Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимДвижение:
йога, час
Храна:
- солена вода*
- шот с гуарана*, джинджифил*, лимон, мед*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*, мед*, ашваганда*, рейши*
- шейк от елби вит*, какао*, родиола*, мед*
- чай ройбос* с мед*
- ябълка
- крем от банан*, лонган, годжи бери, чиа*, алое*
- остатъка от сутрешния шейк* с 5 с.л. тинктура от чага...не знам дали чагата или това че тинктурата беше повече, но доста ми вдигна температурата
- вечеря в непалския ресторант - салата с нахут, боб и зеленчуци*, питки с лют сос, млечно- шафранов десерт, чаша червено вино, последните 2 резенчета драгон фрут
Добавки:
вит. Ц, коензим, крилово масло, ензими
Динесоха ми шилажит от Непал. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 03.11.16 22:22.
Движение:
50 минути йога, колкото да живна, че от 6 часа съм в движение и скоро няма да спра
Храна:
- солена вода*
- шот с гуарана*, джинджифил*,лимон, мед*
- шейк от кокосово масло*,разтв. кафе*, шилажит*(това, което ми дадоха всъщност е шилажит с трифала и билки, и течността стана не с обичайния цвят на капучино, а черна :D ), рейши*, мед*, ашваганда*
- крем от банан*, чиа*,годжи бери*,алое*
- пастет от авокадо, кейл*, моринга*,хлорела*,подправки; 2 сухара и 3 парчета домашна баница*; домашен сладкиш*
- по-късно - вероятно само банан*
Добавки:
вит. Ц, ензими, крилово масло
Не съм очаквала много от райънеър, но 4 часа закъснение си е прекалено. Нялкой ако има опит и знае как и къде се предявяват подобни искове, нека сподели.
казано от Margi на 04.11.16, 18:59:
Не съм очаквала много от райънеър, но 4 часа закъснение си е прекалено. Нялкой ако има опит и знае как и къде се предявяват подобни искове, нека сподели.
Ето описание на правата:
http://www.caa.bg/page.php?category=95&id=551
А има и фирми, които посредничат при защита на интересите:
http://xn—90aiaaajj3bd8bxe.bg/?gclid=Cj0KEQjw4_DABRC1tuPSpqXjxZwBEiQAhMIp60JLP9Fsb8RZ2EkZTDEJCzuv-YxEgzBi-wt1VL4c3NgaAnS58P8HAQ
https://aeroisk.bg/DelayedFlightCompensation?gclid=Cj0KEQjw4_DABRC1tuPSpqXjxZwBEiQAhMIp60v9F9lQTabDeCxfW3OTo-SIBEl91FBsWq4QClbHw7YaAqkp8P8HAQ
Не съм ползвал такава - линковете са случайни, така че подходи с внимание и съмнение към тях.
Боби, много благодаря. :) Ще ги проверя всичките, имам достатъчно време + бейлис и шам фъстъци. ;)
Иначе, летя горе долу редовно от 2001 година, това е първото закъснение с повече от час, което ми се е случвало.
Мнението беше редактирано от Margi на 04.11.16 19:44.
С последния линк постигнах успех от телефона. Ще ъпдейтна развитие по въпроса. Почти свършиха ядкитеби бейлиса и е време за втори опит за излитане. ;)
Е*ати деня - станала съм в 5 сутринта и до към 1 не ми се очертава да спя.
Движение:
- 30 минути йога, колкото да залича част от пораженията от вчерашното висене, след което и аз бях приела формата на седалка
- 3 пъти по минута стойка на ръце
- цял ден обикаляне из Валенсия...апартамента, който наех се оказа на много удобна локация, в стария град, чийто улички много наподобяват тези на Стоун таун, само без крастави котки и умрели плъхове. ;)
Храна:
- какао* с хо шу у*, рейши* и мака* ( подозирам че мака сложих в сместа, но не съм сигурна :) ), кафява захар и топла вода
- мини банан, папая
- още една доза от шейка и още един мини банан
- сурови броколи, 2 мини авокадота, 3 бисквитки от пазара, брауни
- бейлис
- няколко масклини, 50тина гр. някакво прясно сирене
Добавки:
вит. Ц, ензими, аспирин
Ей така смятам да се оттегля и аз. ;)
Мнението беше редактирано от Margi на 06.11.16 09:49.
Малко слаънчеви картинки. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 06.11.16 09:08.
Движение:
йога, час
цял ден обиколки
Храна:
- топло какао* с хо шу у*, рейши* и мака*, кафява захар
- половин плантан, един мини банан, мини авокадо
- мини банан
- мини авокадо
- 2 чаши орчада (сок от чуфа ;) ) - много вкусно, кафе
- броколи, маслини, 30-тима гр прясно сирене, 2 малки кроасана, валенсианска халва, половин туикс
- бейлис
Добавки:
вит. Ц, ензими, аспирин
ПП: Ходихме в океанографския музей днес и в биопарка вчера, доста е тъжно на тези места, особено когато си виждал някои от тези създания при други обстоятелства или свободни в океана. Не знам защо и за двете места твърдят че пресъздават естествения хабитат на животните, това просто не отговаря на истината. Тъжно е и че за много деца това ще бъде единствена среща с тези създания и вероярно никога няма да разберат как живеят в нормални условия. Още по-тъжно е, че за някои от животните, жовота в плен е единствения начин да оцелеят и да се размножат. В аквариума имаше и шоу с делфини, ни след като ги видях на свобода в океана, никога не бих посетила подобно нещо.
Мнението беше редактирано от Margi на 06.11.16 23:02.
Понеделник
Движение:
йога, час
Храна:
- топло какао* с рейши*, хо шу у*, мака*, кафява захар*
- авокадо, маслини, 2.5 бисквитки
- няколко пресни фурми
- 1/2 авокадо, туикс, пълнозърнести крекери
- малко бейлис
Добавки:
вит. Ц, 2 гр
Значи, който има приятел, колекциониращ ножове, може да очаква проблеми по летищата. ;) Въпреки че бяха в чекирания багаж, ме извикаха от охраната на летището в стаичка за разпити, защото меча се виждал на скенера...всъщност, като ми показаха снимката, то друго освен него не се виждаше. :D После стана ясно, че общия брой ножове всъщност е 4 (вкл.моя джобен), а за сгъваемия нож, който взех получих “muy bien”. И понеже полицаите не говореха английски, установих, че почти знам испански...:D ...абе, разбрахме се с хората. :)
Движение:
йога, час
Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, шилажит*, разтворимо кафе*, ашваганда*, рейши*, мед*, канела*
- ябълка
- орчата* с Ормус смес от зелени храни*
- чуфа + коктейл от орчата, тинктура от чага*и еликсир 33
- салата от авокадо*, аспержи на пара*, сос от домашна квасена сметана*, люти чушки*, бахар*, дафинов лист*; малко козе сирене с бяла плесен с прясна куркума*; доамшна баница* с домашна лютеница*; дом.сладкиш*; още малко баничка*
- още чуфи
Добавки:
вит. Ц, крилово масло, ензими
ПП: Хората са бързи, и днес получих следните отговори:
Днес подадохме иск за парично обезщетение за вашия проблемен полет.
Препоръчителния срок за отговор от авиокомпанията е два месеца. Ще ви пишем, когато има развитие по случая, а ако не получим отговор – ще предприемем действия спрямо авиокомпанията, за които ще ви уведомим предварително.
Dear Mrs Maneva,
I refer to your letter dated 07/11/2016.
We sincerely regret the delay of your flight FR6001 from Sofia to Castellon on the 04/11/2016.
I wish to confirm that we will fully investigate your claim once we received the airport’s report and we will contact you again with the outcome.
Мнението беше редактирано от Margi на 08.11.16 19:04.
Движение:
йога при Кристос - 2 часа...чувствам се почти напълно изтощена, почти заспивах в позите, а не беше лека практиката...
Храна:
- солена вода*
- шот от гуарана*, джинджифил*, лимон, мед*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, ашваганда*, шилажит*, мед*, рейши*, канела*, бахар*
- шейк от орчата* (вече съм влюбена в тази напитка, не знам каквоще правя като свърши бутилката :( ), конопен протеин*
- чуфа, половин голямо авокадо*, лъжичка мед*
- половин авокадо*, пълнозърнести крекери*
- половин авокадо*, суров бар с рожков и физалис, бисквити РК с крем (сутринта на път за работа минах през Балев за две огромни авокадота, да има за цял ден)
- закваска*, парче домашен сладкиш*, лимецови гризини* с козе крема сирене (това към 21 някъде)
Добавки:
вит.Ц, крилово масло, ензими
ПП: Допълвам общите впечатления от райънеър. Нищо не им е наред на тези хора. Първо си купих билет до Валенсия, който след плащането се оказа до Кастейон. Платих си за багаж, като отбелязах че искам да е за двете посоки, въпреки това се оказа че на връщане не е отбелязан на билета и си платих за него. Полета закъсня с 4 часа и половина. На връщане ни държаха отвън на студа за да чакаме самолета да кацне, да слязат хората от него, за да се качим. Кацането над София беше най-страшното, кацане, на което съм присъствала - като цяло, спускането беше откровено падане, при което се държах само на колана за да не си разбия главата в тавана (нв само аз, разбира се). Самолета е толкова зле изолиран, че при излитане и кацане налягането в главата ми беше все едно съм на 7-8 метра под водата, ушите ми пукаха болезнено. Измекярска авипкомпания...
Мнението беше редактирано от Margi на 09.11.16 22:29.
Гледай какво нещо е ... :) Аз никога не съм имал проблеми единствено с райън еър и доста съм летял с тях. Ама айде де ... :) кво да правиш.
Да, предполагам не всеки път се случват подобни неща, просто споделям опит. И аз разпитах доста познати, които споделиха добри впечатления...Не изключвам вероятността пак да реша да пътувам с тях, когато спомените за това пътуване избледнеят, но ще съм готова за изненади. ;)
Та, като изключим превоза, съм доста доволна от уикенда във Валенсия. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 10.11.16 06:36.
10.11.16
10:42
Провери, но съм почти 100% сигурен, че имаш право на обезщетение щом е закъснял с 4 часа.
Едит: Сега видях, че си писала горе. Може да се изтрие за да не е спам
Мнението беше редактирано от Момчил Ганев на 10.11.16 10:44.
10.11.16
10:48
И аз съм пътувала с Раян еър, от Бергамо до Пловдив и всичко беше ок, с изключение на това, че като видях колко е малък самолета си помислих, че е от тези, кацащи над вода, та се замислих дали не са решили да ни преземяват над Марица. :D
Движение:
на два пъти през деня по 5 серии х 10 суинга с 16-ката
йога, час
Храна:
- солена вода*
- шот с гуарана*, джинджифил*, мед*, лимон
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, ашваганда*, шилажит*, мед*
- шейк от чага чай*, рейши*, какао*, мака*, мед*, кокосово масло*
- коктейл от орчата*, тинктура шизандра*, чага*, еликсир 33
- салата от кейл*, авокадо*, сок от лайм, зехтин*; халуми в (домашно бито,сметаново) масло* с подправки*; лимецови гризини*; 3 парчета домашен сладкиш*, тиква* на пара с канела* и кокосова захар*,парче домашна баница*
Добавки:
Движение:
10х10 суинга с 16
йога, час
Храна:
- солена вода*
- гуарана* с джинджифил*, мед* и лимон
- шейк*, като вчерашния
- ябълка
- няколко какаови зърна*
- топъл коктейл* от кокосово мляко*, какао*, рейши*, мака*, тинктура чага*, грапа
- салата от кейл* с лимон и зехтин*; крем супа* от горски гъби*; 15-тина гр козе сирене*; див ориз* с масло*, джинджифил*; доста домашни сладки* + овесени ореховки
Добавки:
Движение:
бягане, пресечен терен - 4 км, 25.30. Имаше доста ходене по баирите + 1-2 спирания за въздух
йога, 50 минути
Храна:
- солена вода*
- непалски чай* с кокосово мляко* и мед*
- помело
- помело
- 10-тина какаови зърна* с лъжичка мед*
- закваска*
- коктейл* от кокосово мляко*, какао*, рейши*, мака*,мед*, тинктура чага*, грапа
- салата кейл*, оцет, зехтин*, лимецови палачинки* със сметанов сос*; лимецови палачинки с мед*; три дребни домашни сладки; редче шоколад
- още две палачинки* без нищо
Добавки:
Движение:
бягане, пресечен терен - около 3,8 км за около 26 минути, пак със спиране и ходене
йога 30 минути
Храна:
- солена вода*
- кафе* с кокосово мляко* и мед* х 2
- кокосово мляко* с какао*, рейши*,мака*, мед*,тинктура чага*, грапа
- салата от кейл*, зехтин*, оцет; 3 лимецови палачинки* с козе сирене* и домашно квасена сметана*; 2 мини меденки
- някаква ужасно странна какаова напитка в една сладкарница, няколко хапки торта - пак там
- солени гевречета и редче линдт
- малко закваска*
Добавки:
вит.Ц, ензими, крилово масло
Получих отговор от Райънеър, одобрили са ми иска. Дадох данните, които искаха, до 7 работни дни чакам постъпления. Ще ъпдейтна пак когато имам резултат.
Движение:
йога - 2 часа при Кристос
Храна:
- солена вода*
- шот с гуарана*,джинджифил*, лимон, мед*
- шейк от чага чай*, коксово мляко*,какао*,мака*, мед*,инд.орехче
- ябълка, чуфа*
- още един шейк* като сутрешния
- ръжени сухари с хумус от черна леща* и черен тахан*; някакви десерти със сушени плодове, няколко овесени ореховки с дом.желе от дюли*
- няколко глътки крем супа от тиква*,куркума*, джинджифил*,дафинов лист*, 2 кайенчета от по 3-4 мм...обаче направиха супата много трудна за консумация...(dull)
- чуфи*, орчата*
Добавки:
Мнението беше редактирано от Margi на 14.11.16 21:23.
Движение:
йога, час
Храна:
- солена вода*
- шот от гуарана*, джинджифил*, мед*, лимон
- шейк от чага чай*,кокосово мляко*, какао*, шилажит*, ашваганда*, мед*, инд.орехче, канела*
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, мака*,какао*, мед*
- шейк от елби вит*, петмез от рожков*, вода*
- вчерашната крем супа*, разредена с малко домашно квасена сметана* и ръжени сухари*...пророних няколко сълзи, и гърлото ми дращи от лютото; сухари с петмез от фурми*; половин шепа чуфи*
- шепа печено кашу*; 2 лъжички от вчерашния черен хумус*; няколко ладу*...за проба... ;)
- 20-тина грама печено халуми*
Добавки:
аспирин, крилово масло, ензими
Ето ги мини чудовищата:
Мнението беше редактирано от Margi на 15.11.16 20:46.
С огромно неудовлетворение установих, че НАУ заедно с опаковките, са сменили и състава на някои от продуктите си. Винаги сме си вземали ензимите им, но откакто взехме последните, след всеки прием ми остава някакъв ужасен вкус в гърлото. Днес обърнах опаковката и установих че в състава са добавили ox bile extract…което обяснява гадния вкус, разбира се. Още веднъж се убеждавам,че дори да е марка, на която вярвам, трябва да проверявам състава при всяко купуване на каквото и да било. Не е ок така. Поне да го бяха написали на видно (или на което и да е) място, че имат нова формула, която вече не е вегетарианска.
Мнението беше редактирано от Margi на 15.11.16 20:22.
Движение:
йога, час...много ме мързеше
10 х 10 суинга с 16-ката
Храна:
- солена вода*
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, какао*, ашваганда*, шилажит*, мед*, инд.орехче
- шейк от ябълка, чиа*, алое*, мед*
- шейк от елби вит*, петмез ит фурми*, вода*
- черен тахан* с нигела и петмез от фурми*
- басмати* с гхи*, дафинов лист*, кимион, шарен пипер*; доста ладу*
...всичко това го унищожих до обед (dull)
- вечерта след работа: коктейл от орчата*, тинктура от чага*, еликсир 33; шепа печено кашу*
Добавки:
аспирин, крилово масло
Движение:
колелце за корем, ХСПУ, обръщане на раменете
йога, час - продължава да ме мързи
Храна:
- солена вода*
- шот от лимон, гуарана*, джинджифил*, мед*
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, какао*, ашваганда*, шилажит*, мед*, инд.орехче
- шейк от елби вит*, петмез от рожков*
- дом.домат*; ръжени сухари с хумус*; сухари с петмез от фурми*, закваска*, ладу*
- шепа чуфи* и малко печено кашу*
Добавки:
аспирин, крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 17.11.16 18:39.
Движение:
МЦ йога, малко над час
Храна:
- солена вода*
- шейк*, като вчерашния
- едно ладу*
- още едно ладу* с чай маточина с мед*
- бабич, суров карфиол с дом.оцет*, зехтин, подправки; крем супа от микс горски гъби*; бри, дом.лютеница*; дом.сладко от червени боровинки*; ладу*, солети
Добавки:
крилово масло
Движение:
МЦ йога, половин час
разходка - от Бетоловото до х. Яворов и още 40 минути по-нагоре, до един мини заслон, където се препичахме известно време. Общо 10 км, 4 часа и половина, заедно с времето за кафета, почивки и хапване. :) Времето беше уникално хубаво, хвана ме яд че не отидохме на по-високото да обикаляме.
Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, какао*, готу кола*, тинктура чага*, мед*, канела*
- шейк от кокосово мляко*, непалски чай*, мед*
- тахан* с мед*, какао*, лимонов сок
- ямайско кафе
- мини ябълка*
- карфиол с подправки, зехтин и оцет*; 3 бъркани яйца* с козе сирене; лютеница*, малкп каперси; няколко бисквити с дом.сладко от червени боровинки*
- няколко пържени картофчета*
Добавки:
аспирин, крилово масло
От вчера вечерта ме боли глава, сутринта пак се събудих с главоболие, което продължи цял ден и все още ме боли. Преди малко разбрах че е имало земетресение, което при нас се е усетило, само че сме спали, и предполагам че на него се дължи.
Движение:
- 40-тина минути доста мързелива йога
- бягане оф роуд - по това, което е останало от ски пътя над Кемпински, после се отклоних към Ситан кале, защото нагоре ски пътя не ставаше за бягане. Общо разстояние - 4 км, 2 нагоре, 2 надолу. Д+ около 170 м, програмата отчете 30 минути, но това включва забавяне покрай едно куче, което ме пресрещна в гората, после бяга известно време с мен и скача отгоре ми. :)
- сауна/ледена вана
Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, разтв.кафе*, готу кола*, мед*, канела*
- малка ябълка*
- шейк от чай ж.кантарион*, какао*, мед*, канела*, кокосово масло*
- сушени сини сливи*
- мини ябълка*
- бейлис кафе
- мини ябълка*
- на гости - салати, хумуси, печени зелвнчуци, домашни десерти
Добавки:
крилово масло
Движение:
йога без обърнати, час
Храна:
- солена вода*
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, какао*, шилажит*, ашваганда*, мед*
- черен тахан с нигела, мед*, лимон
- ябълка*
- суров карфиол, пастет от черен боб*; щрудел*, ладу*
- ябълка*
- закваска*, още две хапки ладу*
Добавки:
крилово масло
Движение:
йога - час
10х10 суинга с 16-ката
Храна:
- солена вода*
- шот с гуарана*, джинджифил, лимон, мед*
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, какао*, шилажит*,ашваганда*, мед*
- ябълка*
- ябълка*
- шейк от елби вит*, петмез от рожков*
- коктейл от кокосово мляко*, чага чай*, тинктура чага*, мед*, еликсир 33; хапка ладу*
- останалия от вчера карфиол; броколи на пара със зехтин*; козе сирене*, препечено; дом.щрудел*, 2-3 сушени сливи; ладу*
- закваска*; хапка ладу*
Добавки:
крилово масло
Движение:
йога с Еял Шифрони, 3 часа
Много приятен учител. Дано идва по-често. :)
Храна:
- солена вода*
- лимон с гуарана*, джинджифил, мед*
- шейк*, както предишните дни
- втората половина от шейка*
- крем от банан*, годжи бери*, чиа*, конопено семе*
- ябълка*
- останалите от вчера броколи; хумус* от черна леща* и черен тахан; ръжени сухари, ладу*, 3 бели бонбона линдт
- печена тиква* с петмез от фурми*; закваска*; 2 хапки шоколад*
Добавки:
аспирин, 4 гр вит. Ц, защото от вчера вечерта ми се стори че ми се запушва носа
Движение:
йога, час
Храна:
- солена вода*
- лимон с гуарна*, джинджифил, мед*
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, разтв.кафе*, шилажит*, ашваганда*, мед*, канела*
- шейк от елби вит*, петмезот рожков*; няколко фурми и няколко какаови зърна*
- половин шепа чуфи*
- цвекло; ръжени сухари с вчерашния пастет от черна леща*; ладу*, 4 бели бонбони линдт
- маслини; 2 розички броколи на пара; 2 парчета печена тиква* с петмез от фурми*, 2 хапки щрудел*; 3 ръжени сухара с нутела
Добавки:
2 гр вит.Ц
Движение:
йога, час - разсеяна и хаотична, телефона постоянно звънеше
Храна:
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, шилажит*, ашваганда*, мед*, какао*
- шейк* от авокадо и райска ябълка
- половин шепа бадеми*
- два горещи шоколада
- цвекло на пара, чери домати, царевица*, козе сирене*, маслини; домашби соленки* с дом.сладко от круши*, и няколко без
- орчата*
Добавки:
няма
Движение:
- разходка в морската преди курса
- йога с Олга - 3 часа, основно пози от стоеж и стойки на ръце
- сладобед - час ресторатовна практика, пак обърнати, повече висене по въжетата :)
Храна:
- солена вода*
- шейк от домашно бадемово мляко*, какао*, мака*, рейши*, мед*
- крем от авокадо, чия*, райска ябълка*, мед*; ок.90 гр шоколад, много неприятен се оказа (puke)
- карфиол и цвекло на пара, елда с царевица*, козе сирене, зехтин*; рожкови бисквити (и те не бяха от най-вкусните) с дом.желе от дюли*; 2 дом.соленки*
- шок.бонбон
Добавки:
няма
Движение:
- бягане по стълби - от последната площадка на Почивка до горе и обратно, по 10 в посока, преди курса и в обедната почивка, като разстояние общо се събраха километър нагоре и километър надолу
- йога с Олга, около час и 45 минути; и двата дни практиките бяха много полезни и приятни, освен това имахме и доста работа с колани при разнообразни проблеми
Храна:
- солена вода*
- шейк от мляко от чуфи* и бадеми, какао*, мака*, рейши*, мед*
- 2 райски ябълки ( от твърдите, които се режат)
- половин линдт
- карфиол и цвекло на пара с маслинова паста; елда с козе сирене*, масло*; домашен тестян сшадкиш*, втората половина линдт
Добавки:
няма
Мнението беше редактирано от Margi на 27.11.16 19:04.
Движение:
- колелце от колене и гребане с пудовка, 24
- йога, 80 мин
Храна:
- солена вода*
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, какао*, мед*, ашваганда*, шилажит*
- чай от кантарион*, витекс
- шейк от елби вит*, мед*, какао*
- цвекло с оцет и зехтин*; ориз* с подправки и гхи*; сиропиран домашен сладкиш*
- парче и половина домашна баница*, няколко сушени сливи, 2 бели бонбона линдт, закваска*
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Движение:
йога, 70 минути
Храна:
- солена вода*
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, какао*, ашваганда*, шилажит*, мед*
- шейк от чай витекс* и чага чай*, какао*, рейши*, родиола*, мед*
- коктейл от чага чай*, кокосово мляко*, какао*, тинктура чага*, хавана клуб -тъмен
- салата от кейл*, конопено* и тиквено семе, зехтин*, оцет; тъмен нахут* с козе сирене* , моркови, гхи* и подправки; цвекло; 2 парчета домашна пулн.баница*; домашен сиропиран сладкиш*, малко нутела
- закваска*
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Движение:
йога, 75 минути
Храна:
- солена вода*
- чага чай* с кокосово масло* и мед*
- чай от кантарион* и липа* с кокосово масло* и мед*
- шейк от чай витекс, карамфил*, канела*, родиола*, какао*, кокосово масло*, мед*
- шейк от какао*, кокосово мляко*, рейши*, мед*
- салат от кейл*, шарен пипер, закваска*; 30-тина грама бри; крем от печена тиква*, кафява захар*, стафиди*, чиа*, лукума*, канела*; нутела
- хапка медена вафла
- закваска*; домашна баница* с тънко резенче бри
Добавки:
крилово масло
Движение:
- йога, 70 мин
- гребане с пудовката, повдигане на таза от планк (с хавлия), суингове
Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, какао*, шилажит*, ашваганда*, мед* и др.
- ласи* от закваска* с кардамон, розова вода*, кокосова захар*
- закваска*
- билков чай* с мед*
- зеле в зехтин* и подправки; крем супа* от манатарки* и моркови; задушени картофи* с подправки; малко бри; бисквити РК с дом.сладко от червени боровинки*; няколко триъгълничета тоблерон, малко домашна баница*
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече