10.09.10
14:40
Искам да попитам дали някой знае писта, на която можеш да тичаш свободно в София. Знам само тази на стадион Академик до зала Фестивална (силно казано писта... :) ), но там нещо ремонтират в момента. Та ме интересува в този район нещо.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим10.09.10
14:51
казано от Павел Маринов на 10.09.10, 14:40:
Искам да попитам дали някой знае писта, на която можеш да тичаш свободно в София. Знам само тази на стадион Академик до зала Фестивална (силно казано писта... :) ), но там нещо ремонтират в момента. Та ме интересува в този район нещо.
Парка Гео Милев на 40 метра от стадиона :)
Не ми върши работа. Трябва ми по-мека настилка, защото правя тежки тренировки, а съм дюстабан и ме болят краката съответно. Освен това да спринтирам в парка, в който се разхождат хора не е много смислено.
10.09.10
15:33
Стелки си вземи аланколо
Имам стелки от горна баня и общо взето съм доволен. Просто ми трябва алтернатива на тая писта на академик докато я отворят пак. Защото дали съм със стелки или не като тичам редовно на твърдо и си ме болят краката.
10.09.10
20:39
Носи ги постоянно (като си с обувки/маратонки де).
казано от anonymous на 10.09.10, 20:39:
Носи ги постоянно (като си с обувки/маратонки де).
Не помага, не и при тичане...
Не помага наистина, тоест помага отчасти, но не спират да те болят краката изцяло. Нося си ги постоянно, но просто тичането на цимент не ми е оферта въобще.
Защо не тичаш по трева ?
Мнението беше редактирано от 4today на 11.09.10 16:30.
Мога да тичам и по трева, но се чудя къде. В смисъл предпочитам да е на някакъв стадион пак.
НСА. Има няколко писти. Тичай задължително с маратонки за тичане с дебела подметка. Разликата е огромна.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече