11.02.05
21:31
Ходих на ортопед мислех че съм си преебал ставите, той ми каза че имам удебеление на ципата или тъканта с която е покрит лакътния нерв въпреки че болката не я усещам точно там но сигурно това е нормално. Това е този нерв които като си ударите лакъта и ви удря ток. Получи се от лицеви упори след месец пауза от тренировки легнах правих като мъж и на другия ден болки които не са само при тренировка ами постоянни и неспиращи въпреки че спрях да тренирам. Преписа ми Diclofenac сега почнах да пия. Доктора ми каза че тва е често срещано при дълго трениращи хора. Споделете моля някой с подобни оплаквания?
Аз имам подобно оплакване от дясният лакят! При згъване пука, и ме боли но не мн често...попринцип най-често е когато тренирам за бицепс с прав лост...ако има някакво лечение лекарство и така нататък споделете...значи моя лакят изпуква, сега по-слабо но преди беше страшна работа :)
Адски много хора имат такива пукания и прещраквания в ставите, като при някои с времето и фитнеса отшумяват малко или много...ама май и лекарите не знаят със сигурност от какво са...аз бях много зле и тренировки, развиващи и сухожилията и ставите (каквито правех първите 3 месеца) ми помагат, сега само коленете ми пукат често. Ако някой знае друг цяр - да каже
Еххх, тез пукания начи ни разказват играта... :)
Колкото и тъпо да звъчи, просто не ни остава друго освен да тренираме с ум и да се молим да не стане сериозно... :)
Просто не може да нещо сериозно при мен примерно китките ми взеха да припукват последно време, точно когато намалих тренировките... еми, просто нямам идея за какво става въпрос... :?
Автора на темата- аверче, просто си направил голяма простотия! Това става като се силиш и не си загрявал яко... съчувствам ти, дано се възстановиш. И лекарите да знаеш, че са много неадекватни, ако не специалисти в спорта, не им вярвай безрезервно, имай си едно на ум... търси втори и трети и 4-ти... и т.н. мнения!
Поздрави от мен!
01.03.05
02:06
Според мен нервите са много деликатна ситуация, и са едни от най-продължителните контузии. Заради тях съм почивал много продължително време, защото точно когато си мислиш, че си се оправил, те отново се появяват. Както и да е....мисля, че би било хубаво да починеш малко и да не тренираш, защото след всяка тренировка ще те боли и няма да тренираш пълноценно. Едно от важните неща е да не слагаш топло на нервите, защото нерва не обича да е на топло :) ... Не слагай АртритисХот, БенГей и т.н. Не мога да ти кажа точен медикамент. Поинтересувай се и ще намериш някой 100%
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече