Тренировки на открито София: 6 септември 2011

Поради почивните дни ще тренираме във вторник от 17.30 в училището в Младост.

Тестове: съвпадат с комплекса от силовия блок

WOD

След което малко двубои за оцелелите :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

05.09.11
19:31

Как се определят тежестите за комплекса?

казано от gips на 05.09.11, 19:31:

Как се определят тежестите за комплекса?

По усет. Идеята към 3-4-5 серия да си си стигнал максимума за деня. Като това не означава, че не може да направиш по още някоя допълнителна серия за загрявка, а да си запишеш само 5-те последни серии от всяко движение.

110

05.09.11
22:37

Чудя се дали е добра идея да клякам с тежести, при условие че съм малко над 120кг и съответно 20-30 са излишните, с облеклото направо си клякам с 30кг(130кг)... Та от тази гледна точка с колко да почна? Предполагам ще усетя на колко да спра :]

По принцип нямам никакви проблеми със ставите, но все пак не искам да създавам предпоставки за прецакването им, а ми се струва че точно тези упражнения не са много добра идея за коленете?

Отделно че ще дойда с колело и ще измина 20км на идване и ще трябва да съм в състояние и да се прибера с него, т.е. още 20км. Съответно това ще пречи ли на тренировката или по-скоро е добра загрявка?

130кг телесно тегло са много по-лоша идея за коленете, отколкото клякането с тежести. Стига да владееш безопасната техника на едно прилично ниво. А нея сме я учили неведнъж на тренировките, както и занапред ще бъде повтаряна периодично, особено като се сформира групата с начинаещи.
Тъй като не знам нищо за теб, то не мога да кажа кое е добра идея и кое не е. За тази цел трябва да си идвал поне на няколко тренировки, за да знам горе-долу на какво ниво си.

Атлетични нива:

Back Squat:
Начинаещи (I) - 1/2 BW
Средно-напреднали (II) - BW  
Напреднали (III) - 1 1/2 BW
Елитни (IV) - 2xBW

Front Squat:
Начинаещи (I) - 1/2 BW
Средно-напреднали (II) - 3/4 BW
Напреднали (III) - BW
Елитни (IV) - 1 1/2 BW

OHS:
Начинаещи (I) - 1/4 BW
Средно-напреднали (II) - 1/2 BW
Напреднали (III) - BW
Елитни (IV) - BW x 15

Резултати в следния ред: OHS, преден клек, клек:

Трениращи само по Схемата:

Кристиан: 40 (Личен Рекорд) (II) / 65 (ЛР) (II) / 82,5 (ЛР) (II)
Gips: 50 (ЛР) (II) / 100 (ЛР) (III) / 122,5 (ЛР) (II)
Павел: 50 (II) / 100 (ЛР) (III) / 125 (ЛР) (II)
Никола: 70 (ЛР) (II) / 110 (ЛР) (III) / 140 (Изравнен ЛР) (III)

Трениращи по Схемата и самостоятелно:

Надя: 40 (ЛР) (II) / 70 (ЛР) (III) / 70 (II)
Илиян Б.: 30 (ЛР) (I) / 50 (ЛР) (I) / 80 (II)
Калин М.: - / 70 (ЛР) (III) / 85 (ЛР) (II)

Нетрениращи по Схемата:

Стефан: 42,5 (II) / 75 (ЛР) (III) / -
110: 50 (I) / 80 (I) / 100 (I)

Поздравления на всички, които дойдоха и тренираха въпреки проливния дъжд! Новият участник 110 също не се даде, а и доста добре клякаше, има малко да се пипне по техниката и килограмите на щангата ще му летят нагоре, защото много сила има в него. Стефан трябваше да тръгва за работа, затова не прави заден клек, иначе и там щеше сигурно да си подобри рекорда. Въобще доста рекорди паднаха днес...

Мнението беше редактирано от Юлиян Тодоров на 06.09.11 22:39.

06.09.11
22:23

Браво на всички! Раздали сте се доволно!

110

07.09.11
00:32

Вярно, много дъждец днес, аз(и колелото) чак сега излизаме от банята... Но повече подробности утре, че ме чакат на легло :]

Браво на Никола, страхотен опит!

На клипчето изглежда лесно, но изобщо не е.
Страхотно постижение и то в дъжда.

Здравейте и извинете за въпроса, ако е глупав :)
“Трениращи само по Схемата” & “Трениращи по Схемата и самостоятелно” - коя Схема?

Поздрави!

казано от Radoslav Georgiev на 07.09.11, 17:51:

Здравейте и извинете за въпроса, ако е глупав :)
“Трениращи само по Схемата” & “Трениращи по Схемата и самостоятелно” - коя Схема?

Поздрави!

Схемата (програмата, методиката, методът, системата...), по която се тренира на тренировките на открито, които провеждаме.

Oh well :) Трябваше да се досетя. Мерси много!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1