Проблем с ръцете

20.04.10
03:52

Здравейте,
Проблемът ми е че единият ми бицепс(левия) е по-голям от другия, а по принцип не съм левичар.
Упражненията за бицепс ги правя с крив лост и няма как да съм натоварил едната ръка повече от другата.
Същия проблем имам и при трицепсите, при които разликата е по-голяма.
От какво може да се е получила тази разлика и как мога да ги изравня.
Благодаря предварително :)

20.04.10
06:14

Ако правиш упражнения със свободни тежести за ръцете винаги започвай с по-слабата ръка,но не мога да ти кажа защо лявата ти е по развита при положение, че си десничар.

20.04.10
06:43

Преди да правиш упражнения с лост (за двете ръце), направи няколко серии с дъмбел за по-малката ръка, да я преднатовариш и общите упражнения да влязат повече в нея. Като качиш 5-6 см на ръцете ще се поизравнят.
Аз имах 29см. дясна и 27см лява, сега двете са ми по 45.

20.04.10
11:01

аз имах нещо такова преди години ,тва беше че на лята ръка правех явно по правилно упражненията от колкото на десната с дъмбела ,но и аз тека несъм левак ;)

20.04.10
13:06

При мен пък проблемът е че дясната ми е по голяма от лявата (както е доста често) но пък лявата ми е по релефна ако мога така да се изразя (виждат сe повече и по ясна вените и т.н) десничар съм.

Анонимен

20.04.10
14:43

казано от mitaka101 на 20.04.10, 06:43:

Преди да правиш упражнения с лост (за двете ръце), направи няколко серии с дъмбел за по-малката ръка, да я преднатовариш и общите упражнения да влязат повече в нея. Като качиш 5-6 см на ръцете ще се поизравнят.
Аз имах 29см. дясна и 27см лява, сега двете са ми по 45.

Не вярвам

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1