21.05.10
20:42
Днеска преди тренировка разрових в youtube да си пусна някой клип за надъхване и потърсих нещо на Фил Хийт и си пуснах клип от състезанието Арнолд Класик 2010г. гледах Фил после и Кай, да аз може да не съм професионален съдия ама и тоя спорт е толкова субективен, както и много други и не винаги печели този който наистина е заслужавал ! Абсолютно безпристрастно гледам и на двамата и за мен Фил просто беше невероятен, нищо против Кай ама Фил изкара невероятна форма, невероятна дълбочина на мускулите, много изчистен и според мен той заслужаваше да спечели състезанието. Искам да знам дали и други мислят, като мен и кой според вас кой най заслужаваше да спечели ! Ето клипове за сравнение, пуснете ги с HD качество -
Фил Хийт - Prejudging !
Фил Хийт - Routine !
Кай Грийн - Routine !
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 23.05.10 07:00.
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
Гледах състезанието на живо (в нета) и още тогава споделих, че Фил е явния победител за мен. Но съдиите ...
22.05.10
08:52
Кай си беше най-добрият (overall). На Фил само едни ръце може да ми похвалиш и това е - рамената тесни, краката малки, гърдите средни, гърбът тесен заради рамената...
22.05.10
09:05
Кай се държи като някъкъв клоун. Танцува, подскача, пра’й някакви кълба.
И според мен Фил трябваше да спечели.
Състезание се печели с гръб и крака :) Нека погледнем легендите от Мр. О
Ли Хейни
Дориан
Рони
Джей
Общото е огромен, детайлен, перфектен гръб. Слабото място на Фил винаги е било гърбът. С ръка на сърцето можем да сложим гърба на Кай при гореспоменатите четирима “олимпийци” ;)
П.С. Ако Кай е клоун то другите са мумии. Това беше много неуместно.
Мнението беше редактирано от Владимир на 22.05.10 09:13.
22.05.10
16:09
казано от Владимир92 на 22.05.10, 09:12:
П.С. Ако Кай е клоун то другите са мумии. Това беше много неуместно.
Абсолютно!
Ето сравнително позиране един до друг Фил и Кай.
2,24мин - най-широк гръб. Ако някой види по-широк гръб на Кай - да отиде на очен лекар :)
Продължавам да твърдя, че Фил излезе много по-качествен, набразден и плътен. Кай явно е задържал вода за да изглежда обемен, но както се вижда от сравнителното позиране е с по-малък контур и от Бранч Уорън.
Въобще - абсолютно подарено състезание, да му е честито!
И да уточня, че нямам никакви симпатии или предубеждения към Фил или Кай - мнението ми е според мен безпристрастно и неангажиращо.
Поздрави!
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече