Ох, само ще си вписвам храната. Друго за вписване няма, в момента не тренирам. Ученето ми върви изключително зле, от три дни съм отпуска и нищо не съм прочела, само се мотая.
Бяхме три дни в Добринище, беше чуууудесноооо, изобщо не ми се прибираше. Но нямаше как. Тази и другата седмица няма да съм на работа (то “тази” свърши, де), за да мога да наваксам с ученето, макар че не виждам как ще се случи, с тая летаргия, дето ме е хванала.
Много малко ям, нищо не ми се яде, ама то е нормално като не тренирам. Общо взето няма и брутално джънкарстване. На Добринище апетитът ми се ограничаваше само до таратор и шопска салата, тук-таме някоя хапка омлет. Среща се по някоя пържола в менюто, ядки и.......фурми :D
Поне докато не минат противните изпити, ще вписвам само храна. Тази година мотивацията ми е доста по-ниска. И вероятно ще си изпатя от това :D Ама какво пък, каквото има да става, ще става. И тази година не съм намерила 50 000 :D :D :D Шегувам се, те не са ми нужни, системата е чиста :D
06.03.14
13:43
Няма да се давате, мадам! Изпитосвай, дипломосвай и да сладоледим. :)
06.03.14
14:00
казано от Димитър Михайлов на 06.03.14, 13:43:
да сладоледим. :)
Резюмирам най-важното от мнението на Митака :D :D :D
Оооо, прав е Херцога, последното е квинтесенцията. Ако чакаме нашите изпити да минат.....сладоледът ще свърши! Аааа иначе дипломосване няма, отдавна съм дипломосала, тук за друго иде реч :D Тааа, не пречи да се организираме, ама вие с Дари бягате по тъча все - ФАКТ!
10.03.2014г.
Храната днес...:
2 портокала, една ябълка, две фурми, половин домат, малко сирене, шепа бадеми, купичка таратор;
Добавки:
Фолиева киселина, DHA;
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.03.14 08:13.
11.03.2014г.
Храна:
четири сухара, две кисели краставички, 10-тина бадема, няколко бисквити, две филийки черен хляб с малко сирене, фреш от ябълка и портокал, още четири препечени филийки ръжен хляб с малко сирене, още две кисели краставички, фреш от ябълка;
Добавки:
Фолиева киселина, DHA.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 11.03.14 21:55.
12.03.2014г.
Храна:
четири сухара със сирене, половин кофичка кисело мляко, шопска салата, айрян, едно малко руско тестено нещо с кашкавал и сирене (изядено на два пъти...), фреш ябълка, ябълки, четири сухара със сирене;
Добавки:
Фолиева киселина, DHA.
13.03.2014г.
Храна:
сухари със сирене, препечени филийки пълнозърнест хляб със сирене, ябълки, банан, фреш от портокал и грейпфрут, кисела краставичка;
Добавки:
Фолиева киселина, DHA.
казано от Петър на 14.03.14, 17:40:
Няма ли някоя снимка как размяткваш новопридобивката ? :D
Разбира се, веднага щом аз и Тя се съберем :D Дано да е розова!!! :D
14.03.2014г.
Храна (днес малко по-стабилна):
два сухара със сирене, пилешки шницел (не от кайма, а месо) със зелена салата, фреш от лимон, айрян (около 1,5л), крем кулър, салата от зеле, домат, краставица, чушка, чаревица и кашкавал;
Добавки:
Фолиева киселина, DHA.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.03.14 14:05.
15.03.2014г.
Храна:
Сухари със сирене, портокали, грейпфрути, крем кулър, кисело зеле, коричките на една пица (разделихме я с Груди, той изяде средата, а аз краищата);
Добавки:
ФОлиева киселина;
Спирам DHA-то, защото позивите ми за повръщане стават брутални от него;
16.03.2014г.
Храна:
препечени филийки със сирене, кисели краставички, салата от китайско зеле, чушка и домат;
Добавки:
Фолиева киселина;
17.03.2014г.
Храна:
Препечени филийски със сирене, 3/4 фокача със сирене, домат и маруля, айрян, спрайт (май ще взема чист натриев цитрат накрая!), картофи с кожички;
Добавки:
Фолиева киселина.
18.03.2014г.
Храна:
сухар, кисели краставички, десетина бадема, ориз, таратор, фокача със сирене, домат и маруля;
Добавки:
Фолиева киселина, магнезий.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.03.14 20:30.
19.03.2014г.
Храна:
1/4 фокача със сирене, домат и маруля, салата домат, краставица, Снежанка, айрян, ябълка, няколко парчета филе и кашкавал, няколко бисквитки, портокал, фреш от грейфрут, лимон и портокал;
Добавки:
Фолиева киселина, магнезий, витамин B6.
20.03.2014г.
Храна:
ябълка, препечени филийки със сирене, таратор, салата от маруля, домат и малко пилешко филе, банан, сникърс, айрян;
Добавки:
Фолиева киселина, магнезий, витамин В6.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 20.03.14 19:46.
21.03.2014г.
Харана:
ябълки, сникърс, салата от маруля, зеле, морков, чушка и гъби, айрян, малко баница със сирене, кашкавал, фреш от грейпфрут, портокал и лимон;
Добавки:
22.03.2014г.
Харана:
банан, препечени филийки със сирене, диня ( :D - не удържа сърцето, знам, че са гадни, ама тааака ми се яде от една седмица насам..), ябълка, фунийка от сладолед, тортила със зеленчуци и пилешко, айрян, салата от зеле, маруля, морков, чушка и гъба;
Добавки:
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.03.14 09:30.
Ще ти идва :D Базикам се, и аз обичам диня.
Мнението беше редактирано от Блажка на 22.03.14 10:19.
23.03.2014г.
Храна:
сухари със сирене, ябълки, диня, банан, сникърс;
Добавки:
Фолиева киселина, магнезий, витамин В6;
+ Утрогестан от довечера;
Е днеска вече гаденето мина всякакви граници. От сутринта съм абсолютен парцал. Непрестанни позиви, най-вече като си пия добавките, накрая даже повърнах водата. Много ми се гади от водата и от мисълта за вода. По принцип имам доста ниско кръвно, сега според мен е паднало още повече и съм като зашеметена. Дано скоро приключа с тази част. Установих също, че сядането на компютъра прави нещата още по-тежки. Имам чувството, че ме облъчвааа :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.03.14 16:52.
Мдаааа :* съмнителна ми беше с тая фолиева кисилина, но не исках да те притеснявам с изшлишни въпроси :) Много се радвам за Вас (sun)
казано от karfi4ka на 23.03.14, 16:51:
Установих също, че сядането на компютъра прави нещата още по-тежки. Имам чувството, че ме облъчвааа :D
Еми, то не е само чувство. ;)
Айде тогава И официално честито. :)
Защо утрогестан ти изписаха? Някаква конкретна причина, или за всеки случай?
казано от Веселина Иванова на 23.03.14, 17:15:
Мдаааа :* съмнителна ми беше с тая фолиева кисилина, но не исках да те притеснявам с изшлишни въпроси :) Много се радвам за Вас (sun)
Хаха, благодаря, Веси :* Щеше ми се първо да го видим, че си е на място и т.н. и тогава да го коментирам. Затова не съм писала нищо досега. Принципно е още раничко, в началото на третия месец съм, но се опитвам да не се обременявам със суеверия от типа “не казвай до четвъртия месец” и сега вече си казвам. :D Надявам се само всичко да си е наред :)
казано от Маргарита Манева на 23.03.14, 17:40:
казано от karfi4ka на 23.03.14, 16:51:
Установих също, че сядането на компютъра прави нещата още по-тежки. Имам чувството, че ме облъчвааа :D
Еми, то не е само чувство. ;)
Айде тогава И официално честито. :)
Защо утрогестан ти изписаха? Някаква конкретна причина, или за всеки случай?
НАЛИИИИ!!! Знаех си, че не си въобразявам!!!
Хаха, Марджии, знаеш..!
Утрогестанът е защото прокървих в четъртък срещу петък и отидох на преглед, и ми казаха да го взема. Ама не запомних как да го пия и затова още не съм го пила :D
23.03.14
18:14
Голямо честито, карфичке!!! :)
казано от Херцог Трън на 23.03.14, 18:14:
Херцоже, благодаря ти и съжалявам за провалената уговорка, но днес ми беше много неприятен ден. Но държа на обещанията си и ще си ги изпълня! Даже още снощи бях накиснала продуктите, но цял ден съм като пребита.
Хехе! Честито! :)
Само втората част на заглавието на дневника не ми харесва... Като спре да ти се гади, спокойно може да си потренирваш, стига да не се опитваш да подобряваш рекорди (с новата пудовка ;), например).
казано от Vic на 23.03.14, 18:31:
Хехе! Честито! :)
Само втората част на заглавието на дневника не ми харесва... Като спре да ти се гади, спокойно може да си потренирваш, стига да не се опитваш да подобряваш рекорди (с новата пудовка ;), например).
Благодаря, Виик :)
Нямам търпение да мине третия месец, всичко да е наред и д амога да се раздвижвам. Сега не смея да правя нищо, докато не са се закрепили нещата, а и още нямам доктор, който да ме следи и когото да мога да разпитвам за движението. Не, че могат много д ами помогнат де. Изобщо не искам да се обездвижвам, вредно ще е и за мен, и за бебето. Но все още нямам идея какво мога и не мога да правя. В момента всички ми повтарят да не вдигам тежко :D С което развалят плановете ми с новата МИ пудовка :D
23.03.14
18:45
Честито и от мен, Карфичке :* Много, много, много любов ти пожелавам на теб и Деско (nlove5) !
23.03.14
18:50
казано от karfi4ka на 23.03.14, 18:25:
казано от Херцог Трън на 23.03.14, 18:14:
Херцоже, благодаря ти и съжалявам за провалената уговорка, но днес ми беше много неприятен ден. Но държа на обещанията си и ще си ги изпълня! Даже още снощи бях накиснала продуктите, но цял ден съм като пребита.
Не се притеснявай за това - може да го отложим за след известно време! ;) Имаш други неща да мислиш сега :P
Честито и от мен! Лека и щастлива бременност пожелавам и благородно завиждам :D
казано от cocobutt на 23.03.14, 19:08:
Честито и от мен! Лека и щастлива бременност пожелавам и благородно завиждам :D
Благодаряяя :) Рано ти е на тебе, я учи там сега :D
Честито и от мен :). Лека и безпроблемна бременност :)
И какво още да ти пожелая...близнаци (wasntme) :D ?
казано от Петър на 23.03.14, 19:33:
Честито и от мен :). Лека и безпроблемна бременност :)
И какво още да ти пожелая...близнаци (wasntme) :D ?
Блгодаря за пожеланията, дай, Боже да е лека, амааа откъде ги измисли сега тия близнаци, аз съм малка женичка, 1,54 висока, все още 48-9 кила, как ще родя близнаци, бре (sweat) :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.03.14 19:49.
23.03.14
20:11
<3 Много се радвам за вас!
МНОГО!:)))
Бързо да ти минава гаденето, и всичко да почне да върви в поносими граници, така че бременеенето да ти е леко, да можеш да се движиш и да се усмихваш повече:)
Карфичко, няма нищо по-хубаво от това да вляза във форума и да видя подобна новина (аз Марги дебна). Пожелавам ти леко бременеене и на финала здраво бебче. Голямо щастие е!!! Аз родих в Майчин дом секцио, без да съм платила и стотинка. Казвам ти го като препоръка (не за секцио, а за раждане в МД).
Мнението беше редактирано от maria на 23.03.14 21:51.
Прекрасна новина! Честито! Да се наслаждаваш на всеки момент от бремеността и чакаме с нетърпение бебешокът машина ! (party)
да! страхотна новина. Честито и на двамата. Много здраве и по леко спортуването.. ;)(sun)
казано от karfi4ka на 23.03.14, 19:46:
амааа откъде ги измисли сега тия близнаци, аз съм малка женичка, 1,54 висока, все още 48-9 кила, как ще родя близнаци, бре (sweat) :D
малка, малка, ама не достатъчно за пудовка над СТ!? :P
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече