Keep running !

Прескочи до:

15.08.16
09:23

Добро утро :)
Вчера супер мързелив ден, основно у дома с децата, малко чистене, малко готвене и така :) Спорт нямаше.


14/08

Храната :
- кисело мляко с овесени ядки и стафиди
- праскова
- салата домати и краставици, 3 яйца в масло, филия квасен хляб
- диня
- бисквити РК
- банан и праскова
- салата обичайната, маслини, скумрия печена, картофена салата, 1/2 бира

Скромен отчет днес ;)
Днес е голяма Богородица! Честит празник на всички, които празнуват днес. Честит празник на моята малка Мария, да е жива и здрава, винаги така лъчезарна и усмихната. Честит празник и на моята сестра Мария, както и на любимата ми баба Мария (sun)

16.08.16
09:08

Добро утро :)
Почивен беше понеделника за Варна и цялото семейство у дома пак. До обед шетане, пазаруване, следобед плаж :)
За тренировка домашна не остана време, само бягах вечерта. Имаше организирано нощно бягане на челници в Морската градина, но този път трябваше всички да тичаме заедно в група и се спазваше темпото на най-бавните.....даже на моменти вървяхме да изчакваме изоставащите. Но пак беше забавно :)


15/08

Нощно бягане 11К за 1 час и 16 мин.

Храната :
- филия с мед и тахан
- банан и фурми с тахан
- праскова
- банан и някакви солени крекери със зехтин и маслини
- салата домати и краставици, маслини, скумрия печена и картофена салата, 1/2 бира
- 2 реда черен шоколад

Днес имаме дълга разходка с дребната, пазаруване и после чистене и нещо малко като тренировка у дома :)
Хубав и слънчев вторник (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 16.08.16 09:09.

16.08.16
14:54

казано от Vess на 16.08.16, 09:08:

Нощно бягане)

Организаторите май не са чували за връзката на хормоните със здравето. ;)

Gogo

16.08.16
16:28

Нещо лошо има да се бяга през нощта ли?

16.08.16
16:51

Гого, Марги може би има предвид кортизола вечер, но аз нямам намерение това да става практика.
Аз бягах от 21:30 до 22:30 часа.
За две-трите ми нощни бягания за сега не съм усетила негативи.

17.08.16
08:49

Привет :)
Вчера активен ден. Първо разходка с бебка, после следобед раздвижване у дома :) Днес ще бягам.


16/08

Разходка oколо 6К с количката :)
После у дома 11 кръга :
3 обръщане и пуш преса @ 16 кг. ( с всяка ръка )
6 лицеви опори
12 скачащи напада

Храната :
- банан и фурми с тахан, филия с мед и тахан, диня и праскови, няколко бисквити РК, салата домати и краставици, маслини, тиквички печени на фурна, кисело мляко с чесън, 1/2 бира, 2 реда шоколад с цели бадеми

Хуууууубава сряда (sun)

18.08.16
08:55

Добро утро (sun)
Активен ден беше вчерашния :) и слънчев (sun)
И малкото ни бебче навърши последния си 11-ти месец. Септември годинка (nlove5) Страшно бързо минава времето ей :)


17/08

Разходка с количката на слънце 6К  (sun)
Сурия Намаскар А+Б х 5
Бягане 8К за 49:04 мин.

Бягането ... не ми хареса ... Първите 2К в гората, но още след 1-я срещнах едно улично куче и директно кръгом и обратно .... че и извеснто време след мен беше :@ взех два камъка и докато изляза от гората бягах с тях .... Добре, че стадиона е точно до кортовете, та отидох там да въртя докато Петьо беше на тенис. Пффффф.....голяма тъпня е това на стадиона, ма когато се налага....така....

Храната :
- сандвич печен с кашкавал, бъркани яйца с банан, пак банан само че с тахан, праскова, салата домати и краставици, маслини, пил.дробчета с ориз, много лук и домати на фурна, 1/2 бира, 2 реда шоколад

Любииииимия ми четвъртък (nlove5)
Усмивки от нас (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 18.08.16 08:56.

18.08.16
09:01

Когато тичах в Евксиноград, две кучета ми излязоха от нищото точно в началото на един баир. Това е и най-бързото ми качване на баир досега! :D

Ей това са минусите да тичаш аутдоор, никога не знаеш на какво ще се натъкнеш.

А на друго бягане пък бях попаднала на акащ човек :D ...

18.08.16
16:21

казано от Juls на 18.08.16, 09:01:

А на друго бягане пък бях попаднала на акащ човек :D ...

Те поне не са агресивни... :D ...да се надяваме...

19.08.16
09:07

Добро утро :)
Юле, Марги, надявам се да не се натъквам на акащ човек или улично куче ни-ко-га :D

Вчера иначе активен ден изцяло отдаден на децата :) До обяд лежерна разходка с Мимка. После на обяд взехме баткото от градина и газ към Морската. Откарахме там 3 часа. Прибрахме се, изчакахме Мимка да се наспи, хапна, и после газ към стадион Локомотив във Варна. Имаше организирана тренировка.


18/08

Тренировка на стадиона :
- загрявка
400м. бягане с количката и бебето
- 20 клек с скок
400м. бягане с количката и бебето
- планински катерач
400м. бягане с количката и бебето
- ходещи напада около 50м.
400м. бягане с количката и бебето
- скачане през 2 стъпала
400м. бягане с количката и бебето

Всичко това повторихме два пъти. Дребната се забавлява изключително много като скачахме, тичахме, катерихме стълбите. Баткото и той голяма игра с топката. Добре се получи :)
Прибрахме се по тъмно.

Храната :
- печен сандвич с кашкавал, банан, печени бадеми и орехи, банан и фурми с тахан, праскова, салата домати и краставици, маслини, печени дробчета с кафяв ориз, лук и домати, 1/2 бира, филия квасен хляб, домашно кремче ( фурми, кокосово мляко и какао )

Лапето гладно :D ставам ;)

20.08.16
09:10

Хоп 8-)
Петъка пак активен беше :) Днес обаче ще си почивам, мързелувам и те така :)


19/08

Движението :
Разходка с Мимка лежерна, кратка около 3К
У дома :
- 5 пъти:
3 набирания
6 обръщане и пуш прес @ 16 кг. ( х 3 с всяка ръка )
9 лицеви опори
- 3 пъти:
5 изхвърляне дясна ръка @ 16 кг.
5 с лява
10 лицеви опори
- 4 пъти:
1 мин. централен планк
20 руско усукване @ 16 кг.
Надвечер :
- Бягане 10,200К за 59:57 мин. :)

Храната :
- 3 яйца в масло и малко кашкавал, бананов чипс и орехи и бадеми, филия с мед и тахан, праскова и банан, салата домати и краставици, маслини, купичка бял боб, филия квасен хляб, 3-4 лъжици от домашния крем ( фурми, кокосово масло и какао )

Хубав уикенд (sun)

22.08.16
08:55

Добро утро (sun)
Горещо тия дни (whew) ма така ще е още малко и есееееен :) 
Събота не тренирах, само ядох :D какво обаче, вече не помня. Все домашна храна беше, защото бяхме на къщата при баща ми. Много зеленчуци домашни, грозде, картофи печени и месце. На обед май боб ядохме у дома преди да тръгнем.
А да, и адското задръстване на магистралата за Бургас (tmi) 1 час висене в задръстването заради зверска катастрофа на Харамията.....3 коли. От 13:30 бил подаден сигнала и в 16 часа никой не отбива автомобилите по обходен маршрут ами всички се набиваме и край.....седиш и няма връщане назад..... там 1 час с двете деца, красотичка (tmi)


Неделя :) Бягах :)

21/08

Късен следобед тичах. До преди това якото чистене на къщата преди да си тръгнем, после у дома оправяне на багаж, пранета, готвене, забава (wasntme)

Бягане 10К за 59:33 мин.

Имах и премеждия пак .... пппфффф Бягах по нов маршрут, викам малко разнообразие на гледките и терена, и кво.....кучета пак. Тоя път 3 :@ Залаеха ми и аз викам няма да спирам, няма да ги гледам ще ги игнорирам.....да ама едното се оказа голям гадняр .... добре, че беше само едното де. Лаеше ме много, тича зад мен, тича точно до крака ми .... и накрая ме захапа, неговата кожа :@ Ако не беше другото по-голямото, щях да се върна и такъв шут да му тегля ( не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против животинките, ма да не ме закачат де ). Продължих да бягам, усетих че спряха да ме гонят и се върнаха, аз наближавах светофар и викам там ще спра да гледам пораженията по крака си. И как реших точно вчера да тичам с дълъг клин в тая жега, ма то щото не си намерих късия, та това реално ме е спасило, клина. Реално то ме захапа, обаче клина ме е спасил и не е успяло да ми пусне кръв, даже и клина не беше скъсан, но пък имам зверско синьо петно с формата на захапката му на крака си :@ неговата кожа, пак да кажа......
Та така, почвам да си търся кучегон, няма стане така ...

Храната :
- филия с мед и масло, скумрия печена, салата домати и краставици, банан и сини сливи, малко печени ядки, салата пак същата, маслини, 3 яйца в масло, малко от боба да го доям и измия тенджерата и така.

Днес най-вероятно няма да спортувам. Имам да чистя целия апартамент, и да готвя, и пранета.....абе ще уплътня деня както се казва :)
Хубав понеделник и спорна седмица (F)

22.08.16
09:58

Няма ти лайкна мнението, щот не искам още да идва есен :P
И аз се натъкнах на същото задръстване, заради катастрофата, бях на Камчия на плаж и също повисях 1 час. Там обаче реално обходен път няма, така че полицаите нямаха особено голям избор освен избирателно да пускат движението ту в едната, ту в другата посока. Ние като се измъкнахме към 14:15, опашката от коли идващи от Варна беше стигнала 6-ти км от магистралата (при 8 налични), плътно в двете платна. Много им се чудя на малоумниците, които се юркат да изпреварват баш в този участък, хем е тесен, хем редовно там кибичат катаджии, хем малко по-нататък пътят се разширява и има възможност за изпреварване.
Сори за отклонението :)

Теди Илиева

22.08.16
10:17

казано от Vess на 22.08.16, 08:55:

Та така, почвам да си търся кучегон, няма стане така ...

Веси, аз като се качих на колело и се подготвих за такива ситуации превантивно. В темите по разни форуми пишеше, че градските бездомни кучета са свикнали на силни шумове и кучегоните може, вместо да ги отблъснат, да ги настървят повече. За това си взех лютив спрей. За щастие, трета година не ми се е налагало да го ползвам. Казвам ти го за да имаш предвид.

22.08.16
11:04

Веси от куче не се бяга. Като видиш куче, което дори не те лае, пак забавяш и минаваш ходом, докато не отминеш и ако е необходимо се привеждаш в бойна готовност ..:)

22.08.16
12:59

Енев, ние бяхме в обратна посока и си повисяхме 1 час на магистралата .... ама ако знаехме да ти кажа през Провадия щяхме да минем, ама....мина де :) И какво и е на есента, аз пък много я обичам :)
Теди, Кало, кучетата този път не бяха бездомни помиярчета, а кучета на един пункт за продажба на дърва за огрев. Тротоара е с три плочки широк и реално нямаше къде да ги заобиколя, защото от другата ми страна е 4 платна скоростен път с бая трафик....Тичах съвсем бавно, но това въпросното дето най много лаеше и после ме клъвна, започна да лае и да си пази територията още преди да ги доближа.....мина ми през главата да заобикалям, ма нямаше на къде, обърнах се към платното с колите, игнорирах да не ги гледам ма те нахални животинките. Ако бях спряла ходом не само синьо щях да имам ами бая щеше да ме наръфа.....тяхната кожа (punch) Никога нямам вяра на кучета аз, щото тъй както са с повод и с водач и домашни са ми се спускали и лаели :@
Както и да е, разминах се с по-малкото зло, но ще знам за друг път де ;)

Мнението беше редактирано от Vess на 22.08.16 13:01.

23.08.16
09:04

Здравейте :)
Вчера само голямото чистене у дома, пазаруване и готвене. Спорт не.
Хапнах си добре обаче, доста плодове изядох, подута се чувствам, малко ще резна захарта и брашното да видим....Ще вдигна мазнините и така.


22/08

Храната :
- банан и шепа ядки ( орехи и бадеми )
- резен диня
- доста грозде
- пиперка с кашкавал, салата доматки със сиренце
- бананов чипс
- пак диня и грозде
- салата шопска без сирене, маслини, свинско с кафяв дългозърнест ориз и зеленчуци, 1/2 бира
- остатъка от домашното кремче ( фурми, кокосово мляко и какао )

Хубав вторник (F)

24.08.16
08:42

Хелоуууу 8-)
Дребосъчка от 7 часа ме е вдигнала (dull) ама много бързо се наспиват тия деца значи, аааааааааа ...........
Активен ден вчера иначе :)


23/08

По обяд тренирах, разходката беше следобед иначе. А вечерта организирано бягане с готини хора, качване на ТВ кулата във Варна. Тръгване от паркинга на Терапията.

5 пъти :
5 обръщане и преса @ 16 кг. дясна ръка
Същото и с лява
10 лицеви опори
още 5 пъти :
10 планк лакти/планк длани
12 динамични напада
Бягане/качване на кулата 7,300К за 57:08 мин + 15 лицеви опори горе, докато чакахме изоставащите.
Денивелация около 300м.

Храната :
- 3 яйца в масло
- пиперка с масло и кашкавал, домати със сирене
- 3 ч.л.сусамов тахан
- салата шопска, свинско печено месце, 1/2 бира

И малко картинки от снощното бягане :)

Мнението беше редактирано от Vess на 24.08.16 16:28.

24.08.16
09:25

Вес, от кучета не се бяга. Освен това те усещат много добре, когато някой се страхува... Ако то е агресивно и лае, обръщаш се с лице към него , леко приведена и правиш крачка-две напред. Никави резки движения, бавно и премерено, но не трявба да усеща страх....И не му обръщаш гръб..изнизваш се бавно на заден ход, докато си с лице към него , леко приведена.
Обикновено уличните кучета са бая пъзливи, повече лаят...ако усетят слабост, тогава може да нападнат
Щом са пуснати свободно, значи са улични. Независимо, че се въртят около пункт за дърва...

24.08.16
15:42

казано от Limka на 24.08.16, 09:25:

Вес, от кучета не се бяга. Освен това те усещат много добре, когато някой се страхува... Ако то е агресивно и лае, обръщаш се с лице към него , леко приведена и правиш крачка-две напред. Никави резки движения, бавно и премерено, но не трявба да усеща страх....И не му обръщаш гръб..изнизваш се бавно на заден ход, докато си с лице към него , леко приведена.
Обикновено уличните кучета са бая пъзливи, повече лаят...ако усетят слабост, тогава може да нападнат
Щом са пуснати свободно, значи са улични. Независимо, че се въртят около пункт за дърва...

Мим, проблема с това куче беше, че аз го видях в последния момент, тичайки по тротоара то изкочи и започна да ме лае и да се спуска към мен. Аз все пак бягах, изведнъж ако бях спряла и да го гледам, дали и то щеше да ме гледа или нямаше пак да ми се хвърли да ме хапе ? Не знам. Не беше вързано да, но баш от пункта за дърва си изкочи и когато ме гризна и реши да се връща, пак там си влезе, неговата кожа (punch) Никога не съм била агресивна към кучета, които ме лаят, никога не съм замервала с камъни или ритала куче, но вече ще имам едно наум (shake)

Мнението беше редактирано от Vess на 24.08.16 15:43.

25.08.16
08:52

Добро утро :)
Тая сутрин пак бързо се наспа нашето малко човече (dull)

24/08

Ден без спорт, само с разходка и мнооооого висене над печката. Цял следобед пекох пипер, днес ще беля и слагам във фризера.

Храната :
- кафе с лъжичка кокосово масло
- салата домати със сирене, петрохан, маслини
- резен кашкавал с масълце :P
- зелена салата с лук и чери, маслини, домашна пица с блат от мляно месо, плънката домати, лук, маслини, гъби, босилек, чер.пипер и настърган кашкавал за разкош, 1/2 бира

Хубав и усмихнат четвъртък (sun)

26.08.16
09:00

Добро утрооо :)
Малко ще мрънкам, и аз съм човек, кво ;)

Ся, няма стане моята работа с ВМ-НВХ и бягането. Три дни на такава храна и вчера тотален провал на бягането. Вярно, че замисъла беше леко, тонизиращо бягане, че в събота съм на 23К горско, но то пък съвсем зле беше..... Тичам, тичам и спирам от умора, слабост в мускулите. Така не съм била никога значи, умора в краката все едно съм вървяла 100К, и това едва на 4-5-я км. Едвам издрапах 8К и се прибрах :( Заредих хубаво с ВХ и каквото-такова. Ще си ходя водна и пухкава.....тъкмо бях хвърлила 2 кила вода..... Ще се храня както до сега, да мине горското в събота и маратона другата седмица и после ще го мисля..... Знам, че е нужна адаптация при ВМ-НВХ, но явно не е сега момента, когато имам състезания. Просто много вода бях задържала след последния МЦ и ми кипна и викам, ще я махам..... момента не уцелих явно. На зима ще го мисля :D


25/08

Само  бягане, толкова немощна и отпаднала се чувствах, че изобщо желание за друго нямах. Днес евентуално горна част може, но не обещавам.

Бягане 8К за 51:07 мин.

Храната :
- 3 яйца в масло
- резен кашкавал с масло
- петрохан и кочан варена царевица
- банан с тахан
- салата шопска без сирене, маслини, домашна пица с блат от мляно месо, филия препечен квасен хляб, 1/2 бира
- ред шоколад с цели бадеми

Край на мрънкането и на експериментите :)
Хууубав и слънчев петък (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 26.08.16 09:01.

26.08.16
10:48

Наистина не е удачно преди голямо бягане да променяш каквото и да е, независимо дали е храна,добавки, сън или каквато и да е част от ежедневието.
Иначе съм сигурна,че с времето би се адаптирала. :)

26.08.16
11:52

казано от Vess на 26.08.16, 09:00:

Тичам, тичам и спирам от умора, слабост в мускулите. Така не съм била никога значи, умора в краката все едно съм вървяла 100К, и това едва на 4-5-я км. Едвам издрапах 8К и се прибрах :(

Аз съм по същия начин. Спират ми мускулите. Нямам болка, просто..някак отказват да вървят.
Пробвала съм и Вихрен да качвам така..беше грандиозна мъка...правех по10 крачки..и няма....все едно някой дърпа шалтера...

Според мен за такова дълго бягане имаш нужда от доста мед и фурми :)))

казано от Juls на 26.08.16, 10:48:

Иначе съм сигурна,че с времето би се адаптирала. :)

Аз никога не съм успявала да се адаптирам, а Бог ми е свидетел , че прекарах години наред в опити.
Накрая просто приех, че моето си тяло иска въглехидрати и е безумие да му ги отказвам и да ме избива на безумни количества захар...

26.08.16
14:27

Благодаря Ви дами :)
Сигурно има адаптация все някога, но ако реша пак да почвам нещо такова, не знам как ще издържа без бягане толкова време .... щото сигурно най-малко 10 дни си трябва, най-малко ....
Мим, точно както казваш, направо си спират краката, главата иска да бяга, но краката не ....
Нека мине сезона на състезанията, пък на зима може пак да пробвам, знам ли (wasntme)

26.08.16
14:29

Няма как да бягаш и да си ограничаваш приема на въглехидрати.
Основната и съществена част за аеробен спорт се набавя оттам и колкото и просто да изглежда бягането, то е доста ресурсоемко, като прием на храна и натрупване на умора.

Успех днес, Веси!

Мнението беше редактирано от Danny||| на 27.08.16 07:09.

27.08.16
09:31

казано от EcreasAuthor на 26.08.16, 14:29:

Успех днес, Веси!

Благодаря Дани, в 20 часа е старта :)


Привет хора :)
Вчера хапнах си добре, малко домашна тренировка, малко разходка с пазаруване и деня мина :)

 

26/08

Нещо като загрявка :
Бърпи с набиране - 3, 2, 3, 2, 3, 2
Лицеви опори - 4, 6, 4, 6, 4, 6

4 пъти :
5 бърпи с набиране
15 суинга до горе @ 16 кг.

Храната :
- 1/2 кочан варена царевица, 1 банан
- малко парче от домашната пица, домат със сирене, малка филия квасен хляб
- круша, резен диня
- 5 фурми с тахан
- салата домати, краставици и лук, маслини, 1/2 скумрия печена, варени картофки с царевица и грах, 1/2 бира

Днес ще бягам. Чакат ме 23К в гората на челник ;)
Хубава и слънчева събота драги ми смехурковци (sun)

28.08.16
10:02

Здравейте :)
Прибрах се жива и здрава от гората снощи :D


27/08

Горско нощно бягане 23К за 2 часа и 54 мин.


Сега малко да разкажа. Тежко си беше, доста и то. Първо имаше яко изкачване, до тук добре, движехме се почти в група и нали ..... обаче после като хукнаха всички и .... оставаш сам. Тръгнах да следвам един мъж, за да не съм баш сама, че никак не виждах маркировката. Движех се на около 50м. след него. И някъде на 7-8 км. се загубихмеееее, изтървахме маркировка, връщахме се после бая. Доста народ догонвах после. Реших да се доверя сама на себе си и отпраших напред. Никой не чаках, никой не следвах. Т.е. следвах тия, които ни бяха подминали, докато ние се връщахме от грешната пътека. Подминах ги и газ сама. Страшно си беше хора, бая страшно. Горски пътеки, виждаш само на около 1 м. около себе си като завъртиш глава и толкоз. Маркировката беше доста на рядко сложена, трудно беше. А най-гадно беше като излязохме на някакво поле, е те там.....повече ме беше страх там, отколкото в гората. Не знаеш коя посока да хванеш, безкрайно поле, търсиш на коя клечка има закачена маркировка, яко зациклих.....
Мога да кажа, че вече съм безстрашна :D Преодолях доста сериозен СТРАХ и съм супер доволна от себе си.

А да, между другото станах 3-та на 23 км. жени (blush) Имам си и медал за трето място :)
Доста емоции, сега ще ме държат до .... неделя, когато е първия ми цял маратон от 42 км. (wasntme) Е те там ще е (tmi)

Хууубава и мързелива неделя драги ми съфорумци (sun)

Мнението беше редактирано от Vess на 28.08.16 10:03.

28.08.16
21:15

Супер си, Веси!
Само челника изглежда ти е слаб, та си брала излишно страх, но когато има такива събития рядко ще срещнеш нещо лошо(освен хората), нормалните животинки не са така гаден вид. :D
Къде ще бягаш маратон?/прочетох нещо мисля/

28.08.16
22:27

Веси, следя дневника ти тихичко от много време, но сега просто няма как да не кажа нещо - браво и поздравления за това, което си постигнала и най- вече, че си преодоляла себе си и страха си! Мечката я е било страх, теб не! ;D Пожелавам ти успех и на следващия маратон!
П. П. Дано все пак не ти се налага да показваш, че си безстрашна! ;)

Мнението беше редактирано от Диляна на 28.08.16 22:28.

28.08.16
22:36

Благодаря Ви мили хора, МНОГО !
Дани, челника го взех от Декатлон, свети си, но аз и нали съм с очила и недоскиф, може и затова да ми бе по-трудно, но ... справих се де. Не паднах, не се спънах, цяла съм :)
Маратона е следващата неделя, Виа Понтика. От Крапец до Румъния и обратно. Трансграничен.

Мнението беше редактирано от Vess на 28.08.16 22:41.

28.08.16
22:50

Браво, Веси (F) Страшна си! Много радваш (sun)

29.08.16
19:02

:)

29.08.16
19:20

Уау! Страхотноо! Ти си един герой и уникален мотиватор! Наистина ти се възхищавам и ще следя за новите ти покорени върхове! (bow) (sun)

Мнението беше редактирано от RogueOne на 29.08.16 19:21.

30.08.16
03:50

супер :)

30.08.16
09:00

Хехехехе, Юлето ме е изпреварила и е качила едно фото дето се хиля преди старта, после на финала не бях толкова нахилена обаче :D

Благодаря Ви още веднъж, много сте мили (F)


В неделя само реанимирах :D Крачката ми са леш, МТ от всякъде ... иначе поражения нямам. Хапнах си добре, радвах се на дечковците, готвих и така. А да, и се борихме с един гълъб, който се беше заклещил в отдушника на банята. Имайте предвид, че сме на първия етаж, падал е 8-я и е стигнал чак до нас. Ужас. Отворихме решетката, излезе той и стои в банята. Голям майтап беше, лети, страх го е. Накрая извикахме един комшия, човека каза угасете лампата, те не виждат в тъмното, и хоп, го хвана :) Пуснахме животинката навън, дано не се заклещва отново.

Вчера изпратих мъжете всеки по обектите си ;) и чистене и готвене основно. Цял ден дъждовно, не успяхме да се разходим, пазарувахме с колата. После като заспа дребната се разкърших леко у дома.


29/08

4 пъти :
5 изхвърляния дясна ръка @ 16 кг.
5 и с лява
10 лицеви опори

+ още 3 пъти :
8 лицеви опори
10 динамични напада с ритник горе/с редуване на крака

Храната :
- филия с мед и тахан
- 1/2 скумрия печена, домат със сирене, малко от варени картофки с грах и царевица
- диня и сини сливи
- банан
- салата домати, краставици, лук, маслини, печено пил.бутче с картофки и гъби, 1/2 бира

Днес ще тичам, ама нещо леко ще е и ще се разходим като гледам навън как е (sun)

И едно фото от последения 23-ти км., малко преди финала, минавам по моста на крепост Овеч. В дясно от мен се вижда цяла Провадия :)

31.08.16
09:01

Добро утрооо :)
Вчера хубав ден. Първо разходка, после у дома малко шетане, игра с бебочка, готвих супа. Надвечер тичах.


30/08

Излязох да тичам.  Леко, без да напъвам, за кеф. Малко ме и заваля накрая.

Бягане 7К за 40:45 мин. :)

Храната :
- филия с мед  тахан
- бъркани яйца с банан и малко мед после
- резен диня, малко сини сливи
- банан и няколко бисквити РК с кафето
- салата домати, краставици, лук, маслини, купичка пил.супа, пил.бутче с гъби на фурна
- 2 реда черен шоколад

Хубава сряда (sun)

01.09.16
09:10

Добро утро :)
Вчера пак тичах. Водих Петьо на тенис и реших пак да видя гората как е. Обаче наистина леко и малко, че почва да се стъмва рано а нямах светлина.


31/08

Бягане пак 7К за 42:24 мин. :)

И днес май ще тичам (blush) Има организирано бягане на стадиона в нашия квартал, как да не отида ;) Пък в неделя ще драпам както мога (wasntme)

Храната :
- филия с масло и шарена сол
- домат със сирене, купичка пил.супа с филия препечен хляб
- резен диня, банан
- салата шопска без сирене, маслини, тиквички печени на фурна, кисело мляко с чесън, 1 фпх, 1/2 бира
- 2 реда черен шоколад

Хубав и усмихнат четвъртък от мен (F)

02.09.16
14:15

Привет :)
Днес малко ангажирано беше сутринта и затова отчета сега.
И вчера потичах малко и край с тичането до неделя. Днес може нещо да раздвижа интервално, нещо такова ми се върти в главата :)


01/09

На стадиона с децата надвечер :
Загрявка 3-4 обиколки с количката
После обща цялостна загрявка
Пак обиколки
Доста упражнения бегови
Лицеви опори малко
Обърнати гръбни
Малко планк
И пак обиколки
Общо 4К се получи за 32:21 мин.

Дребната се забавлява изключително много като ни гледаше там всички ( бяхме около 8-10 човека ) всеки я закачи и й се пораядва по 1-2 мин. и готовооооо, детето доволно :D Баткото пък такава игра му дръпна с дечица на другите спортуващи, абе всички доволни, не само аз :)

Храната :
- филия с масло и сирене, яйца, банан, бисквити РК с кафето, диня, салата шопска без сирене, маслини, постна мусака, 1/2 бира

Той деня мина, но пак да Ви пожелая хубав завършек на работната седмица и щурави почивни дни (mooning)

03.09.16
09:06

Добро утрооо (sun)
Вчера разходка, после раздвижване у дома :)


02/09

Движението :
Разходка 6К с бебка
У дома, лека, тонизираща тренировка :
Загрявка :
Бърпита, суингове
5 пъти в интервали 30/15
Планк длани/лакти
Тройна комбинация за корем от Дидлина ;)
Планк
После 1-2-3-4-5-5-4-3-2-1
Лицеви опори +
2-4-6-8-10-10-8-6-4-2
клекове СТ

Уж смешна, лека тренировка ама...добре си ми беше ;)
Храната обичайната. Хич не ми се мисли сега точно поредността. Зареждам доволно с въглехидрати :) ама хубави :)
Приятна събота на всички (sun)

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1