупване на спайк протеин в яйчниците? Не успях да намеря нищо достоверно по въпроса. Това за ефекта на ваксините върху половата система и “натрупването” на липидни наночастици в яйчниците, тестисите и други органи, е стар рефрен на антиваксърите и звучи подозрително сходно с твърденията им за HPV ваксините.
Даже д-р Горски вече излезе със статия, в която оборва тези твърдения и проследява произхода им.
Фактът, че ги повтарят в този подкаст, ме кара да се замисля за достоверността на всичко останалов него. :)
Това е за спайк протеина:
https://www.whatdotheyknow.com/request/reg_174_for_pfizer_covid_19_mrna
https://www.docdroid.net/xq0Z8B0/pfizer-report-japanese-government-pdf
казано от CarnalK на 15.06.21, 13:39:
Това е за спайк протеина:
https://www.whatdotheyknow.com/request/reg_174_for_pfizer_covid_19_mrna
https://www.docdroid.net/xq0Z8B0/pfizer-report-japanese-government-pdf
Не ме грабва с усещане за достоверност - писмо с въпрос, базирано на доклад, за който се предполага, че е секретен, въпреки че да се докладват такива неща е абсолютно задължение на компанията.
15.06.2021 г.
Без тренировка
Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3 (през ден).
2. Преди лягане (план) - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.
Обобщение за деня:
Днес пак от среща в среща. Нещата се променят в движение, което съвсем не ме радва.
Отдавна съм в режим на оцеляване, а още дори не сме стигнали до етапа наистина да започнем прехвърляне на отговорностите. То всъщност може би тогава като има повече яснота, ще е по-лесно. Но засега планирам ден за ден и седмица за седмица - не смея да мисля за нищо по-нататък във времето.
16.06.2021 г.
Тренировка Б
Загрявка.
Работни серии:
1. Мъртва тяга (през 10 секунди) - 12х2х130 кг.
2. Раменна преса с прав лост в подхват (през 10 секунди) - 12 или 13х2х55 кг.
3. Гребане с трап-бар от земя (през 10 секунди) - 12х2x116 кг.
4. Кофички на успоредка с доп. тежест (през 10 секунди) - 12х2х15 кг.
Допълнителни упражнения:
5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу с допълнителна тежест - 7х15, 5х15 кг.
Разтягане за тренираните мускули и сухожилия.
Обобщение за тренировката:
Чисто време за интервалите - 17:14 мин.
Общо време за тренировката - 20:24 мин.
Мисля да спра за известно време с интервалите - в момента имам усещането, че ми добавят допълнително стрес, вместо да ми помагат да се справя с него. Ще оставя същите упражнения в същия ред и ще мина на нещо като 3-4-5 серии с по 3-4-5 повторения през ден, както досега, като ще внимамам интензивността да не е твърде голяма. Да видим как ще повлияе на контузиите и стреса.
Положително:
- Нищо.
Отрицателно:
- Трагикомично днес.
Добавки:
2. Преди лягане (план) - 1 гр магнезий бисглицинат, 5 гр рибено масло, 5 гр креатин монохидрат.
Обобщение за деня:
Изобщо не ми се влиза в подробности.
Има и една добра новина, де - има вероятност все пак да предложат вариант и с изцяло служебна кола, а не с “car allowance”, което ще улесни значително нещата.
17.06.2021 г.
Без тренировка
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес мисля да подкарвам предсрочно бирите. Имам само още две едночасови срещи и после наздраве...
18.06.2020 г.
Тренировка А0
Загрявка.
Работни серии:
1. Преден клек - 4х100, 4x120, 4x120, 4x120, 3x120 кг
2. Избутване на прав лост от лег с тесен хват - 4х100, 4x120, 4x120, 4x120, 5x120 кг
3. Набирания с тесен надхват с доп. тежест - 4x0, 4x15, 4x15, 4x15, 3x15 кг
4. Борческо въртене с дъмбели - 4x28+28, 4x28+28, 4x28+28, 2x28+28 кг
Допълнителни упражнения:
5. Чуково сгъване с дъмбел - 8х28, 5х28 кг
И така няма да стане. В смисъл като тренировка ОК, но бях забравил другия голям плюс на интервалите - колко кратки могат да са тренировките. Тук ми отиде над час само да завъртя упражненията. Дори да се стегна и да я събера в 40-50 минути, пак не мога да си го позволя през седмицата. Често разполагам с едва час и нещо за всичко заедно с пътуването до залата, което ми е десетина минути в посока.
Май ще са си интервали, колкото и да са ми писнали. А тази ще я оставя за веднъж месечно уикендите, колкото да имам някакво усещане за разнообразие.
Положително:
- Очаквах да съм по-зле при тоя обем.
Отрицателно:
- В началото почнах по-стегнато, но в края се наложи да разредя сериите.
Добавки:
1. Към 7 - 1 гр магнезий бисглицинат, 5000 IU витамин Д3 (през ден)
Обобщение за деня:
Днес имам интервюта до седем вечерта. Пак добре, че е петък.
казано от Boby_ на 18.06.21, 16:51:
18.06.2020 г.
...Тук ми отиде над час само да завъртя упражненията...
Освен че, отнема време в стандартен протокол, адски бързо става досадно. Все си мисля, че можеш да намериш средно положение, в момента не тренирам в интервали но рядко надвишавам 20-тина минути с подмоткването :)
казано от Boby_ на 18.06.21, 16:51:
18.06.2020 г.
...Пак добре, че е петък.
Усещам, някаква бирена нотка :) Наздраве!
19.06.2021 г.
Без тренировка
Добавки:
Обобщение за деня:
Градя едни планове, правя сметки как да купувам апартамент в Лисабон, без да продавам тоя в Стокхолм и какви кредити да добавям към досегашните, а накрая може да се окаже, че изобщо няма да мога да пътувам. Твърде бавно върви ваксинацията, да му се не види!
Сметките ми могат да се окажат без кръчмаря и по друга причина. Днес брокерката ми каза в почти прав текст - не че имала предразсъдъци, ама тия квартали, дето съм ги гледал с по-евтините апартаменти, били предимно за африканци и цигани. Не бил лоши хора, но...
П. П. Много топло тия дни! Днес почти 30 градуса с висока влажност и без полъх. След пет години в Швеция едва дишам при такива условия. Ще ми се наложи да привиквам наново.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 19.06.21 21:16.
казано от Boby_ на 19.06.21, 21:03:
Днес брокерката ми каза в почти прав текст - не че имала предразсъдъци, ама тия квартали, дето съм ги гледал с по-евтините апартаменти, били предимно за африканци и цигани. Не бил лоши хора, но...
По-добре слушай брокерката. Не е въпрос до предразсъдъци, ама по-добре в друг квартал. Нищо, че хората не били лоши... Да го кажем така - имат друг манталитет и дори ние да нямаме предразсъдъци, то те имат спрямо нас и съответно имат и по-малко задръжки в отношението си към нас.
Ще го мисля апартамента. Ще се взимат още кредити май, колкото и да не ми се ще. При всички случаи навсякъде по света е тъпо да се натресеш в квартал с хора, които са далеч от твоя социален статус и си има доста основателни причини за това. Етническите разлики само добавят към проблема, но не са основни според мен. В България заради наследството от соца още не е толкова изразен тоя ефект, но започва да се усеща.
20.06.2021 г.
Тренировка Б0
Загрявка.
Работни серии:
1. Мъртва тяга - 3х140, 3х160, 3х160, 3х160, 3х170 кг.
2. Раменна преса с прав лост в подхват - 4х60, 4х70, 4х70, 3х70, 4х70 кг.
3. Пендлей гребане от земя - 4х100, 4х110, 4х110, 4х110, 4х110 кг.
4. Кофички на успоредка с доп. тежест - 4х25, 4х30, 4х30, 4х30, 5х30 кг.
Допълнителни упражнения:
5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу с допълнителна тежест - 6х15, 4х15 кг.
Като влязох в залата, забравих за какво съм дошъл.
Измислих го по друг начин - през седмицата ще са си интервали, а уикенда ще пускам по една такава тренировка. Така или иначе съм редовно през ден, всеки уикенд ще се пада разноименна.
Положително:
- Нищо.
Отрицателно:
- Да “тренирам” с тежестите, с които допреди няколко години загрявах лекичко, е доста депресиращо.
Добавки:
Обобщение за деня:
Тренирах, после пазарувах, метнах една мусака във фурната, след малко мисля да си отворя някакво бяло вино и засядам да гледам футбол и Формула 1…
Толкова за днес. Ставам все по-скучен образ дори за себе си.
21.06.2021 г.
Без тренировка
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес ходих до офиса за разнообразие. Иначе обичайните неща - срещи, документи, после същото в обратен ред.
Междувременно май си харесах апартамент. Сега остава въпросът дали ми се рискува да капарирам нещо, което не съм виждал на живо.
22.06.2020 г.
Тренировка А
Загрявка.
Работни серии:
1. Преден клек (през 10 секунди) - 12х2х100 кг
2. Избутване на прав лост от лег с тесен хват (през 10 секунди) - 12х2х100 кг
3. Набирания с тесен надхват с доп. тежест (през 10 секунди) - 12х2х5 кг
4. Борческо въртене с дъмбели (през 10 секунди) - 12х2х18+18 кг
Допълнителни упражнения:
5. Чуково сгъване с дъмбел - 5х28, 5х28 кг
Чисто време за интервалите - 17:10 мин.
Общо време за тренировката - 20:59 мин.
Положително:
- Относително прилично.
Отрицателно:
- След две разноименн тренировки извън интервалния протокол и с по-големи тежести днес определено не се чувствах възстановен.
- Плувнах в пот дори повече от обичайното. Времето тия дни е адски задушно - топло е, вали често и влажността е необичайно висока.
Добавки:
Обобщение за деня:
Нищо ново. Някои от сроковете за проекта са нереалистични, други ще станат, а никой нагоре не иска да ги адаптира. Ще видим как ще се оправяме и в кой точно момент ще започна да се паникьосвам.
Малко спам нищо че, не е петък:)
Мнението беше редактирано от Splash на 22.06.21 14:29.
казано от Splash на 22.06.21, 14:29:
Малко спам нищо че, не е петък:)
Ми да, ама нещата започват да се навързват по много “интересен” начин. Вече одобрявам изпращане на оферти за работа на хора, за които не съм убеден, че са точните, а това може да има дългосрочни последствия. От друга страна ако изпусна сроковете за попълване на позициите, рискувам да изпадна в ситуация да няма кой да им предаде знанията.
На всичкото отгоре след като цяла седмица се чудя защо нямам нито един подходящ кандидат за една от функциите, се оказа, че HR-ите са оплескали обявата и са публикували съвсем друго описание под моето заглавие. И това е, без изобщо да засягам самите процеси, които прехвърляме и неразбирателствата около тях, да не говорим за политиката.
Директо се натресох като самотна херинга в залив, пълен с акули. :D Накрая наистина може да грабна кърпата и да тръгна на стоп нанякъде. :)
П. П. Уж бях решил да не се оплаквам много днес, а ето на - чак в отделен пост го изкарах...
Мнението беше редактирано от Boby_ на 22.06.21 14:55.
22.06.21
15:28
малко офф-топик: Мен така едни шведи, производителни на лабораторно оборудване, ми лазят по нервните вече втора поръчка. Въпреки че с този, с когото общувам най-често, сме на “my friend” вече (с произход Босна и Херцеговина, sales manager-а им), другият - Йохан Карлсон, отговарящ за поръчки и логистика, наистина искам да отида и да го пратя да живее на покрива...няма такива бавни пишлемета, честно.
казано от Иван _ на 22.06.21, 15:28:
малко офф-топик: Мен така едни шведи, производителни на лабораторно оборудване, ми лазят по нервните вече втора поръчка. Въпреки че с този, с когото общувам най-често, сме на “my friend” вече (с произход Босна и Херцеговина, sales manager-а им), другият - Йохан Карлсон, отговарящ за поръчки и логистика, наистина искам да отида и да го пратя да живее на покрива...няма такива бавни пишлемета, честно.
Оххх, говори ми за шведите! За никъде не бързат, особено когато става въпрос да се вземе решение. Един път изясни ли се кой какво точно трябва да прави, стават поносими, но дотогава са ме вадили от кожата ми неведнъж.
23.06.2021 г.
Без тренировка
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес пак в офиса. От няколко дни не съм пил нищо, освен кафе и вода и мисля днес да се “наградя” с няколко бири за мачовете. :)
24.06.2021 г.
Тренировка Б
Загрявка.
Работни серии:
2. Раменна преса с прав лост в подхват (през 10 секунди) - 12х2х55 кг.
Допълнителни упражнения:
5. Повдигане на тяло от вис с главата надолу с допълнителна тежест - 7х15, 5х15 кг.
Чисто време за интервалите - 15:58 мин.
Общо време за тренировката - 18:29 мин.
Положително:
- Като за след почивка от интервали горе-долу добре.
Отрицателно:
- Нищо конкретно по време на тренировката. Сега няколко часа по-късно ме боли на обичайното място над плешката, но може и да не е от тренировката.
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес се наложи между срещите да търча да купувам нов акумулатор и да го монтирам на колата на жената, че да не остане без работен кон. Успях и тренировка да вместя.
Висят ми още няколко неща, но усещам, че полека започвам да наваксвам. Дано да не е само усещане и утрешният почивен ден да не ми излезе през носа другата седмица.
В този смисъл днешният четвъртък е със статут на петък преди дълъг уикенд, така че наздраве!
25.06.2021 г.
Без тренировка
Добавки:
Обобщение за деня:
Почивен петък. Бяхме планирали нещо за следобеда, но се отказахме. Останах си с няколко изостанали от вчера бири и мързел с книга в ръка.
26.06.2020 г.
Тренировка А0
Загрявка.
Работни серии:
1. Преден клек - 4х100, 4x120, 3x130, 1x140, 0x150 кг
2. Избутване на прав лост от лег с раменен хват - 4х100, 4x120, 3x130, 2x140, 2x150 кг
3. Набирания с тесен надхват с доп. тежест - 4x15, 3x15, 3x15, 4x15 кг
4. Борческо въртене с дъмбели - 4x28+28, 3x28+28, 3x28+28, 3x28+28 кг
Допълнителни упражнения:
5. Чуково сгъване с дъмбел - 5х28, 4х28 кг
Няма какво да ѝ обобщавам на тая лиготия. Самият факт, че на предния клек не можах да стана със 150, а на лега двойката беше с резерв за още едно, вече говори достатъчно.
Все пак както казах, през седмицата ще карам на интервал, а уикендите ще пускам по една разноименна като тази.
Положително:
- Нищо конкретно.
Отрицателно:
- Голямо мотаене.
Добавки:
Обобщение за деня:
Нищо интересно - спане до късно, тренировка по обяд, после излязохме да хапнем с щерката.
27.06.2021 г.
Без тренировка
Добавки:
Обобщение за деня:
Какво да разказвам - то все едно и също. Сутринта разходка, малко готвене, следобед Формула 1 и футбол. Поне времето тия дни е чудесно.
Мнението беше редактирано от Boby_ на 27.06.21 18:41.
28.06.2021 г.
Тренировка Б
Загрявка.
Работни серии:
2. Раменна преса с прав лост в подхват (през 10 секунди) - 12х2х55 кг.
Допълнителни упражнения:
Чисто време за интервалите - 15:37 мин.
Общо време за тренировката - 18:26 мин.
Положително:
- Горе-долу прилично.
Отрицателно:
- Нищо, от което да се оплача.
Добавки:
Обобщение за деня:
Освен да мърморя за неща, върху които в момента нямам контрол, май нямам какво друго да кажа, затова ще пропусна обобщението.
29.06.2021 г.
Без тренировка
Добавки:
Обобщение за деня:
Днес предимно срещи, а между срещите се разправям с брокери и банки.
Снощи пък гледам едно Glenmorangie в шкафа и си викам, че ще е тъпо да съм го купил тук скъпо и да го нося в Португалия, където е по-евтино (най-малкото на летището), та реших да се отърва от него, за да не ми тежи на съвестта. :) Имам и за днес за допиване, де. :)
30.06.2020 г.
Тренировка А
Загрявка.
Работни серии:
2. Избутване на прав лост от лег с тесен хват (през 10 секунди) - 12х2х100 кг
Допълнителни упражнения:
5. Чуково сгъване с дъмбел - 6х28, 5х28 кг
Чисто време за интервалите - 18:13 мин.
Общо време за тренировката - 22:14 мин.
Положително:
- Нищо.
Отрицателно:
- Не е оферта да прекъсваш за 2-3 тренировки интервалите и после да се връщаш към тях.
Добавки:
Обобщение за деня:
Служебно няма какво толкова да разказвам - дори само като се сетя за някои неща, започвам да се изнервям.
Харесах си апартамент в Лисабон. Почти всичко ми пасва - местоположение, размер, разпределние, цена, обаче сега съм в дилема. Сградата е газифицирана, а мен много ме е страх от газ вкъщи. Всичко е сертифицирано и се проверява редовно, ще си сложа последна дума на техниката детектори за газ и въглероден моноксид, но пак си знам, че няма да ме лови сън дълго време, докато свикна и се успокоя.
От друга страна пък в Лисабон няма централно отопление, съответно няма топла вода. Газов проточен бойлер е много по-удобно решение, отколкото електрически. Май все пак клоня към това да се примиря с газта.
Не е толкова страшна газта, Боби. Бързо се свиква и всъщност е доста удобно.
казано от Svetoslav на 30.06.21, 14:41:
Не е толкова страшна газта, Боби. Бързо се свиква и всъщност е доста удобно.
Така си казвам и аз. :)
30.06.21
16:08
По принцип, ако не изгориш или не се задушиш е перфектна! ?
казано от Brown Bomber на 30.06.21, 16:08:
По принцип, ако не изгориш или не се задушиш е перфектна! ?
Благодаря за загрижеността! :)
Обобщение за юни 2021
През юни качването продължи, този път с +0,7 кг - от 115,1 на 1-ви юни до 115,8 кг на 1-ви юли.
Средният излишък е 180 килокалории дневно при 7709 за килограм промяна в теглото. Приетите калории са средно 3522 киликалории на ден, като неутралният баланс излиза 3342. По Мифин-Сейнт Жур неутралният баланс е 3289 при коефициент на физическа активност 1,55. Сметката пак излиза точно - ако не друго, поне знам точно защо съм дебел.
Няма какво да му анализирам - ям, пия, почти не ходя до офиса и движението през деня е сведено до отскачане до залата и до хладилника и това едва ли ще се промени в следващите седмици.
Нещата при тренировките са ясни - направих опит да сменя интервалите, но изглежда, че няма да имам полза от това, така че засега ще си карам на тях, като ще пускам по някоя различна тренировка за разнообразие, но ще е рядко - не по-често от веднъж на две седмици.
През юли ми предстои местене и не знам как ще го съчетая с редовното трениране. Винаги досега съм успявал - има ли желание, намират се и начини, но да видим дали не е сметка без кръчмаря това.
01.07.2021 г.
Без тренировка
Добавки:
Обобщение за деня:
Ден като ден - срещи, интервюта, малко друга работа, опити да си организирам личните неща покрай местенето в паузите. Днес поне първите срещи почнаха по-късно, та имах възможност да се наспя сутринта. За сметка на това последните са до късно.
Stadia са пуснали няколко игри на много добри цени (85% отстъпка), та взех три - една, която бях пробвал и после реших, че едва ли ще играя, че ми идва доста детска (Immortal Phoenix Rising), една, за която не съм чувал, но звучи прилично (Judgement) и една, за която само от носталгия похарчих 10 евро (Mortal Combat 11).
Хубавото на Stadia е, че можеш да пробваш и ако не ти харесва, да се откажеш и да си вземеш парите обратно до 48 часа. Та това ще правя тая вечер - ще отвявам глави със Sub-Zero. :D
02.07.2021 г.
Тренировка Б
Загрявка.
Работни серии:
2. Раменна преса с прав лост в подхват (през 10 секунди) - 12 или 13х2х55 кг.
Допълнителни упражнения:
Чисто време за интервалите - 15:16 мин.
Общо време за тренировката - 18:12 мин.
Положително:
- Горе-долу прилично.
Отрицателно:
- Нещо ме наболяваше днес рамото на раменната преса. Нищо притеснително - по-скоро от лега и набиранията в предната тренировка с по-тежко, която правих. Другият вариант е да е заради варианта на раменна в подхват, който правя от известно време. Ще видим.
Добавки:
Обобщение за деня:
Разни хора ме ядосват, но е петък, бирата е в хладилника, мачовете започват след малко и май в момента всъщност не ми пука особено.
03.07.2021 г.
Без тренировка
Добавки:
Обобщение за деня:
Сутринта ходих да купувам допълнителни куфари, после минахме на гости на едни от малкото ни приятели тук да ги видим като за последно. Всъщност не е като за последно, де - те имат къща в Алгавре и прекарват много време в Португалия, така че вероятно там ще се виждаме понякога. Седяхме на двора им и май за мой срам успях да изгоря на жежкото стокхолмско слънце.
Всичко и е хубаво на Португалия, само не знам как ще се оправиш с масовата местна бира от по 200 мл :D
03.07.21
21:28
казано от Boby_ на 03.07.21, 18:41:
Сутринта ходих да купувам допълнителни куфари
Може да се поразтърсиш, Г. Боевски пуснал на пазара нова линия.?
казано от Brown Bomber на 03.07.21, 21:28:
казано от Boby_ на 03.07.21, 18:41:
Сутринта ходих да купувам допълнителни куфари
Може да се поразтърсиш, Г. Боевски пуснал на пазара нова линия.?
По-леки и тънкостенни от неговите ми трябват. :)
04.07.2020 г.
Тренировка А
Загрявка.
Работни серии:
2. Избутване на прав лост от лег с раменен хват (през 10 секунди) - 12х2х100 кг
Допълнителни упражнения:
5. Чуково сгъване с дъмбел - 6х28, 5х28 кг
Чисто време за интервалите - 17:54 мин.
Общо време за тренировката - 21:43 мин.
Положително:
- Пробвах на лега да обърна палеца срещу другите пръсти и съвсем малко да разширя хвата до раменен. Засега без негативни последствия.
Отрицателно:
- Спах много малко и съответно не се чувствах никак добре в залата.
Добавки:
Обобщение за деня:
Трябва да започвам да разчиствам дрехи и джуджурии и да продавам/раздавам/изхвърлям, каквото няма да нося, че не ми остана никакво време. Бях планирал днес следобед да се заема със зимни дрехи и обувки, но нещо хич не ми се захваща и май ще отложа.
05.07.2021 г.
Без тренировка
Добавки:
Обобщение за деня:
Напрегнат ден със срещи от сутринта до вечерта, но всъщност някои дадоха доста задоволителни резултати и два проблема, които изглеждаха много сериозни, се разрешиха в движение. В един момент ще започна да си харесвам и новата работа. :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече