Движение:
- йога, час
- разходка до хижа Яворов по пътеката, връщане по автомобилния път. Общо 5 часа, със седенето в хижата. Малко по-бавно се движохме, заради снега, а и като цяло нямахме бърза работа. :)
- топла солена вана
- пренасяне на дърва ;)
Храна:
- солена вода*
- шот с лимон, джинджифил, пч.прашец*, клеева тинктура, мед*
- шейк с кокосово мляко*, какао*, шилажит*, ашваганда*, мед* и др.*
- 2-3 лъжички таханово бъркало* с какаови зърна*
- коктейл от билков ликьор, лайм, кокосова захар*
- авокадо
- малко дюлева ракаия, зеле в зехтин*; спаначено пюре със сусамова питка, парче сладък салам, мраморен гугел, а.к.а. сладоледен нуга
Добавки:
крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 02.12.16 19:30.
Движение:
- йога, 70 мин
- разходка от паркинга на Бъндеришка поляна до хижа Вихрен и обратно, с почивката в хижата - 4 часа. На отиване минахме по туристическата пътека (...почти ;) ) - на места снега покриваше бедрата, на връщане - по царския път. :) Много яка разходка. :)
- топла солена вана
Храна:
- солена вода*
- лимон с пч.прашец*, клеева тинктура*, мед*, джинджифил
- шейк от кокосово мляко*, какао, шилажит*, ашваганда*, мед* и др.*
- няколко лъжички таханово бъркало* с какаови зърна*, канела*
- още шейк и още бъркало
- койтейл* от непалски масала чай*, какао*, кафява захар*, коняк Арарат
- зеле в зехтин*, крем супа от саждивки*; малко трушия*, 2 бъркани яйца с козе сирене*, бисквити РК с дом.сладко от червени боровинки*; половин линдт
Добавки:
крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 03.12.16 18:04.
Движение:
айляк ;)
йога, 30 минути, колкото д не е без хич
сауна
Храна:
- лимон с пчелен прашец*, клеева тинктура, мед
- чай от кантарион* и мащерка* с мед*
- шейк от чай кантарион*, кокосово мляко*, какао*, рейши*, мака*, мед*, канела*
- уникално вкусен домашен тахан* (най-после си намерих на пазара в Банско)с мед*
- зеле в зехтин* и подправки; 2 бъркани яйца с козе сирене*; 3-4 мини соленки със сусам; 2ФПХ, бисквити с крем РК
- половин бял шоколад и 2 хапки торта орео в старбъкс (puke)
- закваска*
- половин шепа печени бадеми
Добавки:
крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 04.12.16 20:24.
Движение:
2 часа йога при Кристос...вероятно едно от последните ми ходения до към април-май месец. :( Ужасно студена зала, изобщо не успях да загрея, колкото и суря намаскара и чатуранги, и уткатасани да даваше. Не съм свръх зиморничава, но някак не ме кефи да ходя боса и по потник когато въздуха е 13 градуса, а пода е леден. :(
Храна:
- солена вода*
- лимон с пч.прашец*, тинктури от мента и глог, мед*
- шейк от чага чай*, какао*,шилажит*, кокосово масло*, мед*, ашваганда*и др.
- таханово бъркало* с домашен тахан* (nlove5)
- шейк от елби вит*, Ормус смес зелени храни*, мед*
- чуфи*, 3 сушени сини сливи
- разтв.кафе* с кокосово мляко*, рейши*, мед*
- 2 редчета шоколад
- зеле в зехтин*, туршия*, крем супа от съждивки* (станаха ми едни от любимите гъби); ръжени сухари; останалата част от шоколада
- 1 бял бонбон линдт; малко розе*; бри; още малко карфиол от туршията*, закваска*
...цял ден бях гладна...
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
ПП: Получих си обезщетението от Раянеър. (party) (party) (party) Доста експедитивно се получиха нещата, макар фирмата посредник да се оказаха не особено заинтересовани в случая и аз си движих основната част от кореспонденцията - те само заведоха иска.
Мнението беше редактирано от Margi на 05.12.16 22:20.
Движение:
йога, час и половина
Храна:
- солена вода*
- лимон с пч.прашец*, клеева тинктура, тинктура мента, глог, мед*, гуарана*
- таханово бъркало* с какаови зърна*
- чай лотус* с мед*
- шейк от елби вит*,Ормус микс зелени храни и пробиотици*, мед*
- мандарина
- ябълка
- Бабич; кейл чипс*(най-добрия, който ми се е получавал досега)
- салата от кейл*, козе сирене*(ок. 40 гр); 2 ръжени сухара; крем супа от саждивки*; нахутено брауни* (доста); 3-4 хапки баница с тиква*
- закваска*
Добавки:
витамин Ц, крилово масло
ПП: Честит празник на всички празнуващи, в т.ч. и на мен, в качеството ми на мореплавател в минали години (не казвам бивш, защото тези неща остават за цял живот). :)
Мнението беше редактирано от Margi на 06.12.16 21:52.
Движение:
йога, 80 минути...лежерно ми беше днес, но хубава практика се получи
Храна:
- солена вода*
- лимон с пч.прашец*, клеева тинктура, т.шизандра*, мед*
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, какао*, ашваганда*, шилажит*, т.шизандра*, мед*
- тахново бъркало* с пч.прашец*, какаови зърна*
- розе* (за да не е толкова рязък прехода от бяло към червено ;) ), кейл чипс*
- салата от кейл* със закваска* и козе сирене*, нахутено дом.брауни*, 1 шок.бонбон; козе кисело мляко с петмез от фурми
- още кейл чипс*, закваска*, парче брауни*
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 07.12.16 21:22.
Движение:
йога - Суря намаскар и стойки на ръце, 15 мин рано сутринта; още 30-тина минути, основно стойки и обърнати по обед
Храна:
- солена вода*
- лимон с пч.прашец*, клеева тинктура, мед*, т.шизандра*
- таханово бъркало* с пч.прашец*
- комбуча
- малко кейл чипс*
- суров карфиол с подправки, оцет и зехтин*; маслинова паста, 3 филии типов селски хляб, препечени с масло*; крем супа* от тръбенки, шийтаке и майски гъби; няколко парчета домашен сиропиран сладкиш*
- ябълков сок*
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Движение:
- Улеите кросфит рън се получи малко...3.5 км за малко по-малко от 24 минути; бягах през асфалт, кал, сняг и лед ;) много малко се наложи да ходя, само по най- стръмното, но последните 50-100 метра бяха с един пън под мишница - от където минавам има няколко изоставени, подходящи за печката, а после не ми се връщаше специално за него, та го взех. :)
- йога, час
Храна:
- солена вода*
- лимон с оч.прашец*, клеева тинктура, мед*, джинджифил*
- за деня - ок.3 чаши ябълков сок* с клеева тинктура
- шейк оъ елби вит*, какао*, мака*, рейши*, мед*
- половин шепа накиснати чуфи*
- коктейл от тинктура чага*, какао*, рейши*, мед*, грапа
- за вечеря плана е: от вчерашния карфиол; лимецови палачинки* с панир* в гхи* и подправки, маслинова паста, като вчерашните десерти
Добавки:
крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 09.12.16 15:06.
Движение:
- бягане/ходене - 6 км за 45 минути. Вероятно 4 от тези километри бяха нагоре, доста походих...по едно време ме стегна далака, та и на надолнището походих. Малко е подвеждащо когато тръгнеш по планински терен, който си мислиш че познаваш от детството си - имаше едни 2 км в които изобщо нямах представа накъде се движа. ;) ама после си влязох в пътя :) Почти до вкъщи спрях да гледам една сърна, която все още не ме беше забелязала. :) Добре се получи.
- йога, 70 мин...много е яко да усещаш как малко по малко краката ти се разциментират със съответните пози. :)
- cropfit тренировка, 30-тина минути, нямах много останали сили за влачене на къпини и нарязани клони
Храна:
- лимон с мед*, джинджифил*, пч.прашец*, клеева тинктура
- 3 Legend кафе* с кокосово мляко* и мед*
- шейк от елби вит*, пч.прашец*, какао*, мака*, рейши*, мед*; шепа сушени бели черници*
- чай липа* с мед*
- дом.вино*; 2 малки моркова, зеле в зехтин* и подправки; лимецови палачинки* с маслинова паста и дом.панир* в гхи* и подправки; малко дом.сирпоиран сладкиш*
- парче дом.баница*
Добавки:
крилово масло
Суровия панир:
Мнението беше редактирано от Margi на 10.12.16 20:12.
Движение:
- 6 км за 47 минути, същото трасе, малко изморена от трети ден бягане. Пак доста походих на баирите и малко забавих на спускнията, пак ме стегна далака, но май проблема не е в мен, Слави се оплака от същото. Днес вече не се губих, дори водач на групата бях. ;) Много приятен крос-кънтри маршрут - нагоре през пасището, малко нагоре по “околовръстното” на Радино, по равното из друго пасище и гора, надолу през селото и пътя през гората, нагоре през нашата гора и излизаме в задната част на двора. Пак срещнахме сърната. :)
- йога, 70 минути
Храна:
- лимон с пчелен пршец*, клеева тинктура, мед*, джинджифил*
- виетнамско кафе* с кокосово мляко* и мед*
- 1 малка лъжичка гхи* с мед*, пч.прашец*, бели черници*
- пробиотичен шейк* (като вчерашния, не ми се изброява)
- чай липа* с мед*
- коктейл* с тинкт.чага*, ванилов черен чай*, карамфил*, канела, грапа, гхи*, кафява захар*
- доматена крем супа*; 3 филии селски типов хляб, препечен на печката с гхи*, сминдух*; брауни-бисквитки* (трябваше да е просто брауни, но в печката на дърва нямам ни най-малка представа колко градуса е, и се получи опърлена бисквита :( ) накиснати в йо гард*, шоколад
- домашни соленки*
Добавки:
крилово масло, аспирин
Понеже ми стана интересна темата със свиването в областта на далака, а това, което си мислех че знам по въпроса, в случая ми се видя невярно, се поразрових и повечето източници са единодушни, че не е ясно защо се появяват. Уточнява се че по-често се получава при спускане.
http://running.competitor.com/2015/07/injury-prevention/solving-the-mystery-of-side-stitches-in-runners_132491
Ако някой има наблюдения, може да сподели, понеже аз не съм кой знае какъв критерий, предвид че ме бягам не особено редовно, та бих приела че съм не много във форма или дишането ми не е съвсвм ок след четвъртия колометър...
Мнението беше редактирано от Margi на 11.12.16 19:49.
Това с далака се получава при бягане в анаеробната зона, преди да си загрял добре, поне при мен така доколкото си спомням. Загрявка добре имам предвид поне 1,5 - 2км в по-леко темпо докато не усетиш че си загрял.Води се че е от неравномерно дишане, а това се получава по различни причини.
Колко да не съм загряла след чеъвъти километър? А първите 2,5 нямаше как да давам газ предвид наклона, но от друга страна, може именно той да ми е извадил въздуха, въпреки ходенето. По-интересно ми е защо на слизане? След петия километър пак имах стръмно изкачване и въздуха ми излезе, но болката отшумя.
По мои наблюдения върху мен самата, този проблем се появява, когато объркам дишането, ако не съм хидратирана добре също.
Като когато проблема е дишането, не е нито при качване, нито при спускане.
На мен ми се случва за пръв път от години и затова му обръщам внимание. Два дни ми се случва на един и същи учстък от трасето, който е асфалтов и силно надолнище. Освен това, нямам никкави други наблюдения. Ако пак се случи, ще гледам да отбелязвам нкакви закономерности, ако намеря такива.
Ако се напрегнеш може да те боли или черния дроб или далака.
Черния дроб в случай, при които енергията ти се е изчерпала или се напрягаш и далака по-основно при такива напрежения.
Иначе спускането те увлича, като скорост и оттам идва определена доза дискомфорт, който може да е доста осезаем, в зависимост от това, колко си прекалила със скоростта.
Въпреки че, информацията ми е най-вече на основа личен опит, а не на литература.
Тук общо взето са обобщили нещата.
http://lekuvai.bg/8934/
В добавка при тичане надолу по склон, може пак да се получи задържане на въздух-а, което става подсъзнателно поради по голямата стабилност и съчетание с по високата скорост . пак така. :)
Различни мнения съм чел, далака болял от прекалено бързото изчерпване на гликогена от кръвта, от изчерпване на кислорода и нуждата от голяма циркулация на кръвта включително и през далака, от неправилно дишане, от ядене скоро преди тренировка, но като цяло се случва на несвикнали на подобно натоварване трениращи. Надолнището те е забързало.
Благодаря за включванията. :) Горе-долу мненията съвпадат. Верятно съм се увлякла със скоростта надолу, а отделно от това, обикновено бягам 3-4 км, може и в повече да ми е било, въпреки че не го усетих пряко сили.
Движение:
йога, час, основно стойки на ръце
Храна:
- лимон с пч.прашец*, кл.тинктура*, мед*, джинджифил*
- чай мащерка* с мед*
- кафе* с кокосово мляко* и кафява захар
- таханово бъркало* с какаови зърна*
- пробиотичен шейк*
- рообар
- фурми*
- ментов чай
- ябълка
- мандарина
- 2 райски ябълки
- пробиотичен шейк* с шатавари на прах* и малко мед* (много кофти вкусова комбинация се получи, ама си го изпих)
- 3 шок. бонбони; 1 домашна соленка* с гхи*
Добавки:
няма
Днес прекарах 35 минути в пощата в Лозенец да си чакам пратка...отдавна бях започнала да ги пращам във Варна и от там да си ги прибирам когато ходя, днес си спомних защо. Преди мен две жени на опашката викаха на служителката, която им обясняваше, че въпреки че имат бележки за пратките си, това съвсем не означава че ще бъдат получени. Едната имаше късмета да и намерят важния документ, който чакаше, но другата съвсем не беше така щастлива. Трета се заливаше от смях, защото ситуацията и се стори забавна, четвърта не успя да си купи пощенски марки, защото не получи отговор колко струват, компютъра, разбира се, не работеше, а служителката отговаряше всеки път когато личния и телефон звъннеше. Имам чувството че в този клон изпращат на работа хора от клиника за душевно болни, като част от социален проект. (swear) (headbang)
Мнението беше редактирано от Margi на 12.12.16 21:55.
казано от Margi на 12.12.16, 21:48:
Днес прекарах 35 минути в пощата в Лозенец да си чакам пратка...отдавна бях започнала да ги пращам във Варна и от там да си ги прибирам когато ходя, днес си спомних защо. Преди мен две жени на опашката викаха на служителката, която им обясняваше, че въпреки че имат бележки за пратките си, това съвсем не означава че ще бъдат получени. Едната имаше късмета да и намерят важния документ, който чакаше, но другата съвсем не беше така щастлива. Трета се заливаше от смях, защото ситуацията и се стори забавна, четвърта не успя да си купи пощенски марки, защото не получи отговор колко струват, компютъра, разбира се, не работеше, а служителката отговаряше всеки път когато личния и телефон звъннеше. Имам чувството че в този клон изпращат на работа хора от клиника за душевно болни, като част от социален проект. (swear) (headbang)
Хахахаххаа :)))))))))) това наистина е супер забавно, то с държавните служби освен човек накрая да се отпусне и да го вземе на майтап, друго не става. Даже така има шанс по бързо да станат нещата :)
Движение:
йога, 60 минути
Храна:
- солена вода*
- шейк от чага чай*, астрагал*, шилажит*, шатавари*, ашваганда*, мед*, кокосово масло* и др.
- таханово бъркало* с пччлен прашец*
- ментов чай* с мед*
- фреш от ябълка и ананас
- закваска*
- вино Чепишев; туршия*; крем супа от саждивки*; няколко ръжени сухара с пяната от гхито*, което готвих; прясна куркума*; не цяла черна питка от СБА; доста ладу* с подобрена рецепта (inlove)
Добавки:
вит. Ц, милгама, крилово масло
ПП: Добавям си за бъдещи справки: От 1250 гр масло излезе 1000 гр гхи. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 14.12.16 08:31.
Движение:
- гребане с 24-ката + колелце от колене
- йога, 75 минути
Храна:
- лимон с пч.прашец*, клеева тинктура*, мед*, гуарана*
- шейк от чай хвощ*+коприва*, шилажит*, ашваганда*,шатавари*, мед*, астрагал*
- крем от райска ябълка с пробиотик*
- ябълка
- крем супа* от саждивки, ръжени сухари с гхи* и куркума; ладу*...преядох с гхи отвсякъде (dull)
- пробиотичен шейк* с алое*; 2 домашни соленки*
Добавки:
вит.Ц, крилово масло
Движение:
йога, час
Храна:
- солена вода*
- лимон с пч.прашец*, кл.тинктура, мед*, тинктура шизандра*
- шейк с разтв.кафе*, шатавари*, астрагал*, ашваганда*, мед*, гхи*
- няколко фурми
- грог* с непалски масала чай*, какао*, готу кола*
- карфиол и цвекло с оцет и зехтин*; панир* с пиперка и куркума*, задушени; доста дом.баница* с козе сирене*; малко дом.сладко от малини*; ладу*
- силен ментов* чай + мурсалски* и мед*
Добавки:
вит. Ц, крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 15.12.16 21:44.
Движение:
- йога, 40 минути, голямо дърво съм последните дни
- разходка от паркинга на Бъндеришка поляна до замръзналото Око :) Като си тръгвахме, се спускаше мъгла (освен не-слабия снеговалеж), затова по-бързичко се върнахме. Общо малко по-малко от 4 часа. В х. Вихрен спряхме само за wc, защото всички помещения бяха заключени и нямаше никой, което е доста странно. Хванахме и малко слънчице на отиване. :)
Храна:
- ментов* + мурсалски чай* с мед*
- шейк с какао*, шатавари*, астрагал*, ашваганда*, готу кола*, кокосово масло*, мед*
- ладу*
- същия чай като сутринта
- настъргана прясна куркума* с клеева тинктура и мед*
- същия грог като вчера, само че без готу колата
- чай мащерка* с мед*
- карфиол суров и от туршия*, цвекло с дом.винен оцет* и зехтин*; грах* с панир*; (доста) дом.баница* с козе сирене* с дом.сладко от малини*; няколко солети
- лимон с клеева тинктура и мед*
Добавки:
аспирин, крилово масло
Мнението беше редактирано от Margi на 16.12.16 19:46.
Да, аз...с телефона. Хвнах си сежинки. (inlove)
ПП: Можеше и по-добър да е кадъра, ако не снимах с една ръка с ръкавица. :D
Мнението беше редактирано от Margi на 16.12.16 19:20.
Движение:
- йога, 45 минути - кратко, но добре се получи
- разходка - Бетоловото - х. Яворов - пътеката беше цялата в лед, което направи прехода доста тегав и дразнещ. Въпреки това, стигнахме за час и 20 минути. На връщане - по официалния път минахме - и той беше дразнещо заледен. Около километър преди изходния ни пункт ни настигна една кола с момче и момиче, които бяхме упътили към хижата, и ни предложиха да ни свалят до долу...саботираха ни разходката, но и ние не се чудихме много... :D
Храна:
- солена вода*
- две малки райски ябълки
- шейк от чай кантарион*, какао*, астрагал*, шатавари*, ашваганда*, готу кола*, гхи*, мед*
- билков чай*, ладу*
- малка райска ябълка
- портокал
- чай от мента*, кантарион*, мурсалски*, мед*
- грог* ...от втори опит. На когото обяснявах защо не се купува нутрибулет от ОЛХ, ето още една причина: нормалния издържа на топли напитки, на този винта му изпусна и...пуф...цялата кухня беше в грог с какао. След половин час чистене, нуждата от грог вече беше още по- голяма, този път си го разбърках ръчно, пи очевидни причини.
- сурово цвекло и моркови и карфиол от туршия*; крем супа от саждивки* и челядинки*...приготвена преди фиаското с грога; доста дом.баница* с козе сирене*, течен шоколад, малко солети
- по-късно вероятно к.мляко* с мед*
Добавки:
вит. Ц, аспирин, крилово масло
ПП: Колкото и да ми допада домашно пригитвения панир, не е моята храна. Задръства ми синузита. :(
Движение:
- йога - 40 минути
- инфрачервена сауна и парна баня
Храна:
ден на големия глад
- чай от мента*, мурсалски*, кантарион*, мед*
- гхи* с прясна куркума*, клеева тинктура и мед*
- 2 райски ябълки
- гхи* с какао* и мед*
- кисело мляко* с мед* и пч.прашец*; дом. баница* с козе сирене*; вафла, 2 бисквити белвита
- цвеклова пробиотична крем супа* с 3 ръжени сухара; крем от сметана, к.мляко*, дом.мармалад от вишни*, малко шоколад, 1 ладу
Добавки:
вит. Ц, крилово масло, аспирин
Движение:
йога, 70 минути
Храна:
- солена вода*
- шейк от чага чай*, кокосово мляко*, астрагал*, шатавари*, ашваганда*, мед*, шилажит*, какао*
- крем от райска ябълка, чиа* и пробиотик*
- таханово бъркало* с мака*
- няколко какаови зърна*
- цвекло; ръжени сухари с хумус* от тъмен нахут* и черен тахан; крем от сметана, к.мляко*, пробиотик*, дом.желе от дюли*; няколко бисквитки с крем
- пробиотичен шейк* със сушен кейл*...неочаквано добра комбинация
Добавки:
крилово масло, вигантол, витамини
Движение:
йога, час
Храна:
- солена вода*
- шейк от кокосово мляко*, чага чай*, какао*, шилажит*, шатавари*, мед*
- крем от банан*, чиа*,райска ябълка, кейл на прах*, пробиотик* (всъщност си е суха закваска за мляко ;) )
- няколко какаови зърна*
- таханово бъркало* с мака*и какаови зърна*
- чай липа* с мед*
- салата кореноплодни и някаква пълнозърнеста пърленка във Виктория + “домашна” торта; по една лъжичка от два вида крем, на чиято опаковка пише “по домашна рецепта” и имат вкус на течния шоколад, който майка ми правеше когато бях дете :)
- сок от джинджифил* с мед*
Добавки:
крилово масло, вигантол, метил Б9, витамини
Движение:
- солена вода*
- шейк от чага чай*, какао*, шатавари*, астрагал*,мед*, шилажит*
- крем от банан*,конопен протеин*, чиа*, пробиотик*, кейл на прах*, мака*, джинджифил*, какао*...всичко, което имаше в кухнята сложих ;)
- крем от банан*, чиа*, баобаб*
- лимон с джинджифил* и пчелен прашец*
- крем супа* от червено цвекло и малко чесън; ръжени сухари с хумус от кафяв нахут*; малко гхи* (върху сухар, де, не с лъжичката); още топло ладу*
Добавки:
крилово масло, вигантол, метил Б9
Мнението беше редактирано от Margi на 21.12.16 21:59.
Движение:
ресторативна йога, час
Храна:
- солена вода*
- шейк от чага чай*, шатавари*, шилажит*, рейши*, мед*, кокосово масло*
- няколко какаови зърна* с лъжичка-две мед с джинджифил*
- чай ройбос с мед*
- кефир* с кейл на прах*, мака*,мед*...една от най-странните ми комбинации, но се прибрах гладна и това бяха първите неща, които намерих и пуснах в нутрибулета ;)
- две хапки туршия*; ръжени сухари с гуакамоле* с моринга* и хлорела*; ладу*; йогурт с боровинки*
- ментов чай* с мед*
Добавки:
крилово масло, метил Б9, вигантол
Днес в Балев бяха намалили суровата какаова паста от 25 лв на 9, защото и изтичал срока, и разбира се, моя милост взе колкото може да носи. :D Отивам да правя шоколади, които няма да се задърждат толкова дълго че да им изтече срока. :)
Мнението беше редактирано от Margi на 22.12.16 19:32.
Движение:
ресторативна йога, час...изввстно време ще се лигавя така
Храна:
- солена вода*
- сок от лимон, джинджифил*, мед*
- шейк от какаова паста*, кокосово масло*, рейши*, шатавари*, мед*, шилажит*
- три домашни бонбона*
- домашен шоколад* с мака* (или без, ме знам, на едната доза забравих да сложа и после фи омеших)
- кефир*
- цвекло и моркови на пара, половин авокадо, малко маслинова паста, доста домашна баница*; ладу
- ананасов сок от кутия
- сок от лимон, джинджифил* и мед*
Добавки:
Панорамна обиколка на северната част на страната, цял ден път, с десетки спирки за какво ли не. От цял ден в колата и наливане с вода, сега се чувствам като плондир.
Движение:
ресторативна йога, час
Храна:
- шейк от кокосово мляко*, какао*, рейши*, шатавари*, астрагал*, мед*
- пробиотичен шейк* с кейл на прах*, мака*
- домшен шоколад*
- няколко глътки закваска*
- райска ябълка*
- моркови и цвекло на пара, малко туршия*, малко праз, шарен гигантски боб*; 2 ладу*, тиквеник*, дом.баница*
Добавки:
Движение:
- ресторативна йога, 75 минути
- разходка в гората на Аладжата, която завърши злощастно в районното, тъй като но бяха отворили колата и бяха взели НИЩО освен 80 лв от портмонето, което по глупост бях оставила там, заедно с кредината ми карта, от която бяха “усвоили” 2000лв. Всъщност, чрез смс -ите от банката се осведомихме че вероятно са ни разбили колата. Нещастници. Мръзнахме известно време до колата да си лафим с полицаите, които реагираха изключително бързо и адекватно, а после още час-два в районното да даваме показания.
Храна:
- шейк*, като вчерашния
- домашен шоколад*
- закваска* с кейл на прах* и мака*
- суров карфиол с дом.оцет* и зехтин; от вчерашния боб*, тиквеник*, няколко шоколадови бонбона и едно-две ладу*
- кефир*
- сок от лимон, джинджифил*, мед*
Добавки:
крилово масло, вигантол, метил Б9
Весела Коледа
Мнението беше редактирано от Margi на 25.12.16 21:42.
Хххмммм, този район там е известен с такива посягания над чужди автомобили ... Кофти случка, Марги. Дано ги спипат ...
26.12.16
08:19
Много гадно. А всъщност тези 2К не са ли просто блокирани, обикновено плащанията минават след 1-2 дни.
26.12.16
09:18
Поискай от банката документи, че парите са изтеглени. Защото по-вероятно е да си ги задържат), пък ще е документ, с който ще се докаже кражбата после
Изтеглени са на банкомат. Принципно тези неща са застраховани и картата ми е обявена за откраданта в момента на тегленето, дори докато разговарях с банковия служител гадовете продължаваха да се опитват да теглят още, така че би трябвало да ми ги възстановят, но това ще отнеме време и разправии.
Нямам рефлекси да си крия всичко навсякъде. Дори в Африка никой не се е опитвал да ни обере или излъже. Уж сме “бяла” страна...
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече