Time to get hardcore [2011]

23.11.10
13:38

Привет...

В момента замислям следния стак, който би трябвало да започна в началото на следващата година:

месец 1
Musclemeds [Code Red, Methyl ARIMATEST, Hexaghen] + Gaspari Nutrition [SIzeOn Pre-contest] + VPX [Power Shock]

месец 2
Muscle Pharm [Assault, Recon]

месец 3&4
Universal Nutrition [Storm, Torrent, Nitro] + Athletic Xtreme 2[Mass FX + Hard FX]

Протеинът най-вероятно ще е Scivation Whey 10lb + Optimum Nutrition 2[Opti-men]

За мен: 32г/76кг/178см/относително ‘изчистен’/опит [към шест години + известни прекъсвания]
Диета: през по-голямата част от времето - РБД + carbs cycling в случай, че започна да покачвам килограми твърде бързо
Тренировки: вероятно четиридневен сплит с акцент върху гръб и гърди
Цели: + 3/4кг мм; оформяне на цялостната мускулатура

Въпроси&Коментари:
Понеже продуктите на Musclemeds са сравнително нови, ще помоля тези от вас, които са ползвали въпросния стак [Musclemeds], да споделят накратко общи впечатления.
Нужно ли е според вас да се направи кратка пауза от десетина дни между месец 1 и 2 (и съответно 2 и 3) с цел оптимално усвояване на различните креатинови продукти?
Относно месец 3&4 все още не съм решил дали да вкарам в стака само 2X Mass FX или да го съчетая с Hard FX. Каква би следвало да е правилната доза ако се взимат в комбинация, 4+4?

23.11.10
14:12

не си взимаи протеина на скивеишън
освен ако си го взимал преди и ти е харесал

23.11.10
17:56

Абсолютно може да си спестиш парите за продуктите на Musclemeds. НЕ работят!

@сашо знам че ти ги приемаше тия Musclemeds.Хич ли не работят?

Май и те се оказаха една голяма реклама..

Мнението беше редактирано от Светослав Илиев на 23.11.10 19:08.

23.11.10
19:23

казано от hamalin на 23.11.10, 19:07:

@сашо знам че ти ги приемаше тия Musclemeds.Хич ли не работят?

Всеки един ден от цикъла ми е описан във Фитнес блога.
само ще ти кажа, че като ми свършиха methyl arimatest-a и hexaghen ( и като почнах да пия по 30 гр БЦАА на ден и вкарах кре алкалин - чак тогава почна сериозно да ми се подобрява силата и да имам по-добри резултати. Абсолютно по никакъв начин не усетих продуктите на Muscle meds, methyl arimatest-a уж дето вдигал тестостерона до 10 000 IU, даже либидото не ми повдигна. все едно пиеш празни капсули и смучеш розови бонбонки вечер преди лягане.
Hexaghen - от него едно успокоение вечер и повишена твърдост на мускулите, но ДОТАМ!
Язък за 100те ревюта в USA форумите, които четох за продуктите и заради тях ги купих...

като свърша със качването ще напиша кратки ревюта  във Фитнес Блог, за всичко продукти, които съм ползвал и ползвам в момента в стака ми за чиста мускулна маса.

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 23.11.10 19:24.

23.11.10
19:25

Аз  пък пих Hexaghen и съм доста доволен.От протеина на Сайвейшън шоколада,също ми хареса.

23.11.10
19:29

Какво усети от Hexaghen?

23.11.10
19:41

Аз го комбинирах с Pink Magic , а не с methyl arimatest…Спах като къпан , при положение ,че преди не можех да заспя преди 1-2…Много сила,но не знам дали е от него или от пинга...Покачих тежестите на абсолутно всички упражнения.Сутрин ставах бодър и готов за тренировка.В размери,също покачих доста , без омазняване...Либидо повишено и аз не съм усетил , но не съм и очаквал,като се има предвид , 4е съм на 22.

23.11.10
19:42

Това е от Пинка, мой човек. Не е от hexaghen.

23.11.10
19:46

A ти какви очаквания имаше към него ?

23.11.10
20:08

Мускулна маса, повишено възстановяване, забележимо покачване на силата.

23.11.10
20:22

Аз получих точно това...Както всеки продукт,при едни работи,при други не :)

23.11.10
20:55

казано от caihundrel на 23.11.10, 14:12:

не си взимаи протеина на скивеишън
освен ако си го взимал преди и ти е харесал

Може ли инфо за този протеин,не е ли качествен?

23.11.10
21:08

протеин е
ама има и по-добри
лоша разтворимост и посредствен вкус
по добре фарма уеи
аз го купих единствено защото беше на супер далавера - 132 лв 4.5 кг

Мнението беше редактирано от caihundrel на 23.11.10 21:10.

23.11.10
22:47

казано от Aleksandar Marinov на 23.11.10, 17:56:

Абсолютно може да си спестиш парите за продуктите на Musclemeds. НЕ работят!

мда, и аз от това се опасявам...поредният балон от напразни очаквания, при все че няма как да знаеш със сигурност докато не ползваш продукта. Може и да заменя Hexaghen-а&Methyl; Arimatest-a с някой др продукт.

24.11.10
06:32

казано от Aleksandar Marinov на 23.11.10, 19:42:

Това е от Пинка, мой човек. Не е от hexaghen.

Oпределено това звучи като отзиви от Pink Magic, Hexaghen-a далеч не е това, което е според описанието си.

За автора - да замести стака на Muscle MEds с този на USP - Pink Magic & Prime.

24.11.10
07:11

казано от FINISH FIRST на 24.11.10, 06:32:

За автора - да замести стака на Muscle MEds с този на USP - Pink Magic & Prime.

Авторът реши малко да попромени стака за първите два месеца ;)

2X Assault [Pre-] + SizeOn Pre-Contest [Intra-] + Xtend [Post-] + 2X X-Factor [Inter-]

Другото остава почти без промяна...поне засега.

24.11.10
07:48

Стака е стабилен, успех ; )

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1