ужас

Здравейте,незнам къде да питам по тази тема ,затова го правя тук.. значи преди няколко дена бях на състезание по кик бокс,преди мача изядох един шоколад с един редбул и изпих половин кленбутерол,изиграх мача,като през цялото време бях много натоварен и усещах,че прегрявам.. след края на мача изпих малко бирена мая,малко рибено маслко и магнезий и цинк с малко вода и 5-6 блокчета шоколад.10 минути след това ми стана адски зле,почна да ми се вие свят и щях да припадна за това отидох да повърна за да се оправя,не се оправих и отидох при лекаря,който ми измери кръвното 160 на 130.Ако някой може да ми има обяснение защо стана така или да каже какво съм направил да помогне,защото не искам всеки път да играя с притеснения да не прегрея и да ми стане лошо след мача,мерси предварително

Половин кленбутерол... хаха...леле...ужЪс... :)

05.04.10
15:36

пу пулвин хапче или полвин блистер с полвин блистер може да се самоубиеш особено при това натоварване хората който го ползват правят пирамида и започват с по 2 мисля че блистера беше 12 хапа ти започваш с 6 къде къде баце и редбул.

От кленбутерола е вероятно. Комбинацията с шоколад и редбул може да ти е жегнала малко и инсулина. Не можем да гадаем, но избягвай толкова неща наведнъж. Ако смяташ, че има ефект взимай само редбула преди мача. След него шоколада, а не преди това.

05.04.10
16:57

да не си обезводнявал (за екстремно влизане в категория)? друг вариант е кръвната захар ... друг вариант е да е на нервна почва ... не мисля, че е от клена - половин хапче е нищо ...

05.04.10
17:21

Според мен си бил обезводнен!Половин хапче клен е прекалено малко,че да е от него!

05.04.10
19:37

130 долна граница на кръвното? И 160 горна. Ужас!

06.04.10
08:37

Кофеин и кленбутерол е много грешна комбинация ;)

Ами не мисля,че съм се обезводнил,щото се съобразявам с това и не съм изпил половин блистер,а половин хапче а 2 дена преди това пих по едно за да свикна.. незнам може да е на нервна основа както казваш,но това какво означава,че съм се притеснил много така ли?? Незнам сутринта даже пих черен чай,за да подтисна хормоните на стреса. Да взема да си направя едни изследвания на кръвна захар и холестерол?????

06.04.10
15:21

пред или следсъстезателна треска - съвсем нормално е, а и имаш ли представа колко кофеин има в черния чай ;) ако по принцип си чувствителен към стимуланти, доста си си изсилил организма (брой и адреналина).
на мен ми се е случвало да ми се вие свят и да припадна (почти) от ниско кръвно. от високо ме боли глава

12.04.10
18:42

Такива редбули и зареждащи напитки с толкова кофеин, и сякакви съставки не от 2 или 3 човека съм чул, че нито са полезни даже и вредят по някакъв си начин

12.04.10
20:48

В кленбутерола има ефедрин, което в комбинация с редбул си е сериозно натоварване за сърцето.

13.04.10
06:34

според производителя, в клена, ефедрин няма. а и да има, в половин таблетка, едва ли ще е толкова, че да окаже някакво влияние

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1