25.02.10
13:12
Честито ми, вчера ми забраниха да ходя н а фитнес следващите 4 години. Та, някой има ли идея как мога да поддържам тая ламава мускулна маса която имам, щом вече не мога да помпя? Благодаря.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
25.02.10
14:42
Набирания, кофички, лицеви, клекове.
25.02.10
14:57
Каква е причината?
25.02.10
18:25
Ами веднага отваряш следните неотговорени въпроси:
1. Каква точно мускулна маса искаш да поддържаш, дефинирай размери, снимки, данни нещо.
2. Как ис я поддържал досега.
Щото иначе въпросът ти седи малко като “ора ше умра, дайте лекарство”.
Отделно че не е за тука. Макар и още да не мога да реша за къде е точно.
казано от Дан на 25.02.10, 13:12:
Честито ми, вчера ми забраниха да ходя н а фитнес следващите 4 години.
Що бе? О_о
Да не си се оженил ? :D
зависи защо са ти забранили да ходиш на фитнес,ако не трябва да се напъваш/очно налягане или херния/забрави за тренировки,заложи на плуване,ако е друго момчетата вече казаха;
лицеви опори различни разновидности,кофички,набирания,клекове.....зависи каква е причината ако имаш медицинска забрана по-добре си стой кротко здравето е най-важно...:)
казано от Дан на 25.02.10, 13:12:
...вчера ми забраниха да ходя н а фитнес следващите 4 години. Та, някой има ли идея как мога да поддържам тая ламава мускулна маса ...
Ай,ай,ай,какво става с теб момче? 4 години? В затвора ли ще влизаш? :)
Мнението беше редактирано от Миро на 25.02.10 21:49.
26.02.10
05:17
Мама му е намерила протеина в шкафа със списанията в следствие на което му е забранила фитнес за следващите 4 календарни години.
Дан хайде по сериозно, ако искаш конкретен съвет дай повече информация и задай конкретен въпрос. Я направо прочети:
http://www.bb-team.org/forums/viewannounce/42883_38/
И тази тема върви към заключване.
26.02.10
06:47
казано от Иван Шишманов на 26.02.10, 05:17:
Мама му е намерила протеина в шкафа със списанията в следствие на което му е забранила фитнес за следващите 4 календарни години.
Като написл “забраниха” и аз се сетих за точно това :) Обаче едва ли е така.Дай повечко информация!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече