FYRE или Oxy ELITE Pro

Прескочи до:

25.05.10
06:39

Миналата година си взех fyre и бях доволен от него.Сега се чудя между него и Oxy-то.К’во ще посъветвате?

Темата беше редактирана от emzo на 23.06.10 20:07.

25.05.10
07:05

Аз съм с 2 ръце и 2 крака за Оxy :) Просто, супер ми действаше. Ако пак ще чистя, пак бих си го взел. Само ще отбележа че, не съм пробвал Fyre.

25.05.10
07:23

Мислех,мислех и измислих :) .Ще направя едно комбо с “GET RIPPED”.Трябва да има ефект:).В момента пия и jack-а,но се чудя дали е удачно като чистя,но ще видим след време :)

25.05.10
07:32

Вече съм 10-на дни на оксито и ефект определено има.

25.05.10
07:33

Аааа, ако мислиш recreate+oxy+jack3d… внимавай! много силно става. Ако искаш си остави jack3d за след това.. като се изчистиш и поддържаш.

Мнението беше редактирано от Draken на 25.05.10 07:34.

25.05.10
10:45

Говорих с момчетата от fitness1 ,казват,че няма да има проблем да ги комбинирам,стига да не прекалявам дозите.В смисъл ето така:
Oxy—то  1 капс сутрин ,1 следобед
Recreate 1,2 капс сутрин,1 следобед
jack-а  1лъж. преди тренировка.
Как мислите тежко ли е?Някой пробвал ли е такава комбинацийка?

25.05.10
10:47

Ами може... така цикъла ще се удължи двойно (или поне 50%). Дори това е по добре да е оптималния вариант.
В началото почни 1 окси сутрин, 1 рекриейт следобед, 1 лъжичка джак преди тренировка.
И вече добавяй с времето. Сам си прецени.

26.05.10
04:50

По - ниски дози и няма да има проблем ;)

Направи ги 2 окси, 2 рекриейт и джакед само преди трен и поетапно ако усетиш, че има нужда може да вдигаш. Успех!:)

26.05.10
06:53

Да,някаква такава схема ще направя.С времето като посвикне организма,може да вдигна малко.Благодаря :)

26.05.10
20:45

Ухааа, тази тема ще я следя. Аз съм точно в същата дилема м/у двете...

23.06.10
09:59

казано от madlunatic на 26.05.10, 06:53:

Да,някаква такава схема ще направя.С времето като посвикне организма,може да вдигна малко.Благодаря :)

Как мина цикъла ти с тези добавки? Какъв беше резултата, доволен ли си?

23.06.10
12:05

казано от moreol на 23.06.10, 09:59:

Влез в сайта на fitness1.bg, избираш продукта, отдолу пише кои го пият в момента, може да ги питаш и да получиш инфо от първа ръка. Успех ; )

Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 23.06.10 12:06.

23.06.10
13:28

казано от Finish First на 23.06.10, 12:05:

казано от moreol на 23.06.10, 09:59:

Влез в сайта на fitness1.bg, избираш продукта, отдолу пише кои го пият в момента, може да ги питаш и да получиш инфо от първа ръка. Успех ; )

Мерси, още сега ще питам.

23.06.10
15:08

Колега, аз съм на това комбо, но вместо рикриейт, вземам Скорч (него ми го подари един приятел). 2 лъжици Джак, 2 окси сутрин и 1 следобед и Скорча по етикет както е и да ти кажа за 10 дена вече ми станаха широки гащите, при това доста добре. Казано в КГ съм надолу с 6 кг(4 да са вода).

23.06.10
17:39

казано от Xitap на 23.06.10, 15:08:

Колега, аз съм на това комбо, но вместо рикриейт, вземам Скорч (него ми го подари един приятел). 2 лъжици Джак, 2 окси сутрин и 1 следобед и Скорча по етикет както е и да ти кажа за 10 дена вече ми станаха широки гащите, при това доста добре. Казано в КГ съм надолу с 6 кг(4 да са вода).

