как да си оформя гърдите понеже са ми виснали и отпуснати в долната част помощ!!!

Прескочи до:
AN

18.01.10
16:52

Здравейте!Тежа 75 кг.,висок съм 1.72Искам да попитам как мога да си оформя гърдите защото са ми някакви виснали и са много смешни (ако трябва ще дам снимка).Тренирам жсеки ден по 1 мускул в неделя почивам

понеделник-гърди
вторник-гръб
сряда-рамо и трапец
четвъртък-трицепс
петък-бицепс
събота-крака,набирания,лицежи и корем

плс помощ

Темата беше редактирана от anton92 на 18.01.10 16:56.

18.01.10
17:02

Неправелен раздел!

Напълно неправилен!  :ahhh:

AN

18.01.10
17:04

какво искаш да кажиш :)

Анонимен

18.01.10
17:05

stop the roids! ;)

18.01.10
17:51

Направи така,че да не почиваш само неделя.За долната част на гърдите използваи дъмбели и лежанка с обратен наклон(ако не се лажа така се казваше).Ако няма обратна лежанка тва за коремните преси същата работа,и така би трябвало да се стегнат.Незнам за кофичките дали помагат,ама май не,незнам.

18.01.10
19:02

Много странна програма.. поне събери ръцете в един ден. Те така или иначе общия им брой упражнения няма да е над 6..

Деня след гърдите нека да е почивен.

Пусни си цялата програма, по която до сега си тренирал.

AN

20.01.10
16:40

еми тази програма най-много ми действа по 4-5 сантиметра сам качил на рака с нея за 4 месецаа :) и се чудя дали да не правя гърди 2 пути в седмицата като едната трн да е правя средна и горна част ,а другата долна и средна....чакам коментари

Мнението беше редактирано от anton92 на 20.01.10 16:42.

20.01.10
16:53

еми кофички или с обратен наклон ,може и снимки да качиш

AN

20.01.10
17:00

вижте в долната част как са мазни и висналии и незнам как да го сваля това мазноо!!!

20.01.10
17:14

изостават ти целите гърди..по каква програма тренираш ?

AN

20.01.10
17:23

в момента сами ги тренирам правя горна,средна и долна 4аст и флайс или кросоувър(или както там се казваше)

20.01.10
18:01

почвай с горна с дъмбел,после долна с дъмбел (или кофи),тогава средна  и после може горна флайс

AN

20.01.10
19:46

няма ли да е добре да правя и флайс за долна част защото тя ми расте на преде а не настрани като горната част на широочина е добре мисля...

21.01.10
11:40

трябва ти маса

21.01.10
11:54

Тренирай горните гърди, те ти изостават. Долните просто са омазнени. Т.е. започвай с полулег +ако правиш флайс, нека и той да е от полуег.

лицеви+кофи+лежанка+добър хр.режим

21.01.10
14:43

казано от anton92 на 20.01.10, 17:00:

вижте в долната част как са мазни и висналии и незнам как да го сваля това мазноо!!!

Като гледам си мазен не само в долната част на гърдите.Трябва да намалиш като цяло % мазнини и гърдите ти ще се подобрят.От друга страна ти трябва и мускулна маса.Вижда се че нямаш много стаж, така че не бързай с времето всичко ще се оправи, ако си сериозен с тренировките.

AN

21.01.10
19:46

дали ще е добре да тренирам по тази програма

понеделник
гърди-долна и средна
бицепс-2,3 упражнения
корем
пътека 30 минути

вторник
гръб-4 упражнения
трицепс-3 упражнения

сряда
рамо и трапец
пътека-30 мин

четвъртък
почивка

петък
гърди-горна и средна
бицепс-2,3 упражнения
пътека-30 мин
събота
гръб-4 упражнения
трицепс-3

неделя
рамо и трапец
пътека 30 мин

и след това пак отначало

Виж сега, дори при елитните спортисти има планиране на цикли. В даден цикъл работят за експлозивност, останалото поддържат. В друг - сила и т.н. Ти искаш да направиш такава програма, че да качваш в бицепса, в гърдите, и същевременно да сваляш сланината и то само от долните гърди.
От друга страна при чистене се повишава енергоразхода, като това означава, че големите групи горят повече енергия в сравнение с малките. Т.е. един час клатене с дъмбелче 5кг за кик-бек няма да изгори толкова, колкото 2 серии тежък клек. А ти, както виждаме, краката не ги и пипаш.
Т.е.:
- качваш маса докато сваляш сланина предимно локално;
- не тренираш половината тяло;
- при почти липсваща горна част наблягаш на долната за гърдите.
Гледайки снимката ти бих махнал сланината за 2 месеца и тогава щях да имам представа къде гърдите ми се нуждаят от малко месце.

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 21.01.10 19:57.

AN

22.01.10
06:31

на мене попринцип краката са ми големи и затова не ги тренирам но мисля да почна да пражя по 15-20 повторенияя в серия  ,за да ги оформя и с бягане....

22.01.10
12:58

от клековете не ти се оформят само краката

31.01.10
22:33

антон92,почни на пилешко и варени белтъци,и малко добри въглехидрати.избягваи да ядеш след 19.00ч.

казано от dok bg на 31.01.10, 22:33:

антон92,почни на пилешко и варени белтъци,и малко добри въглехидрати.избягваи да ядеш след 19.00ч.

Надявам се имаш предвид избягвай да ядеш въглехидрати след 19:00 часа.

01.02.10
16:34

Надявам се имаш предвид избягвай да ядеш въглехидрати след 19:00 часа.

Не.Изобщо не трябава да яде след 19.00ч.Ако пък мнооого огладнее - един портокал.

01.02.10
17:01

казано от dok bg на 01.02.10, 16:34:

Не.Изобщо не трябава да яде след 19.00ч.Ако пък мнооого огладнее - един портокал.

Това в кое женско списание го прочете?

01.02.10
17:17

@автора, понеже си ми адаш, пък и набор...ще ти кажа само да четеш по въпроса. Има отговори на всички твои въпроси, а на тези, които не разбираш, пиши у форумо, ще ти се помогне със сигурност. Но в момента просто си мислиш невъзможни работи...

01.02.10
17:27

Това в кое женско списание го прочете?

петко к, колко тежиш и колко си висок?

аз съм 86кг. 182см. (без стероиди или хормони,само добавки) и на лег правя 8x150кг.,клякане- 8x160-БЕЗ ЧИЙТИНГ!!!
Освен това,изглеждам около 96кг.

Мнението беше редактирано от dok bg на 01.02.10 17:30.

AN

01.02.10
17:52

еми аз сега от тази седмица почвам да ям по 500 граама месоо скумрия или пилешко филе без кожа и по 5 белтъка на ден апак другото  ще видим..и само да се орпажи жремето почвам да бягам по 40-50 минути и мисля да скачам на важе

AN

01.02.10
17:55

ся почнах по програмата:

понеделник-гърди и бицепс
вторник-крака
сряда-рамо и трапец
четвъртък почивка
петък-гръб  и трицепс
събота-почивка и пак отначало програматаа

01.02.10
17:59

700 - 800гр. месо на ден (ама печено,без пържено) .сутрин 6-8 белтъка и един жълтък и 60-80гр. овесени ядки.след тренировка- суроватъчен протеин.намали и газираните напитки - повечко водица.

Мнението беше редактирано от dok bg на 01.02.10 18:08.

01.02.10
18:04

ся почнах по програмата:

понеделник-гърди и бицепс
вторник-крака
сряда-рамо и трапец
четвъртък почивка
петък-гръб  и трицепс
събота-почивка и пак отначало програматаа

Вкарай трицепса и пресата в един ден с гърдите.
трапеца и бицепса с гърба.
рамото с краката(първо краката)

първи ден- гърди,трицепс,преса
втори- крака,рамо
трети-гръб,бицепс
четвърти-почивка
пети-отначало

Мнението беше редактирано от dok bg на 01.02.10 18:06.

01.02.10
18:08

anton92 най-добре тренирай и краката и най-добре с клекове+ още нещо и намали тренировките до 3 пъти седмично, защото мускола расте докато почива ти така претренираш и не оставяш мускола да расте и по-трудно идват резултатите,а ръцете да са ти най-малкия проблем те ти се тренират от лежанки, набирания, раменни преси и всякакви такива, наблегни на големите мусколни групи гърди,гръб,крака от клековете расте цялото тяло. :) dok bg пълни глупости говориш, постни 1 снимка. :)

Мнението беше редактирано от r0ck на 01.02.10 18:09.

01.02.10
18:11

казано от r0ck на 01.02.10, 18:08:

anton92 най-добре тренирай и краката и най-добре с клекове+ още нещо и намали тренировките до 3 пъти седмично, защото мускола расте докато почива ти така претренираш и не оставяш мускола да расте и по-трудно идват резултатите,а ръцете да са ти най-малкия проблем те ти се тренират от лежанки, набирания, раменни преси и всякакви такива, наблегни на големите мусколни групи гърди,гръб,крака от клековете расте цялото тяло. :) dok bg пълни глупости говориш, постни 1 снимка. :)

вярно,че от почивката расте,ама ти ако тренираш 3 пъти в седмица ще си медуза,дори и храната да е добра.
освен това,при тази програма не мойе да претренира,защото всяка мускулна група се тренира на 6 дена,което е напълно достатъчно да се възстанови

Мнението беше редактирано от dok bg на 01.02.10 18:13.

01.02.10
18:13

казано от dok bg на 01.02.10, 18:11:

вярно,че от почивката расте,ама ти ако тренираш 3 пъти в седмица ще си медуза,дори и храната да е добра.

Аз говоря за портокала и това да не яде след 7 часа, въглехидрати хубаво да не яде ама, защо да не яде нищо ? :)

01.02.10
18:30

казано от r0ck на 01.02.10, 18:13:

Аз говоря за портокала и това да не яде след 7 часа, въглехидрати хубаво да не яде ама, защо да не яде нищо ? :)

как защо да не яде вечер, бе———той трябва да изчисти доста,първо трябва да изгори мазнините.(защо портокал???————-прочети за него(ако е банан, примерно е много мазен)

Мнението беше редактирано от dok bg на 01.02.10 18:33.

01.02.10
18:35

казано от dok bg на 01.02.10, 18:30:

как защо да не яде вечер, бе———той трябва да изчисти доста,първо трябва да изгори мазнините.(защо портокал???————-прочети за него(ако е банан, примерно е много мазен)

http://www.bb-team.org/values/nutrition_facts/ виж тук колко е мазен банана :) в 100 грама няма и 1 грам мазно, ами 0,330 :)

01.02.10
19:03

казано от r0ck на 01.02.10, 18:35:

казано от dok bg на 01.02.10, 18:30:

http://www.bb-team.org/values/nutrition_facts/ виж тук колко е мазен банана :) в 100 грама няма и 1 грам мазно, ами 0,330 :)

виж на същото място портокала,освен това не гледай само тази статистика,а обърни внимание на самата консистенция на плода-прави ли ти впечатление?

Мнението беше редактирано от dok bg на 01.02.10 19:04.

01.02.10
19:43

аз съм 86кг. 182см. (без стероиди или хормони,само добавки) и на лег правя 8x150кг.,клякане- 8x160-БЕЗ ЧИЙТИНГ!!!

Жив и здрав да си . Като ти гледам начина на мислене искам да видя тоя клек . За лега не се съмнявам ,че го правиш от както си влезъл в залата и затова е 150 , както прави всеки себеуважаващ се билдър .

02.02.10
13:59

казано от Evgeni Nikolov на 01.02.10, 19:43:

Жив и здрав да си . Като ти гледам начина на мислене искам да видя тоя клек . За лега не се съмнявам ,че го правиш от както си влезъл в залата и затова е 150 , както прави всеки себеуважаващ се билдър .

ако искаш вярвай,братле ,само ще ти кажа,че не съм някой келеш,та да лъжа(тренирам от 10години)
от толкова време и вече си познавам доста добре тялото ,така че знам с какво да се храня и кое как ми действа ,бил съм над 100кг. и файда от това няма-само проблеми(кръвно,недостиг на въздух и т.н.)
освен всичко това - от ВТ съм и Христомир ми е личен приятел,както и Стъкито(Станислав Недков) и съм си правил доста консултации

02.02.10
14:31

И те какво ти казаха - да гладуваш и да ядеш портокали? ;)
Извинявай, но като се хвалиш кого познаваш и колко си як не е начина да убедиш никого в правотата си.
Подобни неща може и да вървят пред децата в кварталната зала, но тук има хора, които разбират.

Мнението беше редактирано от Петко К на 02.02.10 14:32.

02.02.10
14:42

казано от Петко К на 02.02.10, 14:31:

И те какво ти казаха - да гладуваш и да ядеш портокали? ;)
Извинявай, но като се хвалиш кого познаваш и колко си як не е начина да убедиш никого в правотата си.
Подобни неща може и да вървят пред децата в кварталната зала, но тук има хора, които разбират.

Не да  яде портокали,трябва месце,ама през деня.За да стегне гърдите , трябва първо да изгори мазнините.
Освен това,преди лягане му трябва “суроватка”с казеин.

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1