27.04.10
13:40
В колко вода се разтваря NOW Branched Chain Amino Acid Powder 12 oz.На етиката не е писано
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
27.04.10
13:46
В колкото ти е приятно... Количеството на водата не е от значение в случая, затова не е посочено на етикета.
А бе тези БЦАА нещо странни ми се струват.Трудно се разреждат във водата.Вчера ги сложих във вода(около 250мл.)почнах да ги бъркам те обаче почти не се разтвориха.Не знам как да ги пия да ги слагам във водата и тогава да бъркам или да ги слагам тях и тогава да прибавям вода и да бъркам.Някой ако ги е ползвал да каже.И вкуса им е отвратителен.Много горчи.Мисля нещо да не са прецакани.Макар,че ми ги донесоха от Щатите.Запечатани бяха.Но пък знаеш ли.....
Горчат.
Трудно се разтварят.
Най-добрият начин е с лъжичката върху езика и прокарваш с вода. Ако не става въпрос за продължителен прием - по време на тренировка ;)
казано от Владимир92 на 28.04.10, 14:53:
Горчат.
Трудно се разтварят.
Най-добрият начин е с лъжичката върху езика и прокарваш с вода. Ако не става въпрос за продължителен прием - по време на тренировка ;)
Пфф,този начин го пробвах и как не пов*рнах ,още се чудя :D Най-добре е със степче по твой избор или ги разтваряй в сок (ако не е проблем в диетата)
Значи да разбирам,че им няма нищо на аминокиселините.Нормално е да горчат и трудно да се разтварят?Трябва да пробвам с някакъв сок,че то не се търпи
единствения поносим начин, който открих, е да се пият след кафе - и без това ти е горчиво в устата и не се усеща гадния вкус. другия начин е посочен от Владо - с лъжицата директно в устата. единственото по-гадно нещо от ВСАА (от всико, което е минавало през устата ми) е чистия леуцин ... неописуемо гадно е.
28.04.10
18:36
казано от Gogo1984 на 28.04.10, 17:04:
Значи да разбирам, че им няма нищо на аминокиселините. Нормално е да горчат и трудно да се разтварят?
Неовкусените ВСАА имат неприятен вкус, абсолютно годни са употреба. Всички ВСАА се разтварят относително бавно във вода. Това не се дължи на лошо качество на продукта, а на химичната Природа на трите аминокиселини.
28.04.10
23:46
казано от Gogo1984 на 28.04.10, 14:41:
А бе тези БЦАА нещо странни ми се струват.Трудно се разреждат във водата.Вчера ги сложих във вода(около 250мл.)почнах да ги бъркам те обаче почти не се разтвориха.Не знам как да ги пия да ги слагам във водата и тогава да бъркам или да ги слагам тях и тогава да прибавям вода и да бъркам.Някой ако ги е ползвал да каже.И вкуса им е отвратителен.Много горчи.Мисля нещо да не са прецакани.Макар,че ми ги донесоха от Щатите.Запечатани бяха.Но пък знаеш ли.....
BCAAs се класифицират като хидрофобни аминокиселини. Хидрофобен = не се разтваря във вода. От друга страна хидрофобността води и до горчивия вкус. Единствената аминокиселина (”протеиногенна”) с приятен сладникав вкус е глицина. Затова и така се казва. Мисля, че думата идва от гръцки “гликос” и означава сладък.
Да ви кажа пробвах го това с лъжицата направо в устата и после с вода.Става.Не е толкова зле.Поне минава бързо.Ама като се замисля дали е правилно така да се приемат.Не трябва ли да се разтворят и тогава да влезнат в стомаха или може и по този начин директно?
Сипваш ВСАА-то в устата, пиеш 100мл вода и жабуркаш, след което преглъщаш и удряш още 100 мл отново жабуриш за да обереш всичкото ВСАА от устата :)
Другото е да си вземеш шейкъра с металната топка - с него за 30 секунди и се разтварят.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 01.05.10 11:55.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече