Kettlebells & Hurricanes

Прескочи до:

03.09.16
13:39

Страхотна тренировка! А и музиката си я бива (хубавата музика може да бъде много надъхваща). ;)  Поздрав!

15.09.16
12:47

Бързичко обобщение за изминалите дни:  подрапах малко по пиринските баири - много приятно и релаксиращо :) След това, може би 1 ден не тренирах, после, сутрините, си врътнах пак тренировките, които напоследък си правя. Не съм тренирала двуразово, но пък всяка сутрин. Още 2-3 дни продължавам така, докато свърша йохимбина и после ще го мъдря :)

03.10.16
18:36

Алоха, другари!
Напоследък нещо го раздавам заета и съм изпуснала случките из форума, но да си завърша започнатото - приключих с приема на йохимбин преди известно време. Приемах го около 6 седмици. Като цяло останах доволна от резултата - сякаш поизчистих малко мазнини от корема и тренирах почти всеки ден, но не спрях бирата (wasntme) Всъщност, като тренирах сутрин по-леко понасях ефекта на йохимбина, че иначе си ме разтърсваше :)
В заключение бих казала, че експериментът беше интересен, но засега продължавам без добавки :)
Тренирам си през ден-два като все още си въртя някои от последните тренировчици.

И нещо интересно - случайно забелязах, че в Пловдив май правят кросфит зала, точно до магазин Викиват и съм супер любопитна кой/кога/защо и как ще я направи (wasntme)

Прилагам и една снимчица от края на експеримента с йохимбата - светлината и ъгълът не са най-добрите, ама колкот’-толкоз (makeup)

Мнението беше редактирано от Diddlina на 03.10.16 18:38.

04.10.16
01:28

Правят я, но не е баш кросфит зала, в смисъл според изискванията за такава. Доколкото разбрах я прави Фильо, без амбиции за нещо професионално, а щял да сложи оня лебед дето води алтернативната на Момчил група на Стадиона, да я “развива”.

04.10.16
06:13

О! Интересно.
Аз като надникнах първия път, видях кутия на rogue и халки и това ми подсказа, че нещо като кросфит зала е замислено, но втория път като минах прозорците бяха закрити и нищо не успях да видя. Седях отвън като гладно коте и драсках с лапи по стъклата :D
То, ще се чуе и ще се види като го направят :)

04.10.16
11:31

Предполагам не може да е кросфит, понеже се плащат лицензионни такси всяка година и те са леко много солени.

П.С Май тези такси не са толкова високи :) не минават 3000 долара за година, даже са по малки. Но пък за българските стандарти това са много пари само за марката.

Мнението беше редактирано от kaloyan на 04.10.16 11:39.

04.10.16
14:52

казано от kaloyan на 04.10.16, 11:31:

Предполагам не може да е кросфит, понеже се плащат лицензионни такси всяка година и те са леко много солени.

П.С Май тези такси не са толкова високи :) не минават 3000 долара за година, даже са по малки. Но пък за българските стандарти това са много пари само за марката.

А според мен на никого не му пука да е “афилиран”. Е, освен на Киро, де (с най-добри чувства!) :D :D :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 04.10.16 14:53.

06.10.16
21:18

По-малко тренирам, ама нямаше как да не изпозирам новия клин :D

06.10.16
21:23

Д-р Славова, важен е пълнежът на клина, а не самият той. :) А в този случай дори някой доста по-овехтял клин би изглеждал изключително добре. ;)

Мнението беше редактирано от Boby_ на 06.10.16 21:25.

06.04.17
16:38

Ето ме и мен. Горе-долу до края на април се озовах в София.  Успях да посетя няколко тренировки по вдигане на тежести. Въпреки синините и натъртените ключици и рамене - ми лайкс ит 🙂
И едно фото за онагледяване на ситуацията 😄

Мнението беше редактирано от Diddlina на 06.04.17 16:38.

С едно фото няма да минеш, мятай още. 😄

06.04.17
17:07

казано от Вероника Налбатска на 06.04.17, 16:58:

С едно фото няма да минеш, мятай още.

И по-отблизо, моля. 🙂

06.04.17
17:28

Хехе, само да задобрея в самоснимането 🙂

Понеже снимки не ми се чакаха, познайте с кого най-случайно се видяхме днес?! Докопах я в реалността и я пипнах! 😄 😁

Т. Тодорова

07.04.17
17:40

Рони, в тук в провинцията 🙂 само можем да ти завиждаме - от месеци нито сме я виждали, нито сме я пипали 😄 😄 😄

Дениче, добре дошла обратно, предполагам (и се надявам, де🙂).

Мнението беше редактирано от Т. Тодорова на 07.04.17 19:53.

07.04.17
23:37

Дам… Определено ми е тръгнало на приятни, изненадващи срещи с мега-яките хора от форума 🙂
С нетърпение очаквам следващата среща ♥
Теди, не сме се разбрали, не сме се видяли 🙂

Диди, а ти не работиш ли като инструктор?

08.10.17
07:55

Вчера, въпреки дъжда и студа, се получи много весел и изпълнен с готини емоции и хора ден.
На гребната се проведе състезание по Функционален фитнес, в което принципно и аз имах желание да се включа, но не успях да вложа никакво време в подготовка… та, следващия път.
Единственият от моите добри познайници, който се осмели да участва беше Таласъма. В най-тежката категория. Направи много добро представяне, напук на гадните метеорологични условия.
И да споделя, че наскоро ми се сбъдна една отколешна тренировъчна мечтичка - да направя 100 суинга с 24 кг в една серия 🙂

Прескочи до:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1