06.05.04
17:36
Абе хора кажете ми от къде си копувате тези продукти на NUTRIM ??
Горе долу цените по-ниски ли са от тези на мусши и добри ли са NUTRIM ??
06.05.04
18:15
Хехе Нутрим от всяка барака за нискокачествени протеини!
Това си е булгарише шрек и цената е два-три пъти по ниска!
Аз немам мъни затова също употребявам Биогеим и Нутрим!
Само да поправя White че протеинчето 85% не е млечен суроватъчен протеин изолат,а е направен от млечна суроватка :wink: Разликата е че млечният суроватъчен протеин е смес от казеин и суроватка,а този за които ние говорим е само суроватка!
06.05.04
19:50
UNIVERSAL GAIN FAST 3100 SI E ISTINATA S ANABOLNO DEISTVIE E OT 500gr KA4IX 2,5KG TSENATA E 17 LEVA 5OOgr no si zaslujava !!!!!!!!
07.05.04
11:05
Братле на кутията пише че е получен от млечна суроватка чрез динамична и т.н и т.н,не пише че е млечен суроватъчен протеин 8) !
По горе написах каква е разликата!
Да не се обидиш сега да помислиш че се заяждам пиша го защото някои може да си помисли че има и казеин и така да си добие грешна представа че е бавен протеин и че няма да му свърши работа след тренировка!
07.05.04
11:19
Добре, поне има ли ефект от NUTRIM продуктите? Защото аз си копувам от мусаши, но са ми малко скъпи там.
Dobre be, Lesno. Stava duma, 4e proteina e dobur za sled trenirovka i spored men za taq cena stava. Kazein nqma. 4e e ot mle4na surovatka e taka, vzeh si lupa da go pro4eta otzad :)
Ama otpred pi6e “surovatu4en protein-izolat” :D
07.05.04
12:49
Еееее.... вие го обърнахте на общи приказки!
Абе Jivko Jelqzkov ти май си се объркал а? Не се заяждам, но мое мнение е, че така може да се качи от 50 на 52,5 кг. А и това е гейнер, а не протеин, така че си объркал темата. (+това е много скъп).
Аз до преди една седмица не бях пил протеин на Нутрим, но реших да си взема едно килце да го пробвам. Ей няма да ви говоря колко много ми хареса (мисля да си взема 5 кг :D ). Мога да го сравня само с тови на Юнивърсал - Ултра Уей Про - пил съм такъв и тоя на Нутрим все едно е същият!
07.05.04
12:57
haha Как е същият бе Макс :D !На вкус ли :lol: ???
07.05.04
13:20
Виж lesno_nema, аз не се ебавам! Изпил съм 3 кг Universal и що-годе го познавам. Даже ако погледнеш съдържанието на Universal ще видиш че има с 10 гр протеин по малко на 100 гр от Нутрим, за сметка на въглехидратите. А и на вкус, и на цвят, на мирис, на гъстота си е същият. Провери и ще видиш!
07.05.04
16:23
“Pure Whey PRO 85%”
Абе момчета
Вие много вярвате на това, което пише по кутиите :)
Аз си взех ДжейСи или ДжейКей или кфото е там с невероятни % алабала ЕБАСИ ТРИЦИТЕ!!!
Докато не се провери тоя Нутрим в лаборатория или както трябва там
никой неможе да ми докаже, че в българските протеини има изобщо някакъв протеин :)
Тука в наща държава всеки иска да те пре***
Харесва или не просто ви правете изводите :)
Евтиното излиза скъпо!
Abe Lesno, az ne sum se surdil be 4ovek. 6tom znae6 ne6to kazv6 go i tva e, nema problem. Nali za tva e toq forum. Tva s proverkata na daden protein e mnogo hubavo, otdavna si go mislq, ama za sam 4ovek 6e mu izleze malko skupo. Skoro govoreh s edin pi4 deto e nosil Nutrim 90% minalata godina za proverka i e bil 88% . Spored men toq protein e po-malko, ama 6tom go e proveril… Az go pih predi blizo 2 godini i efekt ne vidqh, dobre 4e nqmah strani4ni reakcii :D , 6toto predi ot 1 kutiq Biogame se naigrah mnogo qko, rezervirah si toaletnata i edvam go izpih po malko(lesnoto im e fen na Biogame :lol: , ama na nego qvno mu deistvat dobre)
Imam predlojenie da go zanesem PURE Whey Pro za proverka, az sum ot Sofia, ako nqkoi drug e navit da kaje. Maxx ti otkude si?
09.05.04
10:11
Доколкото знам протеините на Нутрим са лабораторно тествани.
Аз съм от Монтана. В моя град няма магазини за добавки и за това пазарувам от софия, но протеина на Нутрим - специално - съм си го купил по интернет!
11.05.04
16:22
Интересна информация: преди около 8-9 месеца ходих в софия да си купя някакъв протеин. Ходих на Пиротска 3 за да видя колко струват протеините на Оптимум Нутришън - 5 паунда (2кг и 230 гр) струваха нещо от сорта на 150-ина лева, което никак не е малко! А сега гледам сайта им и какво да видя - 44$. Правете си сметка колко много ни набутват!
13.05.04
13:41
maxx_muscular Дай линк към този сайт от който пазаруваш! и Един въпрос някой пробвал ли е новият продукт на Биогейм не мога точно в момента да се сетя но на кутията с по-едър шрифт пишеше анаболик формула? Ако някой го е пробвал нека даде мнение по въпроса!
Искам да ви питам дали тези протеини са добри за начинаещ.
Super Winner или Hi-fit Special на NUTRIM за след тренировка...
и
Mega Pro 92 Platinium на NUTRIM преди лягане
ПП - мисля протеина, който трябва да взимам след тренировка да го мешам 30гр. с 0.7л. прясно мляко, 3-4 супени лъжици пш. зародиш и един банан...е как мислите. А имали странични ефекти от протеина.Благодаря ви прдварително...
19.05.04
18:01
Нямам впечатления от тези протеини, но доколкото знам не са суроватъчни (поне нито един де). След тренировка трябва да се взима суроватъчен протеин (пише го навсякъде). За най-бързо усвояване казват че трябва да се приема само с вода! За мен 30 гр са страшно малко (има една статия в bodybuilding.com където се пише за митовете около приема на протеин и един от всички митове беше че максималната доза която може да се усвои от организма е 30 гр) - аз вземам поне 50 гр. Можеш да изпиеш останалите продукти около 1 час след като си изпил протеина. Протеина НЯМА странични ефекти (говорим за нормални дози (до 3 г/кг тегло) освен това че при приема му трябва да се взема по-голямо количество вода защото се използва при процеса на усвояване.
А ще ми препоръчате ли добри протеини за начинаещ...
ПП - ако може и да не са много скъпи... :?
Az sega sam s NUTRIM 92% na soeva osnova i vkusut mu e ujassssseeeeeeeeennnnn!!!!!!!!Ina4e ne moga da govorq za rezultat 6toto ne sum mnogo redoven s nego!!!Az si piq otdelno 92% na MUSASHI i sam mnogo dovolen ot nego!
19.05.04
22:20
Мога да ти препоръчам като по-евтин но качествен вариант Pure Whey PRO 85% на Нутрим. Него съм пробвал лично дори и сега вземам от него! Той се взима след тренировка. Аз вземам по 60 гр когато качвам маса, но сега понеже свалям съм на 45-50 гр (когато качвам стигам 80 кг). Като гледам беше написал няколко протеина така че можеш да си вземеш още един но по-евтин Млечно-яйчен на Нутрим пак (за мен те са най-добрия вариант от българските продукти - т.е. тези които са евтини). Те май се казваха нещо с “PRO 90” - 18 лв на кило. Това ми се вижда малко съмнително, но едни приятели много ми го хвалят, така че пробвай пък...
Ако имаш още въпроси съм на разположение!
Предполагам че този, за който говориш е PRO 90 Gold млечно - яйчен протеин. А нали той се взима преди лягане.
ПП - а в каква доза да го взимам него, като се боря за максимум 5кг. отгоре.
може да сте споменали но сам го изпуснал, каква е цената на “Pure Whey PRO 85%” ?
20.05.04
11:50
[quote author=“gotcha”]Абе момчета
Вие много вярвате на това, което пише по кутиите :)
Аз си взех ДжейСи или ДжейКей или кфото е там с невероятни % алабала ЕБАСИ ТРИЦИТЕ!!!
Докато не се провери тоя Нутрим в лаборатория или както трябва там
никой неможе да ми докаже, че в българските протеини има изобщо някакъв протеин :)
Тука в наща държава всеки иска да те пре***
Харесва или не просто ви правете изводите :)
Евтиното излиза скъпо!
nitrum ги одобрявам на мах! мразя протеини! но ми се наложи да вкарам малко. иначе пия само креатин и глутамин. преборих се със себе си и взех 2 кутии ‘mega pro 92’(смешно звучи). както и да е. имах състезания и много за учене=>малко сън. за 2 седмици(общо 800гр. протеин, което никак не е много) освен че си запазих това което имам качих 3кг и то не около кръста или мазно. видим ефект също имаше. (не е по темата, но като сте почнали нитрум го казвам в скобки ;))) креатина на нитрум ме задоволява идеално. пих и evox i universal- НИЩО! и нищо друго освен едно голямо нищо!!! освем всичко не може да се абстрахираме от цените на които се предлагат продуктите на нитрум. още повече аз пазарувам от един склад и нешата над 10лв ми падат с 2, а тия под 10лв с 1-2 лева)
Аз лично си купих Pure Whey Pro 85% за 17.20, но от аптека, която е малко по-скъпа (но идеята ми беше да го пробвам, а не да купувам на едро). Разфасовката му е от 0.5кг. На вкус е приличен.. а и ми се струва добър. Вероятно ще си купя от него пак.
Аз имам едно въпросче към вас.. съвсем скоро си взех Musaishi Bulk Protein (45% протеин - смес сурватъчен и соев, 40% сложни въглехидрати и средно-верижни полимери и т.н..). На вкус е един от най-лошите протеини които съм пил (и вероятно ще е последният продукт на Musashi който си взимам), единствено по-лош е Атлетик :!:
Чудя се дали някой го е ползвал и дали има ефект от него (все пак разфасовката е от 3кг :( и трябва да се използва - надявам се поне във функционално отношение да е добър). Този продукт съм го взел с цел покачване на маса!
22.05.04
09:45
Аз съм пил Булк на Мусаши - не беше нищо особено, но вкуса не му беше чак като това което ти описваш! От него имах стомашни проблеми, и може би е и от храненето, но ефект почти нямаше. Можеш да подобриш вкуса като добавиш степче или някакъв сок (натурален, компот)! Дано съм ти помогнал.
Az ka4ih ot nego 4 kila za 2 meseca. Oba4e vse pak sum novak i na men vsi4ko raboti. Moje bi e i ot dobrata dieta i samiqt fakt, 4e iadoh po 3 kofi4ki kiselo mliako. Izpii si bulka, niama da ti navredi, moje puk da ima efekt vurhu teb. :)
Току-що си купих Pure Whey Pro 85% за 13.90…а ще има ли ефект ако взимам само по 30гр. на ден след тренировка
22.05.04
18:44
ти си си взел много малка разфасовка! При мен важи правилото - колкото повече протеин толкова по-голям растеж (но това не се отнася само за протеина на прах). Аз вземам по 60-тина гр когато качвам маса.
maxx_muscular: Точно това е един от проблемите.. 3 пъти съм го пил.. и 3 пъти в тоалетната с разстройство :( В началото си мислех че може да е от храната, но и в момента стомаха ми ще изгърми :(
А полза няма да има никаква, даже ще вреди, ако непрекъснато изхвърлям всичко което приемам през деня като храна!
А проблема с вкуса който описвах.. не е толкова като аромат или да става въпрос до мои вкусови качества.. а това че не се разтваря..и все едно пия пясък (полепва се по гърлото.. точно като при Атлетика) :!: :(
23.05.04
10:50
Нали ти казвам- аз имах същите проблеми. Ако можеш продай го на нямкой твой приятел, ако ли не пий го по-рядко (на 2 дни) и по по-малко (30-тина гр). Вече си се прецакал!
Това го пише на опаковката на Pure Whey Pro 85%, вие как го разбирате...
В дните без тренировка се препоръчва една доза (две мерителни лъжички Pure Whey PRO - 30 г ), която се приема след като се разтвори в около 200 мл вода, сок или обезмаслено мляко. Приема се един път на ден, между основните хранения. В дните с тренировка се препоръчва една доза от 30 г (разтворени в 200 мл течност), която да се приема между храненията и втора доза от 30 г - до 30 мин. след тренировка.
ПП - това нещо аз го разбирам, че - една лъжичка е 15г.
Правилно ли съм разбрал...THANKS-ви...
23.05.04
19:02
alex ние говорим за Булк на Мусаши!
Това което написа за Нутрима е така, само че тая лъжица трябва да е с огромен връх за да е 15 г. Така един разправяше че пие по 30 гр 2 пъти дневно, но 1 кг го пи някъде около 2 месеца :). Така че лъжиците с голям връх :wink:
Май така ще стане.. ще внимавам как го пия.. вероятно в по-малки количесвта и не на гладно...
Иначе нямам чак толкова лоши “приятели”, че да им го продам на тях :D
По-добре да им го подаря.. като ми писне (3кг..ще ги пия сигурно 2 месеца) :(
1000 г Нутридин PRO 90 Gold
90% млечно-яйчен протеин, произведен по MDT технология, с добавка на свободни амино киселини, пчелно млечице, инозин, ацетил L-карнитин, лиофилизат от LB bulgaricus и LB acidophilus.
някой пробвал ли го е този протеин и доволен ли е? става ли за преди и след тренировка или е хубав за вечер преди лягане
[quote author=“Stavrev”]1000 г Нутридин PRO 90 Gold
90% млечно-яйчен протеин, произведен по MDT технология, с добавка на свободни амино киселини, пчелно млечице, инозин, ацетил L-карнитин, лиофилизат от LB bulgaricus и LB acidophilus.
някой пробвал ли го е този протеин и доволен ли е? става ли за преди и след тренировка или е хубав за вечер преди лягане
Според мен по става за преди лягане, приятели ми казват че са го пробвали и не са доволни много-много...от тук разбрах едно:
- суроватъчен след тренировка и растителен преди лягане
ПП - ако греша някой да ме поправи :wink:
взех един протеин но маи се набутах, дадох 103лв. за 2.268г. Ultra Whey Pro na Universal, толкова са и amino 2700 със 700 хапа!
даите коментар
31.05.04
18:51
що пък да си се набутал? Протеина си е протеин, аминото си е амино!
03.06.04
05:14
naskoro si vzeh WHEY 104 na PowerMan i sum dosta dovolen po nqkolko pri4ini:
1) ima 80%-no sudurjanie na beltuk protein konzentrat
2) naistina vanilieviqt vkus e strahoten!!!
No problemut mi e svurzan predimno s dozirovkata mu i nai-ve4e priemaneto mu.
O4akvam s neturpenie va6ite suveti i vi blagodarq predvaritelno!
P.S. zanimavam se ot blizo 3 godini s BB/186cm/105 kg,no opredeleno proteinovoto stimulirane mi e nepoznata oblast :)
Ами батка явно досега си се задоволявал с протеини само от храната...
Протеините на прах са супер удобно нещо - прас 1 шейк и си готов с едно ядене ;) Като гледам тия 100 килца с една мярка няма да ги нахраниш :) Зимай по 60г. преди и след тренировка. Половин час някъде преди и веднага след с някакъв бърз въглехидрат, примерно банан, ако си фен на разделното хранене може да хапнеш банана и след 20тина минути да изпиеш шейка, понякога и аз правя така. Препоръчвам ти да го разтваряш във вода, за да не му намалиш скороста на усвояване, която е важна особено за след тернировката.
Айде успех ;)