човече от толкова много кофеин как заспиваш въобще?

23.06.10
19:46

Както съм писал и в други постове, много слабо се поддавам на стимуланти, и кофеина не ми действа толкова. Заспивам нормално и спя по около 8-9 часа. Може би с годините изградих много висока поносимост към кофеин и подобни. Примерно аз Джак-а не го усещам като цяло, но го отдавам на това, че взимам и креатин (етил-естер).

23.06.10
19:56

Приятел, аз на 2х2 Скорч не знам къде да се дяна.... не ми се кара служебната кола, а ако направя твоята комбинация трябва цял ден да я бутам сигурно  (nsleep)

23.06.10
19:58

Някой автор или модератор да прибави една анкета към темата, иначе само си чешете езиците.

23.06.10
20:07

Слушам :D

24.06.10
08:42

Днес ми идва OEP + jack 3d. В събота почвам цикъла. 93-94кг съм да видим какво ще постигна :D

24.06.10
09:38

На мода е оксито, по-добре него.

24.06.10
15:28

казано от 4oKuTo на 24.06.10, 09:38:

На мода е оксито, по-добре него.

Не е мода, а нещо, което РАБОТИ! Според мен в комбинация с Джакед, дава много повече енергия, аеробна и анаеробна издръжливост. Вярно е, че да се потиш не е като да слабееш, но определено аз виждам ефекта! Окси с 2-те ръце срещу Файър!

24.06.10
16:55

Аз пък казвам, че НЕ работи, к’во правим ? :D

24.06.10
18:24

За мен си работи, явно нищо не правим, всеки си има глава на раменете :)

24.06.10
18:56

Именно !

24.06.10
19:58

Сега да кажа и аз моя временен резултат.Когато започнах да ги взимам(само да добавя,че освен Oxy-то си взех и Recreate-a) бях 83 кг.След 22 дена прием съм 75кг.Доволен съм от резултата,свалих коремчето като ми остана още малко мазно отстрани,но пък имам още около по половин опаковка от двете.Ще сваля още.

Аз от понеделник почвам Oxy-то. Надявам се и аз да имам значим резултат и ако е така, ще се похваля тук.

24.06.10
20:18

Дано да нямаш очаквания като при SX :lol:

p.s. още си в Швабия бре

Мнението беше редактирано от emzo на 24.06.10 20:19.

казано от emzo на 24.06.10, 20:18:

Дано да нямаш очаквания като при SX :lol:

p.s. още си в Швабия бре

Нещо добро колкото SX ще усетя само ако реша да се набода :D

П.П. Аааа бях в БГ за 10 дена, сега пак сум тук. ТУка цари футболна атмосфера и е яко :) Във фитнеса всички плазми показват футбол и половината немци вместо да тренират зяпат мачове :D

24.06.10
21:02

Здрасти пичове... и аз утре мисля да поръчвам Окси + течен Л-Карнитин на Нау... но се чудя да поръчвам ли и Рекриейт или ще дойдат много в комбинация ? :) Вие какво ще ме посъветвате ?

П.С: Току що прочетох една тема в която доста обширно сте коментирали ефекта от Окси-то ... и май не си заслужава чак толкова ? 

Аз зимата направих комбинация: Файър + Л-Карнитин на Нау + Пърпъл Раатх + НВД и тренировки и ефекта беше феноменален. За 45 дена свалих 16 килограма.... вярно че и яко тренирах, но си имах супер енергия и се чувствах страхотно а от Файър останах адски доволен. 

Исках да пробвам нещо ново този път, но майче това Окси е прехвалено ?   

1. Окси комбинацията ли да направя  или 
2. да повтора с Файър ?  или
3. Файър + Рекриейт

Мнението беше редактирано от Stanimir Hristov на 24.06.10 21:34.

25.06.10
08:29

казано от Stanimir Hristov на 24.06.10, 21:02:

1. Окси комбинацията ли да направя  или 
2. да повтора с Файър ?  или
3. Файър + Рекриейт

Днес ми пристигна пратката с ОЕП + jack3d. Вече взех 1 капс. ОЕП, за сега нищо не усещам, ама това е нормално. Довечера имам кардио тренировка, а утре силова и ще изпробвам jack3d. Силно се надявам ефекта и на 2те да е такъв какъвто го описват. Ако е така USL labs ще ми станат любимата марка :D.

Пич, я дай малко повече инфо за теб. Колко кг беше преди да свалиш 16кг, години, височина? Имаше ли проблеми с кожата (стрии, увисване?). И аз искам да сваля долу горе толкова, обаче силно се притеснявам да не ми излязат нови стрии или да ми увисне кожата.
Имам си достатъчно стрии, под мишниците и на задника + 4 броя на корема :D.
Според мен OEP + recreate + l-carinitine ще ти дойде прекалено много.

25.06.10
08:48

Аз съм тренирал активно цял живот от 1ви клас, карате после минах на тай бокс за 2 години + 1 година бокс в комбинация. Идеалното ми тегло е 90-91кг, и  тази категория съм се състезавал докато станах на 19 и дойдох в Англия да уча :) :) Тука от мързел или кво спрях тренировките... ходех на фитнес от време на реме и толкова... Качих до 105кг. и декември си започнах комбинацията с Файър. Никакъв проблем нямам с стрий и т.н въпреки че свалих на 87кг.... ама нещо прекалено ниско ми идва това тегло за зимно време....  свърших си чистенето Януари.. и от тогавва горе долу си задържах килограмите... сега съм 93кг....като спрях пак с тренировките че много ме напънаха  Юни-то...  Сега имам малко повече време след лабораторийте и пак ще поизчистя до 88кг някаде и просто се чудех с какво.. и дали да опитам нещо ново или не....

25.06.10
11:43

казано от Stanimir Hristov на 25.06.10, 08:48:

Аз съм тренирал активно цял живот от 1ви клас, карате после минах на тай бокс за 2 години + 1 година бокс в комбинация. Идеалното ми тегло е 90-91кг, и  тази категория съм се състезавал докато станах на 19 и дойдох в Англия да уча :) :) Тука от мързел или кво спрях тренировките... ходех на фитнес от време на реме и толкова... Качих до 105кг. и декември си започнах комбинацията с Файър. Никакъв проблем нямам с стрий и т.н въпреки че свалих на 87кг.... ама нещо прекалено ниско ми идва това тегло за зимно време....  свърших си чистенето Януари.. и от тогавва горе долу си задържах килограмите... сега съм 93кг....като спрях пак с тренировките че много ме напънаха  Юни-то...  Сега имам малко повече време след лабораторийте и пак ще поизчистя до 88кг някаде и просто се чудех с какво.. и дали да опитам нещо ново или не....

Мда, видях, че си доста висок. И може да не си имал големи натрупвания в определена област. Но все пак 16кг не са никак малко. Мен ме притеснява, че такова сваляне може да свлече кожата на корема, при мен специално. Аз съм 175см, тежа около 93кг, като най-проблемен е корема. Просто се чудя ако успея да сваля 13кг, за 40-60 дена, какво ще стане с кожата на корема. Затова те попитах.
Ако някой има опит с това да каже.

25.06.10
13:58

Ами аз много сланина никъде съм нямал... качвам навсякаде просто и съм нямал шкембак така че не знам с твоя какво ще се получи :) Предполагам че ще висне честно да ти кажа, но нека някой по опитен да каже....

25.06.10
18:10

казано от Stanimir Hristov на 25.06.10, 13:58:

Ами аз много сланина никъде съм нямал... качвам навсякаде просто и съм нямал шкембак така че не знам с твоя какво ще се получи :) Предполагам че ще висне честно да ти кажа, но нека някой по опитен да каже....

Ще го наблюдавам, и при първи признаси намалям всичко.

25.06.10
19:13

Да не отварям нова тема - мисля да комбинирам окси-то с редуктион ПМ (не съм дали ще имам финанси за 2рото но оксито със сигурност) - ще ми навреди ли на 17 съм почти(тежа 94 килограма висок съм 1.88), или ако не ефекта какъв ще е? Имам едно 20-21 % подкожни може дори 22 да са това лято ще си стягам гъза да ги намаля с някой друг процент силови и кардио затова мисля да си взема добър бърнер и енергитик - предполагам окси-то е добър енергетик.Ако не карнитин и кофеин добавен към тях ще свършат работа - проблема, е че си мисля, че ефекта няма да е голям, или по лошо сърцето да вземе да ми спре кат тичам Хах :)
Между другото може да взема и друг доказал се продукт - файър, вече и аз незнам ако трябва ще пусна някой друг пик да видите как е положението, може да не се нуждая чак от такъв бърнер, било то комбинирано с карнитин или нещо.В момента пия само кре-алкалин и рибено масло.И още нещо - на доста места имам стрии, но вече съм зел мерки пия различни витамини минерали,мажа се с бебешко олио - но и да излезнат още някой не ми е проблем по хубаво така от колкото с това шкембе и талия 98 санта.. ;)

Мнението беше редактирано от Riko на 25.06.10 19:35.

25.06.10
20:10

казано от Rikoo на 25.06.10, 19:13:

Да не отварям нова тема - мисля да комбинирам окси-то с редуктион ПМ (не съм дали ще имам финанси за 2рото но оксито със сигурност) - ще ми навреди ли на 17 съм почти(тежа 94 килограма висок съм 1.88), или ако не ефекта какъв ще е? Имам едно 20-21 % подкожни може дори 22 да са това лято ще си стягам гъза да ги намаля с някой друг процент силови и кардио затова мисля да си взема добър бърнер и енергитик - предполагам окси-то е добър енергетик.Ако не карнитин и кофеин добавен към тях ще свършат работа - проблема, е че си мисля, че ефекта няма да е голям, или по лошо сърцето да вземе да ми спре кат тичам Хах :)
Между другото може да взема и друг доказал се продукт - файър, вече и аз незнам ако трябва ще пусна някой друг пик да видите как е положението, може да не се нуждая чак от такъв бърнер, било то комбинирано с карнитин или нещо.В момента пия само кре-алкалин и рибено масло.И още нещо - на доста места имам стрии, но вече съм зел мерки пия различни витамини минерали,мажа се с бебешко олио - но и да излезнат още някой не ми е проблем по хубаво така от колкото с това шкембе и талия 98 санта.. ;)

Бате,преди 2 месеца и половина бях същия случай като теб,за 2 месеца с lean extreme и oxyelitepro,талията от 96 на 75,но се иска постоянство,яка диета и много кардио.

25.06.10
20:32

А ти как си години/ръст/тегло физическа активност и.т.н.

25.06.10
20:45

казано от Rikoo на 25.06.10, 20:32:

А ти как си години/ръст/тегло физическа активност и.т.н.

същите като теб.

26.06.10
11:45

Аз съм 10ти ден на оксито и като качих дозата на 2+1 ми дойде малко като аритмия, но се свалят килца и сантиметри, ест. за това кратко време няма как да кажа точно какво свалям, но не е сила и обем в ръце и рамене (надявам се да е вода+мазнина). Та бих го препоръчал, само не знам как всички им е лек и не го усещат примерно, явно аз си нямам търпимост към стимуланти :)

26.06.10
13:26

казано от Intolerante на 25.06.10, 20:10:

казано от Rikoo на 25.06.10, 19:13:

Бате,преди 2 месеца и половина бях същия случай като теб,за 2 месеца с lean extreme и oxyelitepro,талията от 96 на 75,но се иска постоянство,яка диета и много кардио.

Как ти е кожата и появиха ли ти се стрии. Моята е 100 см, И силно се интересувам какво е станало с теб?

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1