11.07.10
22:04
Резултатите+ снимки на страница 2 на края!!!
Здравейте всички :)
Искам с тази тема малко да се стимулирам и да се раздвижа. Не че не се движа, но ми се иска да си купя няколко добри продукта и да си водя едно дневниче, в което да описвам всичко и разни добронамерени колеги от форума да ме следят и да дават съвети и идеи. Пък и винаги вниманието стимулира, а и на мен винаги ми е било интересно да гледам някоя такава тема:)
Тренировките...ами за ММ тренирам 2-3 пъти седмично...Тренирам всичко, което ми се тренира и не се престаравам(имам растежения на бицепсите и нямам много избор)...кардиото ще е главно тичане-интервални тренирвоки + колоездене :) примерно 4-5пъти седмично :):)Може би ще правя и по едно кросче 4-5км. един път седмично :) Доста активна личност съм, та спорта и кардиото са част от живота ми :)
Дата: 10.7.10г. Събота... СТАРТ НА ДНЕВНИЧЕТО!!! За деня леко кардио+силова
Ами от днес започнах да действам. Както казах, вчера изпих опаковка Файър от 2капсули и ми хареса...Днес си набавих и останалите неща и започнах. Впрочем нещата си ги взех от едно магазинче на центъра с много добра отстъпка от 15% ...всичките...мисля че е до края на Юли е промоция...
Продукти:
Syntrax Fyre 120таблетки
NOW Lipotrim - 60таблетки
Met-rx liquid l-carnitine 476ml.
Мои снимки:
23г. 1.85см. 84-5кг. снимките са на празен стомах сутринта.
http://img821.imageshack.us/gal.php?g=dsc01288l.jpg
Мерки:
Направих сутринта на гладно и замервания:
Гърди- 108см.
Бедро 56см.-90см.
Корем горен - 87см.
Корем долен:):)- 92см.
Бицепс десен - 35.5см
Бицепс ляв - 35см
..Както казах от 10месеца съм с разтежения на бицепсите и тренирам само с дъмбели и то 1 път в месеца....все пак ще видя да не би случайно да има промяна след края на цикълчетото..примерно 1см нагоре …На миналата силова тренировка се чувствах доста добре напомпан..
Денят:
Ставане: 8.40ч....
В 9.20ч. 1 капсула файър-останала от пробното пакетче с 2 капсули..бях си купил 4 капс.
В 10.00 закуска..имах причина да изместя закуската във времето.
1 филия хляб, 700мл. чай с 2л. захар,150грама пушено+150гр. кашкавал
На разходка по центъра и нац. стад.
В 13.00 2 капсули файър
В 13.30 обяд. 2 кебабчета по 120гр. -царски+ малка питка хляб черна-25ст. от Билла :)
16.00 часа 0.500кг. кайсии+1 ябълка
18.00 2капсули Файър
18.45 хапване- 2 месни кюфтета по 80грама+ 1 пил. крилце...
19.40ч. 1 супена лъжица Л-карнитин
20.30часа...фитнес залата:
- 6мин. бягане 1км....ей така..
- 40мин. тренировка за рамо...+ коремни преси
22.20ч. 2хапченца Липотрим
23.00 вечеря пилешко бутче+100грама бяло пилешко месо+ 2 малки домата и малка краставица...всичко това без сол и т.н.
Принципно се движа пеш постоянно и на някъде. Между фитнеса и вкъщи-10мин, между вкъщи и там където хода да вечерям-15мин пеш и т.н..Живея и 6тия етаж и не ползвам асансьор. Тоест всеки ден имам поне 6качвания и слизания...
Забележка за деня:
Чувствам се доста добре. Усещам намаление на глада доста добро. Започнах да се чувствам странно и леко затоплен, отделно че нещо странно се случва в стомаха ми...което ме кефи :)
На тренировката за 6мин. загрях АДСКИ все едно съм бягал 20мин вместо 6мин... За тренировката за рамо се чувсвах доста добре имах много енергия и не успях да се изразходя докрай, защото затваряха залата...Това е супер :) Днес съм изпил около 3.5литра вода. Утре продължавам със спринтове сутринта...нямам търпение да вкл. на пълни обороти...
Темата беше редактирана от Sioks на 22.08.10 17:11.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
NOW Foods Omega 3
Омега 3 мастни киселини
Pure Nutrition Power Flex
Комплексна формула за стави и хрущяли
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Още предложения от BB-Shop
Ден 2: 11.07.2010г. Неделя - само кардио
Денят...
Ставане 7.40 часа.
8.20ч - една суперна лъжица Л-карнитин
9.00ч. - Огънче 2 капсули
9.00ч. кардио 1км. крос + 5х100м. спринтове....
9.40ч. Закуска 1.5филии хляб + 150гр. шпеков салам+ 150грама кашкавал+0.700мл. чай
12.30ч. 1 банан
14.30ч. 2 капсули огънче
15.00ч. 1 сандвич+50грама фъстъчки сандвича беше купешки от 1филия хляб..некъв стар и клисав + шунка и луканка имаше около 100грама и малко кашкавал..баси гадния и скъп сандвич...
17.00 часа - 200гр. пилешка пържола + салата домати и краставици само с оцет..тва в едно р-че
17.40ч. -1 праскова
19.00ч.- 1 капсула Файър
20.30ч. 2 капусли Липотрим.
21.10ч. - 3 домашни кюфтета(200грама) от кайма от истиснко месо+100грама пилешко месо + 1 домат
Забележка за денят:
Днес имах доста работа и доста походих...При сутрешното бягане многооо добре се потях...много и добре се чувсвах...малко ме заболяха краката от прекомерното тичане, та ще трябва да намаля темпото...През целия ден сигурно съм минал 5км. пеш...Целия ден се чувсвах някак си странно и леко треперещ...Което явно показва че има някакви химии в тялото ми :) За момента се чувсвам окей...Малко не ми достига сън, ама се надявам тези дни през работната седмица да си наваксам... Изпил съм около 3литра течности....Не изпитвам нужда от повече храна, но като че ли ще трябва да увелича протеина..
Мнението беше редактирано от Sioks на 11.07.10 22:08.
Сутрин след ставане ти трябва някакъв източник на протеин.ЩЕ загубиш мнпого маса така,освен мазно.И резултата няма да ти хареса.
Освен това зарежи всякакви купени сандвичи,салами или кашкавали,не си струват парите,които хиз не са малко.
Позинга ти е страннен и със сигурност можеш по добри пози да избереш.
Почвай здраво коремните преси.Поне 2 пъти седмично трябва да правиш корем,като гледаш да не прекаляваш.Малко по-нататък включи и по-сериозни упражнения за корем :).
Когато аз започнах да правя коремни и бях твърдо решен да изкарам плочките не съм си поставял определени срокове. Мисля си, че всичко ще стане с постоянство и правилни тренировки. 40 дни са много малък период от време. От мазен стомах до стомах с плочки на мен ми отне около 6-8 месеца, като все още съм на доста стриктна диета. Едно съм разбрал- преса не се изкарва толкова лесно.
Глупости аз за 30 дена режим ,успях горе доло да изкарам 2 реда от плочките още малко ми остава за цялостна преса ,това че вие изкарвате за най-малко 3,4 месеца говори зле за храната ви .За 40 дни няма да успееш ,поне 60тина дена ще ти отнеме с кардио и абсолютен режим.Дай 1,2 снимки да те видим първо .:)
Мнението беше редактирано от Камен на 12.07.10 11:41.
12.07.10
11:51
казано от Kambeto на 12.07.10, 11:38:
Глупости аз за 30 дена режим ,успях горе доло да изкарам 2 реда от плочките още малко ми остава за цялостна преса ,това че вие изкарвате за най-малко 3,4 месеца говори зле за храната ви .За 40 дни няма да успееш ,поне 60тина дена ще ти отнеме с кардио и абсолютен режим.Дай 1,2 снимки да те видим първо .:)
Ти първо си отвори очите и тогава говори.
За начало е добре....важното е че усетих ефект от добавките, а пък и тука имаше някакви злобни коментарчета, които ме надъхаха още повече :D:D:D:):)
Знам за сандвичите, ама се наложи...все пак живея,работя не съм по цял ден у нас да спя и да си готвя :)
Днес се заредих с Овесени ядки и от утре ги почвам...Все пак тоя кашкавал и шунка трябваше да ги изяде някой...няма да ги хвърля я’ :):)
Позинга на снимката ми е за да покаже мазнините по корема и паласките...То се вижда как съм се прегърбил и свил, че да се види...
Никой не говори за цялата преса...това за 40дни е абсурд ....особенно както при мен “долния корем” е по-голям от горния...Амбициран съм да покажа 2реда плочки отгоре надолу...
Коремни преси няма да правя повече от 1 път седмично...За тарикатите, където ми се правят на умни и иронизират имал ли съм плочки или не искам да им кажа, че до преди 3г. се чупеха цигли на корема ми...и то в буквалния смисъл...А здрава преса под мазнината имам от 14г. (тоест от почти 10г.)и това е заради бойните изкуства, с които съм се занимавал :):):)
Не се притеснявам да изгубя малко ММ :D:D: Аз я нямам просто...та ми е все тая :)Не съм бодибилдинг маняк...аз съм една затлъстяла нинЖА :D:D
Снимки съм сложил в първия пост и са дадени като ЛИНК>
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО благодаря на ВСИЧКИ, които писаха в темата...Както казах и + и - коментари ми бяха от голяма полза :):)
На мен ли така ми се струва или ти е прекалено голяма талията. Някъде бях чел, че мъже с талия над 90см. за застрашени от сърдечно-съдови заболявания, за затластяването да не говориме. Ти си 88 ? Успех, но не ти лис е вижда прекалено малък периода от 40 дни ?
не се заядвам, тое е мнението ми.
Хех споко изобщо не го приемам като заяждане...:)
То си е факт, че талията си ми е голяма...ама какво мога да направя....Иначе аз си знам, че съм предразположен към сърдечни проблеми...Добре съм проучил родословното си дърво :):)...Я доживея до 45г. я не...ама до тогава нищо не се знае...живот...
Така...да се отчета днес..ще слагам и снимки за по-интересно:):)
Понеделник 12.07.10г.
7.30ч. Ставане
8.00ч. - Огънче
9.00ч. - закуска...120грама Тандем шунка-18гр. протеин,3гр. мазнини, 0.5гр. въглехидрат и много сгъстители.оцветители и химии :)+баничка със сирене
12.00ч. Липотримче 2 капсули
12.45-> 2 опаковки по 120грама Тандем Свинско филе и Шунка+ половин картофено кюфте...бях си купил 2,ама не успях да ги изям...Насила изядох последните парчета шунка.
Снимки:
http://img412.imageshack.us/i/dsc01302zm.jpg/
http://img20.imageshack.us/i/dsc01301j.jpg/
14.00 часа - банан
18.00 ч.- Липотрим 2 капсули
18.30ч. - 50грама овесени ядки и 300мл. прясно мляко...трябваше да хапна нещо...
19.20ч. - 2 капусли огънче+ 1 супена лъжица Л-карнити...
20.10ч. вече бях в залата...малей.. Започнах с интервално бягане на пътечка, доколкото тя позволяваше...
3км. 16минути... Макс скорост 16км. 40сек. бягане. А после поддържане на 10км. 1мин и 30-40сек....Има и някакво време докато пътечката набера и намали скоростта..абе тъпа работа..
Снимка: http://img84.imageshack.us/i/dsc01308a.jpg/
20.35ч. започнах силовата част- тренирах гърди и трицепс....естествено, нали нямам преса :):)...та направих и няколко упражнения за тази част :):):)
21.15ч. завърших тренировката.
22.00ч.- липотрим 2 капсули абе нямаше нужда да ги пия, ама бях забравил...пък и от днес съм с нов режим и се обърках..
22.15ч.- вечеря
- 4 белтъка+1 жълтък
- Истински домашен домат от дълбоката провинция-баси колко е сладък...нищо не съм го солил и т.н..
- купих си и едно свинско джоланче...та оглозгах около 150грама от него..
Снимка: http://img682.imageshack.us/i/dsc01310.jpg/
Забележката:
Ами добре се чувсвам...общо взето цял ден потрепервам и не съм гладен...както казах понасилих се на обяд..
Вечерта преди тренировката се чувсвах като робокоп...Нищо не можеше да ме спре в залата :D:D Единствения проблем беше липсата на въздух и беше малко задушно, но се оправих...Имах доста енергия...ръцете ми се напомпаха стабилно...На челото ми излязоха 2 вени...Таа незнам добавки за качване ли ползвам или за сваляне...преди 2г. бях вземал някаква уж силна и напомваща добавка С-пъмп+глута+протеин и аргинин и ефекта и беше с поне 10+15% по-слаб отколкото както се чувсвах днес в залата :):)
През следващите 2часа движение, спирам и почивам и всичко е окей...Леко натоварване правя и започвам да горя и сърцето ми да препуска...За качване на 6 етажа се изпотих...при положение че това ми е ежедневие и никога не ги усещам...баси кефа...
Продължавам да се надъхвам...
П.П Това че се чувствах като робокоп не означава, че успях да увелича кг. с които тренирам...дори може би имаше леко занижение, ама се чувствах добре де :)
Мнението беше редактирано от Sioks на 12.07.10 20:50.
13.07.10
06:10
казано от Sioks на 12.07.10, 20:31:
Хех споко изобщо не го приемам като заяждане...:)
То си е факт, че талията си ми е голяма...ама какво мога да направя....Иначе аз си знам, че съм предразположен към сърдечни проблеми...Добре съм проучил родословното си дърво :):)...Я доживея до 45г. я не...ама до тогава нищо не се знае...живот...
Така...да се отчета днес..ще слагам и снимки за по-интересно:):)
Понеделник 12.07.10г.
7.30ч. Ставане
8.00ч. - Огънче
9.00ч. - закуска...120грама Тандем шунка-18гр. протеин,3гр. мазнини, 0.5гр. въглехидрат и много сгъстители.оцветители и химии :)+баничка със сирене
12.00ч. Липотримче 2 капсули
12.45-> 2 опаковки по 120грама Тандем Свинско филе и Шунка+ половин картофено кюфте...бях си купил 2,ама не успях да ги изям...Насила изядох последните парчета шунка.
Снимки:
http://img412.imageshack.us/i/dsc01302zm.jpg/
http://img20.imageshack.us/i/dsc01301j.jpg/
14.00 часа - банан
18.00 ч.- Липотрим 2 капсули
18.30ч. - 50грама овесени ядки и 300мл. прясно мляко...трябваше да хапна нещо...
19.20ч. - 2 капусли огънче+ 1 супена лъжица Л-карнити...
20.10ч. вече бях в залата...малей.. Започнах с интервално бягане на пътечка, доколкото тя позволяваше...
3км. 16минути... Макс скорост 16км. 40сек. бягане. А после поддържане на 10км. 1мин и 30-40сек....Има и някакво време докато пътечката набера и намали скоростта..абе тъпа работа..
Снимка: http://img84.imageshack.us/i/dsc01308a.jpg/
20.35ч. започнах силовата част- тренирах гърди и трицепс....естествено, нали нямам преса :):)...та направих и няколко упражнения за тази част :):):)
21.15ч. завърших тренировката.
22.00ч.- липотрим 2 капсули абе нямаше нужда да ги пия, ама бях забравил...пък и от днес съм с нов режим и се обърках..
22.15ч.- вечеря
- 4 белтъка+1 жълтък
- Истински домашен домат от дълбоката провинция-баси колко е сладък...нищо не съм го солил и т.н..
- купих си и едно свинско джоланче...та оглозгах около 150грама от него..
Снимка: http://img682.imageshack.us/i/dsc01310.jpg/Забележката:
Ами добре се чувсвам...общо взето цял ден потрепервам и не съм гладен...както казах понасилих се на обяд..
Вечерта преди тренировката се чувсвах като робокоп...Нищо не можеше да ме спре в залата :D:D Единствения проблем беше липсата на въздух и беше малко задушно, но се оправих...Имах доста енергия...ръцете ми се напомпаха стабилно...На челото ми излязоха 2 вени...Таа незнам добавки за качване ли ползвам или за сваляне...преди 2г. бях вземал някаква уж силна и напомваща добавка С-пъмп+глута+протеин и аргинин и ефекта и беше с поне 10+15% по-слаб отколкото както се чувсвах днес в залата :):)
През следващите 2часа движение, спирам и почивам и всичко е окей...Леко натоварване правя и започвам да горя и сърцето ми да препуска...За качване на 6 етажа се изпотих...при положение че това ми е ежедневие и никога не ги усещам...баси кефа...
Продължавам да се надъхвам...П.П Това че се чувствах като робокоп не означава, че успях да увелича кг. с които тренирам...дори може би имаше леко занижение, ама се чувствах добре де :)
концентрирай се върху правенето на план за след свалянето
ДЕН 4
13.07.10г.
7.00ч. - Липотрим 2 капсули...
заспах и се събудих в 7.50ч.
8.00 - 150гр. овесения ядки с почти 1кофичка кисело мляко 2%....баси отврата...ама ще свикна..-ударих и 2 яйца-само 1 жълтък...
11.30ч. Файър - 2 капусли
12.15ч. - Обяд-> 3 яйца - 1 жълт- 120грама хубава пилешка пържола-100грама картофи
13.30ч. 1 банан...
16.00ч.-2 капусили Липотрим
16.50ч. - 100грама овес с 1 кофичка кисело мляко..пак 2% верея..
20.20ч. - 2 супени л. Л-карнитин + 2 капсули Файър...
21.00 започнах тренировката...30минути кардио- ама не натоваращо въртене на колело+ оная машина където си стъпил и се движиш напред назад и леко нагоре и надолу заедно с ръцете...където ги рекламират за вълшебни по ВЦ телешоп :):) Доста се изпотих на това кардио, а и НЕ натоварих краката, та им давам възможност да починат за сутрешното кардио утре...
21.30ч. - силова тренировка...имах мускулна треска и не съм се напъвал..правих гръб и бицепс..абе нещо се мотаех из залата 30мин :)
22.00ч. 2 капсули липотрим...
22.40ч. вечеря - кебабче, кюфте, кърначе+3 яйца -(1 жълтък)+ 1 домат...
След малко ок. 00.15часа ще ударя 1 с.л Л-карн...
Забележката:
Ами всичко за момента е окей...днес храната беше хубава като изкл. вечерята :) Все пак съм доволен...не бях гладен и потренирах добре :)Мисля и че успях да повъзстановя краката сутрешното бягане утре :):):)
П.П КОлега аз предпочитам да тренирам първо КАРДИО после силова.Така смятам че не горя мускулите...Защото ако направя силовата и после почна кардиото ще ги изгоря...поне така си мисля аз...отделно че приоритет ми е чистенето, а не качването и не ме вълнува колко точно ми е пълноценна силовата тренировка...и без това не си давам много зор на нея...
Бих искал да помоля Миро Гичев да си редкатира мнението горе и да не ме цитира, защото ми е много дълъг цитата и става много дълга темата. Благодаря ти Миро:) Рано ми е да мисля за план за след свалянето...имам още 36дни+поне още 20дни....до края...
Мнението беше редактирано от Sioks на 13.07.10 21:17.
ДЕН 5: 14.07.10г.
Ставане в 6.40ч. - 2 файъра и 2 супени л. Л-карн
7.40ч. кардио..не се чувсвах добре...за първи път нямам нещо въздух..някакво смесено бягане..кросче+леки 60% спринтове...30мин на почивки+още 30мин ходене..
9.00 закуска- овес 150гр.+кислео мляко...ии 1 лъжица мед...не издържам просто..
12.00 2 капсули липотрим
13.00 обяд...180грама пилешко филе бяло+130грама грах с царевица
за съжаление си забравих яйцата..
в 17.00ч. - огънче 2 капсули
в 17.30ч. 3 белтъка с 1 жълтък+5 парченца салам...
в 19.00 липотрим 2 капсули
20.00 вечеря... пилешка пържола+кюфте + 2 белтъка+домати...без никаква сол, олио и т.н.гадноо..
Забележката:
Ами малко зор имах с кардиото..забелязвам, че ми се възвърна леко апетита, което е добре, и смятам да увелича храната и протеина :):) Утре ще вкл. въглехидрат на обяд :):) Сега трябва да се наспя добре... :)
Мнението беше редактирано от Sioks на 14.07.10 21:28.
Кардио преди силова ти изчепрва гликогена в черния дроб. Затова се прави Хиит след силова, ама ти трябва некав протеин или аминки.
казано от Rikoo на 14.07.10, 21:34:
Кардио преди силова ти изчепрва гликогена в черния дроб. Затова се прави Хиит след силова, ама ти трябва некав протеин или аминки.
Честно казано не вярвам вече на протеини или аминокиселини и т.н.. Предпочитам пържоли и меса отколкото аминките...просто не ми се струват рентабилни...давал съм стотици левове за аминки на прах, протеини и всичкото най-високо качество и все тая...
Таа днес ще пробвам кардиото след силовата..пък да видим :):)
Протеина ти замества едно хранене с белтъчини братко, не да те напомпа или въстанови.
Да да...възстановяване качване на ММ и т.н.. все глупости...Както казах вече не вървам на тия прахчета...Може да са ни гадни месата ама поне е месо...Таа в период на качване просто си разпределям храненето добре и действам+ едни витамини и плодове...
Изпил съм над 30либри протеин+ килограми аминки и още толкова хапове... все тая...Гот е да се пие протеинче с млекце, ама както казах вече не вярвам че ми доставят каквото и да било нужно...
Ден 5 15.07.10г.
Така....За тренировката днес
8.00 ставане- 2х Липотрим+ 1л. Л-карнитин
8.30ч. - 150грама овесени ядки+1 к. кис. мляко.
12.00 2х Файър
12.30 обяд....150грама картофи+120грама пилешка пържола беличка и хубава беше :)+ 3 белтъка и 1 жълтък
16.00 - 2 белтъка
17.00ч. 2хлипотрим
18.00ч...купих си 1 опаковка някаква шунка от тия на тандем...18гр. протеин+3гр. мазнини и без въглехидрат това пише на тях..
19.30ч. 2 с.л Л-карнитин + 2 х Файър...
в 20.30ч. - Кардио тренировка...беше едно много странно бягане...понеже ме болят все още крака и т.н.. и бягах първо леко кросче за загрявка после спринтове на 60% 20сек., после пак кросчета с по-голямо темпо...Абе общо взето без точно структурирана програма, метри, времи..Бягах както се чувсвах добре, и когато усещах че тялото ми гори :):) 40мин. беше бягането...Интересното е че след 3-4мин като свърших бях в супер форма и можех още толкова да избягам...все пак няма да се пресилвам заради стави,сухожилия и т.н. :)
Не съм правил силова тренировка, защото чувсвах че днес не успях да хапна достатъчно и просто нямаше смисъл да се напъвам в залата...
21.50ч. - 300гр. пилешко(бутче+бяло месо) салата домати без нищо...пфф. гадост :):)
Забележката:
Ами май трябва да увелича храната и времето на хранене...Чувсвам се добре, ама май храната наистина ми идва мъничко и ще завиша дозите въпреки липсата на глад. Сега въртя въглехидрати...сутрин.обяд, следобяд :):) Утре ще ям въгл. целия ден :) Хареса ми бягането добре се чувсвам и ще става все по-добре :)
Мнението беше редактирано от Sioks на 17.07.10 07:56.
ДЕН 6 16.07.10г.
Ами днес не съм доволен от храненето..имах адски много работа и така..
7.30ч. ставане
8.00ч. 2 липотрим
9.00ч. закуска 150гр. овесени ядки и 1 к. кисело мляко..
11.40ч. 2 капусли огънче...
12.30ч. обяд...150гр. пилешко фил+240гр. печени картофи+ 80грама руска салата..
18.00ч. овесени ядки 100гр. +кисело мляко..
20.00 капусули огънче+2 с.л Л-карнитин..
21.00 тренировка...реших да ви послушам и започнах със силовата...Правих рамо 30мин. и се чувсвах суперрр...вече ще правя силовата преди кардиото..
21.30 старт на кардиото...Е това беше брутално кардио...Реших да пусна една 30мин. програма, която си беше на самата машина...тя е тип интервална с увеличаване и намаляване на скороста...за 30мин направих 5км...направо много се измъчих и толкова до сега никога не съм се потил през живота си...
Ама брутално потене...а после поне още 2 часа цялото ми тяло вреше и кипеше...Мисля, че точно тази вечер усетих 10)% ефекта на огънчето и л-карнитина....Брутално..
22.00 свърши кардиото.
22.20ч. 200гр. пилешка пържола+1 домат..
и после излизане и сега в 1.20пиша като току що изпих и 400мл. прясно мляко че съм жаден :)
Ето снимка на кардиото...Тази “скаличка” показва как се е променяло натоварването :) тръгна от 8км. и качваше до 14км. и после пак надолу и нагоре :):) Целта ми е тази програма да я минавам без да се замислям и да мина на следващата...тя е с по-стръмни графики и 16км. скорост..окло 6 като гледам :)
http://img19.imageshack.us/img19/2068/dsc01335ca.jpg
Забележката:
Ами имах много работа днес и преебах яденето...някой да даде съвет какво количество храна да поемам с този хранителен режим...Бягането беше жестоко и усещането че тялото ми гори е много приятно :):)
Мнението беше редактирано от Sioks на 18.07.10 17:23.
———————————————————————————————
Ден 7 17.7.10г. Събота
Ставане 10.00+липотрим
10.40ч. 150гр. овесени ядки+ лъжица мед+1 к. кисело мляко
След това трябваше да пътувам...изядох 1 ябълка :)
В 15.00ч. -2капусли файър
15.20ч. Хапване....пиле с ориз и гъби...
В 18.00ч. липотрим 2 капсули.
18.30ч. - картофи със зелен боб+ пилешко на манджа+1 филия хляб..+ салата домати
20.40ч. пак хапване пиле с ориз и гъби+1 филия хляб :)
Този ден нямаше тренировка :):) Имаше потене на един шезлонг под яркото слънце :)
10.20ч. - овесения ядки 150гр. +лъжица захар+ 1 кофичка кисело мляко..
в 12.20ч. 2 капсули файър- целия следобяд бях на басейнче :)
13.30ч. бях се подготвил и си купих една пържола 200гр. пилешка от филе :)
пак басейнче едно друго...
17.00ч. ядох 2 домашни кюфтета-мляно телешко и свинско месо около 250гр. бяха+ малка краставичка
20.10ч. 2 капсули липотрим
20.40ч. пак 2 от домашните кюфтета+ домати и краставици :)
И днес няма да има тренировка...пораздвижих се на басейнче ама и днес го пиша за възстановяване :)
Мнението беше редактирано от Sioks на 18.07.10 17:41.
Ден 9 Понеделник 19 юли..
Малко забравих да го добавя и ми е мътно :)
Знам че беше един ден без въглехидрати..(сутрешните не ги слагам)
9.00 2хлипотрим и ставанет
Закуска в 9.30ч. 150гр. овесени ядки с кисело мляко
12.00 2 капсули Огънче
12.40ч. обяд... 2 месни кюфтета по 120грама всяко+ салата домати..
15.00 пътувах и по време на път изядох една ябълка..
17.00 липотрим 2 капсули
17.30ч. малко пилешка пържолка+1 домат +1 яйце
19.00ч. 2 с.л Л-карнитин + 2 капсули огънче
19.50-20.20ч. 30мин бягане= 5км. пак по онази програма,която съм снимал преди това..
Нищо друго цяла вечер...чак в 00.00часа успях да изям 2 белтъка+200грама пържола+1 домат...
към1.30ч. легнах и заспах...
Многооо здраво потене и бягане направих :) Много и работа и път имах...300+км..
Ден 10 Вторник 20.7.10г.
Ставане в 8.00ч. 2 капсули Липотрим
8.30ч. овесени ядки+300мл. прясно мляко закуска..
12.00ч. 2 капсули огънче
12.15ч. обяд...имах много работа и бързах...некви телешки пържоли имах +1 яйце+домати+задушени картофи около 150грама..
16.30ч. 2 наденички...пак от домашно месо+1 белтък+домат
19.30ч. Л-карн 2 с.л + Огънче 2 капсули
20.10ч. влязох в залата...малко потренирах гърди и трицепс..после малко разбота ми изникна и в
21.20ч. успях да се кача на пътечката... 30мин ->5км. бягане сам си задавах темпото не съм ползвал програмата..
Пак имаше адското потене..
Вечерята беше в 22.20ч. около 300грама месо пил. телеко и риба+1 белтък + салата домати и краставици..
23.30ч. изпих енергийна напитка с високо съдържание на минерали и соли...поне така пише...
сега е 00.15ч. и до 10мин ще съм в леглото :):)
Утре ще имам въгл. целия ден :)
Ден 11 Сряда 21.7.10г.
8.00 ставане - 2х липотрим
8.40ч. закуска...прясно мляко +150гр. овесения ядки.
12.30ч. 2х Файър
13.00ч. - обяд картофи с пилешко бутче
16.20ч. 2 капсули липотрим
17.00ч. 1к. кисело мляко + 120-30гр. овесени ядки
вечеря в 21.00часа...салата домати и краставици+ 3 кюфтета и една пилешка пържола..
Днес ходих до работа с колелото и то със здраво въртене...5км. :)
Друг тренировки нямам :):) Утре ще имам повече :)
Ден 19 29.7.10г. Четвъртък..
Почнах нова работа и съм доста зает...работя от 9.30 до 20.00 и съм цял ден на крака...
Програмата я спазвам супер стриктно...За момента нямам промени в храненето и заради това не пиша, всеки ден..просто е едно и също..
единственото малко разнообразие че за гарнитура на обяд хапвам царевица и грах от тия замразените и готовите :):) И то по-малко...
Бягането ми е същото 5км.=30мин+ ходене пеш + колело някои дни :):)
Тази събота заминавам на море и ще видим какво ще стане :)
Не съм се мерил но имам чусвото, че съм върнал малко :):)
Ден 31 ви 10.08.10г.
Върнах се от морето...7 дена бяха...за тия 7 дни имам 2 бягания по около 3км. кросово слабо темпо+ 2 силови тренировки в едно даскало-набирания, кофички и т.н..
Хранителния ми режим няма голяма промяна...просто съм увеличил с около 20-30% храната и по конкретно месото...
На морето почти всеки един ядях по 1-2 кочана царевичка :):)
Имам и 3 малки сладоледа...Общо взето само това ми е чийтинга...Няколко дена забравих да въртя въглехидратите...ама все пак бях на моренце не на лагер :):) Иначех имаше доста разходки и т.н..Имам и 2 аквапарка а там имаше многооо тичане и плуване :):) Абе имаше някаква активност...
Мръвката беше много..имах достатъчно време и всеки пържоли и меса въртях на скарата...голям кеф...
Върнах се от морето в неделя 8 август и се разболях...сега съм малко грипав...спрях файъра и съм на КОлдрекс и витамин Ц...вече 2 дена не съм го пилл..не съм пил и Л-карнитин...само 4 капсули Липотрим...Утре сряда сигурно пак нищо няма да пия...само липотрим и няма да спортувам.....Дано се оправя тия дни, че да сваля още някой друг грам , че има още само 9 дни... В неделя ми беше последното бягане 4.7км. за 30мин... добро темпо, ама точно това бягане ме разболя окончателно....
Стискам палци да се оправя набързо тия дни :):):)
На морето чух разни работи, че изглеждам добре....ще видим...като сложа новите снимки...дано последните 9дни са ми най-ползотворни от към сваляне:):) :)
Ден 37ми...16.08.10г..
Днес ми свърши огънчето и Л-карнитина...
Имам още 2 капсули Липотрим...Сбогом огънче...
Почвам да се чудя дали да задържа същия хранителен режим или да увелича въглехидратите...Тоест сутрин овесени ядки, а на всеки обяд да имам въглехидрати....
А и имайки предвид новата ми работа и това че съм по цял ден на крака и в движение напред назад....+ че ходя с колело на работа тоест 20мин здраво въртене или 30мин умерено..
Иначе май не съм споменавал ама всяка вечер съм с 200грама извара преди лягане :)(от 7 дена е това)
Още 3 дни :)
Мнението беше редактирано от Sioks на 15.08.10 21:35.
казано от Sioks на 15.08.10, 21:34:
Ден 37ми...16.08.10г..
Днес ми свърши огънчето и Л-карнитина...
Имам още 2 капсули Липотрим...Сбогом огънче...Почвам да се чудя дали да задържа същия хранителен режим или да увелича въглехидратите...Тоест сутрин овесени ядки, а на всеки обяд да имам въглехидрати....
А и имайки предвид новата ми работа и това че съм по цял ден на крака и в движение напред назад....+ че ходя с колело на работа тоест 20мин здраво въртене или 30мин умерено..Иначе май не съм споменавал ама всяка вечер съм с 200грама извара преди лягане :)(от 7 дена е това)
Още 3 дни :)
Ще ми е интересно ,аз за два месеца я изкарах много добре ,но не съм правил снимки от 2 седмици скоро ще си пусна и аз в “уж дневника ” ;D
Ииии така...пиша с малко закъснение, заради проблеми с компа и т.н..
На 18ти август станах точно 40дни...Станах сутринта и направих точно същото, което направих преди 40дни...А именно да се снимам и замеря. И двете замервания са правени по абсолютно еднакъв начин, на празен стомах без тренировка. Постарах се позите да си приличат, за да може да се види ПРЕДИ/СЛЕД.... Все пак за 40дни има малко разминаване, ама мисля че долу горе добре съм се справил... 2 снимки съм ги обръщал, защото съм на другата страна :) И при всичките позинги стягането и отпускането на мускулите е еднакво...тоест не съм се снимал на някои снимки да изглеждам дроб, а на други “яко натегнат”...
Резултатите в цифри:
Гърди 108см.—-104см.
Корем долен- 92см.—85см..
Корем горен- 87см.—81см.
Бедро - 56см.-52см
бицепс десен 35.5-35см
бицепс ляв 35-34.5см
Тегло 84кг.—> 77кг. (в някои моменти бях стигал и до 76кг. ама това е до вода :)новото “твърдо” тегло си ми е 77кг.)
Какво що.... Ами доволен съм..Най-много съм загубил от “долния корем” 7см...по принцип това ми е най-гадната част и там все още не се виждат плочки. Предполагам догодина напролет ще видя някакви резултати и там....И в гърдите съм върнал и почнах пак да се кефя как започнаха да се “нацепват”...Радвам се че съм загубил 7кг, а в ръцете само 0.5см....Като мускули мисля, че не съм загубил много...може би 1-1.5кг или нещо такова...чувствам се отлично и като сила и като физика:) Тааа смятам, че цялата галимация и 160те лв. си заслужаваха...просто имах нужда от стимул и това дневниче,+ правилните добавки и хранителен режим ме промениха много.....Занапред вече ще ми е много по-лесно...дори и без хранителни добавки :D:D:D Вече имам много добра промяна в хр. режим, обмяната и т.н...Свикнах с овеса и киселите млека и изварата:) намалих “ненужната” храна :):)
В момента все още съм на почти същия режим...и много се чудя каква промяна да направя...Дали изобщо нещо да променям :) Имам максимум още 2месеца за чистене и задържане...
От какво не съм доволен...
Ами трябваше този режим да го започна пролетта...тогава имах и доста повече време и за силови тренировки...Та момента не беше подходящ имах и 7дена на море, много работа и натоварване и почти нямам силови тренировки...общо около 7-8 за всичките 40дни :):) Сигурен съм че можех и малко по-добре ако бях се занимавал в правилното време :)
Мнението беше редактирано от Sioks на 22.08.10 17:09.
След тренировка се виждат доста повече :):)
Иначе явно плочите ще трябва да започна да ги тренирам по-сериозно и да добият по-голям обем:) В момента не са достатъчно изпъкнали просто защото нямат достатъчно обем иначе особенно в горната част мисля, че съм доста чистичък :):):)
Ето снимките c в албум и голям формат преди/след:
http://img713.imageshack.us/gal.php?g=11891407.jpg
Ето ги за по-мързеливите:
http://img594.imageshack.us/gal.php?g=71658143.jpg
Мнението беше редактирано от Sioks на 22.08.10 16:46.
Aaa не не не...тоя филм съм го гледал... Сега 1година ще “науча” тялото ми да бъде по-чисто и без мазнини и чак тогава ще мога да започна да трупам мускули... В противен случай веднага ще си върна старата форма...или по-скоро безформа :D:D:D
Опитах се да да сложа линкове да се визуализират снимките в темата, ама нещо не става...провах с ама не става...яяя някой да даде идея, че ме дразнят тия линкове :):)
23.08.10
07:51
казано от Draken на 22.08.10, 16:41:
Браво. Ся почни да трупаш мускули :)
x2
Aко не го направиш е голяма грешка
казано от Miro Gi4ev на 23.08.10, 07:51:
казано от Draken на 22.08.10, 16:41:
Браво. Ся почни да трупаш мускули :)
x2
Aко не го направиш е голяма грешка
x3
Охх незнам какво да правя...Страх ме е да не се омазня пак...
Мисля си да изчистя още да се покаже и долната част на корема, зимата да държа така и в началото на лятото да правя нещо..
Гледам това за качването всички го одобрявате, но защо...някой да изложи доводите си :D:D
Лично на мен не ми дреме дали ще съм кльощав :):)
Яж си чиста храна, с полезни мазнини, въглехидрати колкото да имаш за енергия с 30/70 съотношение бързи/бавни. И да си в положителен калориен баланс. (+500-1000кал примерно).
Усети си организма как реагира. Аз например ако прекаля с храната, особенно след период на сваляне, много лесно се усещам че прекалявам.
От друга страна, ако толкова държиш да си кльощав, без никакво физическо развитие... твоя си работа.
Не вярвам някои друг в тоя сайт да желае това.
Ето да сложа едни стари снимки...Целите ми бляскави 77кг. :):) Снимките са 3дни след края на програмата....
Направих една седмица на ВВД и сега вече отново почвам да редувам :):) Продължавам режима, ама без добавките :):) В момента искам да изчистя още едни 500грама мазнина от долната част на корема...А също може би и кожата ми да се поприбере сама... Ще съм на диета от този тип до края на септември...тогава пак ще направя едни 5-7дена зареждане и след това ще видим...Докато не покажа долните плочки на корема-най- критичната моя зона...няма за започвам никакво качване...
Ето снимките:
http://img685.imageshack.us/gal.php?g=dsc01547l.jpg
казано от aMneSia на 12.07.10, 11:51:
казано от Kambeto на 12.07.10, 11:38:
Ти първо си отвори очите и тогава говори.
Хахаха аз когато съм ги отварял ти на фитнес не си ходил :)
ПП:
Не го приемай за заяждане :)
Мнението беше редактирано от Камен на 04.09.10 23:31.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече