Нисък ли съм.. ?!

21.11.10
08:47

Здравейте ! Може да ви прозвучи малко смешно но въпроса ми е : Нисък ли съм за мойте години 17г и 5 месеца, 182см. .. аз от около 1 седмица си втълпих ,че съм нисък и ми трябват поне още 5 см .. ! 84 кг съм може да се каже че имам добре оформено тяло за годините си ... поне не съм висок и клечка ;д !На фитнес съм ходил 1 година редовно .. по едно време кляках със 70 кг и тяга правих със 80! Но поради здравословни причини спрях фитнеса преди 1 година и сега ходя на лостове! 7- 8 клас дръпнах доста на височина и от тогава най-много 2 см до сега. Майка ми каза ти откакто почна фитнеса спря да растеш.. направо това ме депресира супер много като ми го каже ,но вече няма връщане .. та според ва има ли някакъв шанс за 1-2 години до 20 някъде да порастна с още 3-4 см .. просто се отчаях с тази височина

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Не разсъждаваш правилно, пич! Висок си да ти кажа честно. Ниско е 160 примерно :) Отделно, че това колко ще бъдеш висок си е общо взето генетично. А за това, че фитнеса ти е спрял растежа...не е вярно. Фитнеса дори ти е помогнал за растежа, тъй като вдигането на тежести има положителен ефект върху организма. Не се депресирай. Всичко си ти е напълно наред.

21.11.10
08:56

Привет,
аз какво да кажа като съм на 32г. и съм 175см........не се шашкай ....много си висок даже...!
А относно това дали фитнеса намаля растежа, няма нищо вярно, напротив!
Тренирай си и не си вкарвай филми в главата!!!

Успех,
Георги.

21.11.10
09:07

Мерси за бързите отговори момчета ! И май трябва да не го забелязвам много това .. не е най-важното в живота :) !Е да се надявам , че ще порастна още 2-3 см :P

казано от DaRkLiGhT на 21.11.10, 09:07:

Мерси за бързите отговори момчета ! И май трябва да не го забелязвам много това .. не е най-важното в живота :) !Е да се надявам , че ще порастна още 2-3 см :P

Да си жив и здрав, пък другото...и пак ти казвам, че си достатъчно висок. ;)

средния ръст на мъжете в България е 175см ;) сам си прави изводите ....

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 21.11.10 09:11.

Пич, висок си за годините си, съвсем сериозно ! Ще растеж до 23 годишна възраст.. и по 1см. на година да разтеж пак ще дръпнеш до желаната ти височина. Отново ти казвам - не се вкарвай във филми, ВИСОК си !

Мнението беше редактирано от Михаел Иванов на 21.11.10 10:19.

21.11.10
21:07

Поради какви здравословни причини може да тренираш на лостове, а не може във фитнес?

22.11.10
12:43

Еми не бях ходил миналото лято на фитнес и минала есен отидох и се направих на мъж и сложих да клякам със 70 кг (старите кг от пролетта) и се прибрах ми не напълни главата с кръв , почна да ме стяга до сърцето ,измерих кръвното 140/90 .. и отидох до Бърза помощ , там 150/100 ..инжекций и им обясних и ми казаха спирай с тежестите ! По -умерено и така на други доктори ,за да се уверя ,че е от това и ми казаха без фитнес и без това си увреждаш гръбначния стълб.. и така !

22.11.10
12:58

То на лекарите им е най-лесно така да кажат...И тоя гръбначен стълб, с кво си го увреждаш?Ако клякаш като баба-да, но иначе не виждам смисъл

22.11.10
13:09

Това за докторите, няма да го коментирам, защото колкото и деликатно да се изкажа, все ще има някой засегнат.

182см - освен, че най-вероятно ще растеж още, не си висок - набиващ се на очи с ръста си, но и в никакъв случай не си нисък.
Рядко ще се чувстваш нисък, освен ако не се моташ покрай волейболисти и волейболистки и подобни :))
Не знам, доколко съм обективен - и аз съм горе-долу тази височина и никога не съм се притеснявал от височината си.

Мнението беше редактирано от 6th на 22.11.10 13:10.

22.11.10
14:18

Младеж, аз съм жена и съм 180 см и страдам от комплекс, че съм висока.
Това е комбинирано с  “яка” структура и склонност към напълняване.
Най-смешното е, че всички мъже, с които съм имала по-сериозни отношения са били по-ниски от мен.
182 е съвсем нормален ръст, така че-споко.

Мнението беше редактирано от chervena на 22.11.10 14:28.

22.11.10
17:24

Поправка от 2.2 2009 до сега съм дръпнал с 8 см :)) мисля ,че е добре !

27.11.10
20:28

Не се притеснявай! :)

Мнението беше редактирано от Евгени Колев на 27.11.10 20:32.

28.11.10
14:52

казано от martinski на 22.11.10, 12:58:

То на лекарите им е най-лесно така да кажат...И тоя гръбначен стълб, с кво си го увреждаш?Ако клякаш като баба-да, но иначе не виждам смисъл

Мда бе, тия лекари нищо не разбират.........

28.11.10
18:01

Пич, аз съм на 21г и още раста. На 20 бях 190, сега съм стабилни 191. А тренирам и клякам ЯКО

Dragster10

28.11.10
22:07

Приятел аз съм 170 и съм нисък, но не ми пука, ти си се стресирал за 182…. щяхх много да съм доволен, ако бях 182. И аз съм на 17год.

29.11.10
00:10

аз съм на 21 и съм 171 или 172,не се притеснявам въобще...нашите не са високи,тъйче и не очаквам да порастна

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1