Тренировки на открито Стара Загора 13.08.2011

08.08.11
22:20

Досега правихме кросфит комплексчета на Аязмото или ходихме на лостовете в района на техникумите, но този път съм избрал да се съберем на новата площадка в градинката на Баня Пиперка. Казвам го по-отрано, за да може всеки да вземе каквото реши- дъмбели, чукове, гуми, пудовки.
В зависимост от броя на хората и сърбаната екипировка ще решим какво точно ще правим. Часът на срещата е 14:00. Вземете си и фотоапарати и масла против изгаряне!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

08.08.11
22:25

Към автора - случайно да се казваш Мартин ?

08.08.11
22:56

Ама то има ли хора които се занимават с кросфит в Стара Загора бе??? Аз от кога ви търся,що не се обаждате.

08.08.11
23:00

Аз мога да осигуря една медицинска топка 11кг (аз съм си я правил).
Искам да попитам автора колко човека по принцип сте се сабирали на аязмото и техникумите ???

09.08.11
03:43

Браво!
И да не забравите фотоапаратите - искаме снимки и клипове! :)

И се включвайте към треньорските предизвикателства!

Мнението беше редактирано от Vic на 09.08.11 06:41.

Браво колеги трябва във всеки град да има подобни тренировки.
И аз като Вик бих се радвал на някоя снимка от събитието :).

12.08.11
08:03

Часът и мястото на срещатата остават ли непроменени?

12.08.11
17:26

да

13.08.11
16:52

Задължителна загрявка + разяснение за комплекса. Обсъди се правилна техника на изпълнение и дишане.
Gi Jane - 100 burpee pull ups
Наско - 15 мин 56 секунди и 73 стотни
Симон и Симеон бяха в отбор като докато единия почиваше другия трупаше повторения към общите бройки - 19 мин 53 секунди и 96 стотни
Нямаше чийтинг. Някои повторения не ги зачитах. Комплекса се изпълняваше с кипинг набирания.
Другия път очаквам повече хора да се съберат от форума, както и модераторите да сложат събитие към Facebook групата си!
Следващия път носете и фотоапарати и всякаква екипировка кой каквото има- щанги, дъмбели, пудовки, гуми, чукове и т.н.

Мнението беше редактирано от Спорти3т на 13.08.11 16:54.

13.08.11
20:58

Така се почва моя!!!
Кой, каквото има, мъкне и действате според обстановката:)))
Ние в началото имахме един правен лост и 5 диска...ама лека по-лека се оборудвахме...
Адмирирам Ви и вече имам повод да дойда в Стара Загора...тъкмо никога не съм посещавал града:)

А първо си обещал за Бургас :)
и ние сме така всеки носи кой каквото има и може да носи и се събира приличен инвентар,  даже някои неща изобщо не ги ползваме.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1