29.03.11
20:18
http://shop.bb-team.org/controlled-labs-orange-triad
Някой може ли да ми каже дали тези витамини са добри?
Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 23.09.11 16:48.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим29.03.11
21:06
Определено са сред топ витаминните комплекси :)
30.03.11
06:55
Подкрепям - освен витамини има още доста неща в тях. Разгледай и gaspari anavite - много си приличат и все пак аз съм фен на Гаспари.
Чудесен избор ,ако търсиш силни спортни витамини ... включват още храносмилателни ензими , комплекс за стави и сухожилия ,както и имунен комплекс .Останах доволен , сега правя пауза и пак ще взема по-нататък .
Не са подходящи за начинаещи спортисти ,както и по-млади такива , понеже са изключително силни и трябва да се има в предвид ,че доставят от всичко в пъти над нормалната дневна доза .
01.04.11
09:48
Занимавам се активно с фитнес вече 13ти месец :) В седмица ходя по 5 пъти средно. Витамините си ги поръчах вчера от сила.бг. Днес към 12;00 на обяд трябва да престигнат. Имам само 1 въпрос колко време се пият и колко се почива :?
01.04.11
10:50
http://shop.bb-team.org/universal-nutrition-animal-pak
Всъщност поръчах анимал пак,а не Controlled labs orange triad. Надявам се Анимал Пак са по-добри??
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 23.09.11 16:52.
01.04.11
11:28
казано от likeastar likeastar на 01.04.11, 10:50:
Всъщност поръчах анимал пак, а не Controlled labs orange triad. Надявам се Анимал Пак са по-добри??
Сигурно ли е, че имаш нужда от вероятно най-силния витаминен комплекс?
От друга страна съм напълно уверен, че Animal Pak няма да ти донесе ефекта, който търсиш.
Питаш за един продукт, поръчваш друг... знаеш ли какво искаш да направиш всъщност?
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.04.11 11:29.
01.04.11
12:02
Казаха ми че Animal Pak е по-добър, а и цените са г/д същите. Реших и ги поръчах.
А направи ли сметка за колко време стигат едните и за колко другите? А и Кольо ти е задал много добър въпрос.
01.04.11
12:12
Едните за 45 дена другите за 44 дена.. разлика 1 ден. Какво искам да направя всъщност? Да пия някакви витамини...просто витамини. Каква е разликата между Orange Triab и Animal Pak ?
01.04.11
12:15
Казаха ти значи... това е добре.
По-добър за какво, при какви условия и за какви цели?
Сравни ли съдържанието на Animal Pak с това на Orange Triad?
Замисляш ли се над тези неща или просто избираш по-шаренката опаковка?
Всъщност реално няма как да ти се помогне в този случай, защото нито на някой му се занимава да ти прави кръстосан разпит, нито пък има как да се ориентираме за ситуацията по звездите, чрез гледане на кафе или карти Таро. В момента стреляме в тъмното - както ние, така и ти.
P.S. Питаш каква е разликата... изобщо не си погледнал какво поръчваш. Няма смисъл да чешем клавиатурите.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 01.04.11 12:17.
Аз мисля да пробвам една опаковка MHP Activite Sport. В момента това ми излиза най-изгодно.
22.09.11
16:00
Здравейте!
Възползвайки се, че вече има тема посветена на продукта (както излиза, само до някъде...), бих искал да попитам дали някой от използвалите Controlled Labs Orange triad е изпитвал нежелани ефекти. Особено заинтересован съм, дали продуктът причинява алергични реакции (дори и минорни) като обриви, задух и/или покачване на кръвното налягане.
Бих искал да направя един цикъл с Orange triad, но ако някой от горните е факт, ще се въздържа...
Поздрави и благодаря!
P.S.: Моля за извинение ако е проблем, че отговарям на сравнително стара тема.
23.09.11
00:24
казано от Radoslav Georgiev на 22.09.11, 16:00:
Здравейте!
Възползвайки се, че вече има тема посветена на продукта (както излиза, само до някъде...), бих искал да попитам дали някой от използвалите Controlled Labs Orange triad е изпитвал нежелани ефекти. Особено заинтересован съм, дали продуктът причинява алергични реакции (дори и минорни) като обриви, задух и/или покачване на кръвното налягане.
Бих искал да направя един цикъл с Orange triad, но ако някой от горните е факт, ще се въздържа...
Поздрави и благодаря!P.S.: Моля за извинение ако е проблем, че отговарям на сравнително стара тема.
Изпил съм 2 опаковки и нежелани странични ефекти не са се проявили при мен. Витамините са много добри и определено са ми в топ 3 на мъжките спортни мултивитамини. В момента пия новата версия на ON-Opti-men .. по-евтин вариянт в сравнение с ОТ, но също много добър продукт. Успех!
23.09.11
14:23
На мен пък нито едни спортни мултивитамини не ми харесват.Безсмислени конски дози.Има някои,които са добре синхронизирани,но пък все има нещо,което е изстреляно нагоре (било Б12,било витамин А по 10 000+ IU .. )
Убеден съм ,че повече от половината състав ти е тъмна Индия и нямаш представа,кое за какво е,какви са допустимите дози,какви са страничните ефекти и симптоми на предозиране,какво количество е възможно да се усвои от 1 прием,какъв ти е хранителния прием на различните вещества (например на селен - интересувал ли си е колко селен приемаш с храна,че си тръгнал да взимаш 200мкг от мултивитамини)
Ако отговориш за какво ти е нужно 30 мг Б6,какви са дневните дози,какви са терапевтичните и какви са страничните ефекти на предозиране ще приема,че не си заблуден.
23.09.11
16:11
Незнам кой си за да твърдиш, че нещо ми е тъмна Индия. Нито ме познаваш, нито знаеш какви са познанията ми. За трениращите освен влиянието му в белтъчната обмяна е важно и това върху мастната. Пряко е свързан с обмяната (синтезата) на ненаситените мастни киселини, активира превръщането на белтъци в мазнини и разграждането на висшите масти в по-нисши. Превръща линоленовата в арахидонова киселина и има липотропно действие. При затлъстяване е намерено понижение на количеството му в плазмата и тъканите. Затова често при диети за отслабване той се предписва в по-високи дози – 50-100мг дневно за 2-4 седмици. Често е в комбинация с витамините РР и В2, както и с високи дози (0,5 - 2,0 гр.) вит. С и можем да го видим в много от “Fat Burners”. Ефектът му в тази насока е свързан с обмяната на катехоламините (адреналин, норадреналин, допамин), играещи роля върху мастната мобилизация (липолиза) и осъществяващи известно диуретично действие. Наблюдавано е, че при прием над 40 мг дневно рискът от образуване на камъни в бъбреците под формата на оксалати е увеличен с 2/3 спрямо консумиращи по 3 мг или по-малко дневно. Приемът му е задължителен при консумацията на много белтъчини, като за всеки грам протеин се препоръчват приема на около 0,02 мг вит. В6 . Освен това е нужен за добро психично и ментално здраве. Жизненоважен за производството на хидрохлорна киселина и усвояването на протеини и мазнини. Поддържа баланса на калий и натрий в организма.Б6 е нужен на нервната система, нужен е за нормална мозъчна функция, за синтезата на РНК и ДНК, активира множество ензими, подпомага производството на антитела, подсилва имунната система. Помага срещу поява на ракови образувания, предотвратява атеросклероза. Потиска образуването на хомоцистеин, който атакува сърдечния мускул и позволява отлагането на холестерол около сърдечния мускул. Облекчава пременструалните симптоми, подпомага при борбата срещу алергии, артрит и астма. Дефицитът му води до поява на анемия, конвулсии, главоболия, гадене, повръщане и разранено гърло. Още редица болестни състояния се свързват с дефицит на Витамин B-6. Айде ходи си играй с другите деца в пясъчника.
Мнението беше редактирано от summer_jam на 23.09.11 16:13.
23.09.11
16:47
Обърнах се към момчето,което зададе въпроса са сублимните си витамини.Трябваше да му отговоря с цитат и щяхме да пропуснем копи/пейста който си приложил.Въпреки,че говорех на него имам подозрение,че и ти пазаруваш шарени етикети с основно изискване процентите нанутриентите да са над 1000%,за да одобриш покупката.Може да греша.Нека не създаваме пясъчна буря в пясъчника.
23.09.11
17:31
Здравейте!
Въпросът ми беше ексклузивно свързан с възможните алергичните реакции... (ако към ме се обърнахте с “момчето”) :).
23.09.11
18:19
казано от ||| на 23.09.11, 16:47:
Обърнах се към момчето,което зададе въпроса са сублимните си витамини.Трябваше да му отговоря с цитат и щяхме да пропуснем копи/пейста който си приложил.Въпреки,че говорех на него имам подозрение,че и ти пазаруваш шарени етикети с основно изискване процентите нанутриентите да са над 1000%,за да одобриш покупката.Може да греша.Нека не създаваме пясъчна буря в пясъчника.
Не знам дали има значение дали е copy/paste, съчинение по картинка или може би искаш във форма на преразказ. Боли ме к*ра какви подозрения имаш “Шерлок”. Аз имам багерче, което няма да се хареса на пясъчника ти :)
23.09.11
20:16
казано от summer_jam на 23.09.11, 18:19:
казано от ||| на 23.09.11, 16:47:
Не знам дали има значение дали е copy/paste, съчинение по картинка или може би искаш във форма на преразказ. Боли ме к*ра какви подозрения имаш “Шерлок”. Аз имам багерче, което няма да се хареса на пясъчника ти :)
Тежкар си,тежкар си..Надъхай сь!
23.09.11
20:24
казано от Radoslav Georgiev на 23.09.11, 17:31:
Здравейте!
Въпросът ми беше ексклузивно свързан с възможните алергичните реакции... (ако към ме се обърнахте с “момчето”) :).
За алергиите ти едва ли някой е по добре запознат от самия теб.Ако си алергичен към някое от многото съставки - ще имаш алергична реакция,ако не си - няма да имаш.Иначе ако не си много кила и не си в активен тренировъчен режим и получиш сърцебиене или кръвно може да питаш тежкарчето дали има някакъв копи/пейст по въпроса.
Мнението беше редактирано от donsir на 23.09.11 20:26.
24.09.11
12:35
Благодаря!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече