karfi4ka тренира - интервали он холд

Прескочи до:

20.10.16
10:49

Не е ли голям за ясла?

20.10.16
10:53

Честито тръгване на ясла! Пожелавам ви Даме да не боледува,да се забавлява много ииии всичко да е наред!

Две седмици след като Коко тръгна на ясла беше научил “кучи син” и “мамка ти” :D. ..та се приготви психически за подобни неща :D.  Тъжно е, но в градината става по-зле.

20.10.16
11:24

Нервак, на година и 11 месеца е :)

Джулси, благодаря ти :* Надявам се :)

Имайки предвид, че баща му работи от къщи...с клиенти...често не чак толкова умни....и симпатични...и миролюбиви....макар да съм наложила цензура, имам подозрения, че не от яслата ще научи тия цветисти неща...:D

25.10.16
22:00

Първите три градински дни на Даме минаха чудесно, с малко рев сутрин, но с похвали при взимането на обед. Днес баща му го заведе, без мен. ревът започнал още от стълбите, даже се тръшнал на земята. Като го взех, сестра ми каза, че бил спокоен и се хранел добре, НО раздавал безпричинни шамари на децата. Не спря да повтаря: “Не знам как ще се справим с този проблем, притеснявам се за това какво ще кажат другите родители, децата се увеличават (нали идват по две на седмица), аз съм постоянно край тях, но понякога остават само с лелята или сами, ако не мога да проследя, ако стане нещо...”. Малко се почувствах сякаш ние сме го научили да се бие и сме го пратили с инструкции да се бие. Аз специално предпредих първия ден още, че се бие понякога, безпричинно. То нито е да го отучиш да се бие, нито е да го оставиш да се бие. Повтаряме нерекъснато, файда - йок. Малко се притесних, не толкова от самото му повдение, колкото от думите “Не знам как ще се справим”, е аз ли да знам?!

Как да е, надявам се, че е етап и ще разбере кога да се бие и кога не.

Аз, не искам да се оплаквам, само си отбелязвам, че съм адски изтощена! В петъка имах тест (с който според думите на г-н Скота) съмс е справила много успешно, макар да имам само 70%. Миналата седмица се смачках. Обаче това ставане в 7 ме убива. От четвъртък, откакто Даме е на градина, водя на градина, прибирам се, уча/работя, взимам от градина, приспивам и т.н. Днес само работих над домашното си, което е огромно, цял ден бях подтисната, защото се оплетох (звуча като ученичка, знам), задълбах много, а не ми бяха отговорили дали е ок да задълбавам така. Накрая на вечерта, обаче, получих търсения отговор и вече не съм подтисната :D Понеже тръгвам за репетиции по-рано, за д амога да чета, това, което ми се случи в метрото не беше фатално :D А то беше: качих се, отворих Киндъл-а, установих, че няма да стане четенето, защото ни приемам, ни предавам, реших да дремна. На Младост 3 някой ме ритна и се събудих, и си казах, че имам още една спирка.....и после се събудих на летището :D :D :D Айде на обратно, ама стигнах навреме за репетиции. А те последните няколко пъти са малко подтискащи, защото има 4-5 човека, защото сложиха обедни групи в същите дни, които води сестра ми, и на хората, естествено, им е по-ок да ходят в обедната почивка. Ма каквото - такова.

Иначе уикенда малко повечко джънк, в смисъл едни скалички ядохме с Десо :D

Започвам пак да си описвам храната поне. За тренировки в момента не става оргазнизацията, тъй като съм на повикване от детската градина, а и ....абе никога не съм можела да съчетая напрежение в работа/учене с активно тренриане, все едното куца. Обаче съм щастлива и супер ентусиазирана!!! И съм супер умна :D :D :D В неподозирани области :D :D :D Изобщо, сбъркала съм си професията :D :D :D Но не е късно :D :D :D

Как да е. Дет се вика, I’ll make it (да съмв крак с модата да се говори на английски под път и над път).

Наближава рожденият ден на Дамето. Преди броях дните до моя рожден ден, сега броя тези до неговия :D

Тъй, тъй...

25.10.2016г.

Храна:
- сок от корен джинджифил (60 г) и лимон;
- сок от ябълка, морков, тиква и грозде;
- омлет от две яйца с масло, чушка и маслини;
- две оризовки с каков кувертюр;
- пуешка пържола, броколи, карфиол, цвекло и морков на пара, сурови чушки;
- лате;
- мица със зелени чушки, броколи и карфиол на пара;

В събота татко гостува в предаването на Мира ДОбрева във връзка с колекцията си от автентични народни носии и други фрагменти. Манекенствах. Със сватбеното сукно на пра-баба ми, ушито от пра-дядо ми, за което съм споменавала преди, вече с готовите липсващи елементи (риза и престилка). Слагам си снимка. Не съм според тенденциите тук, но аз съм си сбабичосана по принцип :D :D :D Shame on me. ;( И с Лили, полуразпакетирани. ДОста се позабавлявахме с едни селфи-маниаци :D И имаме яка разлика в ръста, което правеше нещата още по-забавни :D

Закрит Акаунт

25.10.16
22:21

Нашите пък ревяха, когато ги взимахме от яслата, на отиване не. Щом лелката кажеше, че мама и тате са дошли, двамата в един глас: уааааа.
Иначе и това с шамарите ще отмине, но не  е като да бият глави, както моите правеха. Един път комшия гушка едното и като го изряза с една глава, чак му направи аркада.
Не знам в колко лягаш, като ставане в 07.00 ч. ти идва рано. Лягам не по-рано от 24.00 ч. и ставам в 06.30 ч. в делничните дни. Така съм постоянно едно 11 г. назад. Не ми се спи през деня, явно съм свикнал. Свиква се имам предвид.

25.10.16
22:34

Преди да забременея, никога не съм имала проблем с ранното ставане, дори му казах на Кольо, че е трябвало за него да се оженя, щото става рано, а Десо обича да спи. :D Откакто забременях, а еле па след като родих, като се има предвид, че съм от родителите късметлии, чиито деца не са ги тормозили с неспане (все още), поне не твърде много, всяко ранно ставане ме УБИВА. Първите 6 месеца след раждането, ставах в 3, за да си поддържам лактацията, без детето да се буди и то да налага това безумие, никога няма да си простя, че се прецаках така. Така си рпецаках и съня и се направих неспособна да ставам рано. Детето ми е поспаливко - сутрин обича да спи до късно, като това няма отношение към вечерното лягане - независимо в колко легне, спи до късно, независимо в колко стане....ляга късно. И покрай това, по време на майчинството, единици са случаите, в които съм ставала преди 9. И сега умирам. Иначе - лягам късно, защото вечер работя и чета. Но и рано да легна, ако трябва да стана рано, съм пред умирачка. Денем ми се приспива брутално. Като днес, в метрото. Е има случаи, в които нямам проблем и в 5 да стана, анпример като отивам на море :D И съм си щастлива и доволна :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 25.10.16 22:38.

Закрит Акаунт

25.10.16
22:47

Като дете много ми бе трудно ставането, жена ми също е била така. Децата обаче, ако скоро са заспали, вдигане няма-особено на единия. Сутрин за сметка на това, са като войници-в 06.50 ч. ги вдигам и веднага са на крак. Лягат не по-рано от 23.00 ч......и в момента гледат филм - Трансформърс 3 :D Не искат да лягат и това е, не знам какво да правим. И да ги накараме да легнат в 22.00 ч. най-късно, не им се спи и става скандал. На 10 г. са.
Иначе при теб е, защото имаш и други мисловни дейности. Моят мисловен напън приключва най-късно до 17.00 ч. Може би заради това спя малко и не се чувствам скапан.

Мнението беше редактирано от Закрит Акаунт на 25.10.16 22:50.

25.10.16
22:59

Като човек, за който най-важното за деня ми е съня,  да се присъединя към Карфичка. Не е човешко да се става рано. Да, налага се, обаче е такъв ужас. :)
Мен по-малко от 7 часа сън направо ме съсипват, а след безсънна нощ (като Нова година да речем ) 2-3 дни съм неадекватна психически. Независимо дали по статистика сънят е в рамките, всеки си има индивидуална потребност и лично усещане.

Направи всичко възможно по-скоро да преминеш този етап с ученето (е ,ако е друго висше, няма да е бързо) или по някакъв начин да си наваксаш, защото недостатъчния сън  много стресира и уврежда. Колкото повече кафета/чай/енергийни напитки пиеш, толкова по-лошо става и хронично, знаеш.

25.10.16
23:58

Ей, на, сега съм се ококорила и сън не ме лови - кошмар! От тъпото лате. което допих в 7…

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 26.10.16 00:06.

26.10.16
13:57

26.10.2016г.

Храна:
- сок от един лимон и 60г корен джинджифил;
- две оризовки;
- сокът от един немлад кокос;
- мица с яйце, малко фокача;
- рула “Херцог” и “Херцог за Даме”, и, може би, ще пробвам да съчетая кайсии с кокос;
- омлет с чушки и кашкавал;

Дамчи пак плака на градината, тоя път още като го обличах и споменах градината, започна да повтаря “не, не”... Горкият мушморок...

26.10.16
15:03

Игличе, аз на моя мушморок като тръгваше на ясла му говорех как на градина има мнооооогооо играчки, които вкъщи нямаме и мноооого дечица, с които да си играе.
Просто като идея ти споделям :)
Петьо много се радваше на играчки, които нямаме вкъщи :)

26.10.16
16:39

Ооо, постояяяяяннно това говорим, какви ли не измищльотини...Ама има време, предполагам, че ще свикне, все пак всички сме ходили на ясла и ей, на, станали сме човеци. Аз до ден днешен като мина през яслата, ми се свива стомаха, не от ясен спомен, а от усещане. И като ми замирише на стол. Аз късно съм тръгнала на ясла и имам размиващ се спомен за лицето на лелята (Ваня) и как ми се заплаква. И за лицето на другата леля (Боби), от която не ме беше страх. И да, спомен е, истински.

Благодаря, Весич, открита съм към идеи :* Не се панирам, спокойна съм, определено не се тревожа за плача му сутрин, засега.

27.10.16
22:06

27.10.2016г.

Храна:
- сок от пресен джинджифил и лимон;
- шоколад във формата на портокал и още два реда някакъв друг божествен шоколад (първото армаганче от Гипса, второто от Санчо (inlove) );
- омлет с кашкавал и зелена чушка;
- палачинка със сирене, кашкавал и пилешко филе;
- ябълка;

Днес - родителска среща. Не съм прочела един ред, не съм свършила нищо смислено, очите ми са кръвясали :D :D :D Снощи пак не можах да заспя дълго, съответно държах и Десо буден (shame on me!). Сутринта пак станах рано, но на обяд...на обяд спах 2 часа (whew)

31.10.16
08:57

28.10.2016г.

Храна:
- две оризовки;
- омлет от две яйца и зелена чушка;
- палачинка с кашкавал и пилешко филе;

29 и 30.10.2016г.

На Вършец.

Храна:
- кафе, три вафли “Ная”;
- 50г домашна ракия;
- заек печен в дупка, домашна погача, салата домати и краставици, един бял Монстър, ракия (вероятно още около 50г);

В събота се събудих с нечовешко главоболие, петък вечер мама спа при мен и си легнах мноо късно. В добавка напоследък седя страшно много на компютър, аз не съм свикнала, болят ме очите, чувствам се много гадно. Вероятно ще трябва да ида на очен лекар, да видя нещо дали да не слагам очила. Та в събота се събудих с ужасно главоболие, не мина след кафето. Обаче като стигнахме на Вършец, излюсках 50г ракия и след около 10 минути нямаше и помен от главоболието.

Храна в неделя:
- от домашната пита, намазана с шоколад;
- палачинки с кашкавал;
- кафе и шейк ягода с босилек;
- един Сникърс, един пакетиран кроасан;
- палачинка с кашкавал и пилешко филе;

Не ми стигна времето на ВЪршец, за съжаление нямаше как да тръгна в петък и тръгнахме с майка и татко в събота, а после в неделя трябваше д абързам да се прибирам за курс. Но пътят рез Петрохан е толкова красив, не съм снимала... Сестра ми, зет ми, Десо и Даме тръгнаха в петък по обед и бяха минали през Лакатник, където било БОЖЕСТЕНО красиво, но специално се обадиха ние (с мен) да не минаваме оттам, защото ще получа удар - еднолентов, но двупосочен път, пропаст, няма мантинела...

Потопихме Даме за първи път в басейн, беше малко уплашен, но вчера вече плуваше сам (с пояс).

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 31.10.16 08:58.

31.10.16
17:37

31.10.2016г.

Храна:
- сок от лимон и джинджифил;
- сок от ябълка и тиква;
- сок от лимон и джинджифил;
- 1 доза суроватка;
- 50г натурални сушени кайсии;

Сега, баш преди рождения ден на Даме, се разболях - събудих се с ножчета в гърлото, още през нощта ми изсъхна и започна да ме мъчи. Не съм боледувала, дори нос не ми е текъл, от януари или там от февруари, когато карахме ски! Защо реши точно сега да ме покоси?! Така де, експедирах се при нашите, за да не го лепна на Дамето, надявам се да го предпазим преди рождения му ден!!!

Точно пък днес трябваше да ида до работа, за да си пусна отпуска, та цяла сутрин с гадните маски (puke) Оказа се, че на работа ме чакат да се върна с нетърпение, имаше големи оплаквания, че юристите не си говорят помежду си, в смисъл, че не комуникират, правят жестоки грешки, в смисъл фатални, настъпила е някаква адска бъркотия, процесът е станал много мъчителен, всеки работи за себе си. Това малко ме напряга. Всеки инспектор, когото срещнах не пропусна да се оплаче и да каже “Хайде, връщай се, че тука е ужас.”. Тъпото е, че си спомням, когато аз започнах работа, как милееха по предната юристка и само ни хокаха, че тя еди-какво си. Обаче ние бяхме великолепен отбор, каквото и да ставаше, играехме заедно, във войната юристи-инспектори. Та не знам каква е реално ситуацията, но не искам всичко да ми падне на раменете. Даже едната юристка ми каза, че и те ме чакали да се върна, за да вкарам всичко в ред. Е!? Две години ме нямаше, какво правиха та нещата не са в ред, при положение, че преди да изляза по майчинството работата беше в ред, в смисъл знаеше се кой какво и защо прави, с малки изключения. ЧУдя се дали всичко е забатачено или преувеличават.

Днес Дамето остана да спи в градината, по предложение на сестрата, защото бил спокоен. Още не знам как е минало.

Още няколко басейнни снимки от Вършец.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 31.10.16 18:44.

02.11.16
08:22

01.11.2016г.

Храна:
- ябълки;
- домашен суджук;
- една вафла “НАя”;
- салата копф с краставици;

Стана тя каквато стана, май съм се запътила към АБ, защото май имам гной на гърлото. Но дали наистина е гной, не е ясно, днес ще отида до личния лекар, да провери какво се случва. Май няма да мога да се прибера за рождения ден на Даме.

02.11.16
08:29

А днес...днес мъничкото ни момченце става на две годинки! Да ни е живо и здраво, все така жизнено, диво, комунукативно, послушно и не чак толкова, все така усмихнато. Да сме живи и здрави и ние, за да сме заедно и да си го отглеждаме (inlove)

Маме и Даме:

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.11.16 08:30.

02.11.16
08:49

Честит празник на Даме :* Жив и здрав да Ви е :)
Това с гърлото не е шега работа (dull) аз вчера си прикл. 7-дневния курс на АБ точно заради налепи (dull)

02.11.16
08:57

Благодаря, Весии :*

Еми, отивам днес да ме видят, аз от понеделник съм така, ама се надявах, че съм отървала АБ...обаче си ме боли. Аз лично не виждам налепи, виждам само секрет, който се стича от носа, който все едно отгоре налазва сливиците. Но не съм компетентна и да кажа, че не е налеп. Абе, аз си имам проблеми с лигавицата, нали е разрастната, няма, няма и току ме аболи гърло...Гадно, че не смея да припаря до Дамко заради рожденденското съботно парти..

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 02.11.16 08:57.

03.11.16
21:35

ямам гной по сливиците, а единствено секрет, който се стича от носа. Наложи се да ида на доктор единствено, защото баща ми твърдеше, че имам гной и се стреснах. Моята лична само ми каза да зачестя почистването на носа и ми даде едни капчици, и да смуча Кармолис. Болките в гърлото се облекчиха след като започнах да си почиствам носа 4+ пъти с физиологичен разтвор. А сега вече дори нямам такива. Като цяло, реално, минах през тоя вирус доста леко, благодаря на ракията за разтривка на татко и сокът от джинджифил и лимон!!! Е, в понеделника, уж за всеки случай, шмугнах и един Нурофен :D :D :D Ноооооо той не помогна, а всичко ем заболя хептен ... тогава дойде разтривката, която ме спаси!

Вчера, в крайна сметка, отидох при Даме за рождения му ден (с маска (puke) ), но вечерта се прибрах при нашите, за всеки случай. Естествено, Десо беше прав и това идване и отиване му с е отрази гадно и днес, в градината, бил неспокоен и постоянно ме търсел. Тъй, де, от друга страна рожденият ден мина супер, като изключим, че Дамето набарал (незнайно за никого как, защото е на високо) Vanish-а и Десо го заловил с отворено шише и капачка, да с еоблизва, а малко по-късно се спънал и си направил челенка-резка точно между веждите (да се вземе предвид, че ми се обади и ми каза “Игличе, Дамян си сцепи челото!”, при което аз щях да получа удар). В детската градина също, явно, е минало много вълнуващо, защото като го взехме оттам беше супер щастлив и превъзбуден, и не преставаше да повтаря как е духал свещичката :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 03.11.16 21:38.

04.11.16
10:06

казано от karfi4ka на 03.11.16, 21:35:

Вчера, в крайна сметка, отидох при Даме за рождения му ден (с маска (puke) ), но вечерта се прибрах при нашите, за всеки случай.

Не му правиш услуга така...а и себе си тормозиш.
С голямата в началото и ние имахме такива залитания...но съм се убедил за 17г  вече ,че е напълно излишно.

04.11.16
18:56

Не, бе, пазим го за партито в събота :D :D :D Да не вземе да с еразболее и да замине партито :D :D :D Иначе не практикувам това :D :D :D Ама и не мис е  еналагало, не съм боледувала от януари :D Както и той :D

07.11.16
17:55

Не го опазихме - петък срещу събота вдигна температура, сега е с ларингит. Ноооо това не е всичко :D В момента всички, без него, сме болни от стомашен вирус. Да благодарим на хората, които ходят без маска, а са болни и не си стоят в тъпите домове. Значи аз мога да си сложа маска и да си остана вкъщи, а някой друг се чувства спокоен да се размотава и да дъхти в лицата на хората. ДОпускам и, че някой е бил на работа болен и е приготвил нашата торта или друга храна, болен, и е разболял всички, защото поне 10 човека от партито са болни. Разказа ни се играта, ако и детето се разболее от това и се обезводни от повръщане, простооо...

07.11.16
21:56

Да е жив и здрав малкия тигър ! Той е форумния ми любимец ( макар и само на снимки да съм го виждал :D ) Хайде скоро и със собствен дневник.

08.11.16
12:50

О, Мечо, благодаря! Той също смята, че е тигър, а любимото му животно е...баци :D :D :D Когато му падна гласът, се опитвахме да го убедим, че е змия, за да съска, вместо да ръмжи и да му пада гласът още повече :D Но не стана...държеше нa това, че е тигър :D

Рожденденската торта беше пица :D :D :D Някъде може и да съм споменавала, че е луд на тема маслини, обожава ги. От тортата пица първо обра...маслините...от захарно тесто...как ги видя, как съобрази, че са “маслини”...:D

08.11.16
12:56

Да е жив и здрав малкият сладур! :)
П. П. Много красива си била, с тази рокля и прическа някак ми напомняш на Красавицата от анимацията ;) и на Уендзи от Сем. Адамс (леко готик излъчване).

Мнението беше редактирано от Диляна на 08.11.16 12:56.

казано от Диляна на 08.11.16, 12:56:

Много красива си била, с тази рокля и прическа някак ми напомняш на...

Не ми вярва, че прилича на патето Яки! (party) :D :P

08.11.16
13:02

Ооо, балгодаря, много мило (sun) С тия рокли (Vintage Sofia) напоследък имам известен проблем, тип обсесия :D :D :D


Патето Яки или...
...или Голямото пиле?

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 08.11.16 13:04.

Голямото Пиле е малко дебилно, не е това...
Патето Яки! И Чопър Петров!
:D

08.11.16
13:10

казано от karfi4ka на 08.11.16, 13:02:

Ооо, балгодаря, много мило (sun) С тия рокли (Vintage Sofia) напоследък имам известен проблем, тип обсесия :D :D :D

Сега, като научих марката, усещам, че и аз ще се сдобия с проблем. :D :D

18.11.16
09:37

Пфуууу, най-накрая звездите се наредиха и се добрах до зала. Дамян от рождения си ден насам е изградил нова пъпна връв и е залепен за мен като гербова марка, мамосва се постоянно и непрекъснато, но предполагам е период, защото е мъчително не толкова за мен, колкото за него. От два дни е пак на градина, разбира се за всички е ясно, че това няма да продължи твърде дълго :D Тъй или иначе - днес тренирах и много, ама много ще ме боли. Силата не е паднала толкова много, за сметка на силовата издържливост (ако това съждение може да се приеме за възможно).

18.11.2016г.

Храна:
- банан;
- пиле със зеленчуци;

Добавки:
-;

Тренировка No1:
През десет секунди:
- 10х2 х преден клек@23кг;
- 10х2 х набиране с успореден хват (първите пет сравнително стриктни, след това, всяко второ - половинчато);
- 10х2 х раменна преса с успореден хват@2х8кг;

Разтягане.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.11.16 11:33.

21.11.16
09:47

19.11.2016г.

Храна:
- ньоки със зеленчуци, лимецов мъфин със сирене и маслини, елдена палачинка със зеленчуци (с Десо попаднахме във вегетарианско заведение...);
- прасковен сладкиш;
- сладолед, кафе;
- гирос;

20.11.2016г.

Храна:
- кроасан с кашкавал и шунка, банан;
- суджуци, мини вафли Локер;
- зелена салата, кавърма;

21.11.2016г.

Храна:
- банан;
- две варени яйца, козе сирене, зелени чушки;
- скаличка;
- пилешко от бут, гречка с тиквички и моркови;

Добавки:
-;

Тренировка No2:
През 10 секунди:
- 10х2 х мъртва тяга@50кг;
- 10х2 х лежанка@33кг;
- 10х2 х руски суинг@24кг пудовка;

Тренирах чак днес, защото уикенда бях, както и предвидих, че ще стане, същински Робокоп.

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.11.16 11:33.

(nlove5)

На Баци с любов!
Честит рожден ден, Бацииииииииииии!

Бъди здрава, успешна, щастлива, вдъхновена, удовлетворена, обичана!
Обичам те, бацууууууууууууууууун

(cake)

23.11.16
09:56

Честит рожден ден! :)
Бъди силна, щастлива и успешна!

23.11.16
10:07

Ооо, бациииииии, много ти благодаря! Ти си изключително мил баци, добър баци! И затова и аз те обичам! Ше те черпа торта кат’ се прибереш! (cake)

Днес, освен, че имам рожден ден, се роди и момиченцето на нашите приятели и кумове! Малко раничко, но пък вярвам, че бързо ще се адаптира! (inlove) Толкова съм развълнувана!

По тоя случай, а и не само, направих една много хубава тренировка. Храната ще си добавя, като видя каква ще е.

23.11.2016г.

Храна:
-

Добавки:
-;

Тренировка No3:
През 10 секунди:
- 10х2 х преден клек@23кг;
- 10х2 х набиране с успореден хват;
- 10х2 х раменна преса@2х9кг;

Отне ми около 12 минути, явно 10 секунди са били 10 секунди с взимането на щангата, хващането за лоста и взимането на дъмбелите :D :D :D

П.п. Боби, писали сме едновременно! Благодаря, Боби! И теб ще те черпя торта!

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 23.11.16 11:34.

23.11.16
10:13

Честит рожден ден!
Много здраве и радост на теб и твоите близки!

23.11.16
10:54

Честит рожден ден на едно прекрасно, синеоко, мило, добро, борбено, умно и красиво творение на природата! (sun)

Честит рожден ден! :)  Желая ти много здраве, щастие, усмивки и много прекрасни моменти! :)  (F)

Т. Тодорова

23.11.16
13:07

Игличе, бе! :*

Честит да ти е рожденият ден, честита да си и ти на тоя свят! (party)
От здраве, цуни-гуни и гуши-муши да не се отървеш :D, голяма да порасТеш и... една мазна, тлъста торта да изядеш. :D

(inlove)

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 23.11.16 13:07.

23.11.16
13:11

Честит рожден ден и от мен ! (F)
С пожелания за здраве, успехи и мнооого положителни емоции ! (sun)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1