Дневник на rallito

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

07.02.17
20:26

07.02.2017г.
Колкото и да ми се иска да тренирам, няма как все още имам здрава мускулна треска, по-разумно е да изчакам и днес, да се възстановя и тогава да продължа. Иначе не е като да не ми се наложи да качвам и да слизам сто пъти едни стълби, направо ми се ревеше. А в обедната почивка играя джаги почти всеки ден :) тоя път не знам как се получи но постоянно изхвърчаше топчето и трябваше да клякам да го взимам, то и навеждането не беше оферта все боли.

Сутринта измерих обиколките, след малко ще попълня и ще сравня как са мерките, все същата съм си 50 кг. само дето не съм стегната за сега.

Снощи както винаги си купих около две кила и половина телешка кайма, обаче така да ме мързеше да въртя кюфтета, замесих я, положих я в тавата и мързеливо я нарязах като баклавичка, та така се роди моята вкусотия - баклавичка от каймичка :D
——————————————————————————————————————————————————-
закуска - 4 баклавички от каймичка /телешко месо, лук, чубрица, магданоз, х сол/ + 1/2 буркан бебета кисели краставици; 10 маслини колосал;
обяд - същото като закуската;
вечеря -  3 баклавички от каймичка + 1 цяла салата айсберг, обилно зехтин, шепа маслини колосал, х сол
______________________________________________________________
отбелязвам си - захранването с тахан от тиквени семки се отлага за по-късен етап
задушените моркови - да си имам едно наум;

08.02.17
21:40

08.02.2017г.
Почти не се усеща мускулната треска.
Днес си пуснах изследване за Селен (Selenium) и след 20-30 работни дни ще имам резултат...
Утре сутрин, в друга лаборатория ще пусна останалите планирани изследвания, да проверя има ли дефицити, че то нещата са толкова навързани. Реших да не се напрягам преди изследванията, ще почивам и днес, пък утре след работа, ще се опитам да стъкмя някаква тренировка. Предполагам след събота, ще имам една идея по-голяма яснота, какво мога да тренирам.
_____________________________
закуска - 4 баклавички от каймичка/телешка/, задушени тиквички с моркови /като заобикалях морковите/,  маслини колосал;
обяд - по-голяма порция от същото, като закуската;
вечеря - 4 б от кайма, повече от половин буркан с кисели краставици, 16 маслини
____________________________
отбелязвам си - вчера се издух от салатата айсберг, тя беше доста твърда и жилава, друг път не ми е действала така. Утре в офиса имам още една такава, дано е по-читава, че смятам да ми е за гарнитура през деня.

09.02.17
21:19

09.02.2017г.
Днес станаха готови част от изследванията ми. Качвам си ги тук, да си ги имам. Очаквам скоро селен, мед и церулоплазмин.
Имам тук там някой дефицит, ще ги попълвам, че да стана мега здрава :D
Тренирах след работа, мързеше ме да слагам и свалям тежести на дъмбелите за всяко упражнение. И за да не излезе, че много скатавам, правих повече повторения с една тежест /на някои места/.

Тренировка
загряване - ротации
1. Флор преса
3х20 с 5кг.;
2. Едностранно гребане с дъмбел
3х20 с 5кг.;
3. Извивки с 2 дъмбела встрани
3х20 на страна с 2х5кг.;
4. “Зотман” сгъване с дъмбели
3х15; обожавам го това упражнение и тук кг. си ми бяха точно подбрани :)
5. Кофички на пейка (полукофички)
3х15; поразтрепериха ми се ръчичките
6. Гоблет клек
3х12 с 5кг.
7. Преден планк
този път гледах да изкарам 60сек. - доволна
__________________________________________________
закуска - около 250-300 гр. месо от пилешки бутчета + 1/2 буркан с кисели краставици, около 15 маслини колосал;
обяд -  250-300 гр. месо от пилешки бутчета + 1/2 салата айсберг с х сол, 15 маслини;
вечеря - две горни бутчета, 1/2 салата айсберг, 16 маслини, зехтин и х сол;

10.02.17
21:22

10.02.2017г.
Почивка
закуска - 2 цели пилешки бутчета + 1/2 салата айсберг с х сол и 15 маслини колосал;
обяд - като закуската
вечеря - нилски костур и пангасиус с мащерка, зехтин и х сол на фурна + цяла копфсалата, цяло авокадо, 15 маслини колосал, обилно зехтин, х сол
_________________________________
Малко ми бяха тези бутчета за закуска и обяд, но това ми беше останало от предното готвене. За днес по план си приготвих рибка, много вкусно (nlove9)
И да се изфукам, какво ми подариха - конска пастърма и суджук, още малко им трябва и ще ги пробвам.

10.02.17
22:06

Витамин Д е ниско, как ще го нормализирате?

10.02.17
22:24

То, само той да беше дефицит. Смятам да си взема добавка примерно на NOW Foods или Solgar Витамин D-3 - 10 000 IU/ден. Естествено, ще се консултирам и с лекар преди да си самоназнача някакви дози. Или пък да видя как ще е с маслото от дроб на треска, още не съм решила.

11.02.17
14:54

казано от rallito на 10.02.17, 22:24:

То, само той да беше дефицит. Смятам да си взема добавка примерно на NOW Foods или Solgar Витамин D-3 - 10 000 IU/ден. Естествено, ще се консултирам и с лекар преди да си самоназнача някакви дози. Или пък да видя как ще е с маслото от дроб на треска, още не съм решила.

Имайте предвид, че лекарят ще е доста назад с материала по темата, ако става дума за БГ

11.02.17
19:28

казано от Lachezar Tomov на 11.02.17, 14:54:

Имайте предвид, че лекарят ще е доста назад с материала по темата, ако става дума за БГ

За съжаление съм напълно съгласна с вас, но не пречи да чуя все пак той какво мисли, да го съпоставя с това, което аз съм потърсила по темата. Доста съм си патила от лекари и знам, че ако сам човек не се информира и не проучи, няма кой да му помогне.

13.02.17
09:02

11.02.2017г.
закуска - филета от нилски костур и пангасиус с мащерка, зехтин и х сол на фурна + цяла копфсалата, 15 маслини колосал, обилно зехтин, х сол
обяд - бързах за среща с физиотерапевта, та боцнах бързо две-три хапки от рибата;
вечеря - като закуската

12.02.2017г.
закуска - филета от нилски костур и пангасиус с мащерка, зехтин и х сол на фурна + цяла къдрава салата, 1/2 авокадо, 10 маслини колосал, обилно зехтин, х сол
обяд - като закуската без авокадото;
вечеря - къдрава салата, 10 маслини колосал, обилно зехтин, х сол + риба, но ядох малко от нея, защото още като тръгнах да готвя, едно от филетата се разпадаше и ми се видя съмнително, реших че не е развалено, но съм сбъркала(dull)

___________________________________________________________
Ще се раздвижвам, ще се наблюдавам и ще се опитам да се науча да стягам тазовото дъно не само съзнателно, а то да се стяга самичко, когато е необходимо. За сега преименувам тренировките в  - раздвижване, защото ще са леки, с внимание в дишането, натоварването и опит за намиране на граница, която да не преминавам, за да не влоша състоянието си. В началото ще избягвам част от упражненията, които не си струва да поемам риск да изпълнявам.
Това, което разбрах от срещата си с физиотерапевта е че натоварването в дадена серия трябва да е такова, че да мога да говоря без да се задъхвам, напъвам, така ще усетя горе долу къде е границата, която не е добра идея да минавам за сега. Идеите ми за табата отпадат на този етап. Мога да пробвам йога в нас, купила съм си книжка, и в нета има доста клипчета.
feldenkrais awareness through movement
https://www.dropbox.com/sh/u9zsyfvrc7vkcq4/AABkmfjX3bWrz5F37uxlxzIca?dl=0

13.02.17
19:53

13.02.2017г.
закуска - 1 долно и 2 горни бутчета, 1/2 буркан с кисели краставици, 10 маслини колосал;
обяд - като закуската с малко повече маслини;
вечеря - цяло бутче, цяла къдрава салата, обилно зехтин, 12 маслини колосал, х сол;
________________________________________________________________
Днес поразгледах клипчета с  feldenkrais awareness through movement, за да разбера, за какво става дума - еми странно е, но и доста интересно, ново и със сигурност ще опозная себе си по-добре. Клипчетата ми напомниха за една моя любима песен Lianne La Havas - “Elusive”
Днес се сдобих и с NOW L-OptiZinc и Vitamin D 3, започнах да ги пия на обяд.

15.02.17
08:35

14.02.2017г.
закуска - около 230 гр. месо от бутчета, 1/2 буркан с кисели краставици, 10 маслини колосал;
обяд - като закуската;
вечеря - горно бутче, цяла къдрава салата, обилно зехтин, 10 маслини колосал, х сол;
Раздвижването беше под формата на продължителна разходка. Трябва ми малко време да се пренастроя с тея нови за мен “тренировки”
_______________________________________________________________________________
добавки - по обяд - 30мг  L-OptiZinc; 10 000 IU Vitamin D 3;

* чакам да пуснат от оранжевите батати, че се набутах преди няколко седмици с бели - еми хич не ми харесват, искам си оранжевите, леко ми писна да редувам тиквички с айсберг, зелена салата, кисели краставици и маслини. Преди нова година ползвах и тиквата като гарнитура към месото, обаче нещо последните пъти, както и морковите, забелязах че ми дразнят колита. Покрай развалената рибка от онзи ден, получих леко неразположение на коремчето, чакам да отшуми, за да продължа със захранването на нови неща. Предвидила съм да се захраня с варено червено цвекло, жълтък от яйце, може би термично обработено кисело зеле, броколи, няма да бързам.

И на мен белите не ми допадат чак толкова, но веднъж ги направихме печени във фурна (нарязани на кръгчета) и станаха приятно хрупкави. :)

И копнея за пролет/лято и сезонните за тогава зеленчуци, съответно ги избягвам сега, макар че така и не успях напълно да ги огранича тази зима.

15.02.17
12:28

Рони, аз също обмислях, дали пък да не си направя печен чипс във фурната с тях, ама ще падне едно печене, щото са три огромни батата. Ще пробвам, като теб да си ги направя печени на фурна, защото аз обикновено си ги задушавам в мултикукъра. Ти какви подправки им добавяш?

Най-често само ги нарязваме на кръгчета, нареждаме на един ред в тавата и слагаме малко течна стевия. Не отнема чак толкова много време за печене, когато са нарязани така. :)
После, като станат готови, поръсваме с цейлонска канела и оризово олио (или кокосово масло). /това и за двата вида картофи/

Пробвала съм и със сол, малко чесън и джинджифил - също ми харесва, но предпочитам изцяло сладки.

15.02.17
21:46

15.02.2017г.

закуска - около 300 гр. телешки кюфтета на фурна, 1/2 буркан кисели краставици, 10 маслини;
обяд - около 230гр. телешки кюфтета на фурна, 1/2 буркан кисели краставици;
вечеря - около 200гр. телеши кюфтета на фурна, къдрава салата, 15 маслини, обилно зехтин, х сол;
———————————————————————
раздвижване - Yoga For Complete Beginners - 20 Minute Home Yoga Workout! емии баш раздвижване си е, сигурно просто съм си избрала скучно клипче :)
добавки - подновявам сутрешния Vitamin C 1000 mg; по обяд - 30мг  L-OptiZinc; 10 000 IU Vitamin D 3; и понеже днес си взех на Solgar - Chelated Magnesium мисля да почна с 100mg преди сън;

17.02.17
10:23

16.02.2017г.
закуска - около 250 гр. телешки кюфтета на фурна, 1/2 зелена салата с х сол;
обяд - около 230гр. телешки кюфтета на фурна, 1/2 зелена салата с х сол, 10 гигантски Гръцки маслини;
вечеря - 1 телешко кюфте на фурна, копф салата, 16 маслини, обилно зехтин, х сол + цяло пилешко бутче;
———————————————————————
добавки - Този път експериментирах да пия добавките на празен стомах - не ми подразниха коремчето. Сутринта - Vitamin C 1000 mg; по обяд - 30мг  L-OptiZinc; 10 000 IU Vitamin D 3; Solgar - Chelated Magnesium 100mg преди сън след вечеря;
__________________________________________
Значиии, за вечеря си бях оставила 5 кюфтенца от телешките, обаче съм с некоординирани движения (dull) и докато си похапвах сладко сладко първото, бутнах останалите на земята... (swear) Добре че си готвех пилешко месо, та ядох от него.

О забравих да спомена, че спя супер, дали е заради магнезия нямам идея. Но в този ден от бързане да не закъснея с воденето на децата на училище, взех си малка кутия с маслини и голяма кутия с кюфтета. В офиса гледам - две кутии с кюфтета, маслините останали в нас ахахах та ходих опо обяд да си купя някакви, че само със салата не върви.

Мнението беше редактирано от rallito на 17.02.17 10:27.

17.02.17
11:04

Ралито, прави ми впечатление, че хапваш основно месо и зелени салати. Мисля, че беше споменала за здравословен проблем, но примерно ориз, картофи, сладки картофи - и те ли не ти се отразяват добре?

17.02.17
11:33

казано от Елена на 17.02.17, 11:04:

Ралито, прави ми впечатление, че хапваш основно месо и зелени салати. Мисля, че беше споменала за здравословен проблем, но примерно ориз, картофи, сладки картофи - и те ли не ти се отразяват добре?

Елена, аз съм написала, че спазвам специфичен хранителен режим - изключва млечни, зърнени, глутен и крос реактивни на глутена храни. В случая от изброените мога сладки картофи “Батати” да ям /просто скоро не съм намирала по магазините оранжеви, а само бели, които не харесвам/ останалите са крос реактивни на глутен и ми вредят на щитовидната жлеза.

17.02.17
11:49

В такъв случай се извинявам - не съм прочела.

За оранжеви виж в Кауфланд - редовно намирам там.
В Била също са сред обичайните продукти. :)

17.02.17
13:14

казано от Вероника Налбатска на 17.02.17, 13:06:

За оранжеви виж в Кауфланд - редовно намирам там.
В Била също са сред обичайните продукти. :)

всеки ден гледам в Кауфланд, все има от белите, не съм проверявала скоро по другите магазини, ще погледна след работа.

Много странно, защото снощи пекохме оранжеви сладки картофи и Росен ги беше купил от Кауфланд. Явно има някакви разлики в асортимента на различните обекти от веригата.
Ако бях на твое място, щях да проуча въпроса в удобния за мен магазин и да ги попитам дали няма опция да зареждат и в него оранжеви, след като не е нетипичен продукт за тях. :)

17.02.17
15:09

Батати купувам редовно от Фантастико. По кварталните плод-зеленчуци също има при нас, но цената им е поне двойна.

17.02.17
15:56

Аз само да попитам:
Защо си купувате тиква по 4-6лв ,като все още я има на 60ст?

17.02.17
16:18

казано от nervak на 17.02.17, 15:56:

Аз само да попитам:
Защо си купувате тиква по 4-6лв ,като все още я има на 60ст?

Да, сходни са, аз хапвам и тиква, но бататите са по-вкусни, поне за мен :) особено когато трябва да са гарнитура към месце, някак по-плътни са :D

казано от nervak на 17.02.17, 15:56:

Аз само да попитам:
Защо си купувате тиква по 4-6лв ,като все още я има на 60ст?

Имат вкус подобен на тиква, но хранителното съдържание е различно, така че няма как да се съглася, че буквално си купувам пъти по-скъпа тиква. :)
А и самата текстура не е съвсем същата.

Отговарям за себе си: преценила съм, че мога да си го позволя веднъж на 8-10-дни, обичам вкусът им (защото не смятам, че е абсолютно идентичен с тиквата) и докато мога да го правя, ще продължавам. :D

17.02.17
17:42

Освен всички добавки, които трябва да се пият, аз приемам и плодове и зеленчуци, които ме карат да съм във форма. Наистина ми дават много сила и енергия повреме на тренировка, било то под формата на натурален сок или цели плодчета! :)

17.02.17
18:22

казано от nervak на 17.02.17, 15:56:

Аз само да попитам:
Защо си купувате тиква по 4-6лв ,като все още я има на 60ст?

1. Щото детето ги яде :D

2. Имат различни хранителни качества от “обикновените” картофи и тиква и съм преценила, че имат място в менюто ми от време на време. Не ми е толкова тежко от тях. А и с риба вървят страшно добре. :)

17.02.17
21:51

17.09.2017г.
закуска - месото от 1долно и 3 горни бутчета, зелена къдрава салата, маслини колосал, зехтин и х сол;
обяд - месото от 3 горни бутчета, зелена къдрава салата, маслини колосал, зехтин и х сол;
вечеря - месото от 1 долно и 2 горни бутчета, смес от копф и къдрава салата, маслини, обилно зехтин и х сол;
———————————————————————
раздвижване - йога за начинаещи това беше по-добро от предното, обаче от толкова бавно дишане и издишане, накрая при релаксирането щях да заспя :D

добавки - сутринта - Vitamin C 1000 mg; по обяд - 30мг  L-OptiZinc; 10 000 IU Vitamin D 3; Solgar - Chelated Magnesium 100mg преди сън след вечеря; Готови са резултатите от изследването за Селен, виждам че са в долна граница, така че ще си продължа да го пия, без да се притеснявам, че ще предозирам :) Вечерта ще пия Solgar - Selenium 100 mcg, а от утре ще го пия сутрин по 200mcg

17.02.17
22:52

Не разбирам...то си е жива тиква :D…

18.02.17
22:37

18.09.2017г.
закуска - месото от 2 цели бутчета, зелена къдрава салата, маслини колосал, зехтин и х сол; 1 и 1/2 домашни бисквити*
мнооого късен обяд - месото от 2 цели бутчета, зелена къдрава салата, маслини колосал, зехтин и х сол; 4 домашни бисквити*
привечер - захраних се с 1/8 от варено червено цвекло /с размер колкото голямо яйце/
вечеря - предстои пилешко и салата с маслини
———————————————————————
раздвижване - вечерна йога малко се ядосвах - 1. бях си избрала тясно пространство, та спирах да се местя на друго; 2. само със слушане не мога, все се опитвам да видя какво прави; 3. да си купя нова подложка за трениране! Иначе май това беше малко по-сложно от предните две :)

добавки - сутринта Solgar - Selenium 200 mcg; по обяд - 30мг  L-OptiZinc; 10 000 IU Vitamin D 3; следобяд Vitamin C 1000 mg; Solgar - Chelated Magnesium 100mg преди сън след вечеря;
———————————————————————
* днес сутринта правих за децата безглутенови домашни бисквити. Понеже направих две тави, едната изпекох без да искам повече и пробвах стават ли за ядене, после пробвах и от втората - еми и от двете тави си стават :D а аз не биваше да ям след това още 4, те са позволени за мен, но чак след някой друг месец :) до тогава трябва да спра да правя сладки неща в нас.

Мнението беше редактирано от rallito на 18.02.17 22:39.

19.02.17
21:32

19.09.2017г.
обедо-закуска - 2 долни бутчета, зелена къдрава салата, маслини колосал, зехтин и х сол;
следобедно похапване - мусако-торта от телешка кайма и тиквички :D; втори ден захранване с 1/4 червено цвекло /глава с размер колкото голямо яйце/; и даа пак ядох от онези домашни бисквити - изядох последните 4 :) да ми се махат от очите;
вечеря- мусако-торта от телешка кайма и тиквички;
________________________________________
раздвижване - 30мин. йога за цялото тяло оо мисля, че вече почвам да се настройвам и да разбирам.

добавки - сутринта Solgar - Selenium 200 mcg; по обяд - 30мг  L-OptiZinc; 10 000 IU Vitamin D 3; Solgar - Chelated Magnesium 100mg преди сън след вечеря;  Днес нещо изпуснах да пия Витамин Ц, нищо и утре е ден :)
________________________________________
Мусако-тортата, не е нищо по-различно от кюфтета с тиквички, просто реших да се самоизлъжа, че ще ям нещо друго.

20.02.17
23:00

20.02.2017г.
закуска- мусако-торта;
обяд - мусако-торта, 6-7 маслини;
вечеря 1 - мусако-торта с маслини;
вечеря 2 - мусако-торта, зелена къдрава салата, 15 маслини, зехтин, х сол;
——————————-
раздвижване - ”по-малко е повече” йога за натоварено ежедневие

добавки - като вчера, без да забравям Витамин Ц
——————————-
Днес си бях взела малко храна в офиса. Но пък хапнах две вечери.
Мисля да пропусна захранването с червено цвекло, може и домашните бисквитки да са виновни за реакцията, така че след време ще опитам пак с него.
Снощи пералнята ми умря, както си переше спря... днес цял ден стои пълна с вода и пране. Говорих с един златен Човек - майстор, който ми обясни как да я източа, какво да направя и ако тогава не иска да работи, да му се обадя пак. Източването отне около 30 мин. :D а причината за повредата бяха едни връзки от панталоните на малката щерка, както и 5 стотинки, вече ръждясали. След като ги махнах, пералнята си работи отново и съм щастлива, че след 11 години вярна служба без повреди, тя няма да ме напусне сега.

21.02.17
20:27

21.02.2017г.
закуска - мусако-торта с маслини;
обяд - мусако-торта с маслини  и две горни бутчета;
вечеря - две горни бутчета, батати* на фурна със зехтин, риган и х сол; цяла зелена салата с маслини, зехтин и х сол.
——————————-
раздвижване - няма;
добавки - като вчера, само дозата на Цинка направих на 60мг и днес пих всичко с храната.
——————————-
Бататите ги правя за пръв път на фурна, до сега все в мултикукъра ги правех, че все бързам. Станаха много вкусни, благодаря Рони за идеята!

22.02.17
22:25

22.02.2017г.
Вчера мисля предозирах с цинка, стана ми лошо вечерта, почна да ме боли много силно левия бъбрек, получих диария, ускорен пулс, беше ми студено и отпаднало. Сутринта болките в бъбрека намаляха, диарията продължи, за това пропуснах закуската и се наливах с вода. Въпреки всичко следобяд ме заболя другия бъбрек и си тръгнах от офиса, директо отидох при личния лекар. Пусна ми изследвания, нямам проблем с бъбреците, проблема е в дозата, която явно не е добра за мен в един прием. Днес не съм пила добавки освен селен сутринта на гладно.

обяд - пилешко месо от бутчета, кисели краставици, маслини колосал без костилка;
вечеря - пилешко месо, батати на фурна, кисели краставици и маслини.
—————————
Дали пък бататите нещо не допринасят и те за неразположението ми, защото след вечеря страшно много се издух и ме болеше коремчето.
—————————
От днес си имам мултиспорт карта за идния месец. Набелязах си два фитнеса в близост до нас, в тях има и йога, също така има и две танцови школи в моя район, така че ще преценя кое да посещавам, може да редувам :) Днес без раздвижване.

23.02.17
21:53

23.02.2017г.
закуска - пилешки бутчета да речем около 2 цели и 1 половинка, стотина грама батати на фурна, 7-8 кисели краставички, 15 маслини колосал без костилка;
обяд - като закуската;
вечеря - предстои - приготвих си африкански сом, тилапия и нилски костур на фурна с малко зехтин, мащерка и х сол; ще видя батати или салата към рибата + маслини;
————————
добавки - селен след закуска, цинк 30мг и вит д на обяд, преди сън ще си пия магнезия.
раздвижване - активна йога и йога за рамене
————————
Гледам аз по дневниците снимки, много ви се радвам! Ето и аз да не остана по-назад, при мен е скучно обаче - Ралка и да тренира и да не тренира май си е все една и съща... прогрес нулев :D добре, че сега си имам оправдание - в началото съм :) а и сега с тея раздвижвания освен за гъвкавост друг прогрес едва ли ще постигна.

24.02.17
21:07

Рали,Рали,с това тяло прогрес ти не трЕбва.Идеална си!
За стомахчето се надявам всичко да е разминало вече.

24.02.17
22:06

Благодаря, Валя, стомахчето е по-добре. Днес попаднах на няколко дневника с много йогаа в тях, осъзнах че изобщо не съм права, прогрес може да има и то голям, просто е различен от досега познатия за мен или как да се изразя, от досегашните ми разбирания за прогрес. Аз още се лутам как да започна, сигурно допускам и много грешки, но знам че ще намеря път към непознатия за мен нов начин на живот.

24.02.17
23:13

Идеалка си! Направо завидях благородно! Даваш ми надежда, че с Хашимото може да има чудесни резултати!

26.02.17
01:21

24.02.2017г.
закуска - риба, батати, кисели краставички и маслини;
обяд - като закуската;
вечеря - риба, батати, зелена къдрава салата с маслини, зехтин и х сол;

Добавките пих в по-малки дози на цинк и вит д;
——————————-
25.02.2017г.
закуска - три горни пилешки бутчета, зелена къдрава салата с 15 маслини колосал без костилка, зехтин и х сол;
обяд - като закуската;
вечеря на вън - пилешко месо на скара с айсберг... толко е трудно яденето в заведение, поръчах си пилешки шишчета и изобщо не очаквах целите да са омазани с забранени за мен подправки и като за капак богато накиснати в доматен сос :) та си поръчвах други месцета само със сол, как да е пак ми беше вкусно.
—————————
Добавки - сутринта си пих селена след закуската, после се замотах и забравих останалите добавки, все тая утре ще си ги пия, сега преди сън ще си взема магнезий;

Раздвижване - сутрешни йога упражнения, много добре се почувствах, но ми се правеха още упражнения та почнах второ клипче - виняса йога за начинаещи но се надцених май и към 7-мата минута се отказах.

Мнението беше редактирано от rallito на 26.02.17 07:27.

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1