08.07.10
16:20
Здравейте всички :)
Искам с тази тема малко да се стимулирам и да се раздвижа. Не че не се движа, но ми се иска да си купя няколко добри продукта и да си водя едно дневниче, в което да описвам всичко и разни добронамерени колеги от форума да ме следят и да дават съвети и идеи. Пък и винаги вниманието стимулира, а и на мен винаги ми е било интересно да гледам някоя такава тема:)
Та смятам до 2-3 дена- да започна да чистя кг. В момента съм 185см 85кг. за чистене имам около 4-5кг. мазнинки главно по корема и малко по гърдите мисля за около 30-40дена да го направя...
Много теми изчетох и реших да направя с един удар 2 заека :) Да ви попитам набързичко в темата, а после да я обърна в дневник :)
Пред месец и половина изпих 1 опаковка Met RX л-карнитин..ама с кофти хранителен режим и накъсване на тренировките нямах ефект. Сега както казах съм решен да направя нещо съществено. Дневник с резултати, снимки и т.н :)
Мисля да пробвам Fyre+NOW Lipotrim+L-carnitine течен 1 бутилка Мет РХ...(общо 153лв.)
Всъщност питането ми е:
1. Има ли смисъл от Липотрима в комбинацията с Файъра
2. Има ли смисъл от Л-карнитина?
3. Да изпия и “изтренирам” Файъра и Липотрима(около 20дни) а след това да продължа докато свърша Л-карнитина??
4. Ще направя и една НВД ама няма да е много “ниска”, та нещо друго да си купувам ли? :)
5. Ограничен съм финансово и не ми се иска да изхарчвам над 150лв. за 30дни...това са много пари, и заради това търся разумни продукти и съвети:):)
Много Ви благодаря за отговорите, а аз скоро ще започна да си водя дневничето със снимките и инфото :)
П.П Тренировките...ами за ММ тренирам 2-3 пъти седмично...Тренирам всичко, което ми се тренира и не се престаравам(имам растежения на бицепсите и нямам много избор)...кардиото ще е главно тичане-интервални тренирвоки + колоездене :) примерно 4-5пъти седмично :):)Може би ще правя и по едно кросче 4-5км. един път седмично :)
Темата беше редактирана от Sioks на 08.07.10 16:50.
Колега,
вземи си Dymatize Dyma-burn в комбинация със Карнитин и БЦАА. Мини на НВД и наблегни на кардиото 5 дена/ тежестите 3-4 дена. Добавките са само 20% от цялата работа... другите са хранене и режим!
казано от Xitap на 09.07.10, 15:37:
Колега,
вземи си Dymatize Dyma-burn в комбинация със Карнитин и БЦАА. Мини на НВД и наблегни на кардиото 5 дена/ тежестите 3-4 дена. Добавките са само 20% от цялата работа... другите са хранене и режим!
За добавки говоря... не за инжекциони.
Защо да взема Dymatize Dyma-burn ? По-добър ли е... Много рових из форума и за файъра има все положителни мнения...с малки изкл. отделно че си купих от тия дозички за 3лв. и днес изпих и ми действа...цял ден нямам апетит(имам вълчи апетит) и се чувствам “странно”...та файъра май ще си го купя...
Въпроса е за другите нещо..Липотрима да го вземам ли? Или да си карам на Файър и Л-карнитин? А тесдрайъва да ударя половин опаковка след това???
Не ми трябват аминокиселини...нямам много мускули, а и се храня с толкова много месо и белтъци че просто няма смисъл...плсс. не ми обяснявайте разните “ефекти” и че са наистина нужни...изпил съм стотици кутии всякакви аминки...все тая...на 23г. съм и от 14г. съм в залата...не че има разлика, ама не ми и дреме :):)
П.П иначе има едни стари мазнинки точно на плочките, които каквото и НВД да правя все не мога да ги махна...заради това реших да прибягна до няколко продукта :)
Мнението беше редактирано от Sioks на 09.07.10 16:21.
Защо избра Файър пред ОЕП (има шанс да си взимам бърнер след месец, сериозно се замислям кой от двата)
09.07.10
20:09
ОЕП има психотропни вещества, амфетки , друсалки.Не е добър вариант за първи избор :)
От основната съставка ти пада ... “настроението :D
09.07.10
20:13
Айде, тия дето не са пробвали продукта, да не изказват мнения ;)
По всичко си личи, че царя в категорията е и ще бъде само един.
Но, нека всеки сам си избира.
09.07.10
20:14
казано от Helper55 на 09.07.10, 19:57:
Аз чакам ОЕП сестрата да ми донесе тия седмици :D
Хахаха,сестра ти е дилър,човече! :D :D :D :D
09.07.10
20:20
казано от Finish First на 09.07.10, 20:13:
Айде, тия дето не са пробвали продукта, да не изказват мнения ;)
По всичко си личи, че царя в категорията е и ще бъде само един.
Но, нека всеки сам си избира.
Къде го видя този цар бе , да не учиш по история нещо , че си се вкарал във филми :D
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 09.07.10 20:21.
Та понеже днес нали почнах с пробване с файъра, то съм поръчал и утре ще взема голямата разфасовка и направо ще продължа...
Решил съм да си взема и липотрим на нау, а Л-карнитин ще пия само по 1 доза преди бягане в тренировъчни дни и една доза преди сън в не тренировъчни дни или(тоест петък и неделя мисля да почивам от кардиото)??...
Огънчето ще го вземам 2х2капсули+ 1х1 тоест (5капс на ден)...
Липотрима мисля да вземам само по 1 доза на ден...тоест 3 капсулки, и съответно ще ми стигне за 20дни.
Имам 3 основни хранения и се чудя кога и как да ги пия..
Примерни хранения:
8.00 часа Сутрин филия хляб + 100гр. кашкавал+100гр. пушено...
10.00 часа бананче
12.00 обяд 1карт. кюфте +250грама свински ребърца...
16.00 часа 100грама ядки 0л.5литра мляко..
18.00 часа нещо пилешко 150грама или 2 консерви риба ще си подложа..
силова тренировка от 20.00 до 21.00
вечеря в 21.30 часа...мръвка някаква 200-300гр.+ салата домати краставици, зеле...
Това е нещо примерно, като ще има промени-яйца,изварка,прясно мляко и други в движение...
Сега според горната програма как да разпределя приема на Огънчето и Липотрима+Л-карнитина....
Бягането ми е сутрин раничко -7.20часа(2пъти седмично-В и Ч)...както и вечер преди силовата примерно(2 пъти седмично П и Сряда)...И събота ще правя някоя кросче 5-6км. и други дейности...
казано от RogerF на 09.07.10, 20:09:
ОЕП има психотропни вещества, амфетки , друсалки.
Я пак ?
КОлеги моля ви! Много сте се разлигавили :)
Някой плс да даде съвет...Днес официално стартирам програмата...По-късно ще напиша всичко случило се днес, снимки и т.н. ще помоля и модератор да ми почисти и премести темата...Та ако може някой още да изрази мнение, ще съм благодарен, ако не, поне да няма спам.
Благодаря :)
Fyre + Carnitine са ти предостатъчни.
А от @RogerF - чакам доказателства за твърденията му.
10.07.10
08:33
Твърдението ми беше метафорично! :)
Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 10.07.10 08:34.
Ами взех и Липотрим....Имам една опаковка 60капсули...таа кога да ги пия...или да го отложа малко във времето примерно след 1 седмица да започна да го пия???
А какви са ползите от употребата на Л-карнитин вечер преди лягане?? Или да удрям само по 1супена лъжица преди кардио и толкова?
Дата: 10.7.10г. Събота... СТАРТ НА ДНЕВНИЧЕТО!!!
Ами от днес започнах да действам. Както казах, вчера изпих опаковка Файър от 2капсули и ми хареса...Днес си набавих и останалите неща и започнах. Впрочем нещата си ги взех от едно магазинче на центъра с много добра отстъпка от 15% ...всичките...мисля че е до края на Юли е промоция...
Продукти:
Syntrax Fyre 120таблетки
NOW Lipotrim - 60таблетки
Met-rx liquid l-carnitine 476ml.
Мои снимки:
1.85 84кг. снимките са на празен стомах сутринта.
http://img821.imageshack.us/gal.php?g=dsc01288l.jpg
Направих сутринта на гладно и замервания:
Гърди- 108см.
Бедро 56см.-90см.
Корем горен - 87см.
Корем долен:):)- 92см.
Бицепс десен - 35.5см
Бицепс ляв - 35см
..Както казах от 10месеца съм с разтежения на бицепсите и тренирам само с дъмбели и то 1 път в месеца....все пак ще видя да не би случайно да има промяна след края на цикълчетото..примерно 1см нагоре …На миналата силова тренировка се чувствах доста добре напомпан..
Мерки:
Утре на гладно..
Денят:
Ставане: 8.40ч....
В 9.20ч. 1 капсула файър-останала от пробното пакетче с 2 капсули..бях си купил 4 капс.
В 10.00 закуска..имах причина да изместя закуската във времето.
1 филия хляб, 700мл. чай с 2л. захар,150грама пушено+150гр. кашкавал
На разходка по центъра и нац. стад.
В 13.00 2 капсули файър
В 13.30 обяд. 2 кебабчета по 120гр. -царски+ малка питка хляб черна-25ст. от Билла :)
16.00 часа 0.500кг. кайсии+1 ябълка
18.00 2капсули Файър
18.45 хапване- 2 месни кюфтета по 80грама+ 1 пил. крилце...
19.40ч. 1 супена лъжица Л-карнитин
20.30часа...фитнес залата:
- 6мин. бягане 1км....ей така..
- 40мин. тренировка за рамо...+ коремни преси
22.20ч. 2хапченца Липотрим
23.00 вечеря пилешко бутче+100грама бяло пилешко месо+ 2 малки домата и малка краставица...всичко това без сол и т.н.
Принципно се движа пеш постоянно и на някъде. Между фитнеса и вкъщи-10мин, между вкъщи и там където хода да вечерям-15мин пеш и т.н..Живея и 6тия етаж и не ползвам асансьор. Тоест всеки ден имам поне 6качвания и слизания...
Забележка за деня:
Чувствам се доста добре. Усещам намаление на глада доста добро. Започнах да се чувствам странно и леко затоплен, отделно че нещо странно се случва в стомаха ми...което ме кефи :)
На тренировката за 6мин. загрях АДСКИ все едно съм бягал 20мин вместо 6мин... За тренировката за рамо се чувсвах доста добре имах много енергия и не успях да се изразходя докрай, защото затваряха залата...Това е супер :) Днес съм изпил около 3.5литра вода. Утре продължавам със спринтове сутринта...нямам търпение да вкл. на пълни обороти...
П.П
Моля модератор да ми премести темата в правилния раздел, както и да бъде почистена от ненужните постове.
БЛАГОДАРЯ!!!
Мнението беше редактирано от Sioks на 11.07.10 21:38.
Не че съм някав специалист......ама за мен тоя хранителен режим е много далече от истината(пил.крилца,кюфтета,няма закуска и тн.)
Дано не съм прав де
Важното е да има желание,начините ще се открият в последствие =)
казано от emzo на 10.07.10, 07:52:
.
А от @RogerF - чакам доказателства за твърденията му.
.
Methylhexaneamine (Forthan, Forthane, Floradrene, Geranamine), also known as dimethylamylamine (DMAA), is a drug and simple aliphatic amine used as a nasal decongestant, as well as treatment for hypertrophied or hyperplasic oral tissues[1], and as an active ingredient in party pills
http://www.stuff.co.nz/national/health/790988
Ден 2: 11.07.2010г. Неделя - само кардио
Денят...
Ставане 7.40 часа.
8.20ч - една суперна лъжица Л-карнитин
9.00ч. - Огънче 2 капсули
9.00ч. кардио 1км. крос + 5х100м. спринтове....
9.40ч. Закуска 1.5филии хляб + 150гр. шпеков салам+ 150грама кашкавал+0.700мл. чай
12.30ч. 1 банан
14.30ч. 2 капсули огънче
15.00ч. 1 сандвич+50грама фъстъчки сандвича беше купешки от 1филия хляб..некъв стар и клисав + шунка и луканка имаше около 100грама и малко кашкавал..баси гадния и скъп сандвич...
17.00 часа - 200гр. пилешка пържола + салата домати и краставици само с оцет..тва в едно р-че
17.40ч. -1 праскова
20.30ч. 2 капусли Липотрим.
21.10ч. - 3 домашни кюфтета(200грама) от кайма от истиснко месо+100грама пилешко месо + 1 домат
Забележка за денят:
Днес имах доста работа и доста походих...При сутрешното бягане многооо добре се потях...много и добре се чувсвах...малко ме заболяха краката от прекомерното тичане, та ще трябва да намаля темпото...През целия ден сигурно съм минал 5км. пеш...Целия ден се чувсвах някак си странно и леко треперещ...Което явно показва че има някакви химии в тялото ми :) За момента се чувсвам окей...Малко не ми достига сън, ама се надявам тези дни през работната седмица да си наваксам... Изпил съм около 3литра течности....Не изпитвам нужда от повече храна, но като че ли ще трябва да увелича протеина..
Направих сутринта на гладно и замервания:
Гърди- 108см.
Бедро 56см.-90см.
Корем горен :):)- 87см.
Корем долен:):)- 92см.
Бицепс десен - 35.5см
Бицепс ляв - 35см
..Както казах от 10месеца съм с разтежения на бицепсите и тренирам само с дъмбели и то 1 път в месеца....все пак ще видя да не би случайно да има промяна след края на цикълчетото..примерно 1см нагоре :D:D…На миналата силова тренировка се чувствах доста добре напомпан..
11.07.10
21:58
Няма кой да ти премести така темата,не е трудно да си създадеш нова.
Иди с мишката в началото на форума и търси мъжките дневници,от там си направи една нова тема и воала,ще имаш дневник! ;)
Брат, копирай текста и си направи дневник, където му е мястото не тук да пишеш.
Айде
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/46384/
Пуснах си една темичка...Тъкмо е по-добре структурирана :):)
Иначе какво да кажа...трудно ми е все още с храненето...знам че не е перфектно, а и едва ли ще стане някога...ама отразявам реално това, което се случва...пък ще видим как ще се развият нещата :) Та така :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече