Мирослав Спасов пред BB-Team -коментар

09.03.05
16:01

Това интервю даде Мирослав Спасов специално за бб-team. Вие сигорно го познавате защото, той пише във форума под ника Power. Е страхотен талант притежава и само успехи му пожелавам.
по-здрави

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

09.03.05
16:27

Да е жив и здрав, само успехи и да върви нагоре му пожелавам.

Искам да ви кажа, че в личен разговор с мен Мирослав сподели, че в следствие на това, че интервюто се забави постиженията които са написани там са леко занижени, но нека той да коментира.

09.03.05
18:31

Браво !!!
Мога да ти пожелая само много успехи Мирославе .
Жив и здрав да си , все така напред да продължаваш !
Останах изумен от резултатите ти , като се има в предвид и на колко години си ( не се занимавам с трибой ,но найстина това което вдигаш за мен е много ! ) .

09.03.05
18:55

Благодаря за хубавите думи,които всички казахте за мен!Постиженията ми са малко по високи-клек-275кг,лег-160кг и тяга-240кг.Но за съжаление,сигурно няма да се подобряват вече тъй като болката в ръката ми за която споменах в интервюто се превърна в контузия,и едвам тренирам защото ме боли яко.Дано никои от вас не усети какво е това контузията,защото е страшно лошо.

09.03.05
19:07

[quote author=“POWER”]Дано никои от вас не усети какво е това контузията,защото е страшно лошо.

Заради това спрях нечовешките тежести с които си мислих ,че ще направя нещо ,но това е друга тема .
Дано да се оправиш по-скоро и да влезнеш отново здрав в залата .
Болката в лакътя ли е ?

09.03.05
20:32

POWER браво,найстина мога да ти пожелая само много успех и ЗДРАВЕ!

09.03.05
22:23

Не болката е от ватрешната страна на левия бицепс,и според докторите идва от нева които се намира точно там кадето слагам щангата за клек.

10.03.05
10:32

Ако проблемът е в нерва, това вече е много гадно.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1