МОЛЯ за ВСЯКАКВИ препоръки за сваляне на мазнини БЕЗ кардио

31.03.10
07:51

Здравейте !
нека опиша накратко проблема си:
напълнях в следствие на хормонално лечение (бях 52, сега съм поне 62 ужас 174 см),  по принци съм много активна (вс ден в залата и 3 пъти седмично 2 км плуване ЕНЕРГИЧНО кроул а не плацикане) но за периода януари-юни не ми е възможно да тренирам нито с кардио и изобщо пълноценно във фитнес залата !!!пълен кошмар

разчитам на тренировки с ластик за бедра, седалище, ръце, както и на коремни преси, интензивно ходене по около 90 мин на ден, стълби, е такива отчаяни мерки.
Храна- максимално НВД- предимно риба тон, белтъци и извара, зеленчуци (естествено с най ниско съдържание на въгл.) калориите ги следя (с някакви формули от нета ги взех за 1500 базово)

Много моля да ме посъветвате кой каквото може и знае- и за храна и за активност и въобще, за да допринеса в опитите си да се постегна, докато мога отново да се върна към нормалното си трениране в зала! Отново главно искам да топя мазнини, а не да губя тегло самоцелно. Знам, че е изключително трудно с подобни допотопни методи, но е извънредно положение!

Хиляди благодарности предварително М.

31.03.10
08:14

Комплекси с щанги, дъмбели, пудовки и собствено тегло.

31.03.10
11:59

l-carnitine + това ако по принцип пиеш кафе, пий го преди тренировка ако можеш. Четох, че така се увеличава топенето на мазнини с 30%

31.03.10
15:16

Е, толкова ли е зле положението? Та ти си висока, 52 кг. сигурно са ти били малко и без това. Аз съм малко по-ниска от теб (171 см) и по-тежка (65 кг), а определено не съм дебела.
На мен не ми се нрави строгото ти НВД, което бие малко на протеиновите диети. Не е съвсем оферта. Мъчиш се да си оправиш хормоналния баланс, а с яденето основно на белтъчини създаваш предпоставки за дисбаланс (мазнини, хормони). Активността - плуване, стълби, ходене, упражнения с ластици и собствено тегло - звучи повече от добре. Но храната я оправяй докато е време, т.е. яж и полезни мазнини.

31.03.10
16:34

благодаря :)
за жалост плуването го няма до юни и гледам да пестя от хранене, кто не съм толкова активна за момента. А относно мазнините забравих да включа тиквени семки и бадеми много обичам, та ги включвам регулярно,

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